كدام كمپاني انتشار بازي را ميپسنديد

Hitman Code Name 47

کاربر سایت
به نظر شما كدوم كمپاني ناشر بازي از بقيه گوي سبقتو ربوده واز ديگران بهتر عمل ميكنه لطفا دليل خود را حتما بگوييد و كدوم كمپانيم بهتره درشو تخته كنه و توانايي اين كمپانيها در ساخت انواع بازيها چقدر است يادم مياد توي بازيدات يه تاپيك بود كه راجع به دو كمپاني يوبي سافت و كنامي بحث ميشد كه فقط راجع به اين دو كمپاني بود وبحثي راجع به ساير كمپانيها گفته نميشد كه زياد جالب نبود ولي اين تاپيك مربوط به مقايسه همه كمپانيهاست و

• Like
Reactions: kamyy
از شرکت EA GAMES متنفرم نمیدونم چرا
دلیل نمیخواد
توی این چند سال اخیر غیر از بازی های ورزشی و تا حدودی Driving چه بازیه خوب دیگه ای EA به بازار داده...شرکت EA تا سال 2002 یکی از بهترین کمپانی های بازی سازی بود اما در دو سه سال اخیر فقط کارش شده ساختن بازی های بی کیفیت برای فیلم های هالیوودی و ساختن بازی های تکراری مثل The Sims ....

شاید بازیهای زیادی ماله شرکتهای نا آشنا بوده که من خوشم اومده ولی از بین شرکتهای معروف من بیشتر Ubi و activision رو میپسندم .

دلیل نمیخواد
توی این چند سال اخیر غیر از بازی های ورزشی و تا حدودی Driving چه بازیه خوب دیگه ای EA به بازار داده...شرکت EA تا سال 2002 یکی از بهترین کمپانی های بازی سازی بود اما در دو سه سال اخیر فقط کارش شده ساختن بازی های بی کیفیت برای فیلم های هالیوودی و ساختن بازی های تکراری مثل The Sims ....
اینم حرفیه.
من که تا حالا از این شرکت بی مصرف مایه دار چیزی ندیدم.
مفت نمیارزه.
++++
تا حالا که به نظر یوبی سافت محبوب ترین شرکته خداییش هم حقشه چون بازی هایی مثله splinter cell & FAR CRY & prince of persia & brother in arms & myst ...داره که هر کدومشون قدرتی در بین بازی های کاپیوتری محسوب میشن.

خب اونهایی که پی اس2دارند معلومه که برای کونامی وکپکام گوسفن میکشن ولی من قول میدم با جاگیر شدن کنسولهای جدید و عدم استفاده از دیویدیهای کپی یا گران بودن ان این دوستان شب و روز کونامی وکپکام رو لعنت کنند من ویوندی یونیورسال رو خیلی قبول دارم اکتیویشن هم کمپانی سخت کوش وقابل اعتمادی یعنی بازیهاش یک سطح کیفی دارند که از اون پایینتر نمیاد ولی مثلا همین کونامی چند وقت پیش بازی مزخرفی به نام کرایم لایف داد بیرون که جاش توی سطل اشغال بود

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اینم حرفیه.
من که تا حالا از این شرکت بی مصرف مایه دار چیزی ندیدم.
مفت نمی ارزه.(EA)
++++
شدیدا یا شما موافقم

Ubisoft هم ماشاالله خیلی موفق است (حال کن،دارم بهت حال هم میدم)
ولی به شخصه از Capcom,Konami بشدت راضی ام

چون من بازی های اسپورت مثل ماشین سواری و فوتبال بیشتر می کنم به نظر من Ea از همه بهتره ولی در کل نظر من اینه اول از همه ID بعد همUBI و بعد Ea بعد هم sega و Activision

من كه God Father رو بهترين بازي سال ميدونم لطفا به EA توهين نشه نظر شما هم برا خودتون محترمه!!!!!!!!!!!!!;) من EA و UBI رو بهترين ميدونم
----------------------------------------------------------
EA اگه كمپاني خوبي نبود بهترين بازي اين چند سال فعلا دست EA هست(CRYSIS)
و فعلا از نظر سود دهي اوله
----------------------------------------------------------
كدوم يكي از شما بوده كه بازي هايي مثل : medal OF Hanor - NFS -God Father -Battelfild -fifa- jems bond:night Fair رو بازي نكرده باشه و لذت نبرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p

راستش رو بخواین از ubisoft به طور شدیدی خوشم میاد یعنی آرزو دارم یه روزی برم توی شرکتشون واسشون کار کنم ! برم توی بازیهایی مثل prince و splinter و far cry بهشون کمک کنم !!:love: (البته توی خواب!) حتی اگه باشه میرم واسشون چای میریزم و قوربون صدقه شونم میرم !:-"

بعد از شرکت Activision هم از وقتی سری COD رو ساخته ازش خوشم اومده منتهی بعضی وقت ها هم به سرش میزنه از اون بازیهایی الکی که EA از رو فیلم میسازه میزنه مثل spider man و ... ولی در کل ازش خوشم میاد.

