قیمت Xbox One و Xbox One X ( پست اول تاپیک حتما خوانده شود 93/01/16 )

الان این DC اگه کاهش ناگهانی هم داشته دلار با قیمت کمتر حساب میکنه دیگه؟! بقیه پول رو برمیگردونه دیگه؟! 8-|
فكر كنم چون قبلا يه همچين حرفي براي يه سري بازي اينا گفته بود:d
ولي كلا قيمت Xbox 1 خيلي گرون گذاشته ... خدا رحم كنه به بازي هاش:d
باز بازي هاي ps4 تقريبا مثل ps3 هست،
ويرايش: بازي هاش رو زده250...

آخرین ویرایش:
فكر كنم چون قبلا يه همچين حرفي براي يه سري بازي اينا گفته بود:d
ولي كلا قيمت Xbox 1 خيلي گرون گذاشته ... خدا رحم كنه به بازي هاش:d
باز بازي هاي ps4 تقريبا مثل ps3 هست،
ويرايش: بازي هاش رو زده250...
خيلي دارن گرون ميدن من كه كمر زير بار اين قيمت ها خرد ميشه:|
xone رو با دلار چه قدر حساب كردن كه ميگن 2.200 يا همين بازي ها چه جوري ميشه 250
ولي با همه اين شرايط سخت فقط عشقست xone هرجوري شده مي خرمش:d

دوستان اهل ایکس باکس روز اول اگه بالای 2تومن بود اصلا نخرین. بزارین 2ماه بگذره ببینین چی میشه. من خودم تا 2الی 3ماه دیگه میرم استرالیا ولی اینقد زود نمیخرم. در آخر جو گیر نشین:d. اصلا ممکن مشکلی پیش بیاد برای کنسول چیزی بشه و غیره:|

دوستان خواهشن جو سازی نکنید این ریجن 2 هستش یعنی 500 یورو نه 500 دلار که با یورو 4000 تومانی می شه 2 میلیون فقظ قیمت خود کنسول هزینه ارسال و هزار چیز دیگه مثل مالیات و .... 2.200 خوبه!!!

دوستان به نظرتون به آشنام بگم دبی برام ایکس باکس وان بخره چقدر برام تموم میشه ؟؟؟ منظورم اینه که تفاوت قیمت دبی با آمریکا چقدر هستش ؟ چون فکر کنم تفاوت زیادی نداشته باشه ،درست میگم یا دارم اشتباه میکنم .

اگه کسی اطلاعی از قیمت ها تو دبی داره ممنون میشم اطلاع رسانی بکنه ...........

تو رو خدا ببینین کشوری به این بزرگی داریم بعد باید برای خرید یک وسیله آویزون کشور های دیگه باشیم . بد بخت بودن که شاخ و دم نداره .
:wallbash:

به قولی این است اقتدار ملی !!!
:|

اقا اين dc مخفف چيه؟؟!!؟

d = doostan
c = computer

دوستان کامپیوتر

dc یکی از قدیمی های گیم توی ایرانه و old school gamer های ایران حتما زمانی که dc ناشر بود رو یادشونه
به نظر من مطمئن ترین فروشگاه هست چون دقیقا عین پکی رو که می گیره تحویل شما می ده قیمتش هم مناسبه و شما باید قیمت اطراف ایران رو نگاه کنید نه آمریکا
شما اگه این کنسول رو بحواید از آمریکا بیارید مسقیم باید هزینه vat + shipping + گمرک هم حساب کنید روش بماند که اصلا مستقیم امکان آوردنش نیست و shipping اش هم با این وزن چیزی بیش از نصف قیمت کنسول در میاد
من به شخصه خودم همه کنسول هام رو از dc خریداری می کنم چون تنها فروشگاه هایی هستند که حداقل اطمینان داری جنس بهت نمی دازن و چیزی ازش کم و زیاد نمی کنن

دوستان خواهشن جو سازی نکنید این ریجن 2 هستش یعنی 500 یورو نه 500 دلار که با یورو 4000 تومانی می شه 2 میلیون فقظ قیمت خود کنسول هزینه ارسال و هزار چیز دیگه مثل مالیات و .... 2.200 خوبه!!!
نه بابا ؟جناب متخصص و حافظ منافع گروه ***** DC ریجن منطقه خاورمیانه هم 2 هست صرفا جهت اطلاع شما ... همه اینا تو دبی که هیچ تو اربیل اقلیم کردستان عراق ریخته ...

