قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام. یه پلی 5 ریجن آسیا سال 2020 دیجیتال با 2 دسته چند می ارزه؟ همون سری یکه فکر کنم. تاحالا تعمیر نشده و جفت دسته هاش سالمه، برای پسر داییمه، میگه 40 تومن، به قیمته؟ ساعت های کارکردشو نمی دونم، جایی میزنه بگم چک کنه؟ فنش یه قِرقِره ریزی داره، مثلا توی هورایزن میرم توی منو، قِرقِره فنش میوفته ولی میام توی بازی باز قرقر میکنه! خیلی ریزه قرقرش البته، ممنون
تنها کنسولی که نباید بخرید سری 10 لانچ هست از سری 11 به این طرف اوکیه
اسلیم هم کنسول داغ تریه هم پر صداتر و البته بی کیفیت تر قبلنا اسلیم ها فقط زشت و بی کیفیت تر می شدن اما خنک ترم می شدن چون نانوش پایین تر می امد الان به لطف دزدی های جدید نانوش هم کمتر نشده فقط داغ تر شده
کلا یک سری چرندیات از سری 12 از 11 بهتره و ایستاده بذاری فلان می شه و اسلیم خنک تره اینا هست که همش حرف مفته حرف بازاری های توپخونه خودمونه که یک مشت بی سواد هستن
40 هم اگر 2 دسته اصلی هست و بی مشکل سری 11 12 دیسک خورم هست اره می ارزه قیمتش همینه
اون صدا هم ممکنه از دیسکش باشه که مشکلی نیست اما اگر فن دستگاهه نه نخرش البته اون فن قابل تعویض هست مگه قیمتش کم کنی

• Like
Reactions: J. Constantine
اسلیم هم کنسول داغ تریه هم پر صداتر و البته بی کیفیت تر قبلنا اسلیم ها فقط زشت و بی کیفیت تر می شدن اما خنک ترم می شدن چون نانوش پایین تر می امد الان به لطف دزدی های جدید نانوش هم کمتر نشده فقط داغ تر شده
کلا یک سری چرندیات از سری 12 از 11 بهتره و ایستاده بذاری فلان می شه و اسلیم خنک تره اینا هست که همش حرف مفته حرف بازاری های توپخونه خودمونه که یک مشت بی سواد هستن
40 هم اگر 2 دسته اصلی هست و بی مشکل سری 11 12 دیسک خورم هست اره می ارزه قیمتش همینه
اون صدا هم ممکنه از دیسکش باشه که مشکلی نیست اما اگر فن دستگاهه نه نخرش البته اون فن قابل تعویض هست مگه قیمتش کم کنی
نانوش کمتر نشده؟! سری ۲۰۰۰ قرار نبوده اسلیم باشه این حرفا رو امثال شما باب کردن وگرنه این سری تکلیفش از ابتدا مشخص بود، بارها برات با تصویر و توضیح فنی مثال زدم ولی پافشاریت روی اطلاعات غلط حوصله سربر شده، سری 10 مشکلی نداره ولی نو سری فت وجود نداره وگرنه خودم پیشنهاد می دادم، سری ۲۰۰۰ هم کنسول خنکیه در مقایسه با کنسول های همین نسلو تفاوت محسوسی نداره نسبت به فت

بارها توسط @AMIN-1399F اعلام شده اینجا تاپیک قیمته و صرفا باید در مورد قیمت کنسول بحث بشه، سوالاتتونو در مورد خرید مدل یا اطلاعات تکمیلی کنسول ببرید تاپیک پرسش و پاسخ چون اینجا دوستان کمتر فعالیت دارن برای پاسخ به سوالات کاربران

