قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
با توجه به ورود دلار به کانال 30 تومن قیمت کنسول استاندارد رو بالای 20 تومن میزنه :|
واقعا چرا کنسول ps4 pro رو 1.700 خریدم و الان باید در عرض 3 سال حدود 12 برابر بیشتر هزینه کنم !!!

با این قیمت ها دیسک دست دومش هم دیگه تو بازار به ندرت و با قیمت بالا پیدا میشه اگر هم بخوای بازی قانونی موقع عرضه بخری که باید بالای 2.100 هزینه کنی :|
اکانت هکی هم که من دزدی میدونم و استفاده نمیکنم فقط تنها راه همون اکانت ظرفیتی میمونه که باید امیدوار باشیم سونی جلوش رو نگیره !!
نوشته 500 دلار به این راحتی اوایل عرضه گیر نمیاد و ما با حساب همه چی 600 دلار میخریم از دفتر امارات
حالا راست و دروغش با خودش

به فرض دلار سی تومنی تا اون روز، به نظرم هفته ی اول و دوم آماده شنیدن قیمتای ۴۰-۵۰ میلیونی باشید :D بعد یک ماهم میاد رو حدود ۲۰ تومن، یه ۵-۶ ماه بعدشم قیمتا تقریبا با معادل دلاریش یکی میشه.
جو نده آقا این قیمتی که شما میگی یک چیز ماورایی که اصلا وجود نخواهد داشت

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
جو نده آقا این قیمتی که شما میگی یک چیز ماورایی که اصلا وجود نخواهد داشت
چرا جو میدی مومن :| همین الان 19 میفروشن xbox x رو

آقا جو چیه، من روز عرضه ایکسباکس وان المان بودم. فرداش اومدم تهران و رفتم توپخونه، اولین مغازه ای که رفتم فروختمش، به دو برابر قیمت ? اصلا من قیمتم ندادم. قشنگ معلوم بود مشتری داره به هر قیمتی.
وقتی ایکسباکسو دیدن چیزی از موهای زائدشون نمونده بود :D که چطوری ایکسباکس یه روز بعد از عرضه در اروپا رسیده تهران :D
مطمئن باشید قیمتای عجیب غریب میشنوید تو‌ اوایل عرضه. چون دیگه واقعا جنس لوکس حساب میشه و یه سری هم هستن‌برا چشم و هم چشمی که بگن ما اول گرفتیم حاضرن هر پولی که فروشنده گفتو بدن تا داشته باشنش. مثل هر سال موقع عرضه ایفون جدید که همیشه هفته اول عرضه تو ایران قیمتش دو برابر حالت عادیه.

آقا جو چیه، من روز عرضه ایکسباکس وان المان بودم. فرداش اومدم تهران و رفتم توپخونه، اولین مغازه ای که رفتم فروختمش، به دو برابر قیمت ? اصلا من قیمتم ندادم. قشنگ معلوم بود مشتری داره به هر قیمتی.
وقتی ایکسباکسو دیدن چیزی از موهای زائدشون نمونده بود :D که چطوری ایکسباکس یه روز بعد از عرضه در اروپا رسیده تهران :D
مطمئن باشید قیمتای عجیب غریب میشنوید تو‌ اوایل عرضه. چون دیگه واقعا جنس لوکس حساب میشه و یه سری هم هستن‌برا چشم و هم چشمی که بگن ما اول گرفتیم حاضرن هر پولی که فروشنده گفتو بدن تا داشته باشنش. مثل هر سال موقع عرضه ایفون جدید که همیشه هفته اول عرضه تو ایران قیمتش دو برابر حالت عادیه.
دو برابر هم باشه باز به پای اون اعداد حیرت انگیز شما نمیرسه :>
سایت معتبر همین الان داره پیش فروش میکنه 18 تومن و شرطش هم اینه که حتی اگه تو بازار بیشتر از این بود پول بیشتری نگیره
(منظور از معتبر، قدمت سایت و داشتن نماد دوستاره بود)

با وجود وسعت و نفوذ شبکه های مجازی، شرایط الان مثل 7 سال قبل نیست ولی بازهم اگه کسی میخواد دوبرابر بخره برنده چشم و هم چشمی محسوب نمیشه فقط سوژه خنده ما رو فراهم میکنه :D

دلال های عزیز. زیاد نمیتونن سود بکشن روی کنسول چون از توان خیلی ها خارجه این هزینه دلار رو اگه 30تومن حساب کنید
قیمت مدل پایه 500ضزبدر 30تومن 15تومن چون قاچاق وارد میشه گمرگ نمیخوره بهش یه دستگاه هم که وارد نمیکننه که بخواد همش رو یه دستگاه بگیره نهایتا 16تومن 1میلیون روی هر دستگاه سود اگه 100وارد کنه 100میلیون سود ناقابل

