قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمت پایین میاد ولی کی معلوم نیست... من فکر نکنم تا ۶ ماه - ۱ سال دیگه هم قیمت‌ها به قیمت دلاری نزدیک شن. تو خود اروپا و آمریکا هم کنسول گیر نمیاد.
خود قیمت دلار رو هم من یکی نمی‌دونم چی میشه! معلوم نیست بالا بره پایین بره... اگر نگران قیمت دلار هستید، پولتون رو به صورت دلار نگه دارید.

اگر ۶ ماه - ۱ سال صبر کنید می‌تونید با قیمت نزدیک به قیمت دلاری خرید کنید. اگر نه که همین حدود ۲۰ بگیرید بره...

در مورد دسته هم طبق این ویدیو پشت دسته تو قسمت FCC ID اگر آخرش A باشه یعنی ادیشن جدید هست.
این ۳ تا رنگ جدید هم همشون سری جدید هستن و خیالتون راحته که مشکل دریفت کمتر شده. وگرنه اگر سفید یا رنگ‌های دیگه رو خواستید بگیرید FCC ID حک شده روی دسته رو چک کنید.
View attachment 251587

-----------
یه نکته دیگه هم در مورد این سایت‌های فروش کنسول بگم... حالا قیمت‌ها رو از روشون چک میکنید اوکی هست ولی یه روند ثبت سفارششون رو هم چک کنید چون همونطور که یکی از دوستان گفتند بعدا جور دیگه می‌کشن روی قیمت! بعضی از روش‌ها:
۱. هزینه ارسال رو بالا میزنن. ۱۰۰ - ۲۰۰ تومن
۲. گارانتی زوری بهتون میفروشن به مبلغ ۱-۲ تومن
۳. ارزش افزوده و ... اضافه می‌کنند.
۴. پس از ثبت سفارش بهتون زنگ می‌زنن و میگن اینی که شما ثبت سفارش کردی مدل قدیمیه و فلان مشکل رو داره. بیا سری جدیدش رو بهت بدم فلان تومن بیشتر.

یه سایتی هم که کلا پرداخت آنلاین نداشت و بعد از ثبت سفارش بهم زنگ زد گفت به این شماره کارت برام کارت به کارت کن :| که خوب به جاش رفتم از جای دیگه‌ای تهیه کردم.
عالی بود ممنون

این جو بخرید بخرید که راه افتاده رو متوجه نمیشم !!!! خیالتون راحت دیگه دورانی که کنسول بشه 30 تومن تموم شده در شرایط فعلی نهایت یکی دو تومن گرون شه باز چند روز بعد ارزون بشه ... در مجموع هم در بلند مدت قیمت ها کاهشی هست ...هر وقت کسی پولش جور باشه و نیاز به خرید کنسول حس کنه وقت خرید هست براش به هیچ عنوان توی جو ایجاد شده قرار نگیرید همین جو وقتی کنسول 26 -27 هم بود ایجاد شده بود که نخرید گرون تر میشه و خیلی ها خریدن و ضرر زیادی کردن !!! خودتون تصمیم گیرنده باشید

آخرین ویرایش:
قیمت الان یک ماهی می شه که حدود 20 تومن هست که اگر با کف قیمت جهانیش که حدود 750 دلاره مقایسه بشه یکیه بخوایم منطقی باشیم اگر دلار ثابت بمونه قیمت ها نه کاهشی می شن نه افزایشی
2 حالت داره یا قیمت دلار پایین می افته یا قیمت جهانی کنسول پایین می افته می شه کمی کاهش قیمت رو پیشبینی می شه کرد نهایت تا اخر اردیبهشت
دلار بالا می ره قیمت جهانی ثابت می مونه قیمت ها افزایشی می شه
حالت بعد از اردیبهشت که معلومه دیگه تابستان می شه و قیمت کنسول توی ایران شدیدا افزایش پیدا می کنه
پیشبینی حدودی اینکه الان بخرید 2 3 میلیون شاید به نفعتون بشه شاید 2 3 میلیون به ضررتون
از اونجایی که 2 3 میلیون دیگه ارزشی نداره قیمت هم با کف قیمت جهانی یکی شده من خودم به شخصه خریدم
پارسال هم به همین حدود قیمت ها همین موقع ها رسید اما اون زمان دلار حدود 20 تومن شده بود الان حدود 28 هست
نخرید دیگه باید صبر کنید تا مهر یا ابان شاید قیمت ها به شرط قیمت دلار زیر 30 تومن درست بشه اگر تولید به تقاضا نزدیک بشه
ضمنا من سری 11 ریجن 1 خریدم و الان دیدم دسته ش خوشبختانه سری جدید هست A اخرش داره البته قبل از دیدن این کلیپ احتمال می دادم سری جدید باشه با اینکه یک عده می گفتن نیست چون قبلا دسته سری قدیمی دستم گرفته بودم و حس انالوگ سری جدید برام متفاوت بود و با اینکه ماه ها از تجربه ام می گذشت اما حس خیلی بهتری نسبت به دسته خودم دارم که مشخصا تفاوتش باید زیاد باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: .:HO3IN:.
من دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم امروز خریدم ۲۰.۵۰۰ یه دسته ابی هم گرفتم ۲ ملیون .
کل امام خمینی رو چرخیدم زیر ۲۰.۵۰۰ گیر نمیاد .

