قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
ک
ما که بخیل نیستیم ایشالا زودتر بیاد پایین ولی فکر نکنم دو ماه دیگه بشه ۱۰ ایشالا تابستون میشه ۱۰
داداش قیمت کنسول ps5 باید دقیقا هم قیمت ps4 pro باشه نه بیشتر نه کمتر اصلا هم ربطی به قیمت دلار نداره چون قیمت فعلیش کذایی هستش
کسی که از صفر بخاد کنسول بخره ۱۰ تومن براش زیاده اما کسی که کنسولشو فروخته شاید براش ۱۷ ۱۸ تومن جور کردنش راحت باشه
حتما و ۱۰۰ درصد قیمتش پایان اسفند ماه دیجیتالی ۱۰ تومن میشه

قیمت رسمی و که فعلا هیشکی رنگشو ندیده
آخه ایشون میگن قیمت دبی ۲۱۰۰ درهمه
قیمت ایران گرونتر از دوبی هستش از اون بابت میگم
اتفاقا بازار ایران چون قاچاقیه از خیلی از کشورها زودتر قیمتش پایین میاد
داداش من نمونه زنده اشم دیگه :دی از همون آمازون امارات به صورت کاملا شانسی تونستم دیجیتالی رو با قیمت اصلی بخرم
درسته که کمه ولی بلاخره گیر تعدادی گیمر واقعی هم اومده با قیمت واقعیش
الانم که موجودی در حال زیاد شدنه و قیمتهای دلالی در حال کاهشه

داداش من نمونه زنده اشم دیگه :D از همون آمازون امارات به صورت کاملا شانسی تونستم دیجیتالی رو با قیمت اصلی بخرم
درسته که کمه ولی بلاخره گیر تعدادی گیمر واقعی هم اومده با قیمت واقعیش
الانم که موجودی در حال زیاد شدنه و قیمتهای دلالی در حال کاهشه
من دغدغه اصلیم فقط قیمت بازیاشه نه قیمت خود کنسول
نمیدونم بعد اینکه کنسولو خریدم و آنباکسینگ کردمو و دوال سنسو بو کردم و کنسولو بو کردم
:))
بازیاشو چجوری تهیه کنم؟
هکی که بیخیال میمونه ظرفیت دو اینم که دونه ای 1 تومن حساب کن تازه من فقط انحصاریاشو میخام بازی کنم بقیه رو تو pc کرکی به بدن میزنم

نمیدونم بعد اینکه کنسولو خریدم و آنباکسینگ کردمو و دوال سنسو بو کردم و کنسولو بو کردم
بازیاشو چجوری تهیه کنم؟
هکی که بیخیال میمونه ظرفیت دو اینم که دونه ای 1 تومن حساب کن تازه من فقط انحصاریاشو میخام بازی کنم بقیه رو تو pc کرکی به بدن میزنم
بنظرم اگه تهران یا شهرای بزرگی دیسک بخر
چون میتونی بفروشی یا وایسی ارزون شه دس دوم زیاد شه یا حتی تخفیف بخوره

یکی از سایتها که هنوز سوزنش رو قیمت 37 میلیون تومن گیر کرده دیروز زنگ زدم و به عنوان مشتری بی اطلاع سوال کردم چرا کنسول شما گرونتره؟
گفتن کنسول ما ساخت ! آمریکا هستش و اصلتر ! هستش و اون ارزونترا که میبینید کنسولهای ساخت چین و امارات ! هستند یا کنسولهای خراب تعمیر شده!
این پست نوشتم که بار دیگر به دوستانی که شاید تازه به جمع ما ملحق شدن یادآوری کنم همه این بهانه ها واهی هست و بجز چین و ژاپن کشور دیگه کنسول تولید نمیکنه و از نظر کیفیت هم هیچ فرقی کوچکترین فرقی بین کنسولهای ساخت چین و ژاپن و یا ریجنها وجود نداره.
پیروز باشید...

