قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
دوستان یه سری فروشگاه توی بوشهر هستن که نماد اعتماد دارن و قیمت کنسول رو حدود 19 میلیون گذاشتن با تحویل 28 روزه.
تجربه خرید ازشون رو داشتین؟ معتبر هستن؟
بوشهر و نمیدونم ولی فقط حضوری و نقد ! این شرایطی ها به درد نمیخورن همچین قیمتی هم هیچ کجا نمیدن

• Like
Reactions: Jack cooper
بچه ها سری 11 که قطعا بهتره به چند دلیل:
1 دمای مموری که خیلی خیلی بالا بود در این سری بهتر شده حتی تا نزدیک 7 درجه بهبود داشتیم
2 سری های اول 10 دارای فن های قدیمی هستن که کارایی کمتری دارن
3 دسته های تولیدات اخری 11 سری جدید هستن(که الان اکثرا همینن در بازار ایران) که مشکل دریفت ندارن و با کیفیت ترن
4 احتمال اینکه سری 10 ریفر باشه خیلی زیاده
5 در سری جدید هیت سینک تماس بهتری داره و مقاوت هوا هم کمتر شده برای همین گرمایی بیشتری در پشتش احساس می کنید چون انتقال حرارت بهتری داره صورت می گیره(دمای هسته ها تقریبا نزدیک به هم هستن اما چون دما در تست ها حدود 70 درجه هست اصلا جای نگرانی برای هیچ کدوم وجود نداره هر چند سری 10 با فن جدید 3 4 درجه ای خنک تره اما در کل دمای 70 یا حتی 80 برای هسته ابدا جای نگرانی نداره و فقط دمای مموری 90 درجه جای نگرانی داره)
دیگه از 2023 وارد سال سوم عرضه کنسول میشیم فقط امیدوارم اگر سری ۱۲ قراره باشه بیاد بجاش slim و pro بدن بیرون .

همیشه سال سوم هر نسل slim اومده ولی اینبار بدلیل کمبود تراشه ممکنه تاخیر بیوفته .

آخرین ویرایش:
ریزش شدید قیمت دلار . امروز حدود 1000 تومن ریزش داشته و به زیر 30500 رسیده . کسانی که دلار داشتن همه فروشنده شدن تا متصرر نشن
اگر مذاکرات به نتیجه برسه که احتمالا این بار میرسه دلار روی همون حدود 26 تومن برمیگرده و قاعدتا قیمت کنسول هم باید خیلی ارزون تر از الان بشه ( به همون 19 برمیگرده )
اگر کنسول نیاز دارید یک ماه آینده بهترین زمان خرید خواهد بود

آخرین ویرایش:
ریزش شدید قیمت دلار . امروز حدود 1000 تومن ریزش داشته و به زیر 30500 رسیده . کسانی که دلار داشتن همه فروشنده شدن تا متصرر نشن
اگر مذاکرات به نتیجه برسه که احتمالا این بار میرسه دلار روی همون حدود 26 تومن برمیگرده و قاعدتا قیمت کنسول هم باید خیلی ارزون تر از الان بشه ( به همون 19 برمیگرده )
اگر کنسول نیاز دارید یک ماه آینده بهترین زمان خرید خواهد بود
خدا کنه ، منتظرم بیاد پایین میخام سری ایکس هم بخرم

UP 🔻

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

21,490,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 10

21,198,000 تومان

پلی استیشن 5 دیجیتال - PS5 DIGITAL - سری 11

20,940,000 تومان

پلی استیشن 5 دیجیتال - PS5 DIGITAL - سری 10

20,685,000 تومان

* نکته: قیمت ها کاهشی شدنند و احتمالاً مناسبتر خواهند شد.

UP 🔻

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

21,050,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 10

20,899,000 تومان

پلی استیشن 5 دیجیتال - PS5 DIGITAL - سری 11

20,880,000 تومان

پلی استیشن 5 دیجیتال - PS5 DIGITAL - سری 10

20,685,000 تومان

* نکته: قیمت ها کاهشی شدنند و احتمالاً مناسبتر خواهد شد.

تا یکی میگه نخرید ارزون بشه یه سری فروشنده هستن اینجا که میریزن سرش مسخرش میکنن که چرا گفته نخرید ارزون نمیشه و گرونتر میشه و ... .

طرف به عمرش بازی نکرده و نمیدونه چی به چیه فقط کنسول میفروخته الان دقدقش فقط فروش کنسول هست .

من خودم خریدم و اهل بازی انلاین نیستم . چون همه بازی ها رو روی ps4 رفته بودم الان چیزه خاصی برام روی 5 نیست .

کم کم باید منتظر ورود کنسول های میان نسلی بود پس اگر تا الان نگرفتید صبر کنید pro بگیرید .

