قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
آرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
راهتونو انتخاب كنيد همين الان نياين بگيد ps4 ميگيرم بعد هك ميشه فك نكنم به اين زوديا ps4 هك بشه
اون "تا سال های سال" منظورم همین بود:دی چون احتمالا تا روز های روز هم نمی‌تونیم پایرت بازی کنیم:(:دی

آرش اگه تو اين مدت با ايديهاش يه حرف درست زده باشه اونم همينه:d
راهتونو انتخاب كنيد همين الان نياين بگيد ps4 ميگيرم بعد هك ميشه فك نكنم به اين زوديا ps4 هك بشه
با امضات بیشتر از حرفت حال کردم:dخخخ:d

دوستان چون واسه اینجور محصولات ارز مرجع(که نمیدونم چیه):دی در نظر گرفته نمیشه که انقد قیمتش بالاس؟

چه خبره گردنست؟ چقدر پرو شدن این مفت خورا 1500 بیشتر پاش نمیدم تازه تو این گرونی ها اگه ارزون شد که دیگه هیچ
دوستان خواهش میکنم دارید هم اینقدر ندید 2200 چه خبره

آخرین ویرایش:
چه خبره گردنست؟ چقدر پرو شدن این مفت خورا 1500 بیشتر پاش نمیدم تازه تو این گرونی ها اگه ارزون شد که دیگه هیچ
دوستان خواهش میکنم دارید هم اینقدر ندید 2200 چه خبره

من دو میلیون میگیرم براتون میارم. :دی
دویست تومن هم سود میکنید. منم ۴۰۰ سود میکنم. ۶۰۰ تومن نخواستیم.
با دلار ۳۸۰۰ تومنی و حمل و نقلش کلا میشه یک میلیون و شش صد!
اگر انقدر پولتون زیادی کرده که بابتش دو میلیون و دویست بدید، به من دو میلیون بدید یه چیزی هم به من برسه :D سر گردنه است دیگه!

Sent from my iPhone using Tapatalk

همون قیمت 2 تومن هم خوبه . من انتظار 2500 به بالا رو داشتم.
من تا حدودی با روش های خرید آقای بهیزاد آشنا هستم. درسته که سود خوبی میکنه ولی نه دیگه از اون سود هایی که شما فکر میکنین.
فقط 1400 تومن هزینه خود کنسول هستش یا دلار حواله ای. میمونه 600 تومن که اونم شامل ایناست : سود خود ایشون + هزینه های ترخیص از هر نوعش + هزینه های حمل تو آمرییییکا + هزینه های حمل تا داخل + هزینه های بسته بندی و ارسال توسط فد اکس + پول شیرینی دوستان + پول دلال های اونور ( چون تو اوایل لانچ به تعداد نمیشه خرید و همیشه دلال ها هستن که این کار رو میکنن ) + شاید یه چیز هایی که من بیخبر بودم...
باشد که رستگار شوید و کمتر فحششون بدین ....:d

همون قیمت 2 تومن هم خوبه . من انتظار 2500 به بالا رو داشتم.
من تا حدودی با روش های خرید آقای بهیزاد آشنا هستم. درسته که سود خوبی میکنه ولی نه دیگه از اون سود هایی که شما فکر میکنین.
فقط 1400 تومن هزینه خود کنسول هستش یا دلار حواله ای. میمونه 600 تومن که اونم شامل ایناست : سود خود ایشون + هزینه های ترخیص از هر نوعش + هزینه های حمل تو آمرییییکا + هزینه های حمل تا داخل + هزینه های بسته بندی و ارسال توسط فد اکس + پول شیرینی دوستان + پول دلال های اونور ( چون تو اوایل لانچ به تعداد نمیشه خرید و همیشه دلال ها هستن که این کار رو میکنن ) + شاید یه چیز هایی که من بیخبر بودم...
باشد که رستگار شوید و کمتر فحششون بدین ....:d
عزیز خسته نباشی زدی کلا همه چیزو خراب کردی8-|
واسه چی 2 تومن خوبه؟! دوست داری ازت دزدی بشه خوب پولش رو ببر بنداز تو خیابون دیگه واسه چی به دزد ها می‌دی؟ بنداز تو خیابون شاید یه نیازمند رد شد!
چجوری حساب کردی 1400 شده؟! با دلار 3200 می‌شه 1280 با سود و هزینه های دیگه کلا 1400 بیشتر نباید پول داد!
بعد می‌گیم چرا هر چی حرف می‌زنیم اثر نمی‌کنه...