هم چی بستگی به بازار داره من فکر میکنم شاهد قیمت پرت نباشیم

مدل دیجتال 400ضربدر 30تومن 12میلیون با سود 1تومنی بشه 13میلیون

بازار کشش قیمتت پرت رو نداره

و گیمر جماعت کشش پرداخت این قیمت ها رو نداره
خوبه دارین میگین 100 تا دستگاه 15 تومنی و این 100 میلیون سود ناقابل هزینه سرمایه گذاریش 1500 میلیون تومن پول نقد هست که داره از راه قاچاق میاد. خودتون حاضرین این مبلغ رو در راه قاچاق که اگر بار گیر بره همش مصادره میشه برای 100 تومن سود سرمایه گذاری کنید؟
نمیخوام هی بیام بگم قیمت فلان میشه ولی فقط میخوام واقع نگر باشیم. یکی هم که مثل اون دوستمون بالاتر حرفی میزنه که واقعی هست به جو دادن متهم میشه. همون ps4 که قیمتش رسید به 900 تومن هفته ی اول تا 3500 3 تومن فروخته میشد.

• Like
Reactions: Arashmalkian
دو برابر هم باشه باز به پای اون اعداد حیرت انگیز شما نمیرسه :>
سایت معتبر همین الان داره پیش فروش میکنه 18 تومن و شرطش هم اینه که حتی اگه تو بازار بیشتر از این بود پول بیشتری نگیره
(منظور از معتبر، قدمت سایت و داشتن نماد دوستاره بود)

با وجود وسعت و نفوذ شبکه های مجازی، شرایط الان مثل 7 سال قبل نیست ولی بازهم اگه کسی میخواد دوبرابر بخره برنده چشم و هم چشمی محسوب نمیشه فقط سوژه خنده ما رو فراهم میکنه :D
این دوستان عزیزی که الان پیش فروش میکنن، دستشون درد نکنه، حالا باید ببینی کی میرسه به دست مشتری. اون هفته ی اول عرضه مطمئن باش قیمتای بازار عجیب غریب میشه
حالا صبر کن و ببین
خیلیاشون میگن جنس مسافری میاد برام :D

خوبه دارین میگین 100 تا دستگاه 15 تومنی و این 100 میلیون سود ناقابل هزینه سرمایه گذاریش 1500 میلیون تومن پول نقد هست که داره از راه قاچاق میاد. خودتون حاضرین این مبلغ رو در راه قاچاق که اگر بار گیر بره همش مصادره میشه برای 100 تومن سود سرمایه گذاری کنید؟
نمیخوام هی بیام بگم قیمت فلان میشه ولی فقط میخوام واقع نگر باشیم. یکی هم که مثل اون دوستمون بالاتر حرفی میزنه که واقعی هست به جو دادن متهم میشه. همون ps4 که قیمتش رسید به 900 تومن هفته ی اول تا 3500 3 تومن فروخته میشد.
آخه مثلا شما اصلا حاضری سرمایه ۱۵۰۰ میلیون تومانی رو بذاری برا یه بیزینسی(که این تازه فقط قیمت کنسولاس، شما با ید توجه کنید که قاچاقم مجانی که نمیشه :D اونم باید پول بده براش. اون قاچاقچی هیچی نگیره اقلا ۲۰٪ ارزش کالا رو میگیره . فک کردین قاچاق هزینه نداره؟:D‌ خاک تو سر گمر‌ کمون!) با این‌ هزینه حمل و قاچاق، بیاد ۱۰۰ میلیون سود کنه؟! عمرا بیاد همچین کاری کنه. یعنی با هزینه حملش میشه یه چیزی در‌ حدود ۱۸۰۰ میلیون تومان برا اونی که عمده وارد کرده. یعنی باید خل باشه‌اگه دستگاهی که براش در اومده ۱۸ میلیون، کمتر از ۲۲-۳ بفروشه به مغازه دار!

پ.ن: اینا همش مال دو سه هفته ی اول عرضس
چون اونورم جنس کم گیر میاد موقع عرضه. فک میکنم بعد یکی دو ماه به یه قیمت خوب برسیم، به شرطی که دلار دوباره صعود نکنه.

پیشنهاد من به شما دوستان اینه که اگه میخواید بخرید، اگه پولشو دارید، همین فردا برید دلار یا یوروئش کنید.

