قیمت Xbox One و Xbox One X ( پست اول تاپیک حتما خوانده شود 93/01/16 )

من اگه زودتر میوند بیرون و GTA V. هم براش بود،بللفلصله ۴۹۹ تا رو میدادم.الانم گذاشتم برا سال دیگه بگیرمش.خداییش دسته Xbox خعلی باحاله

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

دوستان همچین میگن نخرید و این قیمت منصفانه نیست انگار از قیمت X360 در بازار راضی هستن و اون رو منطقی میدونن!:دی
پ.ن : منم مخالف همچین قیمتی هستم:دی

من که میزارم اواسط تابستون سال دیگه می گیرم، ایشالا دوستان لطف میکنن و اون موقع با یه قیمت بهتر نسبت به زمان لانچ کنسول رو میفروشن
:biggrin1:
قیمت معقول چقدره اونوقت؟
greensmilies-029.gif

خب اگه شرایط خوب بشه 1200 ;;) :دی
PS4 میشه امید داشت با 1200 بگیریم اما برای ONE تو بهترین شرایط باید 1500 کنار بذاریم حالا خود کنسول به کنار بازیارو چی کار کنیم 300 بدیم رایز 300 بدیم فورزا 300 ام بدیم DR3 حدود 1 تومن فقط خود این بازیا میشن اگه کنسولا هک نشن باید این سیستم تعویض بازیارو را بندازیم و گرنه اصلا خرید کنسول فایده نداره

خب اگه شرایط خوب بشه 1200 ;;) :دی

lol محمد :d

نوید اگه همچین قیمتی رو داری واسه روزای اول میگی که باید بگم برو گمشو :d

من کلا منظورم این بود که دندون رو جیگر بذارن عجله نکنن . دیگه فکر نمیکنم اینجا کسی مثل من جونش برای FM5 در بره اما پول از تو جوب پیدا نمیکنیم بدیم یه عده مفت مفت بخورن . بعد حس بدیه اینکه بدونی دارن میکنن تو پاچت اما بازم بخری :d
کینکت رو بر میداره از تو جعبه ؟ یعنی آخه ؟ توهین به شعور ملت تا به کجا ؟ :d

کینکت رو بر میداره از تو جعبه ؟ یعنی آخه ؟ توهین به شعور ملت تا به کجا ؟ :d
مگه گفته بدون کینکت؟:-/
در ضمن این قیمت برای اون بچه فوفول های بیدرد مرفه هست که با بنز تو خیاباونا دور باطل میزنن!:|

عزیزان یه زمانی قیمت بازی اورجینال 60 یا 70 تومن بود، همچین میگین انگار از روز اول همه چی 300 تومن بوده :دی صبر داشته باشید، ممکنه درست بشه. نشد هم دیگه بعیده از این بدتر بشه، در نتیجه مثل من صبر داشته باشید، دیگه تهش درست نشد با همین 2 تومن میریم کنسول رو میخریم :دی

خب فقط پول قاچاقچی نیست ، پول نیسان چی ببخشید حمل و نقل و خون پدر فروشنده هم هست ، میدونی الان دیه چنده ؟! :d

ولی بی شوخی 200 تا 300 رنج معقول افزایش قیمت این نوع کالاهاست "که جزء کالاهای لوکس محسوب میشه تو کالاهای با قیمت پایینتر این رنج عوض میشه" ، تو بازار موبایل هم اگه نگاه کنی اکثریت گوشیای مدل بالا همین مقدار افزایش قیمت نسبت به ضرب مستقیم قیمت دلار با قیمت جهانیش رو دارن ...

قیمت دستمه :d ولی خب فروشنده بیشترین سود میکشه رو جنس، برادران قاچاقچی آدمای منصفین به کم قانع هستن:d
بازی ها رو چند میخوان بفروشن8-|

خب اگه شرایط خوب بشه 1200 ;;) :biggrin1:

یکی اینو بیدار کنه:d

ما يدونه دی وان اديشن سفارش داديم که روش فيفا هست، به همراه يک دسته اضافه که روی هم شد 554 يورو.
بازی چی پيشنهاد می کنيد بگيرم؟ اين رو فقط واسه فيفا گرفتم

زیاد هم نگرانی نداره :دی قشنگ 2 و 3 نفر دوست متحد میشید بازی را 300 میگیرید برای هر کدوم در میاد 100 تومان بعد نوبتی بازی میکنید ! :دی تا اینجا فکر کنم همون 100 تومان مشکل را حل میکنه :دی بعد که از بازی سیر شدید اصلا بفروشید 200 تومان اونوقت کل هزینه بازی کردن برای هرکدومتون در میاد 35 تومان تقریبا .

برای همه چی چاره ای هست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or