قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
1.قیمت هنوز چیزی اعلام نشده.اگر شده منبع بدین.
2.هیچ نیازی به TV 4K نیست چون بازی ها همه روی 1080p اجرا میشوند.
http://www.logic-sunrise.com/news-60...%E2%82%AC.html
بله درسته اما تفاوت AV به HDMI هست.
کسی که این همه پول میده برای این دستگاه میده باید TV سری 4K بگیره که بچسبده بهش. PS3 با کامل av در حد ps2 هست(مثال میزنم) وگر نه فقط خواسته ps4 داشته باشه!!!!

Last edited by a moderator:
آقا کی باورش میشه من xbox 360 خریدم 260 هزار تومان
پلی استیشن 3 خریدم 550 هزار تومان با یه دونه بازی اورجینال
پلی استیشن 2 خریدم 220 هزار تومان
پلی استیشن 1 خریدم 120 هزار تومان
حالا من که همه کنسولها رو زیر 500 تومان خریدم ( به غیر از ps3 )و داشتم چه کار کنم که بتونم یه دونه ps4 بخرم قبلا با 3 یا 4 میلیون میشد یه پراید دسته دوم بخری حالا به زور میشه باهاش یه پلی استیشن خرید
من اگه نتونم پلی استیشن 4 بخرم دق میکنم

آخرین ویرایش:
کسی که این همه پول میده برای این دستگاه میده باید TV سری 4K بگیره که بچسبده بهش. PS3 با کامل av در حد ps2 هست(مثال میزنم) وگر نه فقط خواسته ps4 داشته باشه!!!!
کیفیت 4k فقط واسه اجرای فیلمه و تو بازی کنسول نمیتونه به این رزولیشون برسه.بعدشم تلوزیون 4k الان 50 میلیون قیمتشه کی میره بگیره
پس با یک کابل hdmi میتونیم به ته قدرت کنسول در بازی که همون 1080 هست برسیم

قیمت کنسول 350$ است !!!
اینم منبع!!
PlayStation 4 and Xbox 720 could cost just $350, expected to launch this fall - Yahoo! News

عزیز من تا تایید رسمی نشه هیچی مشخص نیست

---------- نوشته در 03:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:00 PM ارسال شده بود ----------

آقا کی باورش میشه من طذخط 360 خریدم 260 هزار تومان
من که طذخط نداشتم !!!!لابد ارکید بوده
من elite یه زمانی خریدم390 !

http://www.logic-sunrise.com/news-605143-la-ps4-en-pré-commande-à-la-fnac-pour-599€.html

شما اگر به عبارت "Prix provisoire" توجه کنی به فرانسه میشه "قیمت موقت". یه سایت فرانسویه که پیش فروش کرده واسه ژانویه ی 2014 با قیمت موقت 599 یورو. قیمت که اعلام بشه اضافه ش برگردونده میشه به پیش خریدارا

Last edited by a moderator:
خسته نمی‌شید میرید منبع هایی میارید که خودتون هم نمی‌شناسیدشون؟!
قیمت از سوی Sony اعلام نشده حالا چه VG247 بگه این قیمت رو داره چه بغال سر کوچه، همش چرت و پرت محض محسوب می‌شه!
شما PS1 رو با کابل AV به LED صد اینچ و Full HD هم وصل کنی کیفیتش فرقی نمی‌کنه چون بازی فقط و فقط SD داره اجرا می‌شه!
حالا PS4 که بازی هاش در بالاترین سطح فقط و فقط Full HD رو ساپورت می‌کنه رو هم به 4K وصل کنی هیچ تفاوتی تو کیفیتش به وجود نمیاد!

