قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلاً فروشگاه دی-سی تو فیس-بوک به گفته ی خودشون تخمین زده 2 میلیون تا 2 میلیون و دویست !! خیلی جالبه واقعاً ! منم کلی بهشون گیر دادم. طرف برداشته میگه قیمت PS4 با احتساب دلاری 3500 میشه 2 تومن !! بعد همه هم ریختن کامنت گذاشتن " آقا عالیه ما هستیم " اینجوری بازار رو میگیرن دستشون و حالا حالا ها هم قیمت رو کم نمیکنن. بچه ها بریزید تو page ـشون اعتراض کنید.

تو هم که داری حرف اونا رو میزنی :دی من خودم 5 ساله تو این کارم ، البته نه به اون صورت ولی زیر و بم اینکارو میدونم چیه. هیچکسی از دوبی وقتی بار میاره یه دونه برنمیداره بیاره. بعضی هاشون هم آشنا دارن رد میکنن. ضمن اینکه اینم درنظر داشته باش که الان PS3 حدود 300 دلاره و قیمتش تو ایران تقریباً 1 میلیون ـه ولی چرا PS4 که 100 دلار گرونتره باید 2 تومن باشه؟ تا 400-500 تومن گرونتر منطقی ـه ولی بیشتر نه.

ما هم وارد کننده ایم، ps3 رو شما می تونی تعداد بخری ورداری بیاری ارزونتر در بیاد اما ps4 رو نه، من طبق قانونش گفتم شاید یکی قاچاق هم ورداره بیاره N تومن ارزونتر براش در بیاد اما از طریق راه قانونیش تعرفه هایی هست که من گفتم، ps3 اه 300 دلاری هم قیمتش بیشتر از 1 تومنه، در ضمن قیمت کنسول ها توی دبی قاعدتا بالاتر از آمریکاست

ما هم وارد کننده ایم، ps3 رو شما می تونی تعداد بخری ورداری بیاری ارزونتر در بیاد اما ps4 رو نه، من طبق قانونش گفتم شاید یکی قاچاق هم ورداره بیاره N تومن ارزونتر براش در بیاد اما از طریق راه قانونیش تعرفه هایی هست که من گفتم، ps3 اه 300 دلاری هم قیمتش بیشتر از 1 تومنه، در ضمن قیمت کنسول ها توی دبی قاعدتا بالاتر از آمریکاست
خب الان خود شما که وارد کننده و فروشنده ای، دم عید کنسول رو با همین دلار (3200) چند می‌فروشی؟!
اون موقع هم که دیگه داستان Pre Order و... نیست و همه جا کنسول حاضر و آمادس!

همه relax :d
هیچ عجله ای نکنین واسه خرید....هم صبر کنین یکم براش بازی بیاد هم قیمت خودش و بازی هاش (قیمت بازی ها مهم تره) منطقی بشه!...
2 ماه بعد از عرضه بگیرین هیچ بازی شاخی رو از دست ندادین...
حالا اگه یه آنچارتد داشت قضیه فرق میکرد :x

خب الان خود شما که وارد کننده و فروشنده ای، دم عید کنسول رو با همین دلار (3200) چند می‌فروشی؟!
اون موقع هم که دیگه داستان Pre Order و... نیست و همه جا کنسول حاضر و آمادس!

ما وارد کننده سروریم نه کنسول :d اون هم به صورت قانونی

تعرفه واردات کنسول رو من اصلا نمی دونم بر اساس چی می زنن، چون حتی کامپیوتر تعرفه واردات قطعاتش با هم دیگه فرق داره،کنسول رو من اطلاع هم ندارم روی تعدادش چه قدر می دن shipping اش به چه صورت هست و ..، من فقط یکی برای خودم توی دبی pre-order کردم با یک بازی knack

آخرین ویرایش:
چه خبره 2200 با دلار امروز قیمت میشه 1400 بعد اینا طبق چه محاسباتی 2200 بدست اوردن دوستان اگه قراره قیمت این باشه فعلا نخرین.همه برینf b شکایت کنین /pages/DC-Games-Group/188526474522033

ما وارد کننده سروریم نه کنسول :d اون هم به صورت قانونی

تعرفه واردات کنسول رو من اصلا نمی دونم بر اساس چی می زنن، چون حتی کامپیوتر تعرفه واردات قطعاتش با هم دیگه فرق داره،کنسول رو من اطلاع هم ندارم روی تعدادش چه قدر می دن shipping اش به چه صورت هست و ..، من فقط یکی برای خودم توی دبی pre-order کردم با یک بازی knack
تو كه مايكرو فني چي شد ps4 خريدي؟
بعد مياد تو تاپيكها ps4 رو ترول ميكنه8-|:|