• Like
Reactions: Lord Stark
آخه مثلا شما اصلا حاضری سرمایه ۱۵۰۰ میلیون تومانی رو بذاری برا یه بیزینسی(که این تازه فقط قیمت کنسولاس، شما با ید توجه کنید که قاچاقم مجانی که نمیشه :D اونم باید پول بده براش. اون قاچاقچی هیچی نگیره اقلا ۲۰٪ ارزش کالا رو میگیره . فک کردین قاچاق هزینه نداره؟:D‌ خاک تو سر گمر‌ کمون!) با این‌ هزینه حمل و قاچاق، بیاد ۱۰۰ میلیون سود کنه؟! عمرا بیاد همچین کاری کنه. یعنی با هزینه حملش میشه یه چیزی در‌ حدود ۱۸۰۰ میلیون تومان برا اونی که عمده وارد کرده. یعنی باید خل باشه‌اگه دستگاهی که براش در اومده ۱۸ میلیون، کمتر از ۲۲-۳ بفروشه به مغازه دار!

چون اونورم جنس کم گیر میاد موقع عرضه. فک میکنم بعد یکی دو ماه به یه قیمت خوب برسیم، به شرطی که دلار دوباره صعود نکنه.

پیشنهاد من به شما دوستان اینه که اگه میخواید بخرید، اگه پولشو دارید، همین فردا برید دلار یا یوروئش کنید.
نکته همینه. کلا ایرانی جماعت دوست داره حرف هایی رو بشنوه که به مذاقش خوش بیاد. یعنی اگر من بگم کنسول توی روز اول عرضه توی ایران نهایتا 15 تومنه یه عده خوشحال میشن و دلشون میخواد همین رو باور کنن.
و نکته دیگه اینکه فقط سیاه و سفید فکر میکنیم. یعنی یکی میگه هفته اول کنسول فرضا(فرضا) "فرضا" 40 تومن باشه فکر میکنن منظور اینه که تا اخر همینه. درسته یه عده دارن مثلا با 19 تومن پیش فروش میکنن و گفتن تضمین اینکه قیمت بالاتر نمیره. ولی کی تحویل میدن؟ همین الانش هم چون بازی ها و یا کنسول ها داره توی فروشگاه های دبی زود تر از روز عرضه پخش میشه که روز عرضه فروش داشته باشن میبینی طرف چون با فروشگاه اونور اشنا بوده 3 4 روز که هیچی گاهی وقتا یه هفته بازی روز زودتر از عرضه اینور داره 3 برابر قیمت میفروشه. برا کنسولش هم همینه.حتما اگر شده باشه یکی دو روز زود تر از تاریخ عرضه داخل پیدا میشه به همون قمیت های فضایی!
توصیه میکنم خیلی هم روی این قضیه مانور ندی. خودم هم سعی میکن در این رابطه دیگه پست نگذارم. چون اولا به جو دادن محکوم میشی و فکر میکنن من و یا شما از این قضیه نفعی میبریم. بذار همون 500$ ضربدر قیمت دلار رو حساب کنن و خوشحال باشن!

به فرض دلار سی تومنی تا اون روز، به نظرم هفته ی اول و دوم آماده شنیدن قیمتای ۴۰-۵۰ میلیونی باشید :D بعد یک ماهم میاد رو حدود ۲۰ تومن، یه ۵-۶ ماه بعدشم قیمتا تقریبا با معادل دلاریش یکی میشه.

با درود
موندم پراید کارکرده بگیرم
با ps5 نو

اون دوستمون که گفت "100میلیون سود ناقابل" خطای محاسباتی داشت و شما هم براساس خطای محاسباتی ایشون پست میدید
اشتباه اونجاست که فکر میکنید خرید عمده و تعداد بالا با قیمت تک فروشی برابرهست! یعنی کسی که میره هزارتا کنسول سفارش میده و تو یکی از بنادر جنوبی تحویل میگیره قراره به قیمت تکی بخره! نه اصلا همچین چیزی نیست و قیمت خرید کلی با تکی خیلی فرق داره

اینکه شما اینجا از قیمت چند برابری بگید یا برعکس بگید باید کمتر از قیمت اصلی باشه هیچ تاثیری در قیمتهای بازار نخواهد داشت

3 صفحه اول این تاپیک رو با صفحات اول تاپیک قیمت ps4 مقایسه کنید، کاملا مشخصه شرایط اقتصادی و این قیمتها چقدر باعث شده هیجان اول نسل کم بشه و مطمئن باشید تعداد خریداران خیلی کمتر از شروع نسل قبله یعنی دست فروشنده هم بسته است و نمیتونه مثل قبل روی قیمت مانور بده
نسل قبل خودم برای اینکه 400هزار تومن کمتر پول بدم 6ماه صبر کردم :D بنظرتون الال برای 5میلیون کمتر چقدر صبر میکنم؟

