قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
چون قدیمیه شما یادتون نمیاد :D در زمانهای خیلی قدیم (حدود 3-4 روز قبل) همین فروشگاه اولین فروشگاهی بود که قیمت 23.999.000 اعلام کرد و یه عده مسخره اش کردن که هزار تومن چیه حالا
این هزار تومن هم 3-4 روز دیگه کسی یادش نمیمونه چون این هزار تومن نیست که درموردش حرف میزنیم بلکه تاثیر روند نزولی و ریزش قیمته

پ.ن: این کاهش قیمت فقط جنبه روانی داره چون همه به قیمت ریالی نگاه میکنن ولی اگه ریال رو تبدیل به دلار کنید میبینید که قیمت کنسول در ایران 939 دلاره (هفته قبل 940 دلار بود)

چون قدیمیه شما یادتون نمیاد :D در زمانهای خیلی قدیم (حدود 3-4 روز قبل) همین فروشگاه اولین فروشگاهی بود که قیمت 23.999.000 اعلام کرد و یه عده مسخره اش کردن که هزار تومن چیه حالا
این هزار تومن هم 3-4 روز دیگه کسی یادش نمیمونه چون این هزار تومن نیست که درموردش حرف میزنیم بلکه تاثیر روند نزولی و ریزش قیمته

پ.ن: این کاهش قیمت فقط جنبه روانی داره چون همه به قیمت ریالی نگاه میکنن ولی اگه ریال رو تبدیل به دلار کنید میبینید که قیمت کنسول در ایران 939 دلاره (هفته قبل 940 دلار بود)
به نظرم این کاهش قیمتی که پیش اومده بیشتر به خاطر اینه که میدونن قراره بار جدید بیاد و بار جدید هم با دلار(درهم) ارزونتر از قبل خریداری شده و هم قیمت خرید کنسول از دبی اومده پایین. اینا اگه قرار نبود بار جدید بیاد عمرا اینقد کاهش قیمت به خاطر کاهش نرخ ارز نمیدادن و الان قیمت همون ۲۳-۴ تومن بود.

بخش اقتصادی روزنامه همشهری که اینا معمولا با دولت در ارتباط هستن امروز نوشته بود دلار تا 17 تومن سقوط میکنه
اگر این افت قیمت دلار اتفاق بیفته و کنسول سری دوم هم به تعداد زیاد وارد بازار شه دیگه میشه گفت وقت خرید هست

نکته بعدی اینکه امروز در دیوار یکی از مغازه های فردوسی که اتفاقا تعداد هم داشت قیمت 19 تومن رو برای استاندارد زده بود البته الان دوباره دیدم نبود حالا یا همه رو فروخته یا با تهدید مغازه دارها مجبور شده آگهیش رو برداره
این نشون میده تارگت بعدی (احتمالا فردا یا پس فردا ) همین 19 تومن هست

• Like
Reactions: BFG 9000 and Bellic
اون زرنگایی که رفتن از دبی ۲۱۰۰درهم پیش خرید کردن اومدن اینجا ۴۰۰۰درهم فروختن حالا از ترس باری که قراره با نرخ جدیدِ درهم بیاد، دارن با ضرر کنسولاشون رو رد میکنن بره! :D
هر چند این ضرری هم که الان دارن میدن در مقابل اون سود هیچه...

آخرین ویرایش:
صرفا برای یادآوری میگم ، قبل برآورد سود و هزینه دستگاه ها یادتون باشه خرید لوازم و وسایل به صورت تک برای شما یک قیمت مشخص هست ، به صورت عمده که خرید و وارد میشه قیمت با توافق قبلی طرفین یا مبلغ از پیش تعیین شده کمتر میشه .

اون قیمت ارزی کنسول چیزی هست که من مصرف کننده پرداخت میکنم به فروشنده ، خود فروشنده کنسول رو “ کمتر “ از قیمت مصرف کننده تهیه میکنه .

اگر برای مثال کالای الکترونیکی شما ۵۰۰ تا ارز رایج فلان کشور هست دیگه روی این عدد سود خاصی نکشید ، سود روی خرید عمده که کمتر از “ ۵۰۰ “ هست لحاظ میشه .

ما هم بالاخره خریدیم استاندارد فیکس21
البته تقریبا20تومنی هم داشت ولی خب رجین3بود.
ولی خب قیمتها کاهشیه و صبر کنید بازم ارزونتر میشه و جا داره تا18 بیاد پایین!
مبارکت باشه برادر
ولی درسته سخته اما میتونستی یکم صبر کنی تا زیر 18 2 هفته دیگه راحت میخریدی

اینارو از کجات در میاری رفیق :D

من خودم موبایل فروشم
مثال بزنم واست گوشی مدل A11 رام 2
هفته پیش ۴ میلیون ۶۵۰ خریدش بود
همین امروز ۳میلیون ۴۰۰ یکی خریدم برای مشتری

تنها دلیل اینکه قیمت پلی۵ بالاس اینه که کم یاب هست
سونی یه همت کنه کنسول بریزه تو بازار ببینم اینا میتونن کنسول دیسکی رو بالای ۱۳ میلیون بدن اصلا
ps4 که اصلا نریخته قیمتش .... چه برسه ps5

مبارکت باشه برادر
ولی درسته سخته اما میتونستی یکم صبر کنی تا زیر 18 2 هفته دیگه راحت میخریدی
ممنون
حرفتون درسته ولی خب هم صبرم تموم شد و هم اینکه واقعا خسته شدم از چک کردن دم به دقیقه ای قیمتها
من یک ماه پیش وسوسه شدم وقتی29 بود بخرم ولی صبر کردم و 8تومن برام موند و همون رو امروز دادم به گوشی!
راستی دسته هم 1500 و هدست پالس هم3 تومن که اینا رو به قیمت بهتر گرفتم
بازی های کارکرده هم مثل دمونز سولز هم حدودای 1200

آخرین ویرایش:
مقاومت بعضی از سایت ها در مقابل کاهش قیمت خیلی خنده داره هنوز بعضی هاشون دو رو بر ۲۱ قیمت گذاشتند
قیمت سایت بسیار معتبر اینترنتی:
نسخه دیسک خور: ۱۹۴۰۰ (الان این سایت قیمتش رو به ۱۹۹۵۰ تغییر داد)
نسخه دیجیتال: ۱۸۹۴۰

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: trainer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or