دوستان به نظرتون به آشنام بگم دبی برام ایکس باکس وان بخره چقدر برام تموم میشه ؟؟؟ منظورم اینه که تفاوت قیمت دبی با آمریکا چقدر هستش ؟ چون فکر کنم تفاوت زیادی نداشته باشه ،درست میگم یا دارم اشتباه میکنم .

فکر خیلی خوبیه
بچه های این تاپیک کم کاری میکنن . تاپیک قیمت PS4 خیلی فعال تره .
قیمت همه جا را گذاشتند و خبر دادند.
از بچه های این فروم تا آنجایی که یادم هست چند نفری ساکن دبی بودند . یک امار بدهند ببینیم چه جوری است.

d = doostan
c = computer

دوستان کامپیوتر

dc یکی از قدیمی های گیم توی ایرانه و old school gamer های ایران حتما زمانی که dc ناشر بود رو یادشونه
به نظر من مطمئن ترین فروشگاه هست چون دقیقا عین پکی رو که می گیره تحویل شما می ده قیمتش هم مناسبه و شما باید قیمت اطراف ایران رو نگاه کنید نه آمریکا
شما اگه این کنسول رو بحواید از آمریکا بیارید مسقیم باید هزینه vat + shipping + گمرک هم حساب کنید روش بماند که اصلا مستقیم امکان آوردنش نیست و shipping اش هم با این وزن چیزی بیش از نصف قیمت کنسول در میاد
من به شخصه خودم همه کنسول هام رو از dc خریداری می کنم چون تنها فروشگاه هایی هستند که حداقل اطمینان داری جنس بهت نمی دازن و چیزی ازش کم و زیاد نمی کنن

داداش من خودم کنسول از امریکا اوردم و غیر از مالیات ایالت یه سنتم پول اضافه ندادم

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

داداش من خودم کنسول از امریکا اوردم و غیر از مالیات ایالت یه سنتم پول اضافه ندادم

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

شما یحتمل حضوری رفتی خریدی آوردی وگرنه هزینه پست که چیز بدیهیه گمرک هم آزاد بکن این وسایل نیست مفت :)

shipping اش هم با این وزن چیزی بیش از نصف قیمت کنسول در میاد
میگم این الاغ هایی رو که رو زینشون کنسول میزارن میارن ایران رو یکم آپگرید کنن , انقدر هزینه شیپ در نیاد :|

پ.ن : نصف قیمت کنسول 225$ + 550$ = 775$ که ضرب دلار (3000 تومن) =2350 تومن که یعنی DC یه چیزی هم داره ضرر میده رو کنسول؟:>

من فکر خرید کنسول رو با این شرایط از مغزم بیرون کردم
هر چه قدر هم خوش بینانه فکر کنم وقتی کنسول رو بخرم از پس هزینه اشتراک لایو(اونم با این اینترنت آشغال) و بازی هاش برنمیام ...
خدا رو چه دیدی شاید یه معجزه ای شد و قیمت های تکون خورد به نفع ما(!) ولی با این وضع نه

تو رو خدا ببینین کشوری به این بزرگی داریم بعد باید برای خرید یک وسیله آویزون کشور های دیگه باشیم . بد بخت بودن که شاخ و دم نداره .
:wallbash:

به قولی این است اقتدار ملی !!!
:|
به قیمت آمریکا باید مالیات هم اضافه کنی که حدود 40 تا 50 دلار میشه.
قیمت دبی یک زمانی عجیب بود.با توجه به قیمت 1000 تومانی درهم.ولی الان نمیدونم چقدر درمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or