قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
300 تومن؟ میخوای برچسب فروشنده بت بزنم بن شی؟:d

راه های زیادی هست که صرفه جویی کنی
-بعدش شما که روزی هفتا بازی که نمیخوای بخری؟
-یه بازی میخری ، نهایتا یه ماه دستته با یه خورده افت قیمت میفروشیش و پول میزاری روش یکی دیگه .
-دیجیتالی میخری.
-از یه سری بازیا چشم پوشی میکنی و ...
-بعدش بازیاش حدودا 200-250 هستش ...

تازه اگر اشتباه نکنم می تونی عوض هم کنی...مثلا فیفا 14 بخری آنلاین بازی کن تا یک سال بازی نمیخواد بخری از بس که قشنگه :دی (هنوز من ندیدما )!!!

افرین به شرف اونایی که نمیخرن و به هم وطنشون احترام میزارن و همچنین خودشون
چند وقت دیگه که باد کنه رو دستشون قیمتهارو میبینید
به قول دوستمون الان میخواید چی بازی کنید؟
صبر کنید هم امتحانش رو پس میده هم با خیالت راحت به موقع بخرید
توپخونه هم موجود نیست .... میزنن تموم شده اصلا موجود نبود که بخواد تموم بشه ... تک و توک بود هنوزم هست

افرین به شرف اونایی که نمیخرن و به هم وطنشون احترام میزارن و همچنین خودشون
چند وقت دیگه که باد کنه رو دستشون قیمتهارو میبینید
به قول دوستمون الان میخواید چی بازی کنید؟
صبر کنید هم امتحانش رو پس میده هم با خیالت راحت به موقع بخرید
توپخونه هم موجود نیست .... میزنن تموم شده اصلا موجود نبود که بخواد تموم بشه ... تک و توک بود هنوزم هست

افرین به شرف اونایی که نمیخرن و به هم وطنشون احترام میزارن
خون آریایی تو رگ هام فوران کرد:d

همچنین خودشون چند وقت دیگه که باد کنه رو دستشون قیمتهارو میبینید
قضیه ی اینکه صبر کنید باد میکنه رو دستشون چیه؟
مثلا دو ماه صبر کنیم باد میکنه رو دستشون ، چهار ماه صبر کنیم شبونه با لباس بابانوئل میارن میزارن دم در؟
منطقیش اینه که تو اروپا و دبی (شعبه ی فروش محصولات سونی در ایران:|) کنسول عرضه میشه ، تعداد کنسول ها بالا میره و متعاقب اون
قیمت ها منطقی میشه و از حالت قورباقه هفتیرکش الان در میاد.
این صبر احتمال مشکل داشتن کنسول رو هم خیلی کمتر میکنه.

این نمایندگی سونی تو ایران کنسول هم میفروشه؟!:دی
من که بعد از کنکور میخرم.عجله ای نیست!:دی

دوستان من یه چیزیو در مورد قیمت بازی بگم.
از نظر من قیمت بازی تو کشور ما نسبتا منصفانه هستش.از نظر ما گرون چون یه عمری بیشتر ما بازی هارو هک شده میخریدیم با قیمت خیلی خیلی پایین تر.
اما شما اگه قیمت جهانیشو ببینی که اکثرا حدود 50 الی 60 دلار.(که با نرخ دلار ما تقریبا میشه 150 الی 180 تومن)
که یه مدت دیگه قیمت بازی ها فکر کنم بین 200 الی 250 تثبیت بشه.
به هر حال اگه هک بشه هم از نظر من برای بازی هایی که مولتی پلیر خوبی ندارن هک شده خیلی بهتره.اما برای بازی هایی با مولتی پلیر عالی هرگز بازی های هک شدرو پیشنهاد نمیکنم(البته اول بزاریم هک بشه بعدا:d)

راستش میخواستم بخرم اما با توصیه که دوستان کردن حداقل دو ماه بعد میخرم...:x

دو سه روز نبودیم چه خبرا؟قیمتا اوکی شدن؟
بعضی از فروشنده ها هم مثه اینکه فعالتر شدن تو تاپیک;;)

دو سه روز نبودیم چه خبرا؟قیمتا اوکی شدن؟
بعضی از فروشنده ها هم مثه اینکه فعالتر شدن تو تاپیک;;)

فعلا تخیلی هنوز قیمتها تا این ریجن۲هم بیاد ببینیم باز چه بهانه ای برا قیمت بالا دار:dفعلا با انواع ترفند ها میخوان تا جایی که میتونن سود چربا چیلی ببرن

باو این قدر بازی میخواین چه کار؟:دی
ما فامیلیمون خارج هست یه 4-5 سالی هست ps3‌داره فقط 8 تا بازی گرفته که 5 تاش فیفاست!:دی
البته احتمال زیاد کنسول هک میشه:دی یعنی امیدوارم:دی

من که حساب کردم اگه انشالله دستم اومد کنسول با قیمت خوب یه فیفا بگیرم و یه کیلزون و بعد از اون ماهی 1دونه بازی بگیرم البته همین 1دونه در ماه هم کلی پول باید جمع کنم براش

دوستان من شوهر خالم 1 هفته در میون میره دوبی و برمیگرده تو دبی خود کنسول برام چند در میاد ؟ بعد این شوهر خالم میتونه بیاره ؟ یعنی فرودگاه بهش گیر نمیدن ؟

داداش فعلا قصد خرید داریدا ازش نخرید نمیخوام تحمتی به کسی بزنم اما ایشون یا تازکاره یاهم از حول هلیم افتاده تو دیگ یسری دستگاه با قیمت خوب گیرش امده قیمت لباف بهانه کرده یه ۲۰۰تومن زیر قیمت داره میده جالبیش که دیروز قیمتش ۲۴۰۰ رسیده بود که یه عده اعتراض کردن سر چه جریانی روز بروز ۱۰۰ میاد پایین قیمتا از ۲۸۵۰ شروع شد روز به روزهم ۱۰۰ کم میشد .بعد خودش فهمید داره چه گافی میده قیمت رو ۲۵۵۰ ثابت کرد.بهتون قول میدم هفته بعد به۲تومن میرسه این همه که صبر کردید یه هفته دیگه هم صبر کنید قیمت برا ماه و ماه بعدش به زیر ۲تومن میرسه که تازه به قیمت واقعی دستگاه نزدیکتر میشه!

- - -ویرایش - - -

دوستان من شوهر خالم 1 هفته در میون میره دوبی و برمیگرده تو دبی خود کنسول برام چند در میاد ؟ بعد این شوهر خالم میتونه بیاره ؟ یعنی فرودگاه بهش گیر نمیدن ؟
بهترین راه خرید برایه شما همینه تو دسامبر عرضه جهانیش کنسول هم ۱۷۰۰ درهم درهمی هم ۸۲۰ تومن نزدیک ۱۴۰۰ برات کنسول میوفته هر بازیشم ۲۱۲ تومن تقریبا.ودستشم ۲۰۰ تومن!اگر یدونه بیاره گمرکی نمیخوره دوسته عزیز

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or