قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
همیشه این رو درنظر داشته باشید که ممکنه کنسول ایرادی داشته باشه یا خرابی داشته که طرف فروخته یا حتی خراب شده تعمیر کرده و حالا می خواد ردش کنه
فقط کافیه دستش مشکل دریفت داشته باشه که با اسپری برای مدتی کوتاه برطرفش کرده باشه که شما مجبور به خرید یک دسته جدید بشید که 2 میلیون خودش هزینه داره
خرید کنسول دسته دوم اشتباه بزرگی هست مگر همون عرف 30 درصد زیر قیمت
تمیزی دستگاه هم اصلا ملاک نیست من مدتی پیش جنس دست دوم خریدم طرف فاکتور خریدش رو داد که زده بود 2 ماهه خریده بعدا که پیگیری کردم فهمیدم فاکتورش الکی بوده ( مهر و سربرگ هم داشت )
یا حتی جنس خریدم به اسم نو و گارانتی داشته زنگ زدم به شرکت گارانتی کننده پرسیدم گفته قبلا این جنس برای تعمیر اومده بوده اینجا ولی طرف زیر بار نمیرفته که با زور پلیس و کلانتری جنس رو بهش پس دادم
جنس دست دوم فقط از آشنا بخرید

دوستان عزیز دقت کنید اسم تاپیک اعلام قیمت ps5 هست.
لطف کنید در راستای تاپیک پست بدید.
به طبع کسی که وارد تاپیک میشه دنبال دیدن قیمت روز ps5 هست.
لطفا سایر موارد و مطرح نکنید تا نظم تاپیک حفظ بشه.
تشکر.

این کمبود تولید پیش بینی نشده بود .
همه فکر میکردیم کمبود فقط مختص شیش ماه اوله و بعدش قیمت دلاری میشه .

هیچکس فکرش رو نمیکرد که تا دو سال بدلیل کمبود کنسول گرون باشه . اینم شانس مایه .

حالا گفتن اگر خدا بخواد از سال اینده تولید کنسول زیاد میشه و میشه امیدوار بود کنسول به قیمت دلاریش نزدیک بشه .

کسی قیمت مغازه های حضوری رو داره؟
اینترنتی که راحت پیدا میشه اما میگن حضوری ها کمتر میدن.
تجربه من این بوده که حضوری و اینترنتی ها خیلی بهم نزدیکه حتی معمولا مغازه های لباف قیمتشون گرون تر هست

1116 قیمت امروز 23م
پشت شهرداری
واقعا 23 تومن واسه کنسولی که گارانتی درست حسابی نداره زیاده ( با عادی شدن این قیمت ها کاری ندارم ) اونم موقعی که مجبوری کنارش یه تی وی 4k هم بخری به فرض اینکه اونم نداشته باشی که اکثریت ندارن
تو این 3 ماه که دیگه نمیشه خرید منتظرم ببینم مهر ابان چقدر میاد پایین

جالبه که هنوز یه عدتون تو این مملکت گل و بلبل که ماشین 300 میلیونی میدن 2 میلیارد هنوز دنبال واقعی شدن قیمت می گردین و منتظرین که کنسول بشه 15 میلیون
و جالب تر اینکه ارزون تر بشه
بشه خوبه ما هم خوشحال میشیم
ولی من که 34 سالمه و از 17 سالگی شغلم آزاد بوده یاد ندارم حتی با عقب نشینی دلار چیزی پایین اومده باشه
باز خداییش کنسول خیلی خوب مونده قیمتش که هنوز قیمتش تو همین رنج مونده گاها رفته بالا اما باز اومده سر نقطه تعادلیش
وگرنه یه تلویزیون از پارسال تا الان کلی اومده روش
از پارسال تا حال همه چی چند برابر شده ولی این هنوز همونه قیمتش
این کنسول زمانی قیمتش میاد بیاد ه نسل بعدش یا پرو بیاد یا اینکه دلار بشه 20 تومن تو بازار آزاد
واردات رسمی هم بشه به خاطر تعرفه باز گرون تر میشه
پول داری برو تو بازار بچرخ خرید کن بیا بیرون و دیگه بهش هم فک نکن خودتم اذیت نکن نمی تونی نو بخری یه کارکردشو 2 3 تومن پایین تر بگیر

UP

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

21,730,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 10

21,199,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

20,685,000 تومان

• Like
Reactions: m.a.t and ehsan11
واقعا 23 تومن واسه کنسولی که گارانتی درست حسابی نداره زیاده ( با عادی شدن این قیمت ها کاری ندارم ) اونم موقعی که مجبوری کنارش یه تی وی 4k هم بخری به فرض اینکه اونم نداشته باشی که اکثریت ندارن
تو این 3 ماه که دیگه نمیشه خرید منتظرم ببینم مهر ابان چقدر میاد پایین
از ابان و اذر به اون ور قیمتها افزایشی میشه

سال قبل همین موقع ها نزدیک کریسمس کنسول به بالای ۳۰ ملیون رسید و تا اسفند برگشت به ۲۰ تومن تقریبا سه چهار ماهی روی ۳۰ تومن مونده بود.

کمترین قیمتش زمان ماه رمضون بود که ۱۸.۸۰۰ گیر میومد .

از ابان و اذر به اون ور قیمتها افزایشی میشه

سال قبل همین موقع ها نزدیک کریسمس کنسول به بالای ۳۰ ملیون رسید و تا اسفند برگشت به ۲۰ تومن تقریبا سه چهار ماهی روی ۳۰ تومن مونده بود.

کمترین قیمتش زمان ماه رمضون بود که ۱۸.۸۰۰ گیر میومد .
یسری اخبارهای مثبت داره منتشر میشه که امیدوارم وضعیت اقتصاد کشور رو تغییر و رو به بهبود بره
قیمت های کنسول در شرایط استیبل قرار گرفته و جهش قیمتی تندی متصور نیست
امیدوارم هفته های آتی روزنه های امید نمایان بشه.

الان دقت کنید قیمت بهتر از هر زمان دیگه ای هستا قیمت 19 تومنی که داشت با الان مقایسه نکنید دلار 26 با دلار 32 تومنی خیلی فرقش می شه الان رسما کنسول استاندارد 680 دلار می خرید که پایین ترین از زمان رلیزش هست

• Like
Reactions: eeeeee
تجربه من این بوده که حضوری و اینترنتی ها خیلی بهم نزدیکه حتی معمولا مغازه های لباف قیمتشون گرون تر هست
اره اکثرشون گرون تر می گم چون خیلی از قیمت های نت سرکاری هست حتی می خرید بعد دبه می کنن
اما حضوری که برید اگر بچرخید در نهایت می تونید کمتر از کف نت هم پیدا کنید یکم البته

• Like
Reactions: dooste.man83
جالبه که هنوز یه عدتون تو این مملکت گل و بلبل که ماشین 300 میلیونی میدن 2 میلیارد هنوز دنبال واقعی شدن قیمت می گردین و منتظرین که کنسول بشه 15 میلیون
و جالب تر اینکه ارزون تر بشه
بشه خوبه ما هم خوشحال میشیم
ر

در مجموع با صحبت ها تون موافقم، ولی مقایسه‌ی کنسول و ماشین اصلن درست نیست
یعنی شرایط شون از زمین تا آسمون متفاوته (در تمام جهات)

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or