قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
داداش. احتمالا دندون. گرد کردی برا. چپوندن به ملت من رو. حرفم‌ هستم بازار توانایی قیمت پرت رو‌ نداره شما هم یخورده سودت رو بیار پایین تا تو‌ بازار موفق باشی
گفتم خیلی واقع نگر که حرف بزنیم اخرش متهم میشیم. خوشم میاد شخصیتت رو با قضاوت کردن نشون دادی. اصلا کنسول 15 تومنی چه معنایی داره. کنسول نهایتش 2 الی 2500 وارد میشه. یکمی هم صبر کنید قیمت ها عادی بشه زیر 1500 گیرتون میاد. هر کی هم بالاتر از این قیمت بفروشه حروم خواری کرده و سود های چند هزار درصدی میخواد.
ضمن اینکه اینا همش حرفه و پیشبینی. دو ماه دیگه واقعیت اتفاق رو میبینیم. دلم میخواد بیاین و اینجا باشین و پست های خودتون رو بخونین!

• Like
Reactions: Arashmalkian
این دوستان عزیزی که الان پیش فروش میکنن، دستشون درد نکنه، حالا باید ببینی کی میرسه به دست مشتری. اون هفته ی اول عرضه مطمئن باش قیمتای بازار عجیب غریب میشه
حالا صبر کن و ببین
خیلیاشون میگن جنس مسافری میاد برام :D
معمولا ایران رکوردداره شما میبینی کنسول اونور ریلیز نشده چندتا زیر میزی اینجا میاد که احتمالا اون تعداد اولیه همون قیمت هایس که شما میگی نه ولی کمتر خواهد بود احتمالا کنسول های اول تا ۲۰ میلیون ۲۵ قیمت بخوره

دوستان لا به لای قیمت گذاریهاتون یه نکته رو اشاره کنم‌ که شاید شما زیاد در جریانش نباشید
سه چهار ماهی میشه که اساتید یه قانونی گذاشتن که باعث شده کرایه لنجها از کانتینری ۴۰ میلیون رسیده به ۳۰۰-۳۵۰ میلیون!!!!!
الان کَف کرایه یه کارتون کفش از دبی تا بندر شده یک میلیون تومن! به این یک میلیون(حداقل) کرایه از بندر تا شهر مقصد هم اضافه کنید. حالا خودتون حدس بزنید کرایه کنسول قراره چقدر در بیاد....
واسه خرید کنسولای جدید وضعیت بدی رو شاهد خواهیم بود متاسفانه
کنسول هیچوقت قانونی نمیاد که بخوای نگران این چیزا باشی وگرنه اگر قانونی بود که الان PS4 باید بجای ده میلیون بیست میلیون میشد قیمتش

کنسول هیچوقت قانونی نمیاد که بخوای نگران این چیزا باشی وگرنه اگر قانونی بود که الان PS4 باید بجای ده میلیون بیست میلیون میشد قیمتش
اینیم که ایشون گفت مسیر غیر قانونیش بود :دی کنسول که اصلا راه قانونی نداره
معمولا ایران رکوردداره شما میبینی کنسول اونور ریلیز نشده چندتا زیر میزی اینجا میاد که احتمالا اون تعداد اولیه همون قیمت هایس که شما میگی نه ولی کمتر خواهد بود احتمالا کنسول های اول تا ۲۰ میلیون ۲۵ قیمت بخوره
بوکمارک کن که قیمت کنسولای اولیه (هفته اول) بالای ۳۰ تومنه و یه سری هستن که میرن میخرن :دی

گفتم خیلی واقع نگر که حرف بزنیم اخرش متهم میشیم. خوشم میاد شخصیتت رو با قضاوت کردن نشون دادی. اصلا کنسول 15 تومنی چه معنایی داره. کنسول نهایتش 2 الی 2500 وارد میشه. یکمی هم صبر کنید قیمت ها عادی بشه زیر 1500 گیرتون میاد. هر کی هم بالاتر از این قیمت بفروشه حروم خواری کرده و سود های چند هزار درصدی میخواد.
ضمن اینکه اینا همش حرفه و پیشبینی. دو ماه دیگه واقعیت اتفاق رو میبینیم. دلم میخواد بیاین و اینجا باشین و پست های خودتون رو بخونین!

داداش زیاد تریگر رو نشه. شما اخر. سود خودتون رو میکنید

جالبه حرف من فقط به فروشنده ها بر خورد??

یکمی اف تاپیک میشه ولی :
وقتی ابرتورم ونزوئلا شروع شد طرف باور نمیکرد که با حقوق ماه قبلش الان میتونه فقط دو تا گوجه و یه قالب پنیر بخره.
وقتی سال 96 دلار شروع به گرون شدن کرد گفتم سلام به پراید 60 میلیونی یه عده خندیدن. بعد گرونی بنزین هم گفتم سلام به پراید 200 میلیونی بازم کامل باورشون نشد. میدونم توی این تاپیک هم هستن و اینا رو بهشون گفتم.
وقتی ابر تورم بیاد و مثلا صد میلیونی که شما وجه رایج مملکت رو نقد نگه داشتی "مثلا" با دلار 500 هزار تومنی چه باورت بشه یا نشه همون 200 دلار ارزش داره.
Hyperinflation in Venezuela - Wikipedia.

فعلا هم از لحاظ تکنیکی در گیر ابر تورم شدیم. فعلا اولشه نمیفهمیم.

