اون "تا سال های سال" منظورم همین بودآرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
راهتونو انتخاب كنيد همين الان نياين بگيد ps4 ميگيرم بعد هك ميشه فك نكنم به اين زوديا ps4 هك بشه

اون "تا سال های سال" منظورم همین بودآرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
راهتونو انتخاب كنيد همين الان نياين بگيد ps4 ميگيرم بعد هك ميشه فك نكنم به اين زوديا ps4 هك بشه

با امضات بیشتر از حرفت حال کردم:dخخخ:dآرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
چه خبره گردنست؟ چقدر پرو شدن این مفت خورا 1500 بیشتر پاش نمیدم تازه تو این گرونی ها اگه ارزون شد که دیگه هیچ
دوستان خواهش میکنم دارید هم اینقدر ندید 2200 چه خبره
عزیز خسته نباشی زدی کلا همه چیزو خراب کردیهمون قیمت 2 تومن هم خوبه . من انتظار 2500 به بالا رو داشتم.
من تا حدودی با روش های خرید آقای بهیزاد آشنا هستم. درسته که سود خوبی میکنه ولی نه دیگه از اون سود هایی که شما فکر میکنین.
فقط 1400 تومن هزینه خود کنسول هستش یا دلار حواله ای. میمونه 600 تومن که اونم شامل ایناست : سود خود ایشون + هزینه های ترخیص از هر نوعش + هزینه های حمل تو آمرییییکا + هزینه های حمل تا داخل + هزینه های بسته بندی و ارسال توسط فد اکس + پول شیرینی دوستان + پول دلال های اونور ( چون تو اوایل لانچ به تعداد نمیشه خرید و همیشه دلال ها هستن که این کار رو میکنن ) + شاید یه چیز هایی که من بیخبر بودم...
باشد که رستگار شوید و کمتر فحششون بدین ....:d

عزیز خسته نباشی زدی کلا همه چیزو خراب کردی
واسه چی 2 تومن خوبه؟! دوست داری ازت دزدی بشه خوب پولش رو ببر بنداز تو خیابون دیگه واسه چی به دزد ها میدی؟ بنداز تو خیابون شاید یه نیازمند رد شد!
چجوری حساب کردی 1400 شده؟! با دلار 3200 میشه 1280 با سود و هزینه های دیگه کلا 1400 بیشتر نباید پول داد!
بعد میگیم چرا هر چی حرف میزنیم اثر نمیکنه...
قیمتی که حساب میکنیم من و بچه های دیگه برای روز لانچ نیست!با این متن شما فهمیدم که تا حالا نه از صرافی دوولار خریدین و نه حواله زدین تا حالا.
اگه هر کدوم از کارهای بالا رو انجام بدین یواشکی پستتون رو ادیت میکنین.:d
وقتی میگن دولار روز اینه ، لزوما به این معنی نیست که به همون قیمت هم بهتون میدن. اون قیمت، قیمت کف هستش. قیمت خرید و فروش حداقل 30-40 تومن از اون بیشتره. قیمت حواله هم حداقل 100-150 تومن از اون قیمت خرید و فروش بیشتره.
واسه همین من قیمت خرید و فروش رو 3320 زدم که تا 3350 هم میدن و حواله رو هم 150-200 زدم که از دوستامون تو همین سایت با 200 تومن حواله زدن.
ولی توصیه من هم اینه که روز لانچ خریدش مصلحت نیست.
قیمتی که حساب میکنیم من و بچه های دیگه برای روز لانچ نیست!
برای دور و بر عید هست که کنسول همه جا هست و با تعداد بالا وارد میشه پس ما نباید پول پست و حمل و نقل رو برای تک تک دستگاه ها بپردازیم.
به علاوه این که باید اوضاع متعادل بشه! الان برای چی باید PS3 سی صد دلاری که همه جای دنیا ریخته 1200 پول اوریج خورش باشه؟! بهونه ای هست؟!
شما پست های بخش PS4 رو نمیخونی و نمیدونی که اکثرا میخوایم واسه عید بگیریم تقصیر من نیست!شما تو یه کودوم از پستهای بالا نشون بده که دارین قیمت عید رو بررسی میکنین .
در ضمن DC برا روز لانچ قیمت رو 2 تومن زده. کسی از عید حرفی نزده.
من خودم الان 2 روزه دارم با خودم کلنجار میرم که روز لانچ بگیرم یا نه.
مطمئنم بعد لانچ قیمتش میاد پایین ولی فکر نکنم 1700 کمتر بشه. البته با دولار الان.
الان PS3 که 300 تاست ضربدر 3500 میشه 1050. ما میگیریم 950. یه 150 هم سود برای فروشنده. میشه 1100.
البته وارد کننده ها 50-60 دولار ارزونتر میگیرن.
الان PS4:
400 ضربدر 3500 میشه 1400.
25& هم سود فروشنده. که میشه 350.
کلا میشه 1750.
250 تومن هم برای باقی موارد بالا.
واسه همینه که میگم کنسول از 1600-1700 کمتر نخواهد شد اگر وضع همینجوری بمونه. مگر اینکه فروشنده ها از خیر سود 25-30 درصد بگذرن که اون دیگه به خودشون بستگی داره.
البته وقتب تعداد میاد هزینه ها هم سرشکن میشن.
حالا اصلا اینا مهم نیست.
من به شخصه حاضرم کنسول 5000 تومن باشه ولی گیمهاش 250 تومن نباشن. چون شما یبار کنسول میگیری ولی شاید هر ماه یدونه گیم بخوای بگیری.
الان ماها داریم برا هر گیم 180-220 هزینه میدیم در حالیکه کنسول 1100 هستش.