قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اونی که که قبل از عید میره PS5 بخره یا خیلی پول بادآورده و یامفت داره یا خیلی مست و عاشقه و حال خودش نیست!! :))
الان اصن معلوم نیست این سری که بیاد وضعیت سخت افزاریش چطوری باشه، خداروشکر با دنیا هم که کاتیم و هیچ گارانتی و سرویس و تعویضی هم وجود نداره
از طرفی تا بازیای به درد بخورم بیاد میره سال دیگه
قطعا بهترین زمان خرید از سال بعد بهار و تابستون شروع میشه، حالا شاید یه عده بگن ممکنه اونموقع دلار بشه 50 تومن! خب آقا جان در اون صورت دیگه مملکت از دست رفته و من و شما اونموقع باید فقط فکر برآورد نیازهای ابتدایی زنده موندنمون توی قحطی باشیم و مواظب باشیم کسی نیاد توی خیابون لختمون کنه!، نه خرید پلی استیشن و بازی کردن!

دوستان قیمت کنسول های 400 و 500 دلاری با دلار 30 تومن ( ملاک قیمت شرایط الان دلار) حساب کنیم. برای روزهای اول نهایت به ترتیب باید 14 تا 17 قیمت بخوره ( اونم حداکثری گفتم). این حرفا رو که کنسول کمه قیمتا ممکنه تا 20 بره یا ... بندازید دور. تو نسل های قبل اگه سودجویان میتونستن کنسول ها رو به مراتب گرونتر موقع لانچ بفروشن یکی به دلیل کم بودن شخص توزیع کننده بود تقریبا دو 3 نفر کنسول های کل بازار رو تغذیه میکردن . ( 2013). الان وارد کننده زیاد شده . یک دلیل دیگه بحث دلاری قیمت بود . جا داشت که مثلا کنسول یک تومنی رو 3 3.5 رو بدن. ولی الان با این قیمت دلار همین که بتونن فروش داشته باشن باید خدا رو شکر کنن. فراموش نکنید . اکثر کسایی که کنسول های بازی رو میخرن خانواده ها هستن نه خود شخص ( 80 70درصد مستقیم به جیب پدر ربط داره). مثلا به نظر شما پدر خانواده میاد 15 میلیون تومن بابت یک ابزار گیمینگ خرج کنه واقعا؟ جوابش مشخصه نه. ( دارم برای قشر حداکثری جامعه رو مثال میزم نه برج نشینا:D) همین قیمت خام دلاری هم که 15 میشه واقعا سنگینه . در کل با توجه به لانچ و روزای اول و کم بودن دستگاه. دیگه واقعا خیلی بکشن رو قیمت کنسولها دو تومن نباید بیشتر باش. یعنی 17 تومن بیشتر پول دادن واقعا اشتباه هست. کلا هم تب و تاب این بازار بین یک تا 3 ماه اول هست بعد قیمتا میشه معادل قیمت دلاری کنسول.حتی اگه هم دارید پول بیشتر نریزید به حساب یک عده گرگ البته فروشنده های با انصاف هم پیدا میشن همشون گرگ نیستن. . فکر اون دوستتون هم باشید که کلی پس انداز میکنه تا کنسولش رو بخره ولی با استقبال شماها از قیمت کاذب شاید نتونه برای مدت طولانی بخره یا با وقفه طولانی پولش بی ارزش تر بشه بالاخره تنها کسایی که از قشر گیمر جماعت حمایت میکنن فقط خودشون هستن. بزرگتر ها و فامیلا که هنوز فکر میکنن ما بچه ایم که داریم بازی میکنیم درک نمیکنن. فقط خودتون همدیگه رو میتونید درک کنید پس اینم درک کنید شاید دوستتون مثل خودتون نتونه به هر قیمتی کنسول رو بخره ایا اون این لیاقت رو نداره بازی کنه!!؟؟!! . در کل به کسایی که مثل خودم عجول هستن میگم یک تا 3 ماه صبر کنن. هم سری اول تموم میشه مشکلات احتمالی کنسول مشخص میشه هم قیمتا تعادل میرسه و اون دوستامون هم میتونن راحت تر کنسولشون رو بگیرن با قیمت واقعیشون. در کل بهونه دست یک مشت سودجو ندید. قیمت کنسول ها مشخصه. قیمت دلار هم مشخصه ( هر چند عمده میخرن خیلی ارزونتر در میاد) گمرک هم که نداره . دیگه اصلا بهونه ای ندارن که بخوان قیمت پرت بدن. فراموش نکنید خود شما قیمت رو مشخص میکنید یا میتونید به قیمت واقعی بخرید یا به قیمت تا آرنج ..... ..

انتخاب با شماست

آخرین ویرایش:
یک جوری شده به دلار 20-25 هم راضی شدیم!!به چه روزی افتادیم واقعا
اون اوایل ۹۷ که دلار داشت سربالایی می‌رفت یادمه دلار از ۴ هزار و رفته بود سمت ۵ هزارتومان آقا همه میگفتن دلار شد ۵ هزار چه خبره ... بعد همینجوری عادی شد تو خوایم نمی‌دیدم دلار ۳۰ هزار تومنی رو !

اقایون حالا فکر کنیم کنسول اومد چه ۲۰ چه ۱۸ چه ۱۴ تومن خریدیم تکلیف بازیهاش چجوری میشه؟ هر بازی ۷۰ دلار میشه ۲ تومن اینو چجوری جور کنیم؟ اکانت ظرفیتی یا چیز دیگه هستش بشه بازیو تهییه کرد؟ والا به فکر خرید کنسولیم که چند درمیاد قانونا ۶ تا بازی میشه هم قیمت کنسول

من فقط تو مود کانال و سایت هاییم که آف میزنن رو قیمت کنسول :)) قشنگ خط می زنن قیمت قبلش این بوده، الان آف خورده با علامت % شده اینقدر :| حساب دلار و نوسانش هم نیست، عشقی بالا پایین می کنن ببینن کیو گیر میارن.

