قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
انقدر شلوغش نکنید، هرکس هر مدلی خرید مبارکش باشه
خوب البته برای دلال هایی مثه شما که پول زحمت کشیده مردم براشون مهم نیست بایدم بگید شلوغ بازی چند میلیون برای خیلی ها پول زیاده اختلاف کمی نیست
به هر حال برای امثال شماها بایدم اطلاعات مهمی مشابه این که کمک به خرید صحیح تر هست شلوغ بازی بشه اسمش

خوب البته برای دلال هایی مثه شما که پول زحمت کشیده مردم براشون مهم نیست بایدم بگید شلوغ بازی چند میلیون برای خیلی ها پول زیاده اختلاف کمی نیست
به هر حال برای امثال شماها بایدم اطلاعات مهمی مشابه این که کمک به خرید صحیح تر هست شلوغ بازی بشه اسمش
امیر کارش درسته و هزاران بار همرو راهنمایی کرده
من نمیدونم شما که پلتفرم اصلیت PC هست انقد تو تاپیکای مربوط به پلی استیشن چیکار میکنی :))

:Arrowd:
دقیقا موضوع همینه که خریدارهای ایرانی رو به خاطر مطالعه کم یا مطالعه غلط که دومیه خیلی بیشتره خیلی راحت فریب می دن
همیشه اسلیم ها نانومتر کم می شد مصرف با حرات افت محسوسی می کرد اما الان عملا از کولینگ زدن به اضافه اینکه کیفیت ساختشم با اینکه بد بود بدترم شده
منظور من از اون کامنت واضح بود. همه منو توی این فروم می شناسن، شمارو هم می شناسن. شمایی که ادعات زیاده هنوز نمی دونی سری 2000 اسلیم نیست و مقایسه هاش رو در این تاپیک و همچنین پرسش و پاسخ انجام دادم. تا جایی که مطلع باشم به کاربران اطلاعات می دم ولی چون مثل طلبکارا طبق معمول حرف می زنی، بارها شده کاربران بخاطر لطف و اعتمادشون، بهم پیام دادن برای خرید یا تعمیر، خود کاربران حضور دارن می تونن اعلام کنن که پاسخم چی بوده، فقط گفتم راهنمایی می کنم. نه تا به امروز جنسی رو توی بازیسنتر فروختم، نه بحث مال رو پیش کشیدم، وسیله ای که کاربر داشته مثل وسیله خودم دونستم

کسی شیراز هست صحت این آگهی رو تایید کنه؟😁
آگهی
این حتی شیراز هم نیست ! زده نخل تقی (استان بوشهر) هرچند همونجا هم نیست طرف !
وضعیت رو زده در حد نو ولی حتی کنسول دسته دوم هم این قیمت نیست
دیگه این روشها تو این دوره و زمونه خز شده کسی گول میخوره ؟ :|

-----------------------------------------------------------------------------------

درمورد خرید و نخریدن هم .... تجربه نشون داده هرکی خریده و استفاده کرده ضرر نکرده
پولت جور هست بخر حالشو ببر کاری هم نداشته باش که دو تومن میاد پایین یا بالا

این آگهی ها به وفور یافت می شه، مثلا طرف قیمتو پایینتر از بقیه می زنه توی دیوار بعد توی توضیحات میگه می خوام کار خیر بکنم ارسالش هم رایگانه!(تو اگه راهت راست بود می دادی به نیازمند اطراف خودت) اکثر کالاهایی که تگ در حد نو دارن، اوضاعشون از کالاهای دست دوم خرابتره! بعضا هم می گن یکی دوبارباهاش بازی شده رفته توی کمد در نیومده تا به امروز! وقتی هم کالا رومی بینی چهار تا ایراد دیگه ازش در میاد، به هیچکدوم از آگهی های کارکرده دیوار تا وقتی از نزدیک نبینی نمیشه اعتماد کردحتی اگر جای معتبر باشه از نظر شما

نسل 11 کپیخور که نداریم که فقط سری لانچ با فریمور سوپر قدیمیه 4.51 به پایین می شن که خیلی قابلیت های دستگاهم توش نیست خیلی بازی ها هم نمی تونه فعلا اجرا کنه دارن روی فریمور 7.61 فعلا کار می کنن اگر بشه همه چیز برای سری های قدیمی تمومه فقط اسلیم ها با بعضی سری 12 ها سوخت می دن با کسایی که اپدیت کردن

