قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
الان توی تروب زیر 70 ملیون هم دیدم گذاشتن .

فقط الان حال کسانی که میگفتن بخرید ارزون نمیشه رو خریدارم و یه عده هم پرو با قیمت 85 ملیون گرفتن و الانم شد 70 تومن

امیدوارم عذاب وجدان نداشته باشن
یکی دو هفته دیگه هم بازار احتمالا رو به کاهشه و بهترین وقت خریده
ما ایرانیا همیشه وقتی بازار کساده هیچی نمیخریم وقتی بازار رو به افزایشی شد میریم برای خرید وسایلو با قیمتهای نجومی میکنن تو پاچمون و تشویق به خرید میشیم بعد از خرید هم دوس نداریم قیمت وسایلی که خریدیم پایین بیاد
کلا اینم برمیگرده به اقتصاد بیدر و پیکر مملکت وگرنه چند سال پیش اینطوری نبود قطعه ای رو میخریدی استفاده میکردی بعد یه مدت 20 الی 30 درصد پایینتر کارکردشو میفروختی
الان یارو تو دیوار ps5 fat رو بعد 4 سال گزاشته 55 تومن انتظار داره از صفرش هم بالاتر بفروشه
کلا اینجور بار اومدیم

• Like
Reactions: tboy2022
پرو 88 تومن بود الان شد 64 یعنی 24 ملیون کاهش
آره قیمت خیلی چیزای دیگه مثل سوییچ ۲ هم خیلی معقول تر شده.
بنظرم دوستانی که میخوان بخرن دیگه دست دست نکنن، فردا باز تقی به توقی بخوره باز این قیمتا حسرت میشه براتون.

سلام، قصد خرید pro دارم یه فروشگاه معرفی کنید تهران ارسال کنه شهرستان ،ممنون
تک سیــرو ، وست گیم ، حداقل تک سیرو برای من ارسال ویژه زده بود.

این پی اس پرو اون موقع درگاه پرداختی نداشت و زنگ زدم بهش میگه بیا بزن به حسابم که انجام ندادم ، گفت قبل از اینکه واریز کنی خبر بده ، بعدش واریز کردی خبر بده با تیپاکس برات بفرستم :blink: من خیلی خرید داشتم از کنسول و بازی و مانیتور ، لوازم جانبی ، حدود 200 میلیون که نزدم براش ، یعنی چی درگاه پرداختی رو برداشته ؟ با یه پیج و بلاگری اعتماد جذب میکنه بعدشم می خواست به من مشاوره خرید بده که همونجا بهش فهموندم از این خبرا نیست8->
رفته پونصدتا پیجم درست کرده، یاد کوروش کمپانی افتادم ، یارو از اپراتور وصل شده اصلا نمیدونم کیه چیه حساب شخصی بهم میده ، خب درگاه پرداختی رو درست کن حداقل یه فاکتوری چیزی دست من باشه
هزینه ارسال ازم 700 می خواست که تک سیرو زیر 500 دادم فکر کنم

آخرین ویرایش:
سلام
میشه منو راهنمایی کنین

من اولین بار میخوام به کنسول ها کوچ کنم و هیچی راجع بهشون نمیدونم :D

من اگر ps5 اسلیم دیجیتال بخرم چجوری باید براش بازی نصب کنم؟
دقیقا راهش چیه؟
البته قیمت و سهولت انجام پذیریش رو هم در نظر داشته باشین :D:D

سلام
میشه منو راهنمایی کنین

دقیقا راهش چیه؟
البته اینجا جاش نیست و تو تاپیک دیگه ای باید میپرسیدی ولی در کل چند حالت داره

اول اینکه یه اکانت میسازی و با گیفت کارت شارژش میکنی و قانونی میری بازی رو از استور میخری که خب گرون در میاد

راه دوم هم اینکه بری اکانت ظرفیتی بخری:
ظرفیت 1 که فقط آفلاین هست، میری دستگاهت رو میدی یه فروشگاه معتبر و مثلا 10 تا بازی میریزه داخلش
ظرفیت 2 و 3 هم میتونی از فروشگاههای آنلاین بخری.میری مثلا اکانت 2 یه بازی رو میخری اونا هم مشخصات یه اکانت که بازی داخلش هست رو بهت میدن که شما وارد ps5میکنی.فرق ظرفیت 2 و 3 هم اینه که ظرفیت 3 ارزونتره ولی فقط روی همون اکانتی که فروشنده میده میتونی بازی کنی ولی ظرفیت 2 که گرونتر هم هست میتونی اکانت بازی رو از فروشنده بگیری ولی روی اکانت خودت هم بازی رو انجام بدی

