قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اقا من تو شوکم!زنگ زدم یکی از مغازه های شهرمون(ساری) گفتم موقع لانچ ینی هفته بعد چنده!؟؟
گفت دقیق نمیدونم ولی حدودای :
:دی :دی
1.7 الی 1.8
گفت بازم هفته بعد دقیق میگه .بهش اعتماد دارم و بی خبر از قیمتا هم نیست !ولی فکر کنم فوتوشاپ بود!:دی
امیدوارم واقعیت داشته باشه!!!

اقا من تو شوکم!زنگ زدم یکی از مغازه های شهرمون(ساری) گفتم موقع لانچ ینی هفته بعد چنده!؟؟
گفت دقیق نمیدونم ولی حدودای :
:دی :دی
1.7 الی 1.8
گفت بازم هفته بعد دقیق میگه .بهش اعتماد دارم و بی خبر از قیمتا هم نیست !ولی فکر کنم فوتوشاپ بود!:دی
امیدوارم واقعیت داشته باشه!!!

دمش گرم ... این شهرتون کجاست اگه نزدیکه بیایم بگیریم ..؟؟؟

دوستان یه صحبت خیلی دوستانه...:d
به حرف مغازه دارا که قولای خوشگل میدن دل نبندین...باور کنید خودشونم نمیدونند چند براشون می افته ..همینجوری برای جذب مشتری یچی می پرونند.
هر موقع PS4 تو مغازش دیدین بعد قیمت بگیرید، بیاین اینجا اعلام کنید همه با هم هجوم میبریم برای خرید.
ایشالا همگی با بهترین قیمت تهیه کنیم.

من نمی دونم بعضی از اطلاعات رو دوستان از کجا در میارن دقیقاً :دی

من زیاد از این قضیه گمرک و این چیزا سر در نمیارم اما دیگه اینطوری نیست که کسی که عمده دستگاه رو وارد کشور می کنه بپره بره امارات با قیمت بالاتری از جهانی بخره ورداره بیاره ایران !!! شاید در اوایل که تعداد نامحدود اینطوری باشه اما وقتی خط تولید بالا بره و چین هم دست به کار بشه اونم در حد زیاد اونوقت وارد کننده کله گنده این کار بلند میشه میره چین و تعداد زیادی دستگاه میاره و پخش می کنه تو بازار با همون قیمت، حالا قرار نیست رو هر دستگاه 300 هزارتومن واسه هزینه حابجایی از چین تا اینجا بدن !!! یکبار میرن کلی دستگاه میارن اونم به همون قیمت 399$ که البته بعضی قیمت ها روش اضافه میشه مثلاً گمرک و اینا که اونم نمی دونم بهشون می خوره یا نه. اینا یه اصولی داره که یه مقدار پیچیده است اما انقدرم پیچیده نیست که اینقدر قیمت بره بالا وقتی میاد اینجا کلاً تو این تایم ها همه شمه ی اقتصادیشون گل می کنه.

اما حواستون باشه بعضی نون داره واسشون و میان اینجا واسه خودشون یه حرفای رایگانی می زنن و سعی می کنن با علم ریاضی الکی نشون بدن که دستگاه مثلاً میشه فلان قد که خیلی بالاتر از اون چیزی که باشه ! و یه کاری می کنن که اگه قیمت پایین تر آوردن شما بری بگه به به چه قیمت خوبی دمت گرم ما دیده بودیم حساب کردن فلان قد در میاد !! خلاصه از ما گفتن بود احتمالا تو این 80 صفحه خیلی به اینجا سر زدن و پست دادن، بی رحم ترین فروشنده های دنیا رو می تونید تو همین صنف پیدا کنید.

عمو همین الانشم Made in China هستن.
در ضمن Ps3 الان چنده ؟
بازی های 4 هم که خوش قیمتن. 20-30 تومن گرونتز از 3

دوستان PS4 بازی های PS3 هم ساپورت میکنه ؟ اگه آره من برم PS3 مو بدم بره :)

دوستان PS4 بازی های PS3 هم ساپورت میکنه ؟ اگه آره من برم PS3 مو بدم بره :)

خیر اعلام شده ساپورت نمیکنه و ممکنه در آینده از طریق سیستم گایکای که یه نت خوب میخواد بشه به این امر دست یافت ...
چه ربطی داشت به قیمت؟:|

خیر اعلام شده ساپورت نمیکنه و ممکنه در آینده از طریق سیستم گایکای که یه نت خوب میخواد بشه به این امر دست یافت ...
چه ربطی داشت به قیمت؟:|