آقایون!چرا خودتونو میکشید!؟:d
بابا به وقتش sony خودش میگه که قیمتش چه قدره!دعوا رو بزارید کنار!تاپیک رو خراب نکنید!:|

آقا کی باورش میشه من xbox 360 خریدم 260 هزار تومان
پلی استیشن 3 خریدم 550 هزار تومان با یه دونه بازی اورجینال
پلی استیشن 2 خریدم 220 هزار تومان
پلی استیشن 1 خریدم 120 هزار تومان
حالا من که همه کنسولها رو زیر 500 تومان خریدم ( به غیر از ps3 )و داشتم چه کار کنم که بتونم یه دونه ps4 بخرم قبلا با 3 یا 4 میلیون میشد یه پراید دسته دوم بخری حالا به زور میشه باهاش یه پلی استیشن خرید
من اگه نتونم پلی استیشن 4 بخرم دق میکنم
میخری انشاا....:)
فقط به نظر من باید صبر کنی بعد از عرضه قیمتش متعادل بشه و اون جو اول عرضه بخابه
در مورد قیمتها هم فقط باید گفت یادش بخیر................
من خودم 120 گیگ آک خریدم 350 تومن

خب دوستان با همدیگه دعوا نکنید ارزش توهین و فوهش دادن نداره که
شما صبر کنید این قیمت های نجومی بعد از عرضه میاد پایین.البته فعلا با این اوضاع دلار فکر نکنید که خیلی میاد پایین.فوقش در حد 1 تومن بیاد پایین
قیمت اصلیش هم اگه 500 دلار بگیریم با دلار 4 تومنی میشه 2 میلیون دیگه حالا سود فروشنده و ..... در نظر بگیرید به 3 میلیون و دویست هم میرسه
زود خریدن و دیر خریدنش هیچ فرقی نداره با توجه به این اوضاع
هرکی زود خبره برنده نیست دیر بخره بازنده هم نیست.به نظر من خیلی زود دارند ps4 رو عرضه میکنند باید 2 سال دیگه عرضه میکردند
الان x360 چند وقت هست عرضه شده و به قولی از بیشتر توانش دارند استفاده میکنند اما ps3 این طور نبود به نظرم خیلی زوده برای عرضه ps4 باید 2 سال تا 3 سال دیگه عرضه میکردند

حالا به فکر بازیهاش باشید که فکر کنم هر کدوم حتما 300 تومن هست دیگه

خسته نمی‌شید میرید منبع هایی میارید که خودتون هم نمی‌شناسیدشون؟!
قیمت از سوی Sony اعلام نشده حالا چه VG247 بگه این قیمت رو داره چه بغال سر کوچه، همش چرت و پرت محض محسوب می‌شه!

شما PS1 رو با کابل AV به LED صد اینچ و Full HD هم وصل کنی کیفیتش فرقی نمی‌کنه چون بازی فقط و فقط SD داره اجرا می‌شه!
حالا PS4 که بازی هاش در بالاترین سطح فقط و فقط Full HD رو ساپورت می‌کنه رو هم به 4K وصل کنی هیچ تفاوتی تو کیفیتش به وجود نمیاد!

Audio & Video
Audio Formats -
RESOLUTIONS – 720p, 1080i, 1080p, 2160

از خروجی HDMI سری 1.4 استفاده میشه تلوزیون های فول HD کیفیتشون 1080 هست. حالا من نمی دونم که این ادعا چقدر درست هست اما واقعا اگر کیفیت 2 برابر نشه که بدرد نمیخوره همین الان هم PS3 بازی ها رو 3D ساپورت میکنه.
یکجای دیگر هم در موردش خوندم که 30 فرم در ثانیه رندر شده یعنی شاهکار حداکثر و نمایش حداکثر جزئیات حتما تلویون سری 4K باید باشه که این قابلیت رو نشون بده!
قطعا کیفیت تلوزیون HD با تلویزون FULL HD یکی نیست تفاوت سری 3 سامسونگ با سری 6 به بالا. و قطعا سری 4K با FULL HD قابل مقایسه نیست.

PS4 قراره یک انقلاب باشه اگر نخواد چیزی رو تغییر بده که وجودش چه بدرد میخوره.

