bazzigoosh
کاربر سایت
باندل بدون کینکتیکی رفت تو مغازه ای xbox 720:d سفارش داد یارو گفت باندل بدون کینکت2450000:-oبعد یارو گفت مگه کینکت روش نیست؟گفت نه ما 1جور دیگشو سفارش دادیمبعد گفت با کینکت چقدر؟فرمودند3100000یارو از باباش 1چک گرفت و با خوشحالی مغازه رو ترک کرد. . . بعد فروشنده گفت مردم چقدر بدبختن و کلی خندید اقا به خودتون بیاید خدایی حتی اگه پولدارید گران نخرید که پشت سر بخندن
طرف چه اسکول بودهیکی رفت تو مغازه ای xbox 720:d سفارش داد یارو گفت باندل بدون کینکت2450000:-oبعد یارو گفت مگه کینکت روش نیست؟گفت نه ما 1جور دیگشو سفارش دادیمبعد گفت با کینکت چقدر؟فرمودند3100000یارو از باباش 1چک گرفت و با خوشحالی مغازه رو ترک کرد. . . بعد فروشنده گفت مردم چقدر بدبختن و کلی خندید اقا به خودتون بیاید خدایی حتی اگه پولدارید گران نخرید که پشت سر بخندن
داداش این یارو خوسحالی زیاد زده بود زیر دلشدوستان عزیز کسایی که خر پول هستن هیچی سرشون نمیشه.(البته بعضی ها:d).
یارو تو مدرسه ما بود روزی 5تا همبرگر میاورد ریخت و پاش میکرد. اصلا براش اهمتی نداشت.
البته بماند چقدر سر کارش گذاشتم و همبرگراش رو خوردم:d. من خودم پول کنسول رو دارم ولی اصلا موقیتش رو ندارم بگیرم. حداقل تا 5ماه دیگهداداش این یارو خوسحالی زیاد زده بود زیر دلش
تقصير مغازه دار نيست اون هركار ميكنه تا سود بيشتري بگيره ادم خودش بايد عقل داشته باشه بره تحقيق كنه نره تو پاچش
دوست من لطف كن تراوشات ذهنيتو نيا اينجا تعريف كن هنوز توي تهرانش كسي از مغازه دارها به جز يه تعداد محدودي نميدونن اصلا اين كنسول چي هست اونوقت توي شهر شما يارو با باباش اومده اين قيمت پيشخريد كرده عجب....يه خورده فك كنيد بعدش بيستا نقل قول كنيد رويه يه حرف بيخود.یکی رفت تو مغازه ای xbox 720:d سفارش داد یارو گفت باندل بدون کینکت2450000:-oبعد یارو گفت مگه کینکت روش نیست؟گفت نه ما 1جور دیگشو سفارش دادیمبعد گفت با کینکت چقدر؟فرمودند3100000یارو از باباش 1چک گرفت و با خوشحالی مغازه رو ترک کرد. . . بعد فروشنده گفت مردم چقدر بدبختن و کلی خندید اقا به خودتون بیاید خدایی حتی اگه پولدارید گران نخرید که پشت سر بخندن
تقصیر مغازه دار نیست..؟ هر کاری می کنه که بیشتر سود ببره..؟ الان من سر تو کلاه بگذارم تقصیر من نیست..؟ دزدی چه طور..؟ اگر اینجوری بخوایم حساب کنیم برای خرید پفک نمکی هم بریم تو اینترنت تا از قیمت واقعیش مطلع بشیم و به هیچ مغازه داری نمیشه اعتماد کرد
نمی دونم اطلاع دارین با نه هیچ مغازه داری حق سود بیشتر از 15 درصد رو نداره و اگر بازرس بیاد و سود بیشتر گرفته باشه باید مغازه پلمپ بشه
تقصیر مغازه دار نیست..؟ هر کاری می کنه که بیشتر سود ببره..؟ الان من سر تو کلاه بگذارم تقصیر من نیست..؟ دزدی چه طور..؟ اگر اینجوری بخوایم حساب کنیم برای خرید پفک نمکی هم بریم تو اینترنت تا از قیمت واقعیش مطلع بشیم و به هیچ مغازه داری نمیشه اعتماد کرد
نمی دونم اطلاع دارین با نه هیچ مغازه داری حق سود بیشتر از 15 درصد رو نداره و اگر بازرس بیاد و سود بیشتر گرفته باشه باید مغازه پلمپ بشه
تو مملكتي كه دزدي و كلاهبرداري عادي شده ادم بايد حواسشو جمع كنه . يكم عقل داشته باشن ميذارن ٦ ماه ١ سال ديگه ميگيرن الان وضع همينه
خداوکیلی تو میتونی تا 6 ماه دیگه صبر کنی؟چطور تحمل میاری:d من از امروز تا موقعی که میخواد بیاد واسه خودم شمارش معکوس گذاشتم