قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
فکر کنم چند بار این موضوع گفته شده، قیمت کنسول به قیمت جهانی(دوبی) و دلار وابسته است. اگر می‌خواهید وابستگی به دلار رو از بین ببرید و هر وقت قیمت جهانی ارزون/واقعی شد به قیمت دلاری واقعی بخرید، از الآن پولتونو چنج کنید و 600-700 دلار نگه دارید(به غیر از خود کنسول، هزینه دسته اضافی و PSN و ... رو هم لحاظ کنید)
اینطوری اگر دلار رفت ۴۰ تومن، ۵۰ تومن، شما ضرر نکردید، چون پول خرید کنسول رو به صورت دلاری کنار گذاشته بودید.

فکر کنم چند بار این موضوع گفته شده، قیمت کنسول به قیمت جهانی(دوبی) و دلار وابسته است. اگر می‌خواهید وابستگی به دلار رو از بین ببرید و هر وقت قیمت جهانی ارزون/واقعی شد به قیمت دلاری واقعی بخرید، از الآن پولتونو چنج کنید و 600-700 دلار نگه دارید(به غیر از خود کنسول، هزینه دسته اضافی و PSN و ... رو هم لحاظ کنید)
اینطوری اگر دلار رفت ۴۰ تومن، ۵۰ تومن، شما ضرر نکردید، چون پول خرید کنسول رو به صورت دلاری کنار گذاشته بودید.
نمی شه گفت چون من زمانی که دلار 26 بود 19.5 خریدم ایکس باکس سری ایکس 17.5 بود الان 5 شده 24 تومن اما سری ایکس شده 18.5
یا بر فرض الان با پول SSD 980 PRO یک ترا می شه بهترین SSD PCIE 3.0 ظرفیت 2 ترا خرید تازه یک چیزیم ته جیبتون می مونه گارانتیم داره که 980 نداره در حالی 2 ترا 50 دلار گرون تره جهانیش

• Like
Reactions: bigbang0661

قیمت کنسول بازی سونی پلی استیشن 5 سونی - Sony PLAYSTATION 5 | ساعدنیوز

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 11

22,800,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد- PS5 STANDARD- سری 10

22,000,000 تومان

پلی استیشن 5 استاندارد - PS5 DIGITAL - سری 11

21,990,000 تومان

*** نکته: بزودی مجدداً قیمت ها افزایشی خواهد شد و توصیه به خرید برای آندسته از دوستانی که هنوز نخریدن دارم. ***

نمی شه گفت چون من زمانی که دلار 26 بود 19.5 خریدم ایکس باکس سری ایکس 17.5 بود الان 5 شده 24 تومن اما سری ایکس شده 18.5
یا بر فرض الان با پول SSD 980 PRO یک ترا می شه بهترین SSD PCIE 3.0 ظرفیت 2 ترا خرید تازه یک چیزیم ته جیبتون می مونه گارانتیم داره که 980 نداره در حالی 2 ترا 50 دلار گرون تره جهانیش
خوب اون تاثیر میزان موجودی دستگاه تو بازار هست که کاریش نمیشه کرد.
تاثیر دلار رو اینطوری میشه خنثی کرد و متغیر قیمت بمونه همون میزان موجودی دستگاه.

خوب اون تاثیر میزان موجودی دستگاه تو بازار هست که کاریش نمیشه کرد.
تاثیر دلار رو اینطوری میشه خنثی کرد و متغیر قیمت بمونه همون میزان موجودی دستگاه.
من بارها سعی کردم تحلیلش کنم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم فقط می تونم بگم تاثیر بی در و پیکر بودن بازاره

اگر بحث تعداد باشه اوی هر سوراخی الان ps5 هست توی ایران می گم ssd 980 pro هم بیشترین ssd بازار ایرانه یک سرچ بزنید همه فروشگاه ها دارنش
پس بحث موجودی نیست

بدو بدو بدو گرون رو بخر تا گرونتر نشده :)) این است اوضاع چقدر شبیه سایپا عمل میکنیم خودمون. چی شد که از *صبر برای خرید با قیمت معقول * رسیدیم اینجا که برید همین گرون هم بخرید تا بدتر نشده 🙀

تو هر اشل و هر بازاری یکی دو نفر هستن که همیشه دارن توصیه خرید میکنن . توصیه خرید دلار . توصیه خرید کنسول . توصیه خرید جهیزیه . توصیه خرید ماشین . دست کم نگیرید خیلی هم علمی و منطقی این توصیه ها :D فقط نمیدونم چرا میگفتن بعد عید میشه 18تومن :)) کلا ما ایرانی ها توصیه دوست داریم . ماهان تیموری درون ما . دکتر انوشه درون ما اذیت میکنه مارو نمیتونیم از توصیه دست بکشیم کلا