آخرین ویرایش:
Audio & Video
Audio Formats -
RESOLUTIONS – 720p, 1080i, 1080p, 2160

از خروجی HDMI سری 1.4 استفاده میشه تلوزیون های فول HD کیفیتشون 1080 هست. حالا من نمی دونم که این ادعا چقدر درست هست اما واقعا اگر کیفیت 2 برابر نشه که بدرد نمیخوره همین الان هم PS3 بازی ها رو 3D ساپورت میکنه.
یکجای دیگر هم در موردش خوندم که 30 فرم در ثانیه رندر شده یعنی شاهکار حداکثر و نمایش حداکثر جزئیات حتما تلویون سری 4K باید باشه که این قابلیت رو نشون بده!
قطعا کیفیت تلوزیون HD با تلویزون FULL HD یکی نیست تفاوت سری 3 سامسونگ با سری 6 به بالا. و قطعا سری 4K با FULL HD قابل مقایسه نیست.

PS4 قراره یک انقلاب باشه اگر نخواد چیزی رو تغییر بده که وجودش چه بدرد میخوره.
عزیز نهایت کیفیت 1080P بیشتر نیست 4K فقط تو فیلم کیفیت بهتری نسبت به یه تلوزیون Full HD می‌ده! در مورد بازی هیچ فرقی بین کیفیت یه تلوزیون 4K و Full HD نیست!
خیلی از بازی های همین نسل 60 فریم بودن و بقیه همه 30 فریم دیگه چه ربطی به جزییات در 4K داره؟!
تو این نسل که 99% بازی ها HD بودن هیچ فرقی تو کیفیت یه تلوزیون Full HD و HD نبود ولی نسل بعد که همه بازی ها Full HD می‌شن تازه این فرق مشخص می‌شه!

دوستان نگران نباشن .
گویا توافقاتی شده و قراره تحریمهای معاملات تجاری برداشته بشه بعلاوه چند تا تحریم دیگه و قیمت دلار هم داره بشدت میاد پایین تا این لحظه از روز 4شنبه که مذاکرات تموم شده دارم قیمت دلار رو دنبال میکنه و روند کم شدن ادامه داره تو این چند روز که 5 روز هم نمیشه 500 تومن دلار ارزون شده.

فکر کنم یه موج سکته زدن های دیگه هم بعد از سال 1367 قراره اتفاق بی افته{بعد از پذیرش قطعنامه}. در ایران رو هیچ چیز شما نمیتونید حساب باز کنید چون وضعیت اقتصادی پایداری نداره.

قیمتش بیاد حداقل اولش 2 میلیون هستش تو ایران.......بعدش هم بیاین و دلمون رو به چیزی که نمیدونیم و خبر نداریم ازش خوش نکنیم.......تا الان 100 بار گفتن فلان تحریم برداشته میشه اما کنار نیومدن دیگه.......پس بهتره ما شرایط کنونی رو در نظر بگیریم...

عزیز نهایت کیفیت 1080P بیشتر نیست 4K فقط تو فیلم کیفیت بهتری نسبت به یه تلوزیون Full HD می‌ده! در مورد بازی هیچ فرقی بین کیفیت یه تلوزیون 4K و Full HD نیست!
خیلی از بازی های همین نسل 60 فریم بودن و بقیه همه 30 فریم دیگه چه ربطی به جزییات در 4K داره؟!
تو این نسل که 99% بازی ها HD بودن هیچ فرقی تو کیفیت یه تلوزیون Full HD و HD نبود ولی نسل بعد که همه بازی ها Full HD می‌شن تازه این فرق مشخص می‌شه!

کافیه بازی PES رو بگذاری روی تلویزیون hd معمولی تا متوجه افت فرم بشی. و همچنین کیفیت پایین تماشاچی ها بشید و خود بازیکنان
من تجربه تست 2 تا رو داشتم. در مورد بازی های PS4 هم کیفیت یکی نیست. دلیلی نداره روی 1080 باشه وقتی بالاترش امکانپذیره.
الان بلوری های جدید رونمایی شده با حجمهای بالای 150 گیگ. ا
گر روی 1080 باشه که نیازی به بلوری جدید هم نیست.

مهمترین عامل کاهش قیمت ، " شاد بازی " در نیاوردن ملت ، و ندادن پول خدا میلیونی به کنسول هست ...

یه بایکوت بکنن ، قیمت ها خیلی سریع واقعی میشه ! و چندین برابر نمیزنن تو پاچه ملت " شاد " .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or