قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من خودم یکی از کسایی بودم که میگفتم عمرآ به این زودیا PS4 بگیرم اما انقد هایپ شدم که رفتم پیش خرید کردم !!!!!!!!! سه شنبه کنسول میرسه :)
قیمتشم بدک نیست 1.700 ریجن 1
دوست عزیز آشنا تو خارج داشتی برات پیش خرید کرد؟
راستی دوستان من نزدیکای عید میخوام این کنسولو بخرم.توسط یکی از اقوام در استرالیا.نکته خاصی هست که لازم باشه قبل خرید بهشون بگم که مشکلی پیش نیاد؟مثلا در مورد ریجن و ...
چون اولین باره که کنسول PS میخرم

راستی دوستان من نزدیکای عید میخوام این کنسولو بخرم.توسط یکی از اقوام در استرالیا.نکته خاصی هست که لازم باشه قبل خرید بهشون بگم که مشکلی پیش نیاد؟مثلا در مورد ریجن و ...
آره ، کانادا :)
ولی فقط تو استرس اینم که جعبه شو خراب نکنن :(

بابا از ایران خودمون گرفتم دادا

آخرین ویرایش:

فکر کنم قیمت عرضه کنسول توی استرالیا بالاتر از 399$ هست. احتمالا 549$.

فکر خوبیه اما نمیشه واسه 1886 و اینفیموس یک سال صبر کرد لامصب +کیل زون!

خوب موضوع همین جاست داداش گلم.از این چیزا سو استفاده میکنند مغازه دارها و تبلیغ میکنند که بیای بخری.حالا صبر کن تازه اولشه.ps4 رو بخری ببین چه قد رو بازیهاش اینا میخوان بخور بخور کنن.سیر مونی که ندارن اینا:|

- - -ویرایش - - -

من خودم یکی از کسایی بودم که میگفتم عمرآ به این زودیا PS4 بگیرم اما انقد هایپ شدم که رفتم پیش خرید کردم !!!!!!!!! سه شنبه کنسول میرسه :)
قیمتشم بدک نیست 1.700 ریجن 1

مبارک باشه امیدوارم فنش برات بچرخه:d

ولی من صبر میکنم کنسول بیاد یه مقدار مشکلاتش رو بشه بعدا میرم سراغش.بخوام بگیرم از ایران نمیگیرم میگم برام از خارج مسافری یکی از فامیلام بیاره گفت تقریبا برام 1300 در میاد.پول تو جیب این مفت خورها نمیریزم.:|

دوستانی که کنسول میخرن بازی هارو چیکار میکنن؟:d250-300 تومن واقعا فضاییه!!!!:d

خوب موضوع همین جاست داداش گلم.از این چیزا سو استفاده میکنند مغازه دارها و تبلیغ میکنند که بیای بخری.حالا صبر کن تازه اولشه.ps4 رو بخری ببین چه قد رو بازیهاش اینا میخوان بخور بخور کنن.سیر مونی که ندارن اینا:|

- - -ویرایش - - -

مبارک باشه امیدوارم فنش برات بچرخه:d

ولی من صبر میکنم کنسول بیاد یه مقدار مشکلاتش رو بشه بعدا میرم سراغش.بخوام بگیرم از ایران نمیگیرم میگم برام از خارج مسافری یکی از فامیلام بیاره گفت تقریبا برام 1300 در میاد.پول تو جیب این مفت خورها نمیریزم.:|

حرفتو قبول دارم ، منم میخواستم حالا حالاها نگیرم ولی واقعآ نتونستم ( به هیچوجه هم مرفه بی درد نیستم فقط گیمرم و فقط فن سونی )

بشخصه امیدوارم نسل بعد هک نشه که مجبور باشیم حرص بزنیم تند تند بخریم.راستی دو روز دیگه لانچ کی میاد عربستان 2 (ایران):d؟

بشخصه امیدوارم نسل بعد هک نشه که مجبور باشیم حرص بزنیم تند تند بخریم.راستی دو روز دیگه لانچ کی میاد عربستان 2 (ایران):d؟
منم به شخصه دوست دارم بازی ها رو اورجینال بخرم.اما با وعض دلار الان ممکن نیست.خدایا خودت هوای مارو داشته باش یا پی اس4 رو هک کن یا دلارو هزار تومن:)
ولی در عوض اینطوری آدم فقط بازی های درست حسابیو میخره.:d

منم به شخصه دوست دارم بازی ها رو اورجینال بخرم.اما با وعض دلار الان ممکن نیست.خدایا خودت هوای مارو داشته باش یا پی اس4 رو هک کن یا دلارو هزار تومن:)
ولی در عوض اینطوری آدم فقط بازی های درست حسابیو میخره.:d
دقیقا با حرفت موافقم ، من که برنامه م برا سال اول فقط BF4 وKILLzone ، ORDER 1886

قبول دارید لذت اورج بازی کردن ی چیز دیگه س.اقا کی میاد ایران ؟ چند روز بعد لانچ؟

دیروز تعدادی کنسول نازنین PS4 در امارات متحده عربی مشاهده شد ولی چون به صورت افیشال عرضه نشده بازار سیاه بود , نمیتونم قیمت بدم به دلیل اینکه راهزن ها کمین زدن تا اومد با قیمت های نجومی میخوان تلافی کنن !

پ.ن : فقط اینو میخوام بگم این کارو نکنید که چند روز اول کنسول اومد دارو زندگی حراج کنید برید بخرید صبر کنید حداقل چند هفته تا قیمتا مقداری پایدار بشه !

پ.ن 2 : اگر The Order بازی لانچ بود همین دیروز کنسول میگرفتم ! :دی

پ.ن 3 : دیزاین کنسول + دوال شوک 4 واقعا فوق العادست !

دقیقا با حرفت موافقم ، من که برنامه م برا سال اول فقط BF4 وKILLzone ، ORDER 1886
منم دقیقا همینارو فعلا میخوام کم کم بگیرم بعلاوه فیفا 14.البته برای بازی کردنش باید تا کنکور صبر کنم.:(

- - -ویرایش - - -

قبول دارید لذت اورج بازی کردن ی چیز دیگه س.اقا کی میاد ایران ؟ چند روز بعد لانچ؟
واقعا خیلی حس خوبی داره.مخصوصا اگه توی اون بازی حرفه ای باشی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or