کسی هست که توصیه کنه ایزی لایف بخریم استقبال میشه ازش :hide:
برای اینکه ایران هیچ وقت ثبات نداشته می خری ارزون می شه حرصت درمیاد نمی خری صبر می کنی گرون می شه حرصت درمیاد کلا نمی خری حسرتش می خوری حرصت درمیاد :D

من بارها سعی کردم تحلیلش کنم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم فقط می تونم بگم تاثیر بی در و پیکر بودن بازاره

اگر بحث تعداد باشه اوی هر سوراخی الان ps5 هست توی ایران می گم ssd 980 pro هم بیشترین ssd بازار ایرانه یک سرچ بزنید همه فروشگاه ها دارنش
پس بحث موجودی نیست
بحث موجودی همیشه مطرحه اما شما ایرانو میبینی... موجودی جهانی/دوبی رو در نظر بگیر. موجودی روی قیمت روی دوبی تاثیر میذاره و قیمت توی ایران هم همیشه تحت تاثیر قیمت دوبی هست. چون بخوان PS5ی که دارن و بفروشن و جایگزین کنند، از دوبی باید بیارن. تو دوبی قیمت اومد پایین، اینجا هم اومد پایین. اونجا رفت بالا، اینجا هم رفت بالا.

توهین
بدو بدو بدو گرون رو بخر تا گرونتر نشده :)) این است اوضاع چقدر شبیه سایپا عمل میکنیم خودمون. چی شد که از *صبر برای خرید با قیمت معقول * رسیدیم اینجا که برید همین گرون هم بخرید تا بدتر نشده 🙀

تو هر اشل و هر بازاری یکی دو نفر هستن که همیشه دارن توصیه خرید میکنن . توصیه خرید دلار . توصیه خرید کنسول . توصیه خرید جهیزیه . توصیه خرید ماشین . دست کم نگیرید خیلی هم علمی و منطقی این توصیه ها :D فقط نمیدونم چرا میگفتن بعد عید میشه 18تومن :)) کلا ما ایرانی ها توصیه دوست داریم . ماهان تیموری درون ما . دکتر انوشه درون ما اذیت میکنه مارو نمیتونیم از توصیه دست بکشیم کلا

کسی هست که توصیه کنه ایزی لایف بخریم استقبال میشه ازش :hide:
شعور چیز بدی نیست کمی در موردش فکر کن
اگر پاسخی در خور شخصیتت نمیدم اشتباه برداشت نکن چون در حدی نیستی
منبعد از این اگر پست های منو را نقل قول و مسخره کنی جواب درخور شخصیتت خواهم داد.

شخصا امیدی به ارزون شدن قیمت ها ندارم دیگه ... دیروز سوپرمارکتی رفتم هرچی برداشتم دیدم قیمتش از یکی دو ماه پیش دو برابر شده !!! عملا خیلی از چیزهایی که قبلا بدون نگاه کردن به قیمتش میخریدی الان قیمتش رو میبینی میزاری سر جاش و نمیخری ...
در مورد کنسول هم تولیدات سونی هم وضعش معلوم نیست چون تامین کننده قطعاتش جای دیگه هست و کافیه باز ارز دیجیتال یک رشد داشته باشه جماعت ماینر دوباره بازار رو شخم بزنن و کمبود تراشه شروع بشه و تولیدات سونی هم کاهش پیدا کنه...دلار 32 تومنی هم که فعلا قیمتش رو به رشد هست ... ولی از طرف دیگه هم از وقتی ps5 اومده عملا بازی های دندون گیری نیومده. نهایتا دو سه تا اونم میان نسلی . تصمیم گیری برای خرید سخت شده با این حساب

شخصا امیدی به ارزون شدن قیمت ها ندارم دیگه ... دیروز سوپرمارکتی رفتم هرچی برداشتم دیدم قیمتش از یکی دو ماه پیش دو برابر شده !!! عملا خیلی از چیزهایی که قبلا بدون نگاه کردن به قیمتش میخریدی الان قیمتش رو میبینی میزاری سر جاش و نمیخری ...
در مورد کنسول هم تولیدات سونی هم وضعش معلوم نیست چون تامین کننده قطعاتش جای دیگه هست و کافیه باز ارز دیجیتال یک رشد داشته باشه جماعت ماینر دوباره بازار رو شخم بزنن و کمبود تراشه شروع بشه و تولیدات سونی هم کاهش پیدا کنه...دلار 32 تومنی هم که فعلا قیمتش رو به رشد هست ... ولی از طرف دیگه هم از وقتی ps5 اومده عملا بازی های دندون گیری نیومده. نهایتا دو سه تا اونم میان نسلی . تصمیم گیری برای خرید سخت شده با این حساب
با قیمت بازیا دیگه تصمیم گیری هم سخت نیست،خودشم بخری باید شب و روز فکر اینو داشته باشی که بازیهاشو چجوری بگیری...

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

با قیمت بازیا دیگه تصمیم گیری هم سخت نیست،خودشم بخری باید شب و روز فکر اینو داشته باشی که بازیهاشو چجوری بگیری...

