قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
خواهش میکنم
ظرفیت ۱ که میری پیش فروشنده دستگاه رو میذاری و مثلا میگه فردا بیا تحویل بگیر ولی حتما باید جای معتبر باشه که اکانت هکی و غیر قانونی نریزه رو دستگاهت که بن بشی.برای ۱۰ تا بازی هم فکر کنم حدود ۳ تومن اینا پول میگیرن

برای ظرفیت ۲ و ۳ دیگه نمیخواد دستگاه رو ببری.آنلاین اکانت رو میخری و اونا هم مشخصات اکانت و پسووردش رو بهت میدن و خودت وارد دستگاه میکنی.ظرفیت ۳ بازیها بین ۱.۵ تا ۲ تومنه ظرفیت ۲ هم ۲.۵ تا ۳.۵ برای هر بازی.بستگی داره بازی جدید باشه یا قدیمی

پلاس هم ۳ مدل داره که از ارزون به گرون میشه اسنشیال اکسترا و پرمیوم.
حالا همینا رو هم میتونی هم به صورت کامل بخری که گرونتره یا ظرفیت ۲ و ۳ بخری
بهترین کار اینه که یدونه پلاس اکسترا ظرفیت ۲ بخری که بتونی روی اکانت خودت بازی کنی.فکر کنم برای ۱ سال ۵-۶ تومن بشه.
میتونی سرچ کنی ببینی چه بازیهای داخل پلاس هست ولی شامل همه بازیها مخصوصا جدیدها نمیشه.ولی شما که هیچی بازی نکردی احتمالا بازیهای زیادی داخلش هست که بدردت بخوره
ممنونم

• Like
Reactions: hamid_barca
الان اختلاف قیمت سری 12 دیسک خور با اسلیم دیسک خور چه قیمتی هستش ؟
اختلاف بین 1 تا 2 تومنه و سری فت خنک تر کم صدا تر و یکم با کیفیت تره
فقط فت سری 10 پیشنهاد نمی شه از طرفی اکبند سری 10 11 دیگه نیست مگه بخواید دست دوم بخرید بهش توجه کنید پس فقط 12 سری فت اکبند یا 11 12 دست دوم
الانم اسلیم دیسکی حدود 48 فت حدود 46.500 هست

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم
ظرفیت ۱ که میری پیش فروشنده دستگاه رو میذاری و مثلا میگه فردا بیا تحویل بگیر ولی حتما باید جای معتبر باشه که اکانت هکی و غیر قانونی نریزه رو دستگاهت که بن بشی.برای ۱۰ تا بازی هم فکر کنم حدود ۳ تومن اینا پول میگیرن

برای ظرفیت ۲ و ۳ دیگه نمیخواد دستگاه رو ببری.آنلاین اکانت رو میخری و اونا هم مشخصات اکانت و پسووردش رو بهت میدن و خودت وارد دستگاه میکنی.ظرفیت ۳ بازیها بین ۱.۵ تا ۲ تومنه ظرفیت ۲ هم ۲.۵ تا ۳.۵ برای هر بازی.بستگی داره بازی جدید باشه یا قدیمی

پلاس هم ۳ مدل داره که از ارزون به گرون میشه اسنشیال اکسترا و پرمیوم.
حالا همینا رو هم میتونی هم به صورت کامل بخری که گرونتره یا ظرفیت ۲ و ۳ بخری
بهترین کار اینه که یدونه پلاس اکسترا ظرفیت ۲ بخری که بتونی روی اکانت خودت بازی کنی.فکر کنم برای ۱ سال ۵-۶ تومن بشه.
میتونی سرچ کنی ببینی چه بازیهای داخل پلاس هست ولی شامل همه بازیها مخصوصا جدیدها نمیشه.ولی شما که هیچی بازی نکردی احتمالا بازیهای زیادی داخلش هست که بدردت بخوره
چرا نخلو دیگه تبلیغ نکردی حمید عجیبه :دی :دی

نه. هیچکدوم از انحصاری هارو بازی نکردم... هیچکدوم

پلاس رو چجوری باید تهیه کنم ؟
چندتا کانال تلگرامی قدیمی و معتبر هستن که همه دارن ازشون خرید میکنن و هیچ ریسک و خطری ندارن.
جدای پلاس که خیلی بدردت میخوره، بازیایی که روی پلاس نیست رو از همین کانالا ظرفیتی بخر که ارزونتر برات میفته و اگه تمومش کردی یا نخواستی بازی رو هم میتونی راحت بفروشیش که یه بخشی از پولت برمیگرده.
خواستی برات بفرستمشون. ازشون هم بپرسی خودشون برات توضیح میدن چجوری اکانت رو فعال کنی رو دستگاهت. با خیال راحت بدون هزینه خیلی زیاد میتونی روی اکانت خودت یا اکانتی که فروشنده بهت میده بازیای روز رو بازی کنی هیچ نگرانیم ندارن چون معتبرن.
از دیسک خریدن یا شارژ کردن اکانت خودت خیلی به صرفه تره.