البته اینجا جاش نیست و تو تاپیک دیگه ای باید میپرسیدی ولی در کل چند حالت داره

اول اینکه یه اکانت میسازی و با گیفت کارت شارژش میکنی و قانونی میری بازی رو از استور میخری که خب گرون در میاد

راه دوم هم اینکه بری اکانت ظرفیتی بخری:
ظرفیت 1 که فقط آفلاین هست، میری دستگاهت رو میدی یه فروشگاه معتبر و مثلا 10 تا بازی میریزه داخلش
ظرفیت 2 و 3 هم میتونی از فروشگاههای آنلاین بخری.میری مثلا اکانت 2 یه بازی رو میخری اونا هم مشخصات یه اکانت که بازی داخلش هست رو بهت میدن که شما وارد ps5میکنی.فرق ظرفیت 2 و 3 هم اینه که ظرفیت 3 ارزونتره ولی فقط روی همون اکانتی که فروشنده میده میتونی بازی کنی ولی ظرفیت 2 که گرونتر هم هست میتونی اکانت بازی رو از فروشنده بگیری ولی روی اکانت خودت هم بازی رو انجام بدی
مرسی بابت توضیحاتت
ابنو خود فروشگاه ها انجام میدن دیگه درسته؟
من یکی دوبار انجام بشه دقیق فرایندشو یاد میگیرم

سلام
میشه منو راهنمایی کنین

دقیقا راهش چیه؟
سلام اگه بازی های انحصاری رو بازی نکردی یه نگاه به آرشیو پلاس بنداز اگه 10-12 تا گیم داخلش هست که بازی نکردی به نظرم برای اول کار خودت رو تو چاه اکانت فروش ها و اکانت خریدن نندار . یه پلاس یک ساله بگیر راحت بی دغدغه بازی ها رو بازی کن بعد که تموم شد یک فکری بردار .

سلام اگه بازی های انحصاری رو بازی نکردی یه نگاه به آرشیو پلاس بنداز اگه 10-12 تا گیم داخلش هست که بازی نکردی به نظرم برای اول کار خودت رو تو چاه اکانت فروش ها و اکانت خریدن نندار . یه پلاس یک ساله بگیر راحت بی دغدغه بازی ها رو بازی کن بعد که تموم شد یک فکری بردار .
نه. هیچکدوم از انحصاری هارو بازی نکردم... هیچکدوم

پلاس رو چجوری باید تهیه کنم ؟

مرسی بابت توضیحاتت
ابنو خود فروشگاه ها انجام میدن دیگه درسته؟
من یکی دوبار انجام بشه دقیق فرایندشو یاد میگیرم
خواهش میکنم
ظرفیت ۱ که میری پیش فروشنده دستگاه رو میذاری و مثلا میگه فردا بیا تحویل بگیر ولی حتما باید جای معتبر باشه که اکانت هکی و غیر قانونی نریزه رو دستگاهت که بن بشی.برای ۱۰ تا بازی هم فکر کنم حدود ۳ تومن اینا پول میگیرن

برای ظرفیت ۲ و ۳ دیگه نمیخواد دستگاه رو ببری.آنلاین اکانت رو میخری و اونا هم مشخصات اکانت و پسووردش رو بهت میدن و خودت وارد دستگاه میکنی.ظرفیت ۳ بازیها بین ۱.۵ تا ۲ تومنه ظرفیت ۲ هم ۲.۵ تا ۳.۵ برای هر بازی.بستگی داره بازی جدید باشه یا قدیمی

پلاس هم ۳ مدل داره که از ارزون به گرون میشه اسنشیال اکسترا و پرمیوم.
حالا همینا رو هم میتونی هم به صورت کامل بخری که گرونتره یا ظرفیت ۲ و ۳ بخری
بهترین کار اینه که یدونه پلاس اکسترا ظرفیت ۲ بخری که بتونی روی اکانت خودت بازی کنی.فکر کنم برای ۱ سال ۵-۶ تومن بشه.
میتونی سرچ کنی ببینی چه بازیهای داخل پلاس هست ولی شامل همه بازیها مخصوصا جدیدها نمیشه.ولی شما که هیچی بازی نکردی احتمالا بازیهای زیادی داخلش هست که بدردت بخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or