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
دیروز رفتم مرکز خرید شهرمون روی دیوار یکی از فروشگاه های زده بود نصب جدیدترین بازی های روز برای کنسول ایکس باکس رفتم سوال کردم آیا برای سری اس و ایکس هم نصب دارید و آخرین عنوان برای نصب چیه؟
جواب داد بله برای ایکس باکس سری اس و ایکس هم نصب میکنیم و جدیدترین عنوان هم Sniper elite 5 هست وقتی لیست عنوان های که برای نصب نگاه کردم دیدم همه عنوان های روز رو داره سوال کردم بازی دونه ای چند نصب میکنی ؟ گفت 1 ترابایت یا 500 گیگ فقط 250 هزار تومان!!! واقعا هم قیمت کنسول ایکس باکس بهتره هم کیفیت ساخت بالاتره و هم بازیهای ارزونتری در دسترس است.
اینار و گفتم که شاید برخی از دوستان برای تصمیم گیری در خرید کمکی باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DoReMi
شعور چیز بدی نیست کمی در موردش فکر کن
اگر پاسخی در خور شخصیتت نمیدم اشتباه برداشت نکن چون در حدی نیستی
منبعد از این اگر پست های منو را نقل قول و مسخره کنی جواب درخور شخصیتت خواهم داد.
چطور به این نتیجه رسیدی که قیمت ps5 خیلی به شعور و شخصیت ملت مربوطه :D

اوه اوه کسی هم در حد خودت نمیبینی که :))

جدا خودت رو صاحب تاپیک میدونی ها :hide: یذره اندازه دهانت صحبت کن بذار مردم نفس بکشن تو تاپیک8->

الان نقل قول کردی چی بگی مثلا . کی نقل قولت کرد اصلا :)) چند چندی با خودت

بیا پایین از سر و کول تاپیک زیاد فاز اقتصادی و تحلیلی گرفتی 8-> بذار توصیه قبلی هات خشک بشه تا برسیم به این توصیه های جدید ت :D

*در حدی نیستی* عاشق این یک تیکه م :)) یعنی کجای این جهان قرار داری که کسی به گرد پات نمیرسه:دی

با توجه به افزایش تولیدی که سونی در نظر گرفته برای سال بعد کنسول به هر تعداد پیدا میشه وتوی امارات هم قیمتش واقعی خواهد شد . توی ایرانم با دلار 40 تومنی هم نباید بشه 24 میلیون .
بنظرم با این قیمتها نخرید و گول این فروشنده هایی که میان اینجا مسخره بازی در میارن رو نخورید .

تا یکی بیاد بگه نخرید چند تا میریزن سرش مسخره بازی در میارن که فروشنده هستن و تعدادشونم اینجا کم نیست .

ممکنه تا یه سال دیگه pro بیاد یا حداقل رونمایی میشه .

• Like
Reactions: Jack cooper
با توجه به افزایش تولیدی که سونی در نظر گرفته برای سال بعد کنسول به هر تعداد پیدا میشه وتوی امارات هم قیمتش واقعی خواهد شد . توی ایرانم با دلار 40 تومنی هم نباید بشه 24 میلیون .
بنظرم با این قیمتها نخرید و گول این فروشنده هایی که میان اینجا مسخره بازی در میارن رو نخورید .

تا یکی بیاد بگه نخرید چند تا میریزن سرش مسخره بازی در میارن که فروشنده هستن و تعدادشونم اینجا کم نیست .

بله قیمت ها با تولید بیشتر پایین میاد اما چه زمان و به چه میزان ، مشخص نیست ...

تورم فراگیر در دنیا و بالا رفتن نرخ هزینه ها و طبیعتاً باعث بالا رفتن قیمت تمام شده کنسول است ، زیاد منتظر ارزونی زیاد نباش دوست عزیز !!!

قبلاً عنوان های جدید در استور با قیمت 59 دلار بفروش میرسیدند ولی با قیمت گذاری پری اوردر کال آف دیوتی مدرن 2 این پیام رو به مخاطب میده قیمت محصولات حتی برای نسل قبلی هم بالا خواهد بود.

اینا مواردی هست که باید در نظر بگیرید و تصمیم بگیرید. اگر از من سوال کنی میگم منتظر نباش ...

کنسولت رو بخر حالا پلی استیشن نخرید ایکس باکس سری ایکس عالیه و قیمت بازیهاش تقریباً مفت است.

1 ترابایت عنوان های روز 100 هزار تومان

"من دیگر توصیه به صبر برای قیمت معقول و خرید معقول ندارم "

انصافا من تو منطق این قیمتا موندم،
موبایل 700 دلاری 17 میلیونه
کنسول 500 دلاری 24 میلیون
معلوم نیست دلار حساب میشه به درهم حساب میشه یا میدزدن از اون ور آب میارن 😂 😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or