اکثر مغازه ها قیمتهاشون دقیقا یکسان بود .

خیالم راحت شد اینکه همش منتظر بشم دلار بیاد پایین ، توافق بشه ، شب عید بگذره و ... خلاصه بعد خرید یه باری از روی دوشم برداشته شد .

من دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم امروز خریدم ۲۰.۵۰۰ یه دسته ابی هم گرفتم ۲ ملیون .
کل امام خمینی رو چرخیدم زیر ۲۰.۵۰۰ گیر نمیاد .

اکثر مغازه ها قیمتهاشون دقیقا یکسان بود .

خیالم راحت شد اینکه همش منتظر بشم دلار بیاد پایین ، توافق بشه ، شب عید بگذره و ... خلاصه بعد خرید یه باری از روی دوشم برداشته شد .

ما ک این حرف رو از پارسال داشتیم میزدیم ولی شما گیر داده بودی ک صبر کنید :دی
ولی در کل مبارک بنظر من بقیه هم ک نخریدن دل رو یکدل کنن و بخرن این ی ذره بالا و پایین ارزش امروز و فردا کردن نداره.

ما ک این حرف رو از پارسال داشتیم میزدیم ولی شما گیر داده بودی ک صبر کنید :دی
ولی در کل مبارک بنظر من بقیه هم ک نخریدن دل رو یکدل کنن و بخرن این ی ذره بالا و پایین ارزش امروز و فردا کردن نداره.
درستش نخریدنه ولی من چون معتادم 😁 نمیشد ۱۵ ماه دیگه صبر کنم .

سری ۱۱۱۵ گرفتم دسته داخلش سری a هست

یه دسته آبی سری a اضافه گرفتم که نسبت به دسته ی داخل جعبه وزنش بیشتره .

آخرین ویرایش:
خوده داخلی ها با استناد به آمار داخل دارن میگن بیش از 50% لوازم خانگی و صوتی تصویری ایران قاچاق هست که خیلی کول با حتی 10سال گارانتی داره فروخته میشه:))

حالا امثال کنسول رو تو این آمار ها نیاوردن . کنسول هم اخیرا اینجوری گارانتی میدن و پول زور گارانتی میگیرن - تخفیف ویژه 30درصدی میزنن که پول زور گارانتی اون تخفیف رو جبران میکنه

• Smile
Reactions: Dead2021
من که هیچ وقت گارانتی به کارم نیومده این بار هم بدون گارانتی خریدم .
بهترین کار رو کردی . گارانتی ای در ایران وجود نداره . فقط بهترین راه چاپیدن جیب مردم الان شده گارانتی !!!

قیمت پاساژ لباف امروز
استاندارد ریجن آمریکا = 20400
استاندارد ریجن اروپا = 20200
استاندارد ریجن آسیا = 20000

کنسول دیجیتال هم بسیار در بازار کمه و برای همین اختلاف قیمتی با مدل استاندارد نداره - برای همین با توجه به قیمتش اصلا ارزش خرید نداره

بهترین کار رو کردی . گارانتی ای در ایران وجود نداره . فقط بهترین راه چاپیدن جیب مردم الان شده گارانتی !!!
اینکه دستگاه خراب نمیشه و احتیاج به گارانتی ندارع یه چیزیه
ولی گارانتی فروشگاه شهرمون خیلی معتبره درجا واست تعویض میکنه جلوی خودت
دیگه اینطوری نیست بفرسته تهران بعد اونجاهم یه دستگاه تعمیری دیگه رو واست بفرسته بگه بفرما تعویض کردم

قیمت پاساژ لباف امروز
استاندارد ریجن آمریکا = 20400
استاندارد ریجن اروپا = 20200
استاندارد ریجن آسیا = 20000

کنسول دیجیتال هم بسیار در بازار کمه و برای همین اختلاف قیمتی با مدل استاندارد نداره - برای همین با توجه به قیمتش اصلا ارزش خرید نداره
ریجن 1 گرونتره؟
ولی بیشتر جاها ریجن 2 اروپا رو 200 هزار تومان گرونتر میدن

ریجن 1 گرونتره؟
ولی بیشتر جاها ریجن 2 اروپا رو 200 هزار تومان گرونتر میدن
من قیمت گرفتم اینجوری قیمت دادن- دیگه قیمت ها که ملاک خاصی نداره هر کدوم تو بازار کمتر بشه گرون تر میشه هر کدوم بیشتر باشه ارزون تر
مثلا امروز بیشترشون ریجن اروپا داشتن و بعدش آسیا

• Like
Reactions: Dead2021

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or