بچه ها به نظر من نمیتونیم سونی 4 بخریم به خاطر اینکه الان سونی 3 که اورجینالش 1200 هست کپی خورش 1700 حساب کنید سونی 4 که دورو بر1300 باشه بعضی مفت خرهای ملت قطعا 2 تومن راحت میفروشن /ماها واقعا تو سری خور هستیم

عزیز خسته نباشی زدی کلا همه چیزو خراب کردی8-|
واسه چی 2 تومن خوبه؟! دوست داری ازت دزدی بشه خوب پولش رو ببر بنداز تو خیابون دیگه واسه چی به دزد ها می‌دی؟ بنداز تو خیابون شاید یه نیازمند رد شد!
چجوری حساب کردی 1400 شده؟! با دلار 3200 می‌شه 1280 با سود و هزینه های دیگه کلا 1400 بیشتر نباید پول داد!
بعد می‌گیم چرا هر چی حرف می‌زنیم اثر نمی‌کنه...

با این متن شما فهمیدم که تا حالا نه از صرافی دوولار خریدین و نه حواله زدین تا حالا.
اگه هر کدوم از کارهای بالا رو انجام بدین یواشکی پستتون رو ادیت میکنین.:d
وقتی میگن دولار روز اینه ، لزوما به این معنی نیست که به همون قیمت هم بهتون میدن. اون قیمت، قیمت کف هستش. قیمت خرید و فروش حداقل 30-40 تومن از اون بیشتره. قیمت حواله هم حداقل 100-150 تومن از اون قیمت خرید و فروش بیشتره.
واسه همین من قیمت خرید و فروش رو 3320 زدم که تا 3350 هم میدن و حواله رو هم 150-200 زدم که از دوستامون تو همین سایت با 200 تومن حواله زدن.
ولی توصیه من هم اینه که روز لانچ خریدش مصلحت نیست.

با این متن شما فهمیدم که تا حالا نه از صرافی دوولار خریدین و نه حواله زدین تا حالا.
اگه هر کدوم از کارهای بالا رو انجام بدین یواشکی پستتون رو ادیت میکنین.:d
وقتی میگن دولار روز اینه ، لزوما به این معنی نیست که به همون قیمت هم بهتون میدن. اون قیمت، قیمت کف هستش. قیمت خرید و فروش حداقل 30-40 تومن از اون بیشتره. قیمت حواله هم حداقل 100-150 تومن از اون قیمت خرید و فروش بیشتره.
واسه همین من قیمت خرید و فروش رو 3320 زدم که تا 3350 هم میدن و حواله رو هم 150-200 زدم که از دوستامون تو همین سایت با 200 تومن حواله زدن.
ولی توصیه من هم اینه که روز لانچ خریدش مصلحت نیست.
قیمتی که حساب می‌کنیم من و بچه های دیگه برای روز لانچ نیست!
برای دور و بر عید هست که کنسول همه جا هست و با تعداد بالا وارد می‌شه پس ما نباید پول پست و حمل و نقل رو برای تک تک دستگاه ها بپردازیم.
به علاوه این که باید اوضاع متعادل بشه! الان برای چی باید PS3 سی صد دلاری که همه جای دنیا ریخته 1200 پول اوریج خورش باشه؟! بهونه ای هست؟!

قیمتی که حساب می‌کنیم من و بچه های دیگه برای روز لانچ نیست!
برای دور و بر عید هست که کنسول همه جا هست و با تعداد بالا وارد می‌شه پس ما نباید پول پست و حمل و نقل رو برای تک تک دستگاه ها بپردازیم.
به علاوه این که باید اوضاع متعادل بشه! الان برای چی باید PS3 سی صد دلاری که همه جای دنیا ریخته 1200 پول اوریج خورش باشه؟! بهونه ای هست؟!

