قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
شما خرید نکن!!!

کنسول پلی استیشن ۵ نسخه استاندارد اگر به قیمت جهانیش بخوای بخری که ۵۰۰ دلاره که با دلار امروز که ۲۷۵۰۰ هست تقریبا 14 میلیون میشه که اصلا برای ما ایرانیان تحریم زده، تورم زده و ...
امکان نخواهد داشت.

شما الان تو بازار با ۱۹۵۰۰ میتونی یک عدد پلی استیشن ۵ نسخه استاندارد داشته باشی و حالش رو ببری ...

اینرو من میگم که یکساله منتظر کورسوی امید از این مسئولین بی کفایت و بی لیاقت داشتم.

بخر از ضرر کردی ضررت با من

اردیبهشت هم مثل یروز معمولی تو این مملکت خراب شده هست.
اردیبهشت معجزه نخواهد شد تا وقتی چیزی قرار نیست تغییر کند.
پس برو همین امروز خرید کن حتی برای فردا نگذار ...

تمام
این اردیبهشت و اینا که یه چیز شخصیه من برنامه خریدم برای ماه بعده حالا شایدم زودتر گرفتم .

سری قبل هم یادت باشه ps5 تا ۳۰ ملیون رسیده بود وقتی داشت ارزون میشد یه عده همش اصرار به خرید میکردن چون میدونستن الان فروش نره دو ماه بعد باید با دو سه ملیون افت قیمت بفروشن
قیمت ps5 قطعا خیلی به قیمت دلاریش نزدیکتر میشه .

امروز یه خبری خوندم ماکروسافت سال قبل یه هزینه سنگینی کرده و شرکت سازنده تراشه تولید تراشه ایکس باکس رو خیلی بیشتر کرده و در نتیجه تولید ایکس باکس هم در کریسمس خیلی بیشتر شده و تعطیلات کریسمس فروش خیلی بالایی در اروپا داشته .
الان کمبود ایکس باکس حس نمیشه قیمتش ۱۶ تومنه .

قطعا ps5 با تولید بیشتر قیمتش به دلار نزدیکتر میشه .

آخرین ویرایش:
یه حسی بهم میگه این تشویقها به خرید سریع بدلیل اینه که قیمتها داره پایین میاد و فروشنده نمیخواد بیشتر ضرر کنه .

من فکر نمیکنم تا یکی دو ماه قیمتها بالا بره و احتمالا یه مبلغی ارزونتر هم میشه و تابستون طبیعتا یه مقدار گرون میشه

نه این اصلن تحلیل درستی نیست، چون قیمت دلار و ارز که مهم‌ترین فاکتور برای کاهش /افزایش قیمت اجناسی مثل کنسول هست بعد از عید صعودی شده و 27 تومن رو هم رد کرده
شما که انتظار نداری این قیمت دوباره برگرده به مثلن 24 تومن
درضمن اردیبهشت ماه ها همیشه شروع رسمی گرونی های سال جدید هست ، یعنی تازه اولشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

نه این اصلن تحلیل درستی نیست، چون قیمت دلار و ارز که مهم‌ترین فاکتور برای کاهش /افزایش قیمت اجناسی مثل کنسول هست بعد از عید صعودی شده و 27 تومن رو هم رد کرده
شما که انتظار نداری این قیمت دوباره برگرده به مثلن 24 تومن
درضمن اردیبهشت ماه ها همیشه شروع رسمی گرونی های سال جدید هست ، یعنی تازه اولشه

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
دلار ۵۰۰ تومن رفته بالا دلیل نمیشه فکر کنیم قراره به ۴۰ هزار تومن برسه . اگرم قرار باشه ۴۰ تومن بشه به این زودی انجام نمیشه .

ولی در کل کسی بخواد بخره بنظرم الان بخره بهتره رسیکه بخوای صبر کنی گرونتر بشه

شما خرید نکن!!!

کنسