قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
داداش فعلا قصد خرید داریدا ازش نخرید نمیخوام تحمتی به کسی بزنم اما ایشون یا تازکاره یاهم از حول هلیم افتاده تو دیگ یسری دستگاه با قیمت خوب گیرش امده قیمت لباف بهانه کرده یه ۲۰۰تومن زیر قیمت داره میده جالبیش که دیروز قیمتش ۲۴۰۰ رسیده بود که یه عده اعتراض کردن سر چه جریانی روز بروز ۱۰۰ میاد پایین قیمتا از ۲۸۵۰ شروع شد روز به روزهم ۱۰۰ کم میشد .بعد خودش فهمید داره چه گافی میده قیمت رو ۲۵۵۰ ثابت کرد.بهتون قول میدم هفته بعد به۲تومن میرسه این همه که صبر کردید یه هفته دیگه هم صبر کنید قیمت برا ماه و ماه بعدش به زیر ۲تومن میرسه که تازه به قیمت واقعی دستگاه نزدیکتر میشه!

- - -ویرایش - - -

بهترین راه خرید برایه شما همینه تو دسامبر عرضه جهانیش کنسول هم ۱۷۰۰ درهم درهمی هم ۸۲۰ تومن نزدیک ۱۴۰۰ برات کنسول میوفته هر بازیشم ۲۱۲ تومن تقریبا.ودستشم ۲۰۰ تومن!اگر یدونه بیاره گمرکی نمیخوره دوسته عزیز

این بابا دیگه خیلی توهمه :blink:
از یه طرف روز اول میگفت 1.700 بعد پرداخت در محل
الان اومد قیمتو برده بالا 2 تومن .حالا هم که اول پول واریز میکنی;;)
همین الان خیلی جاها 2200 هم دستگاه میدن این تازه میگه من قیمتم زیر بازاره :))))
خلاصه خیلی سوژس :lol:
گول این آدم ها رو نخورید:punish:
صبر کنید تا قیمت ها پایین بیاد :biggrin1:

من خوشبختانه چشمم به جمال PS4 تو همون اوایل لانچ روشن شد فعلا دبی گرونه هنوز رسما نیومده اینو از یه خرده فروش غیر رسمی گرفتن که به پول خودمون درامد 2400 ولی قیمتش فکر کنم با عرضه جهانی به 1600 تا 1700 برسد

همین ادم معلوم الحال یه ایدی داره اینجا باهاش پست میذاره بعدشم میاد فیدبک کار خودشو اینجا میبینه حواستون باشه چی میگید

بزارید تا چند وقت دیگه قشنگ که رو دستشون باد کرد قیمتا میاد پایین و به امید خدا همه میخرن........:bighug:

کنسول به تعداد محدود تو یه کشور متشر شده حالا تعداد موجودی بازار کمتر شده احتمالا قیمتو بردن بالا .

یه هفته دیگه لانچ اروپاست خبر گرفتم راحت زیره 2 تومن همه جا پیدا میشه

بعدشم که رفته رفته قیمت میاد پایینتر

کنسول به تعداد محدود تو یه کشور متشر شده حالا تعداد موجودی بازار کمتر شده احتمالا قیمتو بردن بالا .

یه هفته دیگه لانچ اروپاست خبر گرفتم راحت زیره 2 تومن همه جا پیدا میشه

بعدشم که رفته رفته قیمت میاد پایینتر

خدا از دهنت بشنوه :دی
بله آسیا هم لانچ بشه دیگه راحت قیمتا میاد پایین:bighug:
حالا ما نمیدونیم عجله بعضی ها برای چیه :دی
هنوز بازی خاصی هم نیومده ملت به درو دیوار میزنن اگه مایه داری که بحثت جداست:|
ولی اگه مثل ما 8 ـتون گرو 9 ـتونه صبر کنید که گر صبر کنید ز غوره ps4 رو میسازید :دی

قیمت مرجع 1600 تموم شد رفت.کمتر خریدی مورد نداره بیشتر دادی سرت کلاه رفته حالا میخوای هفت خط روزگار باش.تموم شد رفت.

اینایی هم که میبینید میان میگن "فلان سایت زده انقدر و اونقدر من بخرم یا نه" فقط میخوان جو بدن و ذهن شما رو برای قیمت های فضایی آماده کنند.

موفق باشید در پناه حق انشالله.

دوستان قیمت ps4 الان تو دبی چنده چون من شنیده بودم قیمتش حدود 600-700 دلاره ؟
من دی ماه یه سفر میرم دبی تا اون موقع دیگه قیمتش 400 دلاره دیگه ؟ چون هنوز که نسخه اروپا و اسیا رو عرضه نکرده سونی اون موقع قیمتش 400 دلار میشه من بخرم ؟

دوستان قیمت ps4 الان تو دبی چنده چون من شنیده بودم قیمتش حدود 600-700 دلاره ؟
من دی ماه یه سفر میرم دبی تا اون موقع دیگه قیمتش 400 دلاره دیگه ؟ چون هنوز که نسخه اروپا و اسیا رو عرضه نکرده سونی اون موقع قیمتش 400 دلار میشه من بخرم ؟

قیمت رسمی دبی 1700 درهم هست که کمی از 400 دلار بیشتره .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or