قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
40 دکتر، با گرایشی به سمت هرچی کمتر، بهتر ولی دیگه کنسول غراضه نندازن البته، می دونی، هم خر و میخوام هم خرمارو لول
2-3 ساعت پیش که پرسیدی 44 بود الان شده حدود 47 😐
بعید میدونم حتی فردا صبحم که اقدام کنی زیر 49-50 باشه 😩

Screenshot 2025-08-27 205226.png

یه چیزی عجیبه من گرگانم سایت ترب گرگان قیمتاش از تهران پایینتره یا من اشتباه میکنم؟!اسلیم استاندارد۴۹ و پرو ۷۱ ودیجیتالم زده ۴۱تومن درسته قیمت دوستان؟!

Screenshot_۲۰۲۵-۰۸-۳۱-۲۳-۰۱-۲۲-۰۱۱_com.sec.android.app.sbrowser-edit.jpg

یه چیزی عجیبه من گرگانم سایت ترب گرگان قیمتاش از تهران پایینتره یا من اشتباه میکنم؟!اسلیم استاندارد۴۹ و پرو ۷۱ ودیجیتالم زده ۴۱تومن درسته قیمت دوستان؟!

View attachment 390926
الان اکثر سایتهای معتیر اسلیم دیجیتال ریجن اروپا رو 47 تا 50 قیمت گذاشتن.تا 44 هم شاید منطقی باشه ولی 41 دیگه خیلی پایینه.

به نظرم اگه میتونی حضوری برو که دستگاه رو ببینی بعد بخری

الان اکثر سایتهای معتیر اسلیم دیجیتال ریجن اروپا رو 47 تا 50 قیمت گذاشتن.تا 44 هم شاید منطقی باشه ولی 41 دیگه خیلی پایینه.

به نظرم اگه میتونی حضوری برو که دستگاه رو ببینی بعد بخری

ولى تو خوش موقع و خوش قيمت خريدى حميد B-) :D

بچه ها الان اسلیم دیجیتال چند شده؟
واقعا این MGS دلتا منو داره وسوسه میکنه.
الان میانگین 45 تومن میتونی پیدا کنی دیجیتال ریجن 2 اروپا رو. برای MGS جدید هم که شده بگیر موقعش هم واقعا الانه معلوم نیست با این اوضاع یه هفته دیگه چی بشه. ترجیحا هم پک Jumbo امارات رو اگه پیدا کردی بگیر، سمت توپخونه پرشین کنسول و ... همین رو میارن.
ریمیک واقعا معرکه ای ـه شده. طراحی کارکترهایی مثل Boss و Eva برای خود من بعد این همه سال به تنهایی تجربه کل گیم رو تغییر داد! :x:دی انیمیشن ها و ... که دیگه بماند. اصلا اون 1:1 بودن گیم رو که میگن فراموش کن، کاملا یه تجربه لذت بخش و جدیده.

نانوش کمتر نشده؟! سری ۲۰۰۰ قرار نبوده اسلیم باشه این حرفا رو امثال شما باب کردن وگرنه این سری تکلیفش از ابتدا مشخص بود، بارها برات با تصویر و توضیح فنی مثال زدم ولی پافشاریت روی اطلاعات غلط حوصله سربر شده، سری 10 مشکلی نداره ولی نو سری فت وجود نداره وگرنه خودم پیشنهاد می دادم، سری ۲۰۰۰ هم کنسول خنکیه در مقایسه با کنسول های همین نسلو تفاوت محسوسی نداره نسبت به فت

بارها توسط @AMIN-1399F اعلام شده اینجا تاپیک قیمته و صرفا باید در مورد قیمت کنسول بحث بشه، سوالاتتونو در مورد خرید مدل یا اطلاعات تکمیلی کنسول ببرید تاپیک پرسش و پاسخ چون اینجا دوستان کمتر فعالیت دارن برای پاسخ به سوالات کاربران
من الان پستت دیدم خوب سواد کافی نداری نظرم می دی باید جوابت داد
سری اسلیم باید طبق معمول با لیتوگرافی نانومتر پایین تر ساخته می شد که کوچک تر کردن سایز هیت سینکش تاثیری روی دماش نمی ذاشت یا حتی دماش بهترم می کرد که اینطور نشد برای همین کنسول داغ تر و پر صدا تری شد برعکس همیشه اما اینکه این داغی خطرناکه؟ خیر فقط حواستون باشه الکی اسلیم گرون تر نخرید یا فکر کنید فت مشکل حرارتی داره اسلیم خنک تره یا کم صدا تره
تفاوتش با فت چقدره؟ مشخص نیست چون تست حرفه ای و درستی راجبش انجام نشده اما هیچ کدام غیر از سری 10 مشکل حرارتی نداره سری 10 هم چیپش به خوبی خنک می شه اما مموریش درست خنک نمی شه و بالای 95 درجه می ره که در دراز مدت می تونه مشکل ساز بشه
سری 12 فت هم که می گن بی مشکل هست و خیلی از سری 11 بهتره فقط دلال ها باب کردن و الا هیچ شواهد از اینکه سری 11 داغ می کنه یا مشکل خاصی داره یا اینکه حرارت یا نویز کدوم بهتره در دسترس نیست یک مشت ادم بی سواد دماسنج گذاشتن پشت کنسول می گن 12 بهتره در حالی که باید حرارت روی چیپ اندازه گیری بشه نه حرارت منتقل شده