به نظرم اصلا سمتش نرو، هم گرونه هم قدیمی (کنسول اسلیم نو الان 49 این وراست) و مشکل هم که داره همون قرقره، با این پول میتونی کنسول خیلی خیلی سالم بگیری اونم خیلی خیلی جدیدتر...
جایی سراغ داری کنسول به قیمت و سالم بفروشه؟ منظورم اینه که دست دومو کارتن نکرده باشه جای نو بده! ممنون
ممنون، شما برای کلوپت از کجا خریدی؟ خیلی متوجه نشدم که بالاخره کدوم سری و کدوم مدلو بخرم!:D سری 12 فت بهترین گزینه اس؟

جایی سراغ داری کنسول به قیمت و سالم بفروشه؟ منظورم اینه که دست دومو کارتن نکرده باشه جای نو بده! ممنون

ممنون، شما برای کلوپت از کجا خریدی؟ خیلی متوجه نشدم که بالاخره کدوم سری و کدوم مدلو بخرم!:D سری 12 فت بهترین گزینه اس؟
سری ۱۱ هم اوکیه فقط سری ۱۰ لانچ مشکلات داشت اونا هم خیلی کم هستن بعیده بهشون برخورد کنی هرچی غیر ۱۰ لانچ باشه اوکیه
نو بخوای باید اسلیم بگیری دیگه.فت میخوای همون کارکرده بگیر تو دیوار پره یه مهلت تست بگیر قبل خرید هم دسترو تست کن دریفت نداشته باشه من قیمتارو ندارم ولی دیجیتال فت رو خوب میشه تخفیف گرفت چون نسبت به دیسک خور بازارش ضعیفتره یکم
رو صدا هم حساس نباش اگه صدای عجیبی نمیده صدای فن تو بازی از فاصله نزدیک عادیه اینم درجریان باش تو دیسک خور حداقل سری فت که من دارم دیسک میذاری قشنگ صدای leaf blower میده انگار جاروبرقی روشن کردی

سری ۱۱ هم اوکیه فقط سری ۱۰ لانچ مشکلات داشت اونا هم خیلی کم هستن بعیده بهشون برخورد کنی هرچی غیر ۱۰ لانچ باشه اوکیه
نو بخوای باید اسلیم بگیری دیگه.فت میخوای همون کارکرده بگیر تو دیوار پره یه مهلت تست بگیر قبل خرید هم دسترو تست کن دریفت نداشته باشه من قیمتارو ندارم ولی دیجیتال فت رو خوب میشه تخفیف گرفت چون نسبت به دیسک خور بازارش ضعیفتره یکم
رو صدا هم حساس نباش اگه صدای عجیبی نمیده صدای فن تو بازی از فاصله نزدیک عادیه اینم درجریان باش تو دیسک خور حداقل سری فت که من دارم دیسک میذاری قشنگ صدای leaf blower میده انگار جاروبرقی روشن کردی
دیوار یه دوری زدم همین مایه ها قیمت میزنن! آره، کنسول نزدیکم بود، رو میز کامپیوتر بود، موقتی بود، تو کف هورایزن موندم:(( قشنگ من 200 300 ساعتو توش میبینم:D دمت گرم راهنمایی کردی، فک کنم زیادی دارم مته به خشخاش میزارم!:D

دیوار یه دوری زدم همین مایه ها قیمت میزنن! آره، کنسول نزدیکم بود، رو میز کامپیوتر بود، موقتی بود، تو کف هورایزن موندم:(( قشنگ من 200 300 ساعتو توش میبینم:D دمت گرم راهنمایی کردی، فک کنم زیادی دارم مته به خشخاش میزارم!:D
برو یه اسلیم دیجیتال اروپا قسطی بگیر الان حدود 44 تومنه.دنبال قدیمی و دست دوم هم نباش...فقط دست دست نکن یهو دیدی 2 شنبه برای اتفاقاتی که خودت میدونی قیمتها بیشتر شد.

