قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
بهت قول می‌دم خیلی از افرادی که الآن میرن پرو بخرن اصلن متوجه‌ی تفاوت نسل ها نیستن، طرف فکر می‌کنه تفاوت 4&5 فوقش درحد آیفون 11 و12 هست مثلن ! فروشنده ها هم که نیاز به توضیح نیست با مشتری ناآگاه چیکار می‌کنن
طرف دلش خوشه هرچی باشه سونی خریده و به انحصاری های زیادی دسترسی داره
البته توقف کامل تولید پرو هم بی‌تأثیر نیست در کمیاب و گرون شدنش

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
این یک قسمت مهمیش به خود سونی هم برمیگرده که وقتی کنسول جدید میده دیگه باید وارد نسل جدید بشه و دست از سر این بازی های میان نسلی ها برداره ... باید قبول کنید تفاوت بازی ها الان روی ps4 pro و ps5 اونقدری که باید باشه نیست حتی این کمپانی معظم هم تا مدت ها دست از تولید کنسول رده خارج ps4 برنمیداشت و همچنان تولید میکرد و میفروخت پس حتما همه جای دنیا خریدار داشته که تولید میکرده
ps4 چون هک شده و طرف یک هارد 4 ترابایتی میتونه پر بازی کنه و دو سه سال سرش گرم باشه تا وقتی که انحصاری های ps5 هم نیومده خریدش خیلی کار عجیبی نیست
ولی خوب کسی که گیمر هست و از این چیزا سر درمیاره متوجه میشه که نباید کنسول از رده خارج بخره

داداش هرچقدر بیشتر توضیح بدی بیشتر براشون گنگه
مثلا میگی نسل عوض شده حالا باید سه ساعت نسل توضیح بدی :D
اصلا توضیح دادن اشتباه هست چون این چیزا توضیحی نیست باید بره خودش توی اینترنت بخونه تا بفهمه
ولی کار درست اینه به طرف بگی شما با این پول این رو بخر اگر بهت اعتماد داشته باشه که میره همون رو که میگی میخره وگرنه دیگه مشکل خودش هست که متضرر میشه ( بعدا هم که بفهمه دیگه یاد میگیره بهت اعتماد کنه :D )

چه وضعیتی شده قیمتها به ۲۳ ملیون رسیده
شما هنوز نخریدی.!!؟؟همون موقع که 19 -20 بود گفتم ریسک خریدش کمه.بخرید تو این قیمت..بابا نهایتش خیلی قیمتش بیاد پایین 17 میلیون میشه.دیکه به خاطر 2 میلیون ارزش صبر کردن نداره....الان پپل یک بازیش میشه 2 میلیون!!

شما هنوز نخریدی.!!؟؟همون موقع که 19 -20 بود گفتم ریسک خریدش کمه.بخرید تو این قیمت..بابا نهایتش خیلی قیمتش بیاد پایین 17 میلیون میشه.دیکه به خاطر 2 میلیون ارزش صبر کردن نداره....الان پپل یک بازیش میشه 2 میلیون!!
اصلا این مملکت همینجوری توی همه چی
تا جنسی قیمتش میاد پایین مشتریش کم میشه همین که بره بالا یهو همه هجوم میارن بخرنش

من ماه رمضون ۲۰ تومن خریدم ولی به دلایلی محبور شدم دو سه روز پیش بفروشم

• Sad
Reactions: mohsen2019
با افزایش عجیب غریب دلار و دلار 32 تومنی خودتون رو برای کنسول 25 تومنی آماده کنید
من خودم خیلی دوست داشتم VR2 رو تجربه کنم اما با این قیمت دلار کلا منصرف شدم امیدوارم دو سه سال دیگه پولمون به خرید اکانت ظرفیت دو و سه برای بازی های جدید برسه

• Like
Reactions: .:HO3IN:.
با افزایش عجیب غریب دلار و دلار 32 تومنی خودتون رو برای کنسول 25 تومنی آماده کنید
من خودم خیلی دوست داشتم VR2 رو تجربه کنم اما با این قیمت دلار کلا منصرف شدم امیدوارم دو سه سال دیگه پولمون به خرید اکانت ظرفیت دو و سه برای بازی های جدید برسه
ی ssd خریدم برای ps5 طی 3 روز 600 تومن رفت روش :|
نه میشه خرید نه میشه نخرید! نخری دیگه کلا از دستت میره بخری هم استرس خرابیش هست دیگه نمیشه جایگزین کرد

خیلی حرص نخور چون خیلی ها مثل من که دارن خیلی وقته کنسولشون خاموشه...هم بازی ها زیادی گرونه و هم اینکه فعلا عنوان خارق العاده جدیدی نیومده. و هم اینکه خیلی هم نمیشه وقت روی بازی کردن گذاشت....البته منه دهه شصتی اینو میگم.

خیلی حرص نخور چون خیلی ها مثل من که دارن خیلی وقته کنسولشون خاموشه...هم بازی ها زیادی گرونه و هم اینکه فعلا عنوان خارق العاده جدیدی نیومده. و هم اینکه خیلی هم نمیشه وقت روی بازی کردن گذاشت....البته منه دهه شصتی اینو میگم.
ما دهه ی شصتی ها که نسل سوخته ایم نه بچگی داشتیم نه جوونی نه میان سالی ... دقدقه گیم کوچکترین مشکلمون بوده

دیگه فرصت طلایی خرید تموم شد تابستان قیمت کنسول ها به هم می ریزه حتی اگه دلار بالا نره
صبر کنید تا شهریور مهر دیگه خبر خوب اینکه احتمالا قیمت جهانی خود کنسول رفته رفته بهتر بشه حتی با بالا رفتن دلارم قیمت بازم حدود 20 21 بشه تا مهر ماه(البته اگر دلار بالای 35 نره)

من موندم چرا یه عده انقدر برا کنسولای نسل 9 اونم با این قیمتا سر و دست می شکونن فعلا که خبر خاصی نیست هر چی بازیم اومده میان نسلیه صبر کنید به قیمت msrpبرسه چنتا بازی نسل 9 واقعی براش بیاد اون وقت برید با خیال راحت بخرید من هر کی که کنسول نسل9 خریده دیدم که پشیمونه چون محتوایی به اون صورت فعلا وجود نداره

• Like
Reactions: Jack cooper
من موندم چرا یه عده انقدر برا کنسولای نسل 9 اونم با این قیمتا سر و دست می شکونن فعلا که خبر خاصی نیست هر چی بازیم اومده میان نسلیه صبر کنید به قیمت msrpبرسه چنتا بازی نسل 9 واقعی براش بیاد اون وقت برید با خیال راحت بخرید من هر کی که کنسول نسل9 خریده دیدم که پشیمونه چون محتوایی به اون صورت فعلا وجود نداره
منم موافقم تا زمانی که انحصاری های نسل جدید نیاد تفاوت با ps4 اونقدر نیست که کسی اجبار به خرید داشته باشه
اما مشکل اینه که وضع دلار و وضع بازار معلوم نیست همین الان اونایی که نخریدن پشیمونن که چرا قیمت به 19 رسید نخریدن چون ته کار که باید این پول رو بدی حداقل کمتر از جیبت بره و نکته بعدی اینکه هرچی بگذره کنسول های دست دوم و شاید ریفر در بازار بیشتر میشه و خرید سخت تر میشه ( ریفر رو نمیدونم در بازار هست یا نه ولی این همه جعبه خالی با کیفیت که در بازار ریخته یکم عجیبه و حتما یک جایی از این جعبه ها استفاده میکنن !! )

• Like
Reactions: Inanc

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or