قیمت PS4 [ پست اول تاپیک خوانده شود ]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
احتمالا PS4 قیمتش ارزونتر از Xbox بعدی باشه :دی ولی خدا کنه دلار ارزون شه قیمت کنسول های نسل بعد بالای 1.200 میل نباشه :| دعا کنید :دی [-o<
نسل بعدو بیشتر واسه انحصاری هاش میگیرم اگه نه پی سی مگه چشه :دی

1200 هم باشه خوب 360 یا ps3 اگر داری بفروشی قضیش حل میشه دیگه

به نظزره من قیمتش 699یا 799 دلار باشه من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم599دلار یا کمتر باشه ps3 هم با این قیمت 599 شروع به کار کرد حالا چطور انتظار میره ps4 پایینتر باشه خدا میدون تازه اون700یا800 دلار خوشبینانس

به نظزره من قیمتش 699یا 799 دلار باشه من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم599دلار یا کمتر باشه ps3 هم با این قیمت 599 شروع به کار کرد حالا چطور انتظار میره ps4 پایینتر باشه خدا میدون تازه اون700یا800 دلار خوشبینانس

مطمن باش سونی قیمت بالا دیگه نمیده
این نسل کاملا معلومه سونی از اشتباهاتش درس گرفته که یکی
از این اشتباهات قیمت بالای ps3 در زمان عرضه بود که فروش کنسول اوورد پایین
پس مطمنن سونی یه قیمت خیلی خوب در زمان عرضه میده مثل زمان عرضه ps2 که از قیمت کم کنسول
همه انگشت به دهن مونده بودن(البته این قضایا تو ایران صدق نمیکنه)
فقط باید منتظر و امیدوار بود که................................

599باشه فروشش از ps3هم كمتر ميشه...در بهترين حالت بين 400تا499 ميشه.

دلار تا الان رسیده به 3 هزار تومان ! دعا کنید اگه اینجوری پیش بره هممون خوشبخت میشیم دیگه کسی تو حسرت نسل بعد نمیمونه

دلار تا الان رسیده به 3 هزار تومان ! دعا کنید اگه اینجوری پیش بره هممون خوشبخت میشیم دیگه کسی تو حسرت نسل بعد نمیمونه

توی بودجه 92 که دلار 2130 برآورد شده. اگه کنسول 400 دلار باشه میشه 852 تومن که با هزینه حمل و گمرک و سود عزیزان و شیتیل آقایان میشه حدود 1.5 که خوبه !!

توی بودجه 92 که دلار 2130 برآورد شده. اگه کنسول 400 دلار باشه میشه 852 تومن که با هزینه حمل و گمرک و سود عزیزان و شیتیل آقایان میشه حدود 1.5 که خوبه !!
الان ps3 بیشتر از 1.5 هست
من که شک ندارم ps4 اوایل ورودش بین 2.5 تا 3 قیمت می خوره

یک نکته ای هم درباره قیمت بالای الان کنسول ها هست که علت قیمت بالای PS3 به دلیل کپی خور بودنشه و PS3 هایی که کپی خور نیستند قیمتشون متفاوت و پایین تر هست و طبیعتا PS4 هم به این زودی ها کپی نخواهد شد و قیمت متناسب با دلار و سود فروشنده هست و کپی خور بودن تاثیری تو قیمت نداره .

اگر 1.5 بدن یه بازی ام روش بعد PAL هم باشه همون ثانیه میخرم :دی.

یک نکته ای هم درباره قیمت بالای الان کنسول ها هست که علت قیمت بالای PS3 به دلیل کپی خور بودنشه و PS3 هایی که کپی خور نیستند قیمتشون متفاوت و پایین تر هست و طبیعتا PS4 هم به این زودی ها کپی نخواهد شد و قیمت متناسب با دلار و سود فروشنده هست و کپی خور بودن تاثیری تو قیمت نداره .

اینجا ایرانه دیگه
برای ps3 بهونه هک هست که گرون تر بدن
برای ps4 هم به خاطر جدید بودنش مطمئن باش چند ماه اول محاله زیر 2.5 باشه تازه اگه دلار...
بهترین و ارزون ترین راه اینه معادل دلاریش رو جور کنید بدید آشنا از اونور مسافری بیاره

اگه همین روند ادامه پیدا کنه مطمئنا بالای 3 تومن یا حتی بیشتر میشه.

واقعا ما ایرانیا خودمون خودمونو بدبخت میکنیم از الان دارن پیش بینی دو سه برابری قیمتو میکنن:|ps3 و xbox بهانه کردن که مدلای جدیدش کپیخور نمیشه که راستم میگن
الان با 8 سال پیش فرق میکنه.الان اینقدر وارد کننده زیاد شده که سره یک ماه رقابتی میاد رو قیمته اصلیش و با کم ترین سود میفروشن چون ps4 طرفدار زیاد داره و وارداتش زیاده مثل wii u نیست
اینشالا دلارم تا اون موقع ثابت بشه قیمتش از اون چیزی که فکر میکنید پایین تر میاد.من الان با این قیمت ارز حدود 1500 تا 1800 پیش بینی میکنم
مگه نسل هاي قبلو يادت نيست اول كه تو ايران مياد همه چي فضايي حالا چه قيمت آرزو اينا خوب باشه يا مثل الان كه مطمئنا خيلي گرونتر خواهد شد
همون طور كه دوستان گفتن بهترين راهش خريد از خارج از كشوره
من که درست حسابی نفهمیدم چی نوشتی ولی منظور من اینه که الان وارد کننده خیلی زیاد شده و قیمتا سریع واقعی میشه چون دیگه بهانه کپیخور بودنم نیست

آخرین ویرایش:
واقعا ما ایرانیا خودمون خودمونو بدبخت میکنیم از الان دارن پیش بینی دو سه برابری قیمتو میکنن:|ps3 و xbox بهانه کردن که مدلای جدیدش کپیخور نمیشه که راستم میگن
الان با 8 سال پیش فرق میکنه.الان اینقدر وارد کننده زیاد شده که سره یک ماه رقابتی میاد رو قیمته اصلیش و با کم ترین سود میفروشن چون ps4 طرفدار زیاد داره و وارداتش زیاده مثل wii u نیست
اینشالا دلارم تا اون موقع ثابت بشه قیمتش از اون چیزی که فکر میکنید پایین تر میاد.من الان با این قیمت ارز حدود 1500 تا 1800 پیش بینی میکنم
مگه نسل هاي قبلو يادت نيست اول كه تو ايران مياد همه چي فضايي حالا چه قيمت آرزو اينا خوب باشه يا مثل الان كه مطمئنا خيلي گرونتر خواهد شد

قیمت اعلام شد 599 یرو که در میاد با وضعیت فعلی و سود دلال ها حدود 3.500 میلیون با یروی 5.000 تومان حساب کردم + 500 تومان برای دلال ها فعلا خیلی گرونه ولی کسی که اینو میخره باید حتما تلوزیون سری 4K هم بخره

قیمت اعلام شد 599 یرو که در میاد با وضعیت فعلی و سود دلال ها حدود 3.500 میلیون با یروی 5.000 تومان حساب کردم + 500 تومان برای دلال ها فعلا خیلی گرونه ولی کسی که اینو میخره باید حتما تلوزیون سری 4K هم بخره

1.قیمت هنوز چیزی اعلام نشده.اگر شده منبع بدین.
2.هیچ نیازی به TV 4K نیست چون بازی ها همه روی 1080p اجرا میشوند.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or