شما تو یه کودوم از پستهای بالا نشون بده که دارین قیمت عید رو بررسی میکنین .
در ضمن DC برا روز لانچ قیمت رو 2 تومن زده. کسی از عید حرفی نزده.
من خودم الان 2 روزه دارم با خودم کلنجار میرم که روز لانچ بگیرم یا نه.
مطمئنم بعد لانچ قیمتش میاد پایین ولی فکر نکنم 1700 کمتر بشه. البته با دولار الان.
الان PS3 که 300 تاست ضربدر 3500 میشه 1050. ما میگیریم 950. یه 150 هم سود برای فروشنده. میشه 1100.
البته وارد کننده ها 50-60 دولار ارزونتر میگیرن.
الان PS4:
400 ضربدر 3500 میشه 1400.
25& هم سود فروشنده. که میشه 350.
کلا میشه 1750.
250 تومن هم برای باقی موارد بالا.
واسه همینه که میگم کنسول از 1600-1700 کمتر نخواهد شد اگر وضع همینجوری بمونه. مگر اینکه فروشنده ها از خیر سود 25-30 درصد بگذرن که اون دیگه به خودشون بستگی داره.
البته وقتب تعداد میاد هزینه ها هم سرشکن میشن.
حالا اصلا اینا مهم نیست.
من به شخصه حاضرم کنسول 5000 تومن باشه ولی گیمهاش 250 تومن نباشن. چون شما یبار کنسول میگیری ولی شاید هر ماه یدونه گیم بخوای بگیری.
الان ماها داریم برا هر گیم 180-220 هزینه میدیم در حالیکه کنسول 1100 هستش.

شما تو یه کودوم از پستهای بالا نشون بده که دارین قیمت عید رو بررسی میکنین .
در ضمن DC برا روز لانچ قیمت رو 2 تومن زده. کسی از عید حرفی نزده.
من خودم الان 2 روزه دارم با خودم کلنجار میرم که روز لانچ بگیرم یا نه.
مطمئنم بعد لانچ قیمتش میاد پایین ولی فکر نکنم 1700 کمتر بشه. البته با دولار الان.
الان PS3 که 300 تاست ضربدر 3500 میشه 1050. ما میگیریم 950. یه 150 هم سود برای فروشنده. میشه 1100.
البته وارد کننده ها 50-60 دولار ارزونتر میگیرن.
الان PS4:
400 ضربدر 3500 میشه 1400.
25& هم سود فروشنده. که میشه 350.
کلا میشه 1750.
250 تومن هم برای باقی موارد بالا.
واسه همینه که میگم کنسول از 1600-1700 کمتر نخواهد شد اگر وضع همینجوری بمونه. مگر اینکه فروشنده ها از خیر سود 25-30 درصد بگذرن که اون دیگه به خودشون بستگی داره.
البته وقتب تعداد میاد هزینه ها هم سرشکن میشن.
حالا اصلا اینا مهم نیست.
من به شخصه حاضرم کنسول 5000 تومن باشه ولی گیمهاش 250 تومن نباشن. چون شما یبار کنسول میگیری ولی شاید هر ماه یدونه گیم بخوای بگیری.
الان ماها داریم برا هر گیم 180-220 هزینه میدیم در حالیکه کنسول 1100 هستش.
شما پست های بخش PS4 رو نمی‌خونی و نمی‌دونی که اکثرا می‌خوایم واسه عید بگیریم تقصیر من نیست!
350 تومن سود فروشنده؟! بی خیال عزیز من! هیچی 350 سود فروشنده 250 هم موارد اضافی؛ خوب یهو بگو قیمت دو تا PS4 در میاد دیگه!
همون یه بار که کنسول می‌گیری باید به قدری مناسب باشه که انگیزه داشته باشی یه پولی برای بازی ها کنار بذاری!
بعید می‌دونم کسی اینجا طرز فکر شما رو داشته باشه و بخواد 1700 فقط برای کنسول بده!

به کسی برنخوره ولی این بحث ها بی فایده هست ... من الان منتظرم ببینم Dc قیمت نهایی رو چند میگه آخه گفته بود 20 یا 15 روز دیگه معلوم میشه ...

من فکر میکنم که اون 2200 برا Xbox One بوده و البته برا باندل ( قیمت کنسول + قیمت بازی مورد نظر )

نظر من اینه که این تاپیک را زمانیه که کنسول تو بازار اومده باشه و افراد بگن فلان جا این قیمت فلان جا این قیمت بالاخره قیمت نهایی دست ما نیست ...

هر کسی هم که فامیل اونور داره خوش بحالش ... من خودم PS3 رو از استرالیا گرفتم با موو و یک دسته اضافی موو و یک بازی اورجینال کلا 1150000 در اومد برام که متاسفانه برا PS4 نمیتونم همچین کاری انجام بدم

:((

من خودم خیلی دوست دارم روز لانچ بگیرم که باهاش بشینم watch dogs بازی کنم و متاسفانه نمیتونم تا عید صبر کنم ( دیگه از آوتار و امضا معلومه :d ) پیش خودم هم گفتم که برا pc یا ps3 بگیرم ولی گفتم که دیگه بدرد نمیخوره که برا ps4 بگیرم Assassin's creed هم همین طور

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or