قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
رفیق PS3 بعد از 4 سال که از عرضه شدنش میگذشت کپی خور شد...!!!!!!!!!!
ینی تو این 7 سال ما فقط 3 سال رو هک بازی کردیم...مطمئن باش PS4 حداقل 6 سال هکش طول میکشه و این یعنی کنسول های نسل بعد...
پس اصلا به فکر هکش نباش...

امیدوارم اینجوری نشه....(پول کنسول رو نداریم حالا اگه بخایم بازی اوریج هم بگیریم ...!)
به نظرم به خاطر تغییر پلتفرم به x86 خیلی زودتر از این حرفها هک بشه...(4-5 ماه حداکثر!)
فقط ما که نیستیم کشور دوست و همسایه چین هم مثل ما میونه خوبی با بازی اوریج نداره...!

امیدوارم اینجوری نشه....(پول کنسول رو نداریم حالا اگه بخایم بازی اوریج هم بگیریم ...!)
به نظرم به خاطر تغییر پلتفرم به x86 خیلی زودتر از این حرفها هک بشه...(4-5 ماه حداکثر!)
فقط ما که نیستیم کشور دوست و همسایه چین هم مثل ما میونه خوبی با بازی اوریج نداره...!
پس حتما اون سیستم عاملی که روش سونی نصب میکنه کشک تشریف داره دیگه؟؟؟!!!:|
کپی خور شدن به معماری ربطی نداره بلکه فقط به طریقه ی محافظت کنسول بوسیله ناشر(سونی)ربط داره.اینکه PS3 دیر هک شد فقط به خاطر اینه که یه سیستم آنتی هک قوی(سیستم عامل) روش نصب بود

اگه واقعا کسی عاشق سونی باشه پول براش مهم نیست.ONLY SONY

- - -ویرایش - - -

اگه کسی واقعا عاشق سونی باشه پول براش مهم نیست.only sony

هر چیزی یه حدی داره . شما زیر پر قو بزرگ شدی فکر می کنی همه مثله شمان که پولشون از پارو بالا بره . نداریم . میدونید یعنی چی ؟ نَ دا ریم . سه بخشه. خیلی هم آسون. مردم تو نون شبشون موندن برن کنسول بگیرن .چرا چون که سونیه و مام عشق سونی هستیم؟

ممکنه منظور ایشون چیزه دیگه بوده مثلا اینکه پول بی ارزشه
مثالهایی شبیه این زیاد بکار میره مثل پول چرک کف دسته یا _____________

هر چیزی یه حدی داره . شما زیر پر قو بزرگ شدی فکر می کنی همه مثله شمان که پولشون از پارو بالا بره . نداریم . میدونید یعنی چی ؟ نَ دا ریم . سه بخشه. خیلی هم آسون. مردم تو نون شبشون موندن برن کنسول بگیرن .چرا چون که سونیه و مام عشق سونی هستیم؟

مرفهین بی درد که میگن همین دوست عزیزمونه
بابایی جیرینگی پول میده ، فرزنده با یه PS4 و 4تا بازی برمیگرده خونه .

- - -ویرایش - - -

بی ارزشه عایا ؟

مثالهایی شبیه این زیاد بکار میره مثل پول چرک کف دسته یا _____________

اتفاقا پول خیلی مهمه . اما به اندازش . زیادش فردیت و تکبر میاره کمش فقر و حسادت . ایشون همون بود . اینطور افرادم زیاد هستن .

بگذریم . من هر چی فکر میکنم میبینم پلی 4 بازم یکه تازه میدان . تاچ پد نوآورانه . انحصاری های قوی . واقعا از طرفی خوبه . از طرفی وقتی که بهش نگاه می کنم در حدی نیست که ارزش داشته باشه. قیمتشم که مناسبه.

مرفهین بی درد که میگن همین دوست عزیزمونه
بابایی جیرینگی پول میده ، فرزنده با یه PS4 و 4تا بازی برمیگرده خونه .

- - -ویرایش - - -

بی ارزشه عایا ؟

این یه مثاله و بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی
ولی از اون نظر خیر و الان شده مهمترین دلیل زندگی!
یه نکته؟!
بازی اورجینال خریدن زیاد هم به پول دار و بی پول ربط نداره من کسایی میشناسم که وضع مالی خیلی خوبی دارن اما وقتی قیمت بازیهارو بهشون گفتم تعجب کردن و گفتن پول مگه علف خرسه!

این یه مثاله و بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی
ولی از اون نظر که منظوره شماست مسلما نه و الان شده مهمترین دلیل زندگی!
یه نکته؟!
بازی اورجینال خریدن زیاد هم به پول دار و بی پول ربط نداره من کسایی میشناسم که وضع مالی خیلی خوبی دارن اما وقتی قیمت بازیهارو بهشون گفتم تعجب کردن و گفتن پول مگه علف خرسه!
اون مثال باشه نباشه نباید در محفل عمومی زده شه . به هر حال گفتم بگذریم .
من پولداری میشناسم که 300 میلیارد تو حسابش پول داره اما شلوار و کفش و لباس پاره میپوشه . چرا چون میگه بذار اون پولی رو که میخوام بدم به اونو بذارم رو پولام تا مثلا 299/9999999 میلیاردش بشه 300 میلیارد . خصیص .

اون مثال باشه نباشه نباید در محفل عمومی زده شه . به هر حال گفتم بگذریم .
من پولداری میشناسم که 300 میلیارد تو حسابش پول داره اما شلوار و کفش و لباس پاره میپوشه . چرا چون میگه بذار اون پولی رو که میخوام بدم به اونو بذارم رو پولام تا مثلا 299/9999999 میلیاردش بشه 300 میلیارد . خصیص .
آره خب نباید کسی خودنمایی کنه
من هم گذشتم اما جواب اون دوستمون دادم که گفت آیا پول بی ارزشه!
THE END

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or