ماشالا پیش بینی
بعدش چی میشه؟!
(البته فکر کنم ویرایش کردید و الا قبلش گفتید قطعا به نتیجه میرسه و فلان میشه!)
ارزون میشه و فروشنده ها به خاک سیاه میشینن و دیگه نمیتونن کنسول 500 دلاری رو با این قیمت توی پاچه ملت کنن و میفتن دنبال التماس به مشتری ها و تخفیف زدن های حقیرانه که یکی پیدا شه کنسول هاشون رو بخره
ارزون میشه دلار به کوری چشم هر دلالی که نمیتونه رفاه بیشتر مردم رو ببینه و فقط فکر دلالی و جیب و دزدی خودش هست
توافق هم با توجه به ریزش عجیب قیمت دلار و سکه و اخبار و صحبت های رد و بدل شده اینبار از نظر شخصی من قطعا به نتیجه میرسه
امیدوارم همه دوستان عزیزی که این مدت اینجا بودن و بخاطر قیمت بالای کنسول نتونستن کنسول تهیه کنن شرایطی پیش بیاد و قیمت معقول بشه که بتونن همگی صاحب کنسول بشن

آخرین ویرایش:
ارزون میشه و فروشنده ها به خاک سیاه میشینن و دیگه نمیتونن کنسول 500 دلاری رو با این قیمت توی پاچه ملت کنن و میفتن دنبال التماس به مشتری ها و تخفیف زدن های حقیرانه که یکی پیدا شه کنسول هاشون رو بخره
ارزون میشه دلار به کوری چشم هر دلالی که نمیتونه رفاه بیشتر مردم رو ببینه و فقط فکر دلالی و جیب و دزدی خودش هست
توافق هم با توجه به ریزش عجیب قیمت دلار و سکه و اخبار و صحبت های رد و بدل شده اینبار از نظر شخصی من قطعا به نتیجه میرسه
امیدوارم همه دوستان عزیزی که این مدت اینجا بودن و بخاطر قیمت بالای کنسول نتونستن کنسول تهیه کنن شرایطی پیش بیاد و قیمت معقول بشه که بتونن همگی صاحب کنسول بشن
دمت گرم ...
حرف دل من رو زدی
ان شاءالله اونقدر ارزون بشه که هیچ گیمری حسرت داشتن کنسول های نسل نهمی رو نداشته باشه ...
آمین

تا یکی میگه نخرید ارزون بشه یه سری فروشنده هستن اینجا که میریزن سرش مسخرش میکنن که چرا گفته نخرید ارزون نمیشه و گرونتر میشه و ... .

طرف به عمرش بازی نکرده و نمیدونه چی به چیه فقط کنسول میفروخته الان دقدقش فقط فروش کنسول هست .

من خودم خریدم و اهل بازی انلاین نیستم . چون همه بازی ها رو روی ps4 رفته بودم الان چیزه خاصی برام روی 5 نیست .

کم کم باید منتظر ورود کنسول های میان نسلی بود پس اگر تا الان نگرفتید صبر کنید pro بگیرید .
میخوای یه بیست بار دیگه هم داستان خریدن کنسولتو تعریف کنی.

این فکتارو از کجا میارید؟که باعث اشتباه بقیه هم میشید؟
۲سال نشده نسل جدید شروع شده، اونم وقتی که ۸۰ درصد بازیا بین نسلی بوده و از قدرت نسل جدید به هیج وجه استفاده نشده!
بماند که نسل ۹ با ۸ فرق داره.PS4 از همون اولش ضعیف بود و مشکل داشت برا همین Pro براش اومد.PS5 چه ضعفی داره الان که به Pro نیاز داشته باشه؟همین 4Kش هنوز همه گیر نشده حتی!
کسی میخواد کنسول بگیره، زودتر اقدام کنه!نه مملکت ما حساب کتاب داره که کسی یماه صبر کنه یا نکنه و نه به هیچ وجه تا چندسال آینده قراره خبری از کنسول جدید باشه (مگه اسلیمی چیزی).
همینجوریش مردم ما مشکل و داستان کم ندارن، با اطلاعات غلط نیاید بدتر نگرانی ایجاد کنید!
الان یعنی میگی پرو در کار نیست ؟
پس اینهمه اخبار بی خبری

میخوای یه بیست بار دیگه هم داستان خریدن کنسولتو تعریف کنی.
ادم عاقل باشه با همون یبار هم میفهمه اگر نفهمه که ۲۰۰ بارم فایده نداره

چرا ملت رو گمراه میکنی مرده حسابی؟
وقتی خوده ps5 الان توی هیچ کشوری به وفور پیدا نمیشه و کمبود قطعات دارن بعد بیان pro بدن بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد بر فرض محال pro در کار باشه حداقلش تا 2024 تا مشکل قطعات رو رفع کنن که نمیاد بعد چرا باید ملت تا 2 سال دیگه بشین حسرت به دل که pro ای بیاد تازه اونم وقتی بیاد عمرا زیر ۲۱ یا ۲۲ باشه

حرف حساب یعنی قیمت دلاری زمانی که کنسول جهانیش زیر 700 دلار گیر نمیاد چرا باید ایران پیدا بشه پس کلا محدوده 650 تا 700 دلار برای سری 11 استاندارد عالیه و کفه بازاره
بعدم می گید اینقدر ارزون بشه تا فلان بشه دیگه زیر 500 دلار قیمت رسمیش که عمرا نمی شه که می شه حدود 15 یا 16 تومن که اینم هیچ وقت نشده دقیقا به قیمت رسمیش برسه حتی زمانی که در دنیا قیمت رسمی همه جاها بوده
در کل من با این قیمت ها دندون گردی توی فروشنده ها نمی بینم و مشخصه بازارشون کساده و کنسول زیادی روی دستشون باد کرده که دارن با کمترین سود می فروشن
الان کف قیمت استاندارد ریجن 3 قیمت 21.400 هست که دقیقا 700 دلار می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or