ash|aq|ash
کاربر سایت
فعلاً فروشگاه دی-سی تو فیس-بوک به گفته ی خودشون تخمین زده 2 میلیون تا 2 میلیون و دویست !! خیلی جالبه واقعاً ! منم کلی بهشون گیر دادم. طرف برداشته میگه قیمت PS4 با احتساب دلاری 3500 میشه 2 تومن !! بعد همه هم ریختن کامنت گذاشتن " آقا عالیه ما هستیم " اینجوری بازار رو میگیرن دستشون و حالا حالا ها هم قیمت رو کم نمیکنن. بچه ها بریزید تو page ـشون اعتراض کنید.
تو هم که داری حرف اونا رو میزنیمن خودم 5 ساله تو این کارم ، البته نه به اون صورت ولی زیر و بم اینکارو میدونم چیه. هیچکسی از دوبی وقتی بار میاره یه دونه برنمیداره بیاره. بعضی هاشون هم آشنا دارن رد میکنن. ضمن اینکه اینم درنظر داشته باش که الان PS3 حدود 300 دلاره و قیمتش تو ایران تقریباً 1 میلیون ـه ولی چرا PS4 که 100 دلار گرونتره باید 2 تومن باشه؟ تا 400-500 تومن گرونتر منطقی ـه ولی بیشتر نه.
ما هم وارد کننده ایم، ps3 رو شما می تونی تعداد بخری ورداری بیاری ارزونتر در بیاد اما ps4 رو نه، من طبق قانونش گفتم شاید یکی قاچاق هم ورداره بیاره N تومن ارزونتر براش در بیاد اما از طریق راه قانونیش تعرفه هایی هست که من گفتم، ps3 اه 300 دلاری هم قیمتش بیشتر از 1 تومنه، در ضمن قیمت کنسول ها توی دبی قاعدتا بالاتر از آمریکاست