قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه حسی بهم میگه قبل از عرضه PS4قیمت دلار میشه حدود یک هزار تومن.....

پس حتما اون سیستم عاملی که روش سونی نصب میکنه کشک تشریف داره دیگه؟؟؟!!!:|
کپی خور شدن به معماری ربطی نداره بلکه فقط به طریقه ی محافظت کنسول بوسیله ناشر(سونی)ربط داره.اینکه PS3 دیر هک شد فقط به خاطر اینه که یه سیستم آنتی هک قوی(سیستم عامل) روش نصب بود

عزیز من سیستم عامل سونی کشک نیست...! اما این سیستم عامل بر پایه x86 نوشته شده یعنی اینکه دسترسی به فایل های سیستمی خیلی راحتره و متقابلا هکش هم راحتره...
دلیل دیر هک شدن ps3 هم که دوستان گفتن به دلیل تغیر در بلوری بود .....!
کلا الان دیگه سیستم عاملشون اوپن سورس شده و به همین خاطر باید هکشون هم زودتر انجام بشه....

ببینید مطمینا سونی و مایکروسافت سود اصلی و مورد انتظار خودشون رو از کشورهای پیشرفته غربی و شرقی میبرن چون اولا قیمت خود کنسول و بازیها براشون زیاد نیست و ثانیا اونها بیشتر بازیها رو به قصد آنلاین بازی کردن میخرن..من تعجب میکنم از یک سری دوستان که میان میگن کپی خریدن یک بازی یا آرزوی هک شدن یک کنسول خیانت به فلان شرکته..ناسلامتی یادشون رفته اینجا ایرانه و پول یک کنسول دو برابر حقوق یک ماه منه کارمنده

حالت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟ دلار 3170 تومنه دو قرون: نرخ لحظه ای ارز،طلا و سکه
شرمنده من اشتباهی قيمت ارز در مرکز مبادلات ارز (ریال) رو دیدم.:((

قیمت های این سایت واقعا اشتباهه. دیگه همه میدونن پریروز قیمت دلار روی 3090 بسته شد. در ضمن قیمت سکه رو من خودم توی فردوسی 1040000 دیدم این گفته 1075000 !!!
دوقرون خییلیییییی دیر به روز رسانی میشه ولی این سایته خوبه.
http://www.4tala.com/
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
اقا من باز رفتم تو یه سایتی که زده بود 2477.

آخرین ویرایش:
دوستان سایتی که تا جایی که من می دونم هر نیم ساعت آپدیت می شود و سایت : FeeBazar.com می باشد در ضمن ما دلار بازار ازاد کار داریم نه دولتی که می گویید 2400 تومان ! دلار الان در بازار ازاد 3200 تومان می باشد .

البته امروز بازار تعطیله و قیمت ها آپپدیت نمیشه .

از فردا صبح دوباره راه میوفته .

قیمت دلار همون 2000 رو خورده ای شده...چرا PS4 رو عرضه نمیکنند آخه...:((
حالا که فردا شد 5000 تومن PS4 هم عرضه میشه...)x

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or