مگه قیمتش 400 دلار نیست پس چرا بیشتر میدن مگه تا دی ماه اونجا عرضه رسمی نمیشه ؟ دیگه قیمت بیشتر دادن معنی نداره ...قیمت رسمی دبی 1700 درهم هست که کمی از 400 دلار بیشتره .
مگه قیمتش 400 دلار نیست پس چرا بیشتر میدن مگه تا دی ماه اونجا عرضه رسمی نمیشه ؟ دیگه قیمت بیشتر دادن معنی نداره ...
من اگه یه کنسولو از دبی بیارم باید گمرک هم بدم یا نه ؟
مگه خودت نمیخوای بری اونجا؟هر جور حساب کنی 1400-1500 میشه دیگه.باز ارزونتر از اینجا در میاد. :dنه برای یک کنسول گمرک لازم نیست ، من خودمم احتمالا اسفند میرم دوبی یکی میخرم ولی خب فک کنم تا اون موقع قیمت ایران به قیمت اصلی نزدیک بشه و 1.700 یا 1.800 دربیاد .
مگه خودت نمیخوای بری اونجا؟هر جور حساب کنی 1400-1500 میشه دیگه.باز ارزونتر از اینجا در میاد. :d
من خودم به شخصه اگه قرار باشه مثله زمان کپی بخوام بازی کنم نه نمیتونم.اما میتونم اگر زنده باشم سالی یکبار یه فیفا بگیرم بعد یه بازی اختصاصی کولاک در همین حد الان تنها سرگرمیام فیفا فورمول۱ گرنتوریسمو به غیر اینا زیاد گیم مثله گذشته ارضام نمیکنهدوستانی که قصد خرید دارنواقعا میتونید 300 یا 250 برای هر بازی پول بدین ؟
وقتي كنسول ريجن ٢ ريليز بشه ديگه اين قيمت هاي تخيلي هم از بين ميره .بچه ها من امروز تو اهواز از مغازه پرسیدم گفت 2.500 این نامردها فکر کنم میخواهند سود 1 سال خودشون رو تو این چند وقت که وارد نسل بعد شدیم در بیارند
ولی صادق الان این xbox one هم خیلی گرونه با اینکه تو اروپا ریلیز شدهوقتي كنسول ريجن ٢ ريليز بشه ديگه اين قيمت هاي تخيلي هم از بين ميره .