اگه مطمئنی دیسک خور به کارت نمیاد همونو یکم تخفیف بگیر بردار منم دیسک خور دارم تنها دلیلش این بود که کارکرده گرفتم و اون زمان دیجیتال کارکرده پیدا نمیشد اختلاف قیمت نوشون هم خیلی جزئی بود وگرنه از دیسک خور بودنش استفاده ای نکردم
دسته هارو چک کن دریفت نداشته باشن
برو یه اسلیم دیجیتال اروپا قسطی بگیر الان حدود 44 تومنه.دنبال قدیمی و دست دوم هم نباش...فقط دست دست نکن یهو دیدی 2 شنبه برای اتفاقاتی که خودت میدونی قیمتها بیشتر شد.
اونی که دوستمون میگه دو دسته هست ۴۰ تومن ارزشش بیشتره.
من به شخصه هیچوقت کلا از سری های اسلیم سونی خوشم نیومد هیچوقت نداشتم و هیچوقتم علاقه ای به خریدشون نداشتم چیز خاصی توشون نمیبینم که ارزش هزینه بیشتر نسبت به فت رو داشته باشن
ادیت: البته اگه قصد خرید دارید هرچی شد بخرید که همه میدونیم فنر قیمتا درمیره زودتر بخرید

اونی که دوستمون میگه دو دسته هست ۴۰ تومن ارزشش بیشتره.
من به شخصه هیچوقت کلا از سری های اسلیم سونی خوشم نیومد هیچوقت نداشتم و هیچوقتم علاقه ای به خریدشون نداشتم چیز خاصی توشون نمیبینم که ارزش هزینه بیشتر نسبت به فت رو داشته باشن
من به شخصه جنس جدید و نو رو ترجیح میدم.اصلا اون بوی نویی خودش چند میلیونه :D

من به شخصه جنس جدید و نو رو ترجیح میدم.اصلا اون بوی نویی خودش چند میلیونه :D
اون سلیقه ای هست من سالهاست کلا کالای دیجیتالی رو دست دو میگیرم تمام کنسولا و گوشیامم معمولا کارکرده میگیرم درکل چک بشن و خیلی از عمرشون نگذشته باشه بد استفاده نشده باشن مشکل ساز نمیشن الان هزینه دسته رو کم کنیم با اسلیم دیجیتال نو ده تومن فرقشه اون دیگه تصمیم خود شخصه که بخواد ده تومن بیشتر هژینه کنه یا نه من باشم بنظرم ارزش نداره
درکل هرچی شد بخرید تا گرون نشده

اون سلیقه ای هست من سالهاست کلا کالای دیجیتالی رو دست دو میگیرم تمام کنسولا و گوشیامم معمولا کارکرده میگیرم درکل چک بشن و خیلی از عمرشون نگذشته باشه بد استفاده نشده باشن مشکل ساز نمیشن الان هزینه دسته رو کم کنیم با اسلیم دیجیتال نو ده تومن فرقشه اون دیگه تصمیم خود شخصه که بخواد ده تومن بیشتر هژینه کنه یا نه من باشم بنظرم ارزش نداره
درکل هرچی شد بخرید تا گرون نشده
آره الان دعوا سر نو و دست دو نیست.عقل حکم میکنه اگه چیزی میخواید باید همین 2-3 روز بخرید...البته احتمال داره اون اتفاق هم نیفته و شاید یهو یکم ارزونترم بشه ولی من اگه بودم ریسک نمیکردم

چقد بودجه دارى برادر؟ :D

• Like
Reactions: J. Constantine
40 دکتر، با گرایشی به سمت هرچی کمتر، بهتر ولی دیگه کنسول غراضه نندازن البته، می دونی، هم خر و میخوام هم خرمارو لول

دسته ٢ كه سعى كن حداقل سرى اول يعنى سرى ١٠ نخرى.
اگه ميخواى نو هم بخرى روزه شك دار نگير و يه اسليم ديجيتال بگير خودتو خلاص كن.

زودتر هم بخر كه دلار رو به بالاس و تا ٥ شنبه هم ماش و عدس ميريزن رو سرمون :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or