بازیاشو چجوری تهیه کنم؟
این لیست بازی های پلاس کالکشن :D ی پلاس 1 ساله الان زیر 900 تومنه
از قدیم گفتن به تعداد آدمای دنیا راه برای رسیدن به گیم وجود داره :D

Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Bloodborne
Call of Duty Black Ops III Zombies Chronicles
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Days Gone
Detroit: Become Human
Fallout 4
Final Fantasy XV
God of War
inFAMOUS: Second Son
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Ratchet & Clank
Resident Evil 7: Biohazard
Uncharted 4: A Thief's End
Until Dawn
تا بیای این لیست رو تموم کنی کلی زمان می خوای
و اینکه واقعا دلیلی نداره تمام بازی هارو day1 گرون بخریم، من 1 بار سرم کلاه رفت برای اسپایدرمن دیگه چنین حماقتی نخواهم کرد :D گرونترین نسخه رو پری اوردر کردم ولی حتی نسخه ریمستر رو هم رایگان بهم نداد ~X( راه دومش هم که گفتم اگه چند نفر باشید اکیپ بشید اکانت بخرید چرخشی بازی کنید بعدم بفروشید خیلی مناسب پای همه در میاد خیلی از بچه های همین بازیسنتر هم همینکارو می کنن

آخرین ویرایش:
یک مطلب جالب هم دیدم براتون میزارم x_x
با توجه به قیمت ۵۰۰ دلاری PS5 دوست‌داران این کنسول بازی در کشور سوییس لازم است فقط ۲.۵ روز دستمزد خود را پس‌انداز کنند تا بتواند این دستگاه را بخرند.

برای دوست‌داران استرالیایی و آمریکایی، خرید پی اس ۵ لازمه‌ی ۴ روز کار است و در کشورهای امارات، سنگاپور، ژاپن و کانادا برای خرید PS5 کاربران باید ۵ روز کار کنند.

در فرانسه، آلمان و انگلیس پرداخت هزینه‌ی این کنسول لازمه‌ی ۶ روز کاری است، در مالزی و چین کاربران باید ۱۵ روز و در روسیه ۲۵ روز کار کنند.

با احتساب قیمت‌ها برای خرید یک پلی استیشن ۵ در ایران، کاربران باید نزدیک یک سال یا حداقل ۱۰ ماه کار و پس‌انداز کنند تا بتوانند یک PS5 بخرند.

یکی از این فروشندگان معتبر اینستاگرامی میگه که این کاهش قیمت ها بخاطر پایین اومدن قیمت ارز نیست چون ارز تازه شروع به کاهش کرده و تاثیرش با بارهای بعدی هست.
دلیل این کاهش قیمتها تو چند روز گذشته بازار رقابتی ، نبود خریدار و قانع شدن به سود کمتر هست.

ولی ارز باید ثابت بشه تا بتونه تاثیر اصلیشو بزاره که فک میکنم این داستان یکمی زمان بر بشه چون هیچ کسی الان به این قیمتا دل نمیبنده و اعتماد نمیکنه
الان ارز راحت گیر میاد با این قیمتای جدید ؟یعنی کسی بخواد وارد کنه حالا هر جنسی میتونه به مقدار زیاد بگیره ؟

ولی ارز باید ثابت بشه تا بتونه تاثیر اصلیشو بزاره که فک میکنم این داستان یکمی زمان بر بشه چون هیچ کسی الان به این قیمتا دل نمیبنده و اعتماد نمیکنه
الان ارز راحت گیر میاد با این قیمتای جدید ؟یعنی کسی بخواد وارد کنه حالا هر جنسی میتونه به مقدار زیاد بگیره ؟
قاچاقه دوست عزیز حساب کتابی نداره اینام اکثرا به درهم حواله میکنن

• Like
Reactions: reza51
سلام
باور کنین اینکه سلیقه شما چیه یا چجور کنسولی رو ترجیح میدین برای کسی مهم نیست و ربطی هم به این تاپیک نداره .
تاپیک برای اعلام و بررسی قیمت کنسول آزاده ، نه برای هرچه دل تنگت میخواهد بگو .
رعایت کنید لطفاً

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or