قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
باید ببین دلار اون موقع چقدر خواهد بود ولی نباید زمان لانچ خرید دستگاه رو چون هنوز تازه رسیده و مسلما قیمت بالایی روی دستگاه میخوره و باید صبر کرد تب بازار بخوابه و یکم قیمت ها ارزون تر شه چون ببینن که تقاضا
ندارند قیمت رو یه خورده پایین میارند
و وارد کننده ها دلال ها فروشنده ها همگی میخوان بخورن و اینجا فقط ضرر شو ما خریداران می بینیم:(

اینی که میگم واقعیته!
خیلی سال پیش تقریبا 8 سالم بود با رفیقم رفتم بازی SEGA بگیرم به یارو اول پول دادیم بعدش که بازی رو آورد گفت تو به من پول ندادی!
خوشبختانه اون لحظه یه مشتری کنارمون بود و تائید کرد که پول پرداخت شده و بعد بازی ازش گرفتم!
خیلی بدم میاد از این آدما که فکر میکنن چون با بچه طرفن باید سرش کلاه گذاشت!

داداشای گل من اگه بخوام بگم داداشم از آمریکا بم پست کنه به دستم می رسه یا؟؟!؟!؟!؟هوتوتو می صابد ب علیک:-/:d

داداشای گل من اگه بخوام بگم داداشم از آمریکا بم پست کنه به دستم می رسه یا؟؟!؟!؟!؟هوتوتو می صابد ب علیک:-/:d

این ریسک رو نکن چون مملکت ما رو که می شناسی فکر میکنه آمریکا لوله خورخورس!! با داداشت هماهنگ کن بگو بره از کانادا یا یه کشور دیگه واست بفرسته البته اگر واسش امکانش هست.

پست که نمیصرفه کلی پول پستش میشه
ولی اگه داداشت خواست بیاد ایران بگی بیاره این خیلی خوبه

بر خلاف بقیه من می‌گم باید از روز Lauch شروع کنیم.
باید بریم تو مغازه و ببینیم اگر قیمتش با قیمت روز دلار و... که صفحه پیش گفتم نمی‌خونه بگیم قیمتت خیلی بالاس و راحت بیایم بیرون!
به هر حال کسانی که اینجا هستن کم نیستن و اگر این کار رو 50 نفر هم انجام بدیم می‌فهمن که به خاطر قیمت بالا داره مشتری می‌ره!
این طوری دیگه چه روز لانچ چه 7 سال بعد قیمت شبیه تر می‌شه با دلار روز!

شنیدم اگه بخوایم یه وسیله الکترونیکی از خارج بیارن ، باید از جعبه دربیارن که از گمرک رد شه ، درسته ؟

من PS4 رو با جعبه میخوام ، پلمپ شده ، چه جوری میشه ردش کرد ؟ چه قدر گمرک میگیرن ؟

پست با بیمه که از آمریکا به ایران ندارم، پست بدون بیمه هم بسیار بسیار بسیار گرونه، حدود 200-300 دلار هزینه پستش می شه، در ضمن تمامی launch day bundle ها توی آمریکا sold out شدن

من با وجود این که کلا می خواستم کنسول نخرم اما رفتم xbox one گیش خرید کنم که تموم شده بود اما ps4 گیر آوردم با Knack فعلا پیش خرید کردم اما کی می رسه خدا داند

شنیدم اگه بخوایم یه وسیله الکترونیکی از خارج بیارن ، باید از جعبه دربیارن که از گمرک رد شه ، درسته ؟

من PS4 رو با جعبه میخوام ، پلمپ شده ، چه جوری میشه ردش کرد ؟ چه قدر گمرک میگیرن ؟

تازه این به شرطی هست که تک باشه، تعداد باشه کلا همشون تیکه تیکه هم کنی بازم ازت هزینه ترخیض می گیرن، باید ببینی کنسول رو جزو کدوم دسته می زارن اما فکر می کنم هزینه ترخیض اش 20 درصد باشه

آخرین ویرایش:
فعلاً فروشگاه دی-سی تو فیس-بوک به گفته ی خودشون تخمین زده 2 میلیون تا 2 میلیون و دویست !! خیلی جالبه واقعاً ! منم کلی بهشون گیر دادم. طرف برداشته میگه قیمت PS4 با احتساب دلاری 3500 میشه 2 تومن !! بعد همه هم ریختن کامنت گذاشتن " آقا عالیه ما هستیم " اینجوری بازار رو میگیرن دستشون و حالا حالا ها هم قیمت رو کم نمیکنن. بچه ها بریزید تو page ـشون اعتراض کنید.
ببینید شما اولا دلار کاغذی نمی خرید و باید یا دلار حواله بگیرید یا ارز اینترنتی که به طور قطع بالاتره، حالا من نمی گم 3500 اما 3200 هم نیست، دوما هزینه shipping بسیار بالاست، شما یه ps4 از dubai بخوای بیاری ایران با پست بیمه دار حدود 150 دلار باید پول بدی ، ضمن این که فعلا اجازه نمی دن به هر شخصی 1 عدد بیشتر pre-order کنه، دوما بحث گمرکش هم مهمه، اگه واردات قانونی باشه، در ضمن شما قیمت کنسول ها رو که می بینید این ها روی تعداد قیمت پایینتر میاد اما به خاطر این که در ماه های اول محدودیت در تعداد عرضه هست شما اصلا تعداد نمی تونی سفارش بدی که ارزون تر در بیاد

