قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان من میخوام ps5 بخرم، کسی از دوستان به غیر از pspro جایی رو میشناسه که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتی چیزی کنه؟ تو کرج همه از pspro که گرونتر میگفتن گارانتی چیزی هم نداشتن
میتونی از همون فروشگاه بخری اما حتما بزار توی تخفیفاتش ازش خرید کنی نه حالت عادی تا قیمتش خوب بیوفته
در ضمن حتما حضوری خرید کن و با همون گارانتی 10 روزه بگیر نه بیشتر

• Like
Reactions: bezad
میتونی از همون فروشگاه بخری اما حتما بزار توی تخفیفاتش ازش خرید کنی نه حالت عادی تا قیمتش خوب بیوفته
در ضمن حتما حضوری خرید کن و با همون گارانتی 10 روزه بگیر نه بیشتر
من خودم همیشه ترجیح میدم حضوری خرید کنم اما با توجه به افزایش قیمت دلار همش میترسم گرونتر بشه. همین الان خیلی از فروشگاه ها قیمت رو دور و بر 27 28 میدن، برای همین گفتم بخرم یکهو همین هم گرون نشه. تخفیف بعدی هم بخوان بزارن برای 22 بهمن هست که باز ریسک بالا رفتن قیمت دلار بیشتر میشه. شانس بد موقع پولم حاضر شد، همه چیز هم داره گرون میشه
برای گارانتی از این دسته هاش بیشتر میترسم، ماشالا دست به دریفتشون خوبه. گفتم بگیرم که اگر مشکلی پیش اومد راحت باشم

بعضی سایت ها قیمت اسلیم و بعضی سایت ها مدل فت قیمت بالاتر بردن و فقط یه سایت قیمتش ثابته و اونم معلوم نیست باید زنگ بزنم ببینم موجودی داره یا نه
تقریبا نزدیک ۲ میلیون رفته روی همه مدل ها اونم طبیعتا بخاطر بالا رفتن قیمت دلار هستش

• Like
Reactions: jojerangi
من خودم همیشه ترجیح میدم حضوری خرید کنم اما با توجه به افزایش قیمت دلار همش میترسم گرونتر بشه. همین الان خیلی از فروشگاه ها قیمت رو دور و بر 27 28 میدن، برای همین گفتم بخرم یکهو همین هم گرون نشه. تخفیف بعدی هم بخوان بزارن برای 22 بهمن هست که باز ریسک بالا رفتن قیمت دلار بیشتر میشه. شانس بد موقع پولم حاضر شد، همه چیز هم داره گرون میشه
برای گارانتی از این دسته هاش بیشتر میترسم، ماشالا دست به دریفتشون خوبه. گفتم بگیرم که اگر مشکلی پیش اومد راحت باشم
زود به زود تخفیف میزنه شاید هفته ای 2 بار میزنه ... دسته هم اصول داره نگهداریش ... قبل بازی دستت هاتون رو بشورید تا دسته از شر چربی و عرق دست در امان بمونه و یک کیف دسته هم تهیه کنید بعد بازی بزاریدش داخل کیف تا گرد و غبار داخلش نره خیالتون راحت حالا حالا ها خراب نمیشه
اون 3 میلیون پولی که برای گارانتی می خوای بدی خودش میشه یک دسته جدا ندید از این پولا

• Like
Reactions: eeeeee and bezad
تقریبا نزدیک ۲ میلیون رفته روی همه مدل ها اونم طبیعتا بخاطر بالا رفتن قیمت دلار هستش
دیگه دوران طلایی خرید از دست رفت از الان وارد مرحله ی آخر سال و افزایش قیمت دلار و سکه بقیه چیزها میشیم تا اواسط عید

• Like
Reactions: eeeeee
سلام
دوستان من میخوام ps5 بخرم، کسی از دوستان به غیر از pspro جایی رو میشناسه که هم قیمتش خوب باشه هم گارانتی چیزی کنه؟ تو کرج همه از pspro که گرونتر میگفتن گارانتی چیزی هم نداشتن
سایت exo هم خوبه.من ازشون خرید داشتم (کنسول نبوده)

• Like
Reactions: bezad
زود به زود تخفیف میزنه شاید هفته ای 2 بار میزنه ... دسته هم اصول داره نگهداریش ... قبل بازی دستت هاتون رو بشورید تا دسته از شر چربی و عرق دست در امان بمونه و یک کیف دسته هم تهیه کنید بعد بازی بزاریدش داخل کیف تا گرد و غبار داخلش نره خیالتون راحت حالا حالا ها خراب نمیشه
اون 3 میلیون پولی که برای گارانتی می خوای بدی خودش میشه یک دسته جدا ندید از این پولا
ظهری سریع خریدم چون تنگش نوشته بود قیمت ویژه. گارانتیشم نگرفتم. ولی خداروشکر سالمه
من قبلا یه دسته دوال سنس خریدم از اون مدل اولیه ها و تا الان هیچ مشکلی نداشت. همیشه هم قبلش دستام رو تمیز میکردم بعد دستمو میزدم بهش ولی نمیدونستم کیف هم داره. شاید کیف هم خریدم براش

سایت exo هم خوبه.من ازشون خرید داشتم (کنسول نبوده)
من هم از اگزو چند باری خرید داشتم ولی از pspro گرونتر میداد

توی فکر این بودم اگر کنسول pro سال دیگه بیاد این کنسول رو رد کنم یک pro بگیرم اما میبینم که قیمت همین سری جدید اسلیم هم الان بالای 30 میلیون رفته دیگه معلوم نیست pro چه قیمت عجیبی بخوره ... بنظرم با این وضع قیمتی دیگه تا 5 یا 6 سال دیگه باید با همین کنسول بمونیم

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
توی فکر این بودم اگر کنسول pro سال دیگه بیاد این کنسول رو رد کنم یک pro بگیرم اما میبینم که قیمت همین سری جدید اسلیم هم الان بالای 30 میلیون رفته دیگه معلوم نیست pro چه قیمت عجیبی بخوره ... بنظرم با این وضع قیمتی دیگه تا 5 یا 6 سال دیگه باید با همین کنسول بمونیم
با این فرمون pro که هیچی PS7 هم بیاد باید به همین 5 بچسبیم

View attachment 326212
اینجا درسته تاپیک قیمت کنسول ولی بد نیست در این لحظه قیمت یک بازی رو هم ببینیم
اینجا ایرانه خوبیش اینه که هر چقدر کنسول گرون باشه یا بازی گرون باشه همیشه قابل فروشه و یه کنسول میخری عین طلا قیمتش بالا میره یا یه بازی ظرفیتی میخری نهایت با ۱۰۰ ضرر میفروشی و برعکسش خارج کشور هر هزینه ای برای بازی کنی به این راحتی قابل برگشت نیست و در واقع خیلی هم مبلغ بالایی نیست که بازار دست دوم داغ باشه

قیمت امروزو کسی نداره؟ ممنون

پلی استیشن 5 اسلیم استاندارد ادیشن 1216

28,380,000 تومان

پلی استیشن 5 اسلیم دیجیتال ادیشن

27,120,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد دیسک خور

26,980,000 تومان

پلی استیشن 5 دیجیتال ادیشن

26,880,000 تومان

آخرین ویرایش:
عزیزان سلام، یکی از دوستان بنده کرج هستن، میخوان ps5 بگیرن، هیییییچ اطلاعاتی هم ندارن.

یه مغازه مطمئن که برن پیشش و سرشون کلاه نزاره پیشنهاد میدین؟؟؟ کجا برن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or