اگرم می گی حرفام اشتباهه پس برو مطالعه ت بیشتر کن چون خیلی واضح و علمی توضیح دادم
ضمنا صحبت های من دقیقا مرتبط با تاپیک و خرید کنسول بوده و برای خرید کنسول و دلیل اختلاف قیمت ها باید این مطالب کاربران عزیز سایت بدونن مگه کسی دلال باشه که اینقدر از دادن اطلاعات مفید حرص بخوره
پافشاری منم برای تصحیح اطلاعات غلط همیشه به شدید ترین شکل ممکنش بوده و لازم باشه هزاران بار دیگه هم اطلاعات یا باورهای غلط زیر سوال می برم

• Like
Reactions: Love Console
من الان پستت دیدم خوب سواد کافی نداری نظرم می دی باید جوابت داد
سری اسلیم باید طبق معمول با لیتوگرافی نانومتر پایین تر ساخته می شد که کوچک تر کردن سایز هیت سینکش تاثیری روی دماش نمی ذاشت یا حتی دماش بهترم می کرد که اینطور نشد برای همین کنسول داغ تر و پر صدا تری شد برعکس همیشه
سری 12 فت هم که می گن بی مشکل هست و خیلی از سری 11 بهتره فقط دلال ها باب کردن و الا هیچ شواهد از اینکه سری 11 داغ می کنه یا مشکل خاصی داره یا اینکه حرارت یا نویز کدوم بهتره در دسترس نیست یک مشت ادم بی سواد دماسنج گذاشتن پشت کنسول می گن 12 بهتره در حالی که باید حرارت روی چیپ اندازه گیری بشه نه حرارت منتقل شده

اگرم می گی حرفام اشتباهه پس برو مطالعه ت بیشتر کن چون خیلی واضح و علمی توضیح دادم
ضمنا صحبت های من دقیقا مرتبط با تاپیک و خرید کنسول بوده و برای خرید کنسول و دلیل اختلاف قیمت ها باید این مطالب کاربران عزیز سایت بدونن مگه کسی دلال باشه که اینقدر از دادن اطلاعات مفید حرص بخوره
پافشاری منم برای تصحیح اطلاعات غلط همیشه به شدید ترین شکل ممکنش بوده و لازم باشه هزاران بار دیگه هم اطلاعات یا باورهای غلط زیر سوال می برم
آره خیلی علمی توضیح دادی سری اسلیم :)) خوبه که از بازاریا ایراد می گیری و به من می گی بیسواد ولی هنوز روی لجبازیت تاکید داری، این سری اسمش 2000ه و نه روی کارتن،نه بصورت رسمی قید شده اسلیمه، به لحاظ لیتوگرافی که خودتم جالبه بهش اشاره می کنی و عجیبه متوجه حرف خودتم نمی شی تغییری نداشته، به لحاظ ابعاد هم قبلا با رسم شکل نشون دادم بهت تفاوت آنچنانی نداره، شما اگر کنسول اسلیم ندیدی من یه عمره باهاشون زندگی کردم، اسلیم ها یک سری مشخصه بارز و تغییرات اساسی دارن که خودشونو متمایز می کنن از کنسول فت. این کنسول به هیچ وجه مشخصه هایی که تفاوت اساسی ایجادکنه رو نداره آدم باسواد. باشه اگه خوشحالت می کنه سری 11 شما خوبه، 10 و 12 بدرد نمی خورن :D

آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر. در تهران فروشگاه معتبر برای خرید و نصب بازی ها ps5 کجارو پیشنهاد میدید که قیمتش مناسب و اوکی باشه.