تو هم که داری حرف اونا رو میزنی :دی من خودم 5 ساله تو این کارم ، البته نه به اون صورت ولی زیر و بم اینکارو میدونم چیه. هیچکسی از دوبی وقتی بار میاره یه دونه برنمیداره بیاره. بعضی هاشون هم آشنا دارن رد میکنن. ضمن اینکه اینم درنظر داشته باش که الان PS3 حدود 300 دلاره و قیمتش تو ایران تقریباً 1 میلیون ـه ولی چرا PS4 که 100 دلار گرونتره باید 2 تومن باشه؟ تا 400-500 تومن گرونتر منطقی ـه ولی بیشتر نه.

آخرین ویرایش:
فعلاً فروشگاه دی-سی تو فیس-بوک به گفته ی خودشون تخمین زده 2 میلیون تا 2 میلیون و دویست !! خیلی جالبه واقعاً ! منم کلی بهشون گیر دادم. طرف برداشته میگه قیمت PS4 با احتساب دلاری 3500 میشه 2 تومن !! بعد همه هم ریختن کامنت گذاشتن " آقا عالیه ما هستیم " اینجوری بازار رو میگیرن دستشون و حالا حالا ها هم قیمت رو کم نمیکنن. بچه ها بریزید تو page ـشون اعتراض کنید.

ببینید شما اولا دلار کاغذی نمی خرید و باید یا دلار حواله بگیرید یا ارز اینترنتی که به طور قطع بالاتره، حالا من نمی گم 3500 اما 3200 هم نیست، دوما هزینه shipping بسیار بالاست، شما یه ps4 از dubai بخوای بیاری ایران با پست بیمه دار حدود 150 دلار باید پول بدی ، ضمن این که فعلا اجازه نمی دن به هر شخصی 1 عدد بیشتر pre-order کنه، دوما بحث گمرکش هم مهمه، اگه واردات قانونی باشه، در ضمن شما قیمت کنسول ها رو که می بینید این ها روی تعداد قیمت پایینتر میاد اما به خاطر این که در ماه های اول محدودیت در تعداد عرضه هست شما اصلا تعداد نمی تونی سفارش بدی که ارزون تر در بیاد

اصلا با سود و اینا دلاری 4 تومن هم حساب کنیم میشه 1600 اینا چه جوری حساب کردن 2200 :))
سود 100 % ...:d
قیمت ps4 یکی 2 ماه بعد از عرضه تو همین فروشگاه max به 1500-1400 میرسه!...اتفاقی که برای ویتا و wii u افتاد

تو هم که داری حرف اونا رو میزنی :دی من خودم 5 ساله تو این کارم ، البته نه به اون صورت ولی زیر و بم اینکارو میدونم چیه. هیچکسی از دوبی وقتی بار میاره یه دونه برنمیداره بیاره. بعضی هاشون هم آشنا دارن رد میکنن. ضمن اینکه اینم درنظر داشته باش که الان PS3 حدود 300 دلاره و قیمتش تو ایران تقریباً 1 میلیون ـه ولی چرا PS4 که 100 دلار گرونتره باید 2 تومن باشه؟ تا 400-500 تومن گرونتر منطقی ـه ولی بیشتر نه.
آدرس بده حمله کنیم:دی

تازه این به شرطی هست که تک باشه، تعداد باشه کلا همشون تیکه تیکه هم کنی بازم ازت هزینه ترخیض می گیرن، باید ببینی کنسول رو جزو کدوم دسته می زارن اما فکر می کنم هزینه ترخیض اش 20 درصد باشه

اصلا مهم نیست چه قدر گمرک بگیرن ، فقط میخوام آکبند برسه دستم ، به هر حال خیلی ارزون تر از قیمتی که تو ایران میدن درمیاد

مسیله اینه که اصلا میزارن رد بشه !

پ.ن : تا جایی که می تونید توی پیج DC Group توی فیس*بوک اعتراض کنید.چه جوری اینا به 2 تومن رسیدن آخه =))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or