• Like
Reactions: dargon9090
7سال قبل دلار 3 تومنی بود الان دلار امروز 30 تومنه آخر آبان خدا میدونه چند باشه همینجور @Roozbeh7 گفت بازار کشش اونجوری رو نداره قیمت پرت بدن میشه گل به خودی خیلیا 10 میلیون هم نمیتونن بپردازن دیگه بالاتر بماند، قشر گیمر معمولا توی ایران دستش توی جیب خودش نیست که هر قیمتی رو پرداخت کنه، با این شرایط خیلی سریع حتی قیمت پرت هم بپرونن خیلی سریع معادل دلاریش میشه، مجبورن معادل دلاری بدن، بازم میگم 7 سال قبل دلار 3 تومنی رو با الان مقایسه نکنید ضمنا با اضافه شدن two step در مراحل اصلی ساخت اکانت psn احتمالا اکانت هکی خیلی کم و گرون بشه خیلیا بخاطر گردن بودن بازیهاش (70$)سمت کنسول نمیرن 7 سال پیش بازی‌ها 260 تومن بودند نه الان که 2100

داداش. احتمالا دندون. گرد کردی برا. چپوندن به ملت من رو. حرفم‌ هستم بازار توانایی قیمت پرت رو‌ نداره شما هم یخورده سودت رو بیار پایین تا تو‌ بازار موفق باشی

• Like
Reactions: hp3in_pro

ببین اولا اون که وارد میکنه اینقدر رشوه داده مامورها باهاش اوکی هستن @B-King اتفاقا یه سفر رفته همراه آرش بزرگترین کنسول فروش کرج کنسول وارد کرده جوری میارن انگار از گمرکی آوردن، ضمنا 7 سال قبل کنسول از 6800 شروع ‌شد چون بازار گنجایش شو داشت الان بازار کشش همچین چیزی نداره گیمرها توی ایران اکثرا دستشون توی جیب خودشون نیست

• Like
Reactions: B-King
دلال های عزیز. زیاد نمیتونن سود بکشن روی کنسول چون از توان خیلی ها خارجه این هزینه دلار رو اگه 30تومن حساب کنید
قیمت مدل پایه 500ضزبدر 30تومن 15تومن چون قاچاق وارد میشه گمرگ نمیخوره بهش یه دستگاه هم که وارد نمیکننه که بخواد همش رو یه دستگاه بگیره نهایتا 16تومن 1میلیون روی هر دستگاه سود اگه 100وارد کنه 100میلیون سود ناقابل

هم چی بستگی به بازار داره من فکر میکنم شاهد قیمت پرت نباشیم

مدل دیجتال 400ضربدر 30تومن 12میلیون با سود 1تومنی بشه 13میلیون

بازار کشش قیمتت پرت رو نداره

و گیمر جماعت کشش پرداخت این قیمت ها رو نداره
حتی کسی توان پرداخت 10 میلیون تومن رو هم نداره چه برسه به بالای 15 تونمن
اگه حقوق کارگری رو 2.5 حساب کنیم قیمت ps5 نسخه 500 دلاری باید تو گرون ترین حالت ممکن 1.5 تومن بود نه 15 20 تومن اینو همه یادشون رفته
تازه اگه از 15 تومن باشه کنسول 2.5 * 6 میشه 15یعنی یه کارگر باید حقوق 6 ماهشو بده تا برای بچش یه ps5 بخره اون اگه بقیه خرجاش رو حساب نکنیم
اره میدونم الان چند نفر هسن میگن این داره چرت میگه باشه چرت میگم شما داری برو بخر نوش جونت

داستان ایکس باکس با پلی استیشن تو ایران فرق داره ایکس باکس با وجود طالب کمتر همیشه ارزونتره

ولی پلی استیشن اسم 5 بیاد روش کافیه بازار پرمهر و برکت داخل بترکه:D

هرچند از امارات قوچوقی میان ولی بازم کلی سود دلاری درش هست

خیلی کلاه تون رو بندازید بالا که رو کنسول فعلا گمرکی نبستن وعلا مثل قطعات پی سی کمر شکن میشد

هیج جای دنیا جز ایران و عراق اینجوری خراندرچمن کنسول نمیاد ها . جای تقدیر و مراسم قاچاقچی نمونه نیازه
15 تومن؟ حتما:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or