چندتا کانال تلگرامی قدیمی و معتبر هستن که همه دارن ازشون خرید میکنن و هیچ ریسک و خطری ندارن.
جدای پلاس که خیلی بدردت میخوره، بازیایی که روی پلاس نیست رو از همین کانالا ظرفیتی بخر که ارزونتر برات میفته و اگه تمومش کردی یا نخواستی بازی رو هم میتونی راحت بفروشیش که یه بخشی از پولت برمیگرده.
خواستی برات بفرستمشون. ازشون هم بپرسی خودشون برات توضیح میدن چجوری اکانت رو فعال کنی رو دستگاهت. با خیال راحت بدون هزینه خیلی زیاد میتونی روی اکانت خودت یا اکانتی که فروشنده بهت میده بازیای روز رو بازی کنی هیچ نگرانیم ندارن چون معتبرن.
از دیسک خریدن یا شارژ کردن اکانت خودت خیلی به صرفه تره.
درود
لطف میکنی اون کانالها رو برای من هم بفرستی؟

• Like
Reactions: MyJinx
اواخر بهمن ۱۴۰۲ یکی از دوستام باندل اسپایدرمن پلمپ داشت میخواسته بفروشه ۲۹
پیش خودم گفتم این میخواد اینو بکنه تو پاچم
نگرفتم
الان که دقت میکنم میبینم با نگرفتنش بدجور رفت تو پاچم :)
آخرش دیگه اواخر اردیبهشت اسلیم استاندارد رو گرفتم ۴۰ :(

مقایسه اجمالی قیمت‌ها (آگوست ۲۰۲۵)​

مدل کنسولقیمت جدید (USD)قیمت قبلی (USD)
PS5 با درایو دیسک$549.99$499.99
PS5 Digital Edition$499.99$449.99
PS5 Pro$749.99$699.99

این افزایش قیمت ناشی از شرایط اقتصادی دشوار جهانی عنوان شده و برای این مدل‌ها اعمال می‌شه، در حالی که قیمت لوازم جانبی تغییری نداشته

کنسول های PS5 هم اکنون در US افزایش قیمت خوردند 8->8->8-> :

- PlayStation 5 → $549.99
- PlayStation 5 Digital Edition → $499.99
- PlayStation 5 Pro → $749.99

View attachment 389589
الان فروشنده ها این قیمت جدید رو ببینن از اونجایی که کنسول هاشون رو مستقیم از us خرید میکنن قیمت ها رو 5 میلیون گرون میکنن :))

مقایسه اجمالی قیمت‌ها (آگوست ۲۰۲۵)​

مدل کنسولقیمت جدید (USD)قیمت قبلی (USD)
PS5 با درایو دیسک$549.99$499.99
PS5 Digital Edition$499.99$449.99
PS5 Pro$749.99$699.99

این افزایش قیمت ناشی از شرایط اقتصادی دشوار جهانی عنوان شده و برای این مدل‌ها اعمال می‌شه، در حالی که قیمت لوازم جانبی تغییری نداشته
ببین سونی حتی افزایش قیمت کنسولاشو از نینتندو کپی میکنه 😜

سلام. یه پلی 5 ریجن آسیا سال 2020 دیجیتال با 2 دسته چند می ارزه؟ همون سری یکه فکر کنم. تاحالا تعمیر نشده و جفت دسته هاش سالمه، برای پسر داییمه، میگه 40 تومن، به قیمته؟ ساعت های کارکردشو نمی دونم، جایی میزنه بگم چک کنه؟ فنش یه قِرقِره ریزی داره، مثلا توی هورایزن میرم توی منو، قِرقِره فنش میوفته ولی میام توی بازی باز قرقر میکنه! خیلی ریزه قرقرش البته، ممنون

سلام. یه پلی 5 ریجن آسیا سال 2020 دیجیتال با 2 دسته چند می ارزه؟ همون سری یکه فکر کنم. تاحالا تعمیر نشده و جفت دسته هاش سالمه، برای پسر داییمه، میگه 40 تومن، به قیمته؟ ساعت های کارکردشو نمی دونم، جایی میزنه بگم چک کنه؟ فنش یه قِرقِره ریزی داره، مثلا توی هورایزن میرم توی منو، قِرقِره فنش میوفته ولی میام توی بازی باز قرقر میکنه! خیلی ریزه قرقرش البته، ممنون
به نظرم اصلا سمتش نرو، هم گرونه هم قدیمی (کنسول اسلیم نو الان 49 این وراست) و مشکل هم که داره همون قرقره، با این پول میتونی کنسول خیلی خیلی سالم بگیری اونم خیلی خیلی جدیدتر...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or