Vivendi هم خوبه نو آوری زیاد تو کاراش هست.;)

لازم نیست این یکی رو بگم چون ضایعست ! این روزا از EA بطور خیلی خفنی فراری هستم نمیدونم چرا !! نمیدونم چرا هر وقت اسمشو میشنوم یاد بدبختیام میوفتم...

Atari هم که دیگه حرفشم نزنید...

علی هر چی گففتی منم ارزومه چه قدر مثل هم هستیم:love:

EA اگه كمپاني خوبي نبود بهترين بازي اين چند سال فعلا دست EA هست(CRYSIS)
و فعلا از نظر سود دهي اوله

اینم بگم که ea فقط ناشارش و خودش هیچ کاری نکرده و چون پول داشته حق انتشارش رو گرفته پس کار زیاد مهمی نکرده

كدوم يكي از شما بوده كه بازي هايي مثل : medal OF Hanor - NFS -God Father -Battelfild -fifa- jems bond:night Fair رو بازي نكرده باشه و لذت نبرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p

من بودم !!!!
فقط از nfs تو این لیست خوشم میاد فقط...

خوب اول از همه blizzard:love: با اینکه خیلی کم کاره ولی همیشه بازیهای خوبی میسازه و تا حالا کاره بد نداشته من که شخصا سالهاست مشتریشم.
دومین از نظر من capcom هست واقعا همیشه خاطره انگیز ترین بازیها رو عرضه میکنه که تا سالها تو یاد مردم میمونن و همیشه نوآوری داره.
ubisoft یکی از کمپانی های که توی این چند سال اخیر خیلی پیشرفت کرده و به یکی از مطرح ترین غول های بازیسازی تبدیل شده تا اونجایی که یادمه سال 2000 این کمپانی حرفی برای گفتن نداشت ولی با ساختن سری pop و sc تونست جایگاه خودشو میون گیمرها عوض کنه.
و آخریش از نظر من take-2 یک کمپانی بزرگ تشیکل شده از چند کمپانی دیگه مانند rockstar,e2k,... که واقعا تمام بازیهاش همیشه سرشار از نو آوریه بازیهایی مثل mafia,max payne,gta و... از شاهکارهای این کمپانین.
خوب اینم کمپانیهای مورد علاقه من از هیچ شرکتی بدم نمیاد چون به بازی و بازی کردن علاقه مندم و دلم میخواد تمام بازیهارو تست کنم ولی کارهای ea رو در این چند سال اخیر نمی پسندم بیشتر به جایه اینکه به گیمر در اونها اهمیت داده بشه به فروش بیشتر اون ها فکر شده بعد از اون هم از کارهای atari به هیچ وجه لذت نمی برم چند سال پیش وقتی این کمپانی اسمش رو از infograms به atari تغییر داد فکر کردم بالاخره قراره بازیهای خوبی بسازه که متاسفانه بهتر که نشد هیچ بدترم شد امیدوارم یه فکری به حالش بکنن خوشحالم که کمپانی eidos هم داره دوباره به جمع کله گنده ها بر میگرده چون توی ps1 همیشه بازیهای خوبی عرضه میکرد قبل از عرضه doom 3 از id به شدت خوشم میومد به خاطر اینکه اون موقع ها بهترین انتخاب fps بازها همین کمپانی بود ولی الان دیگه هیچ احساسی نسبت بهش ندارم:)
موفق باشید

قبل از عرضه doom 3 از id به شدت خوشم میومد به خاطر اینکه اون موقع ها بهترین انتخاب fps بازها همین کمپانی بود ولی الان دیگه هیچ احساسی نسبت بهش ندارم:)

مگه چه مشکلی داشت این بازی ؟؟ اتفاقا خیلی هم عالی بود چون fps زیاد شده بود شاید به دلت نشسته;)
کواک هم که به نظرم خیلی عالی بود...:)

مگه چه مشکلی داشت این بازی ؟؟ اتفاقا خیلی هم عالی بود چون fps زیاد شده بود شاید به دلت نشسته;)
کواک هم که به نظرم خیلی عالی بود...:)
امین من نمیدونم تو از بازیها چه انتظاری داری ولی این 2تا بازی به جز گرافیک بالا چیزه دیگه ای نداشتن مخصوصا doom3;)

نوشته شده توسط old snake:
امین من نمیدونم تو از بازیها چه انتظاری داری ولی این 2تا بازی به جز گرافیک بالا چیزه دیگه ای نداشتن مخصوصا doom3;)
من تو دووم ترسش برام مهم بود که به اندازه ی کافی ترس داشت انتظار داستان ازش نداشتم چون fps اصلا داستان درست و حسابی نداره!!! و گرافیک بازی هم عالی بود پس یه بازی خوب برای fps باز های واقعی بود;)

من تو دووم ترسش برام مهم بود که به اندازه ی کافی ترس داشت انتظار داستان ازش نداشتم چون fps اصلا داستان درست و حسابی نداره!!! و گرافیک بازی هم عالی بود پس یه بازی خوب برای fps باز های واقعی بود;)
پس تو fps باز واقعی تری!:)
به نظر من داستان که نداشت هیچ گیم پلی درست و حسابی هم نداشت آخه!;)
بالاخره باید یک شخصیت درست و حسابی داشته باشه یا نه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or