سری 11 اگه عمرش بیشتر نباشه کمتر نیست و سری 12 هیچ برتری به سری 11 نداره فقط بازاری ها چون سری قدیمی ندارن دیگه شایعه کردن بازم می گم اونی که ارزون تر هست بخرید
حتی برای دست دوم هم اونی که کم کار تره رو بخرید از میزان خط و خش و خاکی که گرفته با دسته اصلیش می شه پی به میزان کارکردش برد بعضی ها عین من فقط برای انحصاری ها اونم افلاین می خرنش طبیعتا یک دهم دیگران هم ازش استفاده نکردن اگر SSD اصلیش قابل جدا شدن بود می شد عمر دقیقا کنسول فهمید شاید با هک شدنش توی اینده بشه فهمید
حتی برای دست دوم هم اونی که کم کار تره رو بخرید از میزان خط و خش و خاکی که گرفته با دسته اصلیش می شه پی به میزان کارکردش برد :
خاک مظنورتون گرد خاک که رو خروجی هوا کنسول هستش ؟ هرچی بیشتر کار کرده باشد فن بیشتر کارکرده و خاک بیشتری رو خروجی هواش هس ؟

• Like
Reactions: keyvan1363
حتی برای دست دوم هم اونی که کم کار تره رو بخرید از میزان خط و خش و خاکی که گرفته با دسته اصلیش می شه پی به میزان کارکردش برد :
خاک مظنورتون گرد خاک که رو خروجی هوا کنسول هستش ؟ هرچی بیشتر کار کرده باشد فن بیشتر کارکرده و خاک بیشتری رو خروجی هواش هس ؟
می تونید پنل کناریش باز کنید ورودی های هواش نه خروجی هاش چک کنید معمولا برخی گرد و خاک ها به این راحتی ها نمی رن البته ممکنه طرف کار بلد باشه با اسپری پاکش کرده باشه هر چند معمولا بازم اثارش مشخص می شه
برچسب پلمپ کنسول هم چک کنید کلی برچسب فیک هم توی بازاره یعنی ممکنه تعمیری باشه از اون چسب ها خورده باشه یا اصلا ریجن کنسول یا سری ساختشم تغییر بدن
این مورد توی اکبندهاش بیشترم هست

کلا خرید محصولات معروف در ایران با کلی اعصاب خوردی همراهه اما بعضی ها اسمش می ذارن شلوغ بازی
کافیه سری به توپخونه بزنید طبقات بالاش یا تعمیرکارهای اطرافش کمی دقت کنید کلی کثافت کاری اونجا هست قشنگ منبع فساد هست شلوغ کاری البته

15 سال پیش همین جا توی این سایت یک شلوغ کاری عظیم توی بازارچه مجازیش شد که در نهایت درش بستن کلا فروش عمده یا پیش فروش مجازی همه جا درش تخته شد از بس کلاهبرداری عظیمی بود اون زمانم یک عده اسمش شلوغ کاری می ذاشتن
حالا الان که اوضاع صد برابر بدتر شده خودتون می دونید می تونید به حرف دوستمون گوش بدید بیخیال خرید کنید شلوغ کاریم نکنید

می تونید پنل کناریش باز کنید ورودی های هواش نه خروجی هاش چک کنید معمولا برخی گرد و خاک ها به این راحتی ها نمی رن البته ممکنه طرف کار بلد باشه با اسپری پاکش کرده باشه هر چند معمولا بازم اثارش مشخص می شه
برچسب پلمپ کنسول هم چک کنید کلی برچسب فیک هم توی بازاره یعنی ممکنه تعمیری باشه از اون چسب ها خورده باشه یا اصلا ریجن کنسول یا سری ساختشم تغییر بدن

کلا خرید محصولات معروف در ایران با کلی اعصاب خوردی همراهه اما بعضی ها اسمش می ذارن شلوغ بازی
کافیه سری به توپخونه بزنید طبقات بالاش یا تعمیرکارهای اطرافش کمی دقت کنید کلی کثافت کاری اونجا هست قشنگ منبع فساد هست شلوغ کاری البته

15 سال پیش همین جا توی این سایت یک شلوغ کاری عظیم توی بازارچه مجازیش شد که در نهایت درش بستن کلا فروش عمده یا پیش فروش مجازی همه جا درش تخته شد از بس کلاهبرداری عظیمی بود اون زمانم یک عده اسمش شلوغ کاری می ذاشتن
حالا الان که اوضاع صد برابر بدتر شده خودتون می دونید می تونید به حرف دوستمون گوش بدید بیخیال خرید کنید شلوغ کاریم نکنید
باز که شلوغ بازی کردی 😄(شوخی)

دقیقا همه مدل های ps5 خوبن و هر چی دیدی تبلیغ الکیه. البته اگر منم متهم‌نمیشم به دلالی😃
من که ۳ ساله سری ۱۰۰۰ دارم کل مدت این ۳ سال هم ایستاده هستش.
من فکر می کنم این داستانای ۱۰ ۱۱ و ۱۲ فقط تو ایرانه و مثلا تو اروپا طرف میره تو فروشگاه و میگه آقا یه ps5 بدین و به قیمت میخره و میره و اصلا هم نمیدونه چه مدلیه. ما زیادی دیگه خودمونو درگیر کردیم.

