قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ماکه ازین پولا نداریم

اگه این هک شد و 360ــمو 600 خریدن
700 یا 800 میزارم روش
PS4 میگیرم

تا اون موقع صبر میکنیــــــم

مگه قیمتش 400 دلار نیست پس چرا بیشتر میدن مگه تا دی ماه اونجا عرضه رسمی نمیشه ؟ دیگه قیمت بیشتر دادن معنی نداره ...

400 دلار برای امریکاست ، تو امارات 1699 درهم هست که میشه 466 دلار! 25 روز دیگه اونجا لانچ میشه پس میشه انتظار داشت با لانچ امارات قیمت ها بیاد زیر 2 میلیون.

من اگه یه کنسولو از دبی بیارم باید گمرک هم بدم یا نه ؟

نه برای یک کنسول گمرک لازم نیست ، من خودمم احتمالا اسفند میرم دوبی یکی میخرم ولی خب فک کنم تا اون موقع قیمت ایران به قیمت اصلی نزدیک بشه و 1.700 یا 1.800 دربیاد .

نه برای یک کنسول گمرک لازم نیست ، من خودمم احتمالا اسفند میرم دوبی یکی میخرم ولی خب فک کنم تا اون موقع قیمت ایران به قیمت اصلی نزدیک بشه و 1.700 یا 1.800 دربیاد .
مگه خودت نمیخوای بری اونجا؟هر جور حساب کنی 1400-1500 میشه دیگه.باز ارزونتر از اینجا در میاد. :d

آخرین ویرایش:
در مورد این made in japan فقط اینو بگم که اصلا تفاوتی ندارن! همونطور که PS3 های چین خیلی عالی کار میکنه :d

مگه خودت نمیخوای بری اونجا؟هر جور حساب کنی 1400-1500 میشه دیگه.باز ارزونتر از اینجا در میاد. :d

اخه من احتمال میدم پول زیادی با خودم نبرم که بشه هم PS4 خرید هم خرج های دیگه رو انجام داد ( البته به احتمال 90 درصد میخرم :دی ) . درکل شاید اسفند تو دبی بگیرم ، شاید هم اواخر فروردین از همینجا بخرم :دی

دوستانی که قصد خرید دارن

واقعا میتونید 300 یا 250 برای هر بازی پول بدین ؟

دوستانی که قصد خرید دارنواقعا میتونید 300 یا 250 برای هر بازی پول بدین ؟
من خودم به شخصه اگه قرار باشه مثله زمان کپی بخوام بازی کنم نه نمیتونم.اما میتونم اگر زنده باشم سالی یکبار یه فیفا بگیرم بعد یه بازی اختصاصی کولاک در همین حد الان تنها سرگرمیام فیفا فورمول۱ گرنتوریسمو به غیر اینا زیاد گیم مثله گذشته ارضام نمیکنه

بچه ها من امروز تو اهواز از مغازه پرسیدم گفت 2.500 این نامردها فکر کنم میخواهند سود 1 سال خودشون رو تو این چند وقت که وارد نسل بعد شدیم در بیارند

بچه ها من امروز تو اهواز از مغازه پرسیدم گفت 2.500 این نامردها فکر کنم میخواهند سود 1 سال خودشون رو تو این چند وقت که وارد نسل بعد شدیم در بیارند
وقتي كنسول ريجن ٢ ريليز بشه ديگه اين قيمت هاي تخيلي هم از بين ميره .

سلام
اگه جور بشه قراره به یکی از آشناها که می خواد تو همین آذر ماه بره آمریکا بگم تا یه باندل کیلزون برام بخره و پست کنه.
می خواستم بپرسم کسی از بچه ها می دونه هزینه پست از آمریکا به ایران چنده؟؟؟پستی که بیشتر از 5-4 روز طول نکشه.
و اینکه آیا گمرک هزینه ای براش می گیره و اگه آره چه قدر میشه گمرکش؟؟
ممنون می شم اگه کسی اطلاعی داره لطف کنه و جواب بده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or