به قیمت ربطی نداره ولی من بازی میکنم با بازی های PS3 که رو PS4 نمیاد مثل Mw3 Online BF3
حالا به نظرتون من XBOX رو بدم بره یا PS3 برای PS4 ؟

به قیمت ربطی نداره ولی من بازی میکنم با بازی های PS3 که رو PS4 نمیاد مثل Mw3 Online BF3
حالا به نظرتون من XBOX رو بدم بره یا PS3 برای PS4 ؟
دوست عزیز این تایپک مخصوص قیمت PS4 هست لطفا رعایت کنید
به نظرم X رو بده بره

- - -ویرایش - - -

امروز تا حدودی خیالم از فضایی نبودن قیمت PS4 راحت شد !
سایت http://live-psn.com/index.php?route=product/product&product_id=41 پیش فروش XONE رو به قیمت قطعی 2.350 به علاوه 90 هزار تومن که میشه 2.440 گذاشته :-o
و تایید کرده
کسانی که پیش خرید می کنند اصلا نگران جهش ناگهانی قیمت دلار نباشند چون دستگاه ها با دلار فعلی و همین قیمتی که همینک اعلام شده است پیش خرید شده و ربطی به قیمت دلار در زمان ریلیز محصول ندارد، به این ترتیب Live-psn به شما اطمینان می دهد که تنها همین مبلغی که در فوق اعلام شد را جهت تهیه این کنسول پرداخت خواهید کرد.
حالا چرا خیالم راحت شد ؟! وقتی این سایت این قیمت رو برای XONE ی که 500 دلاره گذاشته مطمئنا قیمت PS4 نمیتونه بالای 2 ملیون باشه
:d البته منظورم زمان لانچه

دوست عزیز این تایپک مخصوص قیمت PS4 هست لطفا رعایت کنید
به نظرم X رو بده بره

- - -ویرایش - - -

امروز تا حدودی خیالم از فضایی نبودن قیمت PS4 راحت شد !
سایت ایکس باکس وان / Xbox one پیش فروش XONE رو به قیمت قطعی 2.350 به علاوه 90 هزار تومن که میشه 2.440 گذاشته :-o
و تایید کرده
کسانی که پیش خرید می کنند اصلا نگران جهش ناگهانی قیمت دلار نباشند چون دستگاه ها با دلار فعلی و همین قیمتی که همینک اعلام شده است پیش خرید شده و ربطی به قیمت دلار در زمان ریلیز محصول ندارد، به این ترتیب Live-psn به شما اطمینان می دهد که تنها همین مبلغی که در فوق اعلام شد را جهت تهیه این کنسول پرداخت خواهید کرد.
حالا چرا خیالم راحت شد ؟! وقتی این سایت این قیمت رو برای XONE ی که 500 دلاره گذاشته مطمئنا قیمت PS4 نمیتونه بالای 2 ملیون باشه
:d البته منظورم زمان لانچه

تحویل بهمن ماه رو داره به این قیمت که تقریبا 2500 میشه رو داره میده که وحشتناک گرونه .... اصلا به صرفه نیست ... هفته اول بود باز یه چیزی ....

حالا من ترسم از اینه این فروشنده های ما ... چون ps4 قویتره ... خودشون قیمت بزنن و گرون تر بفروشن ....

حالا من ترسم از اینه این فروشنده های ما ... چون ps4 قویتره ... خودشون قیمت بزنن و گرون تر بفروشن ....

تو این مدت که این تایپیکها زده شد ، اندازه 50 سال تجربه ، ترفند گرون فروشی به فروشنده ها یاد داده شد !!! :دی

تو این مدت که این تایپیکها زده شد ، اندازه 50 سال تجربه ، ترفند گرون فروشی به فروشنده ها یاد داده شد !!! :دی
مطمئن باش نمیتونن بیش از حد گرون بدن
یه فروشگاه نزدیک خونه ی ما چند وقته دیگه PS VITA نمیاره . میگه به خاطر اوریج بودنش کمتر میخرن به خاطر بازیاش

رفتم یه مغازه تو مرکز تجاری کامپیوتر ( شهرک غرب )
گفتم کی میارین ، گفت 10 ، 12 روز دیگه . گفتم چند ؟ گفت 2.5 تا 3 :|

رفتم یه مغازه تو مرکز تجاری کامپیوتر ( شهرک غرب )
گفتم کی میارین ، گفت 10 ، 12 روز دیگه . گفتم چند ؟ گفت 2.5 تا 3 :|
خوب انتظار داری روزای اول قیمتش بیاد رو 1600؟:دی
حداقل 2 ماهه اول(تا بهمن) قیمتای الکی میپرونن!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or