قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
کنسول رو با قیمتی بخرید که اگه 2 ماه بعد کسی ازتون پرسید چند خریدی از گفتنش خجالت نکشید :D یا مجبور نباشید کمتر بگید که حفظ ظاهر بشه و متلک نشنوید

20 میلیون رو کجا میشه سرمایه گذاری کرد که طی دو سه هفته 2-3 میلیون سود بده؟
الان 20 میلیون میشه فقط یه کنسول ولی چند هفته بعد میشه یک کنسول+یک هدست :pepsi:

قیمت نسخه دیسک خور هنوز تو فروشگاه های معتبر اینترنتی به ۲۰ نرسیده
سایتهایی که من میشناسم و هر روز دارم چک میکنم یکی 20.200 زده و یکی 20.400 (با درایو و تحویل فوری)

کنسول رو با قیمتی بخرید که اگه 2 ماه بعد کسی ازتون پرسید چند خریدی از گفتنش خجالت نکشید :D یا مجبور نباشید کمتر بگید که حفظ ظاهر بشه و متلک نشوید

20 میلیون رو کجا میشه سرمایه گذاری کرد که طی دو سه هفته 2-3 میلیون سود بده؟
الان 20 میلیون میشه فقط یه کنسول ولی چند هفته بعد میشه یک کنسول+یک هدست :pepsi:

سایتهایی که من میشناسم و هر روز دارم چک میکنم یکی 20.200 زده و یکی 20.400 (با درایو و تحویل فوری)
اگر بار جدید و پر تعداد ps5 به دبی برسه دلار رو 20 حساب کنیم کنسول نسخه استاندارد میشه 10 میلیون
5 میلیون هم بخوان سود و مالیات و .... بگیرن قیمت دو یا سه هفته آینده نمیتونه بالای 15 باشه
هدست هم با توجه به مشتری محدودش باید بین 2.500 تا 2.800 بشه نهایت

قیمت دسته ps5 شده = 1550 ( معدل 70 دلار )
یعنی حدود 50 هزار تومن از قیمت جهانی بالاتره !!!
پس قیمت کنسول هم باید بعد از افت به قیمت جهانی خیلی خیلی نزدیک باشه
مغازه دارهایی که دارن مقاومت میکنن بالای 20 بفروشن بزودی ضرر چندین میلیونی روی هر کنسول میکنن به نفعشون هست زودتر قیمت ها رو زیر 20 بیارن شاید بتون چند کنسول بفروشن

آخرین ویرایش:
اگر بار جدید و پر تعداد ps5 به دبی برسه دلار رو 20 حساب کنیم کنسول نسخه استاندارد میشه 10 میلیون
5 میلیون هم بخوان سود و مالیات و .... بگیرن قیمت دو یا سه هفته آینده نمیتونه بالای 15 باشه
هدست هم با توجه به مشتری محدودش باید بین 2.500 تا 2.800 بشه نهایت

قیمت دسته ps5 شده = 1550 ( معدل 70 دلار )
یعنی حدود 50 هزار تومن از قیمت جهانی بالاتره !!!
پس قیمت کنسول هم باید بعد از افت به قیمت جهانی خیلی خیلی نزدیک باشه
مغازه دارهایی که دارن مقاومت میکنن بالای 20 بفروشن بزودی ضرر چندین میلیونی روی هر کنسول میکنن به نفعشون هست زودتر قیمت ها رو زیر 20 بیارن شاید بتون چند کنسول بفروشن
این 5 میلیون سود و مالیات رو ار کجا اوردی!!!!!!!

اهواز دیجیتال 19

نمیدونم چرا بعضی ها (فروشنده) اصرار به قیمت های فضایی دارن وقتی میدونه فردا باید 1 تومن از قیمتش کم کنه.
چند سالی بود میرفتیم قیمت میگرفتیم مغازه دار با یه حالت خاصی میگفت این قیمت الانه شاید 1 ساعت دیگه گرونتر بشه الان قیمت میگیرم دیگه نمیگه شاید ارزوتر بشه عوضش من با اون حالت خاص میگم فردا میام که ارزوتر شده:))
#انتقام

این 5 میلیون سود و مالیات رو ار کجا اوردی!!!!!!!
نمیشه انتظار داشت یکهویی بکنن 11 یا 12 میلیون همین دو هفته دیگه به 15 هم برسه راضی کننده هست بنظرم
افت قیمت یکم زمان بره
اون قیمت 10 یا 11 تومنی برای اردیبهشت میشه بهش امیدوار بود بنظرم
البته برای ما هرچی کمتر بهتر

دوستان $ اومده
چرا کنسولا نمیاد پایین
نکنه با $ نیمایی اه ؟
دلار به طور آنی روی افزایش قیمت تاثیر داره اما برای کاهش قیمت باید قیمت به ثبات رسیده باشه که البته حرص و طمع فروشنده ایرانی خیلی جاها باعث ضررش میشه نمونه اش اینجا چون مشخصه دیگه روند دلار تا زمان انتخابات کاهشی خواهد بود ( شاید حتی به اون 15 تومن هم که قولش رو دادن برسه فعلا که امروز هزار تومن ارزون شد )
به هرحال من اگر فروشنده بودم به همون قیمت خریدم هم شده به سرعت میفروختم چون بزودی روی خرید کنسول های قبلی ضرر میکنن

اینارو از کجات در میاری رفیق :D

من خودم موبایل فروشم
مثال بزنم واست گوشی مدل A11 رام 2
هفته پیش ۴ میلیون ۶۵۰ خریدش بود
همین امروز ۳میلیون ۴۰۰ یکی خریدم برای مشتری

تنها دلیل اینکه قیمت پلی۵ بالاس اینه که کم یاب هست
سونی یه همت کنه کنسول بریزه تو بازار ببینم اینا میتونن کنسول دیسکی رو بالای ۱۳ میلیون بدن اصلا
منم مثل شما بشدت منتظرم قیمت کنسول واقعی بشه بتونم بخرم
من نقل قولی که از فروشنده ها داشتم رو گفتم وگرنه منم دوست دارم همین الان بشه 10 میلیون که برم بخرم
ولی در نهایت نکته ای که همشون میگفتن این بود که تا یکی دو هفته دیگه بار اصلی میرسه و قیمت ها خیلی کاهشی خواهد بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or