تو كه مايكرو فني چي شد ps4 خريدي؟
بعد مياد تو تاپيكها ps4 رو ترول ميكنه8-|:|

اولا این که به این تاپیک ربطی نداره، دوما شما فکر می کنید من فن کنسول خاصی هستم که نیستم، در این نسل ps3 هم داشتم که فروختم همین 2 هفته پیش، در حال حاضر ویتا هم دارم

اصلا مهم نیست چه قدر گمرک بگیرن ، فقط میخوام آکبند برسه دستم ، به هر حال خیلی ارزون تر از قیمتی که تو ایران میدن درمیاد

مسیله اینه که اصلا میزارن رد بشه !

پ.ن : تا جایی که می تونید توی پیج DC Group توی فیس*بوک اعتراض کنید.چه جوری اینا به 2 تومن رسیدن آخه =))
پیش اومده که مرسولات پستی آمریکا رو باز کردن تا ببینن توش چیه! مخصوصا اونایی که جعبه بزرگ داره.
ضمناً وسیله داخل بسته پستی رو با پیچ گوشتی باز کردن ببینن توش چیه و بعد ترخیص کردن.
از آمریکا مستقیم نخر.
سفارش بده بفرستن کشورهای دوست و همسایه اطراف (عراق، ترکیه، عربستان، امارات، حتی افغانستان، هرجایی تو خاورمیانه البته به جز اسرائیل) از اونجا برات بفرستن.

الان دلار ویزاکارت 3700 تومنه حدودا، یک ویزاکارت مجازی بگیرید و بگید 450 دلار شارژش کنند. (پول پست و مالیات هم میاد روی قیمت آخه)
سفارش بدید و تمام
قیمت خود کنسول هم یک و نیم میلیون بیشتر نمیشه.

دوستان من ويتا رو تقريبا روز اول گرفتم در صورتي كه اگه چند ماه(كمتر از 2 ماه)صبر كرده بودم ميتونستم با همون پول 3 تا بازي هم بگيرم:((
هنوز كه هنوزه خودمو سرزنش ميكنم توصيه اي واستون دارم اينه كه حداقل تا بعد عيد صبر كنيد مطمئن باشيد پشيمون نميشيد

دوستان من ويتا رو تقريبا روز اول گرفتم در صورتي كه اگه چند ماه(كمتر از 2 ماه)صبر كرده بودم ميتونستم با همون پول 3 تا بازي هم بگيرم:((
هنوز كه هنوزه خودمو سرزنش ميكنم توصيه اي واستون دارم اينه كه حداقل تا بعد عيد صبر كنيد مطمئن باشيد پشيمون نميشيد
دقیقا!!!! DC هم که دید فروش نمیره تخفیف ویزه گذاشت دستگاه رو 600 خریدم:d:>

ای بزنه ما عید می‌گیریم هک هم بشه بزنیم تو کار پایرت و تا سال های سال به خوبی و خوشی بازی کنیم:دی

ای بزنه ما عید می‌گیریم هک هم بشه بزنیم تو کار پایرت و تا سال های سال به خوبی و خوشی بازی کنیم:دی

روی کنسول های نسل جدید امکان این که homebrew روشون ران شه زیاده اما هک به قصد اجرای بازی pirate داستان داره و فکر نکنم به این زودی ها به نتیجه ای بشه دست یافت مگه این که odd emulator بسازن براش یا مثل همین کاری که c4eva می کنه داریو فلش کنن، متاسفانه رمز نگاری نا متقارن چیز مضخرفیه :d

روی کنسول های نسل جدید امکان این که homebrew روشون ران شه زیاده اما هک به قصد اجرای بازی pirate داستان داره و فکر نکنم به این زودی ها به نتیجه ای بشه دست یافت مگه این که odd emulator بسازن براش یا مثل همین کاری که c4eva می کنه داریو فلش کنن، متاسفانه رمز نگاری نا متقارن چیز مضخرفیه :d
آرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
راهتونو انتخاب كنيد همين الان نياين بگيد ps4 ميگيرم بعد هك ميشه فك نكنم به اين زوديا ps4 هك بشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or