لطفا میگید. من اولین بار میخوام سمت کنسول ها برم و نگرانم

آره خیلی علمی توضیح دادی سری اسلیم :)) خوبه که از بازاریا ایراد می گیری و به من می گی بیسواد ولی هنوز روی لجبازیت تاکید داری، این سری اسمش 2000ه و نه روی کارتن،نه بصورت رسمی قید شده اسلیمه، به لحاظ لیتوگرافی که خودتم جالبه بهش اشاره می کنی و عجیبه متوجه حرف خودتم نمی شی تغییری نداشته، به لحاظ ابعاد هم قبلا با رسم شکل نشون دادم بهت تفاوت آنچنانی نداره، شما اگر کنسول اسلیم ندیدی من یه عمره باهاشون زندگی کردم، اسلیم ها یک سری مشخصه بارز و تغییرات اساسی دارن که خودشونو متمایز می کنن از کنسول فت. این کنسول به هیچ وجه مشخصه هایی که تفاوت اساسی ایجادکنه رو نداره آدم باسواد. باشه اگه خوشحالت می کنه سری 11 شما خوبه، 10 و 12 بدرد نمی خورن :D
شما مگه هندونه می فروشی که با رسم شکل ابعادشو نشون می ده
اصل داستان هیت سینک به وزنش هست
فت 4.5 کیلو هست اما اسلیم تنها 3.2 کیلوگرم هست
این 1.3 اختلاف اصلش به خاطر کم شدن وزن هیت سینک هست چون اصل وزنشم همون تشکیل می ده
حتی اگه یک کیلوگرمش به هیت سینک نسبت بدیم تفاوت انچنانی نداره؟؟؟
فرض کن 25 درصد از وزن هیت سینک کم شده می گی فرق چندانی نداره :D
دیگه من انچه باید می گفتم گفتم دوست دارید پای اسلیم که زشت تره داغ تره پر صدا تره پایه هم نداره بیشتر پول بدید تصمیم خودتونه اما دلال جنسی رو که داره می گه فقط همین خوبه

• Like
Reactions: Love Console
پی اس تو بازار ایران اک پیدا میشه؟

که اون لودینگ اسکرین اولیه رو داشته باشه

من به یه فروشنده گفتم اک میخوام و باید اینو داشته باشه. میگه تو بازار ایران هیچکدوم ندارن و همه یبار روشن و تست شدن.

از کجا بگیرم که تو اک بودنش خاطر جمع باشم؟

من به یه فروشنده گفتم اک میخوام و باید اینو داشته باشه. میگه تو بازار ایران هیچکدوم ندارن و همه یبار روشن و تست شدن.

اون لودینگ اسکرین رو نمیدونم ولی من وقتی خریدم فروشنده یه چی گفت که جای دیگه ندیدم اونم تعداد چشمک زدن دسته بود که فقط بار اول یه تعداد مشخص میزنه و دفعه بعد تعدادش کمتر میشه.حالا نمیدونم اینم میشه یه کاریش کرد که دوباره از صفر کار کنه یا نه ولی چیزی که جلوی من تست کرد فقط همون بار اول دسته اون تعداد چراغ زد و هیچکدوم دیگه از دسته هایی که اونجا تو فروشگاه بودن یا دسته خودش تو دفعات بعد اون تعداد چراغ نزدن موقع روشن شدن

نمیدونم حالا این میتونه ملاک آک بودن باشه یا نه

اون لودینگ اسکرین رو نمیدونم ولی من وقتی خریدم فروشنده یه چی گفت که جای دیگه ندیدم اونم تعداد چشمک زدن دسته بود که فقط بار اول یه تعداد مشخص میزنه و دفعه بعد تعدادش کمتر میشه.حالا نمیدونم اینم میشه یه کاریش کرد که دوباره از صفر کار کنه یا نه ولی چیزی که جلوی من تست کرد فقط همون بار اول دسته اون تعداد چراغ زد و هیچکدوم دیگه از دسته هایی که اونجا تو فروشگاه بودن یا دسته خودش تو دفعات بعد اون تعداد چراغ نزدن موقع روشن شدن

نمیدونم حالا این میتونه ملاک آک بودن باشه یا نه
این یک تصور اشتباهه که سینک شدن ابتدایی دسته ای که بار اول از کارتن در میاد نشانه ای از کارکرد دستگاهه، اون تعداد چشمک برای سینک شدن یا pair در لحظه ای که کنسول برای بار اول صفحه خوشامدگویی رو بالا میاره کمی زمان بره, و دفعه بعد چون اتصال دسته با کنسول و همچنین تایم بالا اومدن کنسول تغییر کرده سریعتر جفت می شه، اگر کسی بخواد این مورد رو ملاک قرار بده برای نو بودن دستگاه باید بدونه پشت دسته سوراخی برای ریست کردن دوال سنس وجود داره که هر موقع بخواد می تونه تنظیمات رو ریست کنه و به حالت اولیه pair برگردونه

تست هم بکنن کنسول خاموش بشه، دوباره صفحه ابتدایی بالا میاد چون حساب کاربری هنوز ایجاد و کنسول راه اندازی نشده. کنسولی که مستقیم به داشبورد می ره قطعا استفاده شدست

من یک سری توضیحات در مورد اک بودن قبلا دادم، ولی ملاک خریدتون بیشتر انباکسینگ یوتیوب باشه چون به لحاظ نرم افزاری همه کار می شه کرد برای اینکه حواس پرتی ایجاد کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or