آخرین ویرایش:
اقایون حالا فکر کنیم کنسول اومد چه ۲۰ چه ۱۸ چه ۱۴ تومن خریدیم تکلیف بازیهاش چجوری میشه؟ هر بازی ۷۰ دلار میشه ۲ تومن اینو چجوری جور کنیم؟ اکانت ظرفیتی یا چیز دیگه هستش بشه بازیو تهییه کرد؟ والا به فکر خرید کنسولیم که چند درمیاد قانونا ۶ تا بازی میشه هم قیمت کنسول
کلا فکر خریدن بازی نباشیم بهتره، مگه از این حقوق چندرغازی که میدن چقدر میمونه که بشه بازی 2میلیونی خرید؟ درسته دیسک رو میشه فروخت یا معاوضه کرد ولی بازم هزینه به نسبت این نسل چندبرابره
برای همین با نظر دوستان موافقم که یه مدت صبر بدیم ببینیم اکانتهای ظرفیتی و ترکیبی اصلا جواب میده یا نه

راه حل ساده برای تهیه ps5

View attachment video_2020-10-04_00-46-59.mp4

بنظر من که خرید ps5 برای یکی دو سال اول اصلا واجب نیست وقتی میگن تا 4 سال ساپورت میکنیم و بازی ها هم مشترک هست چه دلیلی داره کسی اوایل عرضه و توی گرونی و وقتی شرایط سخت افزاری و نرم افزاری کنسول مشخص نیست بره کنسول بخره
از اون مهمتر کنسول ps5 عملا با تلویزیون 4k و رده بالا که HDR رو خوب نمایش بده و همینطور سایز مناسبی هم داشته باشه معنی پیدا میکنه وگرنه روی تلویزیون 4K رده پایین یا FULL HD مطمئن باشید PS4 و PS5 واسه چشم شما هیچ تفاوتی نمیکنه پس در کنارش یک همچین تلویزیونی هم باید بخری که واقعا هزینه سنگینیه ( تلویزیون و PS5 باهم حدود 50 میلیون در میاد )
بنظر من از داشته هاتون لذت ببرید و با همین ps4 هم میشه دو سه سال حداقل سر کرد تا بازی های درست و حسابی و در حد ps5 عرضه بشه
فعلا که بازی هایی که عرضه کردن طوری نبوده که همه دهنشون باز بمونه و وارد یک دنیای جدید بشن
تنها دلیلی که باعث میشه یک سری بعد عرضه یا چند ماه بعد کنسول بگیرن حس طمع و حرص زدن برای خرید یک دستگاه جدید هست تا روحشون آرام بشه وگرنه بخاطر مواردی که گفتم عقل این کار رو تایید نمیکنه

دوستان اصلا خودتون و فکرتون رو درگیر خرید PS5 نکنید تا روزی که بازی هایی عرضه بشه که همه جوره تفاوت نسل رو احساس کنید اونوقت کنسول جدید بخرید
در مورد قیمت دلار هم نگران نباشید اون دوستمون درست گفتن اگر قرار باشه گرانی به حدی برسه که شما دیگه هیچ جوره نتونی کنسول بخری پس باید بجای کنسول بریم فکر نون شب باشیم نه کنسول

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
اگه از لندن واسم دستگاه بیارن همون ۴۰۰ دلار باید واسشون واریز کنم یا قیمت اونجا بیشتره؟
واینکه میشه دستگاه رو با جعبه اورد؟

سلام دوستان
اگه از لندن واسم دستگاه بیارن همون ۴۰۰ دلار باید واسشون واریز کنم یا قیمت اونجا بیشتره؟
واینکه میشه دستگاه رو با جعبه اورد؟
PS5 Price UK
The PS5 is priced at £449.99 for the full console and the digital edition is priced at £359.99
پوند

• Like
Reactions: jose-mourinho
در نظر بگیرید که قیمتها در امریکا بدون در نظر گرفتن مالیات اعلام میشه و هر ایالتی مالیات جدایی داره که باعث میشه قیمت تموم شده برای کاربر بیش از ۴۹۹ دلار باشه ولی قیمتایی که برای انگلیس به پوند و اروپا به یورو اعلام میشه با مالیاته و اگه کسی از اروپا و انگلیس خرید کنه و فاکتورشو موقع خروج از انگلیس یا اروپا در فرودگاه به گمرک ارائه کنه تقریبا حدود ۲۰٪ (بستگی به مالیات اون کشور) از قیمت کنسولو پس میگیره که در نهایت باعث میشه قیمت کنسول در همه جای دنیا تقریبا با یه قیمت به دست مصرف کننده برسه.

در نظر بگیرید که قیمتها در امریکا بدون در نظر گرفتن مالیات اعلام میشه و هر ایالتی مالیات جدایی داره که باعث میشه قیمت تموم شده برای کاربر بیش از ۴۹۹ دلار باشه ولی قیمتایی که برای انگلیس به پوند و اروپا به یورو اعلام میشه با مالیاته و اگه کسی از اروپا و انگلیس خرید کنه و فاکتورشو موقع خروج از انگلیس یا اروپا در فرودگاه به گمرک ارائه کنه تقریبا حدود ۲۰٪ (بستگی به مالیات اون کشور) از قیمت کنسولو پس میگیره که در نهایت باعث میشه قیمت کنسول در همه جای دنیا تقریبا با یه قیمت به دست مصرف کننده برسه.
ایالت هایی مثل فلوریدا مالیات ندارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or