كدام كمپاني انتشار بازي را ميپسنديد

Hitman Code Name 47

کاربر سایت
به نظر شما كدوم كمپاني ناشر بازي از بقيه گوي سبقتو ربوده واز ديگران بهتر عمل ميكنه لطفا دليل خود را حتما بگوييد و كدوم كمپانيم بهتره درشو تخته كنه و توانايي اين كمپانيها در ساخت انواع بازيها چقدر است يادم مياد توي بازيدات يه تاپيك بود كه راجع به دو كمپاني يوبي سافت و كنامي بحث ميشد كه فقط راجع به اين دو كمپاني بود وبحثي راجع به ساير كمپانيها گفته نميشد كه زياد جالب نبود ولي اين تاپيك مربوط به مقايسه همه كمپانيهاست و

• Like
Reactions: kamyy
نوشته شده توسط old snake:
پس تو fps باز واقعی تری!:)
به نظر من داستان که نداشت هیچ گیم پلی درست و حسابی هم نداشت آخه!;)
بالاخره باید یک شخصیت درست و حسابی داشته باشه یا نه;)
گیم پلی نداشت؟؟؟
57.gif

گیم پلیش از گیم اسپات 8 گرفت که خیلی عالیه.
میگم یه بازیه FPS بگو که شخصیت درست و حسابی داشته باشه؟؟

گیم پلی نداشت؟؟؟
57.gif

گیم پلیش از گیم اسپات 8 گرفت که خیلی عالیه.
میگم یه بازیه FPS بگو که شخصیت درست و حسابی داشته باشه؟؟
امین خوبه خودت میگی gamespot;)
به نظره من بهتره تمومش کنیم اوله کاری کلی تاپیک رو منحرف کردیم;)

امین خوبه خودت میگی gamespot;)
به نظره من بهتره تمومش کنیم اوله کاری کلی تاپیک رو منحرف کردیم;)
GAMESPOT هیچ مشکلی نداره و یه سایت معتبر هست ;) تازه خیلی هم سخت گیره ....

اوکیییی
38.gif

بله بله این کاملا مشخصه اصلا سیستم امتیاز دهی gamespot حرف نداره!:)
64.gif
57.gif

سیستم گیم اسپات هیچ مشکلی نداره میشه مشکلش رو بگی؟؟؟
گیم اسپات در حال حاضر بهترین امتیاز دهی رو میده و عادلانست و مثل IGN کشکی نیست;)

نوشته شده توسط farzadlion:
دلیل نمیخواد
توی این چند سال اخیر غیر از بازی های ورزشی و تا حدودی Driving چه بازیه خوب دیگه ای EA به بازار داده...شرکت EA تا سال 2002 یکی از بهترین کمپانی های بازی سازی بود اما در دو سه سال اخیر فقط کارش شده ساختن بازی های بی کیفیت برای فیلم های هالیوودی و ساختن بازی های تکراری مثل The Sims ....
بدجور پایتم :)
من خودم اول از همه از بازیهایی که سونی میسازه یا منتشر میکنه خوشم میاد Gran Tourismo - Genji - God Of War - Shadow Of Clouses - Jack و خیلی بازیهای دیگه . کلا Sony کارش درسته :)
از بین دیگر کمپانیها از Konami خوشم میاد به خاطر 2 شاهکارش یعنی MGS و WE که PES5 عالی ترین بازی ورزشی تاریخ بازیهاســت !
دیگه چی بگم ؟؟؟

از EA زیاد خوشم نمیاد ولی بعضی وقتها دست به انتشار بعضی بازیهای خوب میزنه مثل Burn Out .

Ubi Soft هم ای بدک نیست از بین بازیهاش فقط از SC خوشم میاد و Pop البته از pop3 فاکتور بگیرید !

توی این چند سال اخیر غیر از بازی های ورزشی و تا حدودی Driving چه بازیه خوب دیگه ای EA به بازار داده...شرکت EA تا سال 2002 یکی از بهترین کمپانی های بازی سازی بود اما در دو سه سال اخیر فقط کارش شده ساختن بازی های بی کیفیت برای فیلم های هالیوودی و ساختن بازی های تکراری مثل The Sims ....
درسته EA به شدت افت کرده نسبت به سابق و اصلا بازیهای خوبی به بازار عرضه نمیکنه.تنها بازیی خیلی خوبی که در حال حاضر میده بیرون سری Battlefield هست.
ولی The Sims بحثش فرق داره.من کاری ندارم به این که این بازی بیخوده یا تکراری و ... این مهمه که از سال 2000 که اولین The Sims عرضه شد همواره این بازی در صدر فروش بازیهای سال قرار داشته.پس نشون میده یه چیزی داره که اینقدر فروش داره.هر نسخه ای که میده بیرون جزو 10 بازی پر فروش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or