"تعاریف تکنیکی ابر تورم یکسان نیست. تورم سالانه در حدود ۱۰۰ درصد در طول سه سال و تورم ماهانه ۵۰٪ دو نمونه از تعاریف تکنیکی ابر تورم است "

5l08hy28rll21.jpg

3500.jpg

rts1xqyf_wide-dd2922452236b06d4c31193cfdb537feef8683f7.jpg

آخرین ویرایش:
بنظر من قیمت کاملا غیر قابل پیش بینی هست و این بحث ها بی نتیجه هست
اگر قرار باشه قیمت دلار اینجوری بره بالا معدود افرادی میتونن کنسول بخرن
قیمت دلار همینجوری رشد داشته باشه تا عید که کنسول تو بازار کامل بیاد قیمت به بالای 33 یا 34 هم ممکنه برسه طرف بخواد 3 تومنم سود بکشه همون 20 تومن رو باید پیاده بشیم
حالا ps4 رو 7 تومن فروختیم باید 13 تومن روش بزاریم برای کنسول و 2 تومن هم برای پلاس قانونی ( اگر اهل اکانت دزدی و سرقتی نباشید ) یعنی 15 تومن بدون هزینه کردن برای هیچ بازی ای
حالا بخوای 2 تا بازی هم بگیری که دیگه ... #:-S

اینا فقط نظرات من هست امیدوارم اشتباه باشه و دلار برگرده به کانال حداقل 20 تومنی ~X(~X(

اینیم که ایشون گفت مسیر غیر قانونیش بود :D کنسول که اصلا راه قانونی نداره

بوکمارک کن که قیمت کنسولای اولیه (هفته اول) بالای ۳۰ تومنه و یه سری هستن که میرن میخرن :D
هیشکی نمیخره بوکمارک کن آره ممکنه یکی دو نفر جوگیر شن بخرن میلیونر ولی کسی از این پولا نداره یادش بخیر Red Dead 2 اومده بود تازه اون روزای اول داغ داغ ۱۳۰۰-۱۴۰۰ با دلار البته ۱۴-۱۵ تومنی بعد ده روز بادش خوابید اون که تازه بازی بود ملت پول نداشتن همین الانش شما بازی بالای ۴۰۰ بزاری اکثرا مشتری نیست مگر آدم خاص پیدا بشه مردم واقعا ندارن نمی‌دونم به کی شما نگاه می‌کنی فکر می‌کنی ۳۰ میلیون کسی پول کنسول میده

وسط بحث دوستان بگم باندل tlou پرو الان 12 تومنه که اگر اشتباه نکنم 400 دلار یا بیشتر قیمتش باشه (امازون قیمت زده 540 دلار) . نتیجه ی اخلاقی ps5 دیجیتال باید همین قیمت در بیاد(البته اگر قیمت دلار همینقدر بمونه).

• Angry
Reactions: ULTIMATE TEAM
باید اونایی که حتما میخان بخرن تو 6 ماه اول با هم هماهنگ شن و نرن همون روزای اول بگیرن
من خودم کم کم 1-2 ماه صبر میکنم هم قیمتا اوکی شه پول مفت به مفت خورا ندم
هم ببینم کنسولا سری اول مشکل اینا نداره بعد بگیرم

هیشکی نمیخره بوکمارک کن آره ممکنه یکی دو نفر جوگیر شن بخرن میلیونر ولی کسی از این پولا نداره یادش بخیر Red Dead 2 اومده بود تازه اون روزای اول داغ داغ ۱۳۰۰-۱۴۰۰ با دلار البته ۱۴-۱۵ تومنی بعد ده روز بادش خوابید اون که تازه بازی بود ملت پول نداشتن همین الانش شما بازی بالای ۴۰۰ بزاری اکثرا مشتری نیست مگر آدم خاص پیدا بشه مردم واقعا ندارن نمی‌دونم به کی شما نگاه می‌کنی فکر می‌کنی ۳۰ میلیون کسی پول کنسول میده
تو مناطق بالای شهر تهران و خیلی از شهرای بزرگ مثل اصفهان و شیراز و مشهد اینجور ادما پرن که براشون مهم نیست چقد دارن پول میدن! البته که در مقابل جمعیت کلی گیمر شاید یک درصد جامعه گیمر نشن ولی همین یک درصد یا کمتر باعث میشه دلالا تو هفته های اول سودای کلانی بکنن.

همون کسانی که مثل نقل و نبات دارن ایفون 40 تومنی و نوت 20 اولترا و کارت گرافیک 30 تومنی میخرن همونا میرن میخرن کم هم نیستن متاسفانه و ما هم باید پاسوزشون بشیم تا قیمتها متعادل بشه
کسی که پدرش یا مادرش پزشک هست یا بازاری هست ماهی 100 تومن کف درامدش هست فکر کردی 30 تومن مبلغیه براش؟
درسته 80 درصد مردم توانشو ندارن ولی همون 20 درصد کار رو خراب میکنن

همون کسانی که مثل نقل و نبات دارن ایفون 40 تومنی و نوت 20 اولترا و کارت گرافیک 30 تومنی میخرن همونا میرن میخرن کم هم نیستن متاسفانه و ما هم باید پاسوزشون بشیم تا قیمتها متعادل بشه
کسی که پدرش یا مادرش پزشک هست یا بازاری هست ماهی 100 تومن کف درامدش هست فکر کردی 30 تومن مبلغیه براش؟
درسته 80 درصد مردم توانشو ندارن ولی همون 20 درصد کار رو خراب میکنن
چیو با چی مقایسه میکنید؟! دو مدل ps5 قیمتش 400 و 500 دلاره ولی

آیفون 11پرو از 1000 دلار شروع میشه به بالا

سامسونگ نوت20 ، هزار دلار و نوت20 اولترا 1300 دلاره

کارت گرافیک 2080 قیمتش از 700 تا 1400 دلاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or