تا 2-3 ماه وایمیستم اگر متعادل شد میخرم اگر نشد با همین ps3 حال میکنم. بیکارم بیام واسه ذوق و شوق پول الکی زیادی بدم گردن مفت خورارو کلفت کنم!!! نهایت نهایت 1600-1700 کنسول میشه. شخصا عمرا بالای 1700 بدم.400 دلاره 3 تومنی میشه 1200.
500 تومن واسه حروم خورها بس نیس؟!!
اولش قیمت غیر طبیعیه! وقتی یه ایفون 700 دلاری رو همون روزای اول که به ایران میاد میدن 4-5 میلیون توقعی نیس ولی بعد 1 ماه باید متعادل شه
1700 اگر راضی باشی که همین الانشم دو تا فروشگاه اینترنتی دارن میدن، حضوری هم می تونی بری فروشگاشون،البته نوشتن در صورت افزایش ناگهانی قیمت 1700 بیشتر میشه اما فعلا اینطور که بنظر میاد در آینده به اُمید خدا فقط کاهش خواهیم داشت. تا وقتی این فروشگاه ها هستند کسی حرف بالای 1700 رو نزنه، در آینده راه های ارزون ترشم پیدا میکنیم.
این دوتا سایت(که یکیشو همه میدونن کدومو میگم) ریجن دستگاهشون دو، سفارش اروپا و به قیمت اروپا(یورو) هستش با توجه به گرون بودن یورو نسبت به دلار (حداقل4000 تومن) چه لزومی داشته که این سایت ها حتما ریجن دو وارد کنند ؟ ما حتما باید ریجن دو بگیریم یا فقط ریجن اکانت مهم هستش ؟
اگر هر یورو رو 4000 تومن و قیمت کنسول رو 400 یورو بگیریم قیمتشون واقعا منصفانه اس و فقط 100 تومن کشیدن روش، اگر به دلار، سفارش آمریکا یا اماراتشو بدن قیمت میاد زیر 1400.
قیمت بازیهاش حدود چقدر میشه..اینطوری که دوستان میگند 150 یا 200 خیلی زیاد هست...بعد جایی رو میشناسید بازیهاشو عوض کنه
١٥٠؟:d حداقل ٢٢٠ بازياش هست.حالا گیرم 1700 اومد میخواید 100 تومنم برا یه دونه بازیش بخرید
اینو هر وقت به خودم میگم نا امید میشم
اقا کسی نمیدونه احتمالش هست که قفل بازیاش شکسته شه مث ps3؟
منم 2تومن فوقش بدم بازیاش چی؟
شما به فکر بازیای 150 تومنیشم باشید بعد سر 1700 یا 2000 بحث کنید![]()
حالا حالها امکانش خیلی کمه زیره 2 تومن جایی بفروشنش . شاید چند ماه دیگه پایینتر اومد . من که از چند جا خبر گرفتم کسی نگفت چون 400 دلاره میشه 1200 یا 1500
من که پیش خرید کردم 1.700 ریجن 1 ، سه شنبه هم کنسول دستمه![]()
ما سه شنبه شب منتظر عکس های شما از لخظات باز کردن و خود دستگاه هستیم.
تازه میتونی بلیط فروشی کنی ، آدرس بدی ، بیایم دستگاه را از نزدیک ببینیم و یک چند دقیقه ای بازی کنیم . ( آقا ایده را من دادم ها ! تو سود شریک :d )

چشم حتمـــــــــــــــــآ ، شما دعا کن من عمرم کفاف بده تا سه شنبه و فروشگاه بد قولی نکنه چشم 50 تا عکس میذارم راستی چرا گیر دادید که از تهران بگیرید کنسولو ؟؟؟؟؟؟ هم کنسول روز لانچو با قیمت فضایی میدن هم بعد از لانچ هم بازار گرمی میکنن و میگن نیست و ازین حرفا که قیمتو ببرن بالا