بی زحمت میشه با تصویر راهنمایی کنید

به نظرم اين بحثا كه روى مدلا ريز به ريز بحث ميكنيد و درگير ميشيد چى بخرم چى نخرم منطقى نيست.

وقتى پولتون رسيد با توجه به بودجه ايي كه داريد جديد ترين مدل رو بخريد مگه اينكه مشكل ثابت شده خاص يا تفاوت قيمت عجيب غريبى داشته باشه!

يه روز رفته بودم توپخونه يه كيف واسه سرى ايكس بگيرم همينجورى رفتم تو يكى از مغازه هاى معروفش؛يه يارويي اومده بود واسه پسرش كنسول بخره اين بنده خدا رو عين كفتار جورى دوره كرده بودن و داشتن چرب ميكردن كه فرو كنن بهش كه نتونستم جلو خودمو بگيرم و مداخله نكنم :D
من نميدونم طرف حتى به چه رويي داشت ميگفت همين روزا اسپايدرمن واسه ايكس باكس مياد!
مغازه رو نگاه كردم ديدم ايكس باكس طرف بيشتر داشت ميخواست بكنه تو پاچه يكى.

متاسفانه تو اين مملكت شما به عنوان شهروند عادى بايد خيلى مهارتاى غير عادى داشته باشى.
از تحليل رفتارى بقيه بگير تا اصول ضد كلاهبردارى و تحليل پايه اقتصادى و سياسى و غيره!

به نظرم اين بحثا كه روى مدلا ريز به ريز بحث ميكنيد و درگير ميشيد چى بخرم چى نخرم منطقى نيست.

وقتى پولتون رسيد با توجه به بودجه ايي كه داريد جديد ترين مدل رو بخريد مگه اينكه مشكل ثابت شده خاص يا تفاوت قيمت عجيب غريبى داشته باشه!

يه روز رفته بودم توپخونه يه كيف واسه سرى ايكس بگيرم همينجورى رفتم تو يكى از مغازه هاى معروفش؛يه يارويي اومده بود واسه پسرش كنسول بخره اين بنده خدا رو عين كفتار جورى دوره كرده بودن و داشتن چرب ميكردن كه فرو كنن بهش كه نتونستم جلو خودمو بگيرم و مداخله نكنم :D
من نميدونم طرف حتى به چه رويي داشت ميگفت همين روزا اسپايدرمن واسه ايكس باكس مياد!
مغازه رو نگاه كردم ديدم ايكس باكس طرف بيشتر داشت ميخواست بكنه تو پاچه يكى.

متاسفانه تو اين مملكت شما به عنوان شهروند عادى بايد خيلى مهارتاى غير عادى داشته باشى.
از تحليل رفتارى بقيه بگير تا اصول ضد كلاهبردارى و تحليل پايه اقتصادى و سياسى و غيره!
این که فروشنده دزد و حروم خور توی همه ی اصناف وجود داره و کم هم نیستن کاملا درسته اما خریدار هم مقصره شما باید پیش فرض ات همیشه این باشه که مغازه دار هرچی سودش توی یک محصول بیشتر باشه همون رو میخواد به مشتری بفروشه
شما اطلاعات نداری باید بری 20 تا مغازه از تک تکشون بپرسی از هر کدوم یک سری اطلاعات جمع میکنی میتونی به یک جمع بندی برسی که باید چی بخری چه قیمتی بخری و از کی بخری ...طرف میاد میره اولین مغازه خرید میکنه نباید انتظار داشته باشه سرش کلاه نره اونم وسط شهر
دیگه اینترنت هم در دسترس همه هست و 90 درصد مردم هم یک سرچ ساده با گوشی رو بلد هستن ... طرف خودشم مشکل داره که نمیخواد وقت بزاره فقط میخواد بخره بره به قول گفتنی خریدار زمینه رو آماده داره که فروشنده سرش کلاه بزاره

بالاخره فرقی باید باشه بین کسی که اولین مغازه می خره با کسی که یک ماه وقت میزاره و 200 پیج اینجا رو وقت میزاره میخونه و سوال میکنه و میفهمه باید چی بخره

سلام
دوستان من میخوام ps5 بخرم، کسی از دوستان به غیر از pspro جایی رو میشناسه که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتی چیزی کنه؟ تو کرج همه از pspro که گرونتر میگفتن گارانتی چیزی هم نداشتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or