قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دوستان من دیروز رفته بودم توپخونه و اینو واقعا میگم که هرجا میرفتم هرکی ی قیمتی میداد.یکی میگفت 3.400 و یکی دیگه هم میگفت 2.700 که تازه فعلا هم موجود نداره.در کل بنظرم خریدن کنسول اشتباه هستش و دوستان هم باید صبر کنن که لااقل کنسول توی اورپا هم ریلیز بشه که باعث میشه از قیمت کنسول کاسته بشه.دوستان هم میدونید که فعلا چیز خاصی نیومده که بخواییم حول و ولای خرید رو داشته باشیم.بهتر هستش که لااقل صبر کنیم.

سلام .
اقایون با خبرای تقریبا خوش اومدم.
امروز رفتم تو یکی از مغازه های شهرمون.اول از همه سعادت پیدا کردم تا قوی ترین کنسول نسل بعد رو ببینم و دستش رو لمس کنم:دی
بعد گفتم قیمتا چجوریه؟گفت پول پیش حدود 100 میدی تا دو -3 هفته دیگه میارم حدود 1.6 الی 1.7 .بعد گفت هر وقت خواستی بگیر.ینی مثلا به نظرت 1.7 زیاده؟چند روز یا هفته صبر میکنی پایین بیاد میخری.
فکر کنم قیمت خوبی داده باشه.
من خودم احتمالا بگیرم ازش.گفتم اطلاع رسانی کنم کسی خواست بگه بهم تا با طرف هماهنگ کنه واسش پست کنه.یه مغازه دیگه هم هست البته پول پیش نمیگیره ولی شاید چن روز دیر تر شاید بیاره.در کل خواستین بهم بگین.

:dاقا اونایی که عجله دارن برید بانه بخرید ، قاچاقی میاد بدون جعبه بخرید بره .

دوستان اگه کسی جایی رو پیدا کرد که قیمتش مناسب باشه به ما هم یه ندا بده ...ممنون میشم.................

سلام .
اقایون با خبرای تقریبا خوش اومدم.
امروز رفتم تو یکی از مغازه های شهرمون.اول از همه سعادت پیدا کردم تا قوی ترین کنسول نسل بعد رو ببینم و دستش رو لمس کنم:دی
بعد گفتم قیمتا چجوریه؟گفت پول پیش حدود 100 میدی تا دو -3 هفته دیگه میارم حدود 1.6 الی 1.7 .بعد گفت هر وقت خواستی بگیر.ینی مثلا به نظرت 1.7 زیاده؟چند روز یا هفته صبر میکنی پایین بیاد میخری.
فکر کنم قیمت خوبی داده باشه.
من خودم احتمالا بگیرم ازش.گفتم اطلاع رسانی کنم کسی خواست بگه بهم تا با طرف هماهنگ کنه واسش پست کنه.یه مغازه دیگه هم هست البته پول پیش نمیگیره ولی شاید چن روز دیر تر شاید بیاره.در کل خواستین بهم بگین.
الان بصورت محدود وجود داره. وقتی توی اروپا هم لانچ بشه مثل خروس قندی! همه جا پر میشه و اون زمان هست که همین فروشنده ها 1.5 -1.6 التماس میکنن که بخری اونم با دسته یا گیم اضافه روش :دی.

الان بصورت محدود وجود داره. وقتی توی اروپا هم لانچ بشه مثل خروس قندی! همه جا پر میشه و اون زمان هست که همین فروشنده ها 1.5 -1.6 التماس میکنن که بخری اونم با دسته یا گیم اضافه روش :دی.
انشالله که همین جوریه:دی
به سوده ما هست این طوری.

به نظر من الان خرید عاقلانه نیست به سه دلیل :
1-بازی خاصی نیستش برای بازی کردن ، خیلی از بازی ها برای نسل حاضر هم میاد
2- تو اینجا هرچی که اول میاد به شدت گرونه تا اینکه یه مدت بگزره
3-بهتره کنسول امتحان خودشو پس بده (از لحاظ خرابی و مشکلات)

منبع آگاهی که نخواست نامش فاش شود گفت، بعد از ریلیز توی اروپا و حدود سه ماه که گذشت شاهد قیمتی خدود 1500-1600 خواهیم بود
من خودم خواستم بخرم، ولی دیدم فعلا KZ باید بازی کنم، بقیه بازیها هم که روی PS3/xbox هست
پس سه ماه دندون روی جگر میذارم، با همون قبلیا بازی میکنم و بعد میخرم
1000000 تومان اختلاف برای 3 ماه خیلیه

قیمت امروز توپخونه!
بیرون پاساژ 3200
داخل پاساژ 2500
احتمالا یه ذره بگردید تا 2200 هم پیدا میکنید ولی پرسیدم به محض لانچ تو دبی(22 آذر) قیمتا سقوط آزاد وحشتناکی می کنن!
جالب اینه از هرکی پرسیدم گفت تموم کردیم:|

قیمت امروز توپخونه!
بیرون پاساژ 3200
داخل پاساژ 2500
احتمالا یه ذره بگردید تا 2200 هم پیدا میکنید ولی پرسیدم به محض لانچ تو دبی(22 آذر) قیمتا سقوط آزاد وحشتناکی می کنن!
جالب اینه از هرکی پرسیدم گفت تموم کردیم:|
اصلا نداشتن که بخوان تموم کنن چه دروغ هایی میگن:|

خرید کنسول که ملاک نیست
ایا پول بازی های ان را دارید ؟ برای هد بازی 300 تومن؟
یعنی اینقد پولدارید؟ یا ایرانی ها پولدارن ما خبر نداریم
ما اگه خودمونم دار بزنیم کسی برامون 300 تومن پول بازی نمیده

خرید کنسول که ملاک نیست
ایا پول بازی های ان را دارید ؟ برای هد بازی 300 تومن؟
یعنی اینقد پولدارید؟ یا ایرانی ها پولدارن ما خبر نداریم
ما اگه خودمونم دار بزنیم کسی برامون 300 تومن پول بازی نمیده

300 تومن؟ میخوای برچسب فروشنده بت بزنم بن شی؟:d

راه های زیادی هست که صرفه جویی کنی
-بعدش شما که روزی هفتا بازی که نمیخوای بخری؟
-یه بازی میخری ، نهایتا یه ماه دستته با یه خورده افت قیمت میفروشیش و پول میزاری روش یکی دیگه .
-دیجیتالی میخری.
-از یه سری بازیا چشم پوشی میکنی و ...
-بعدش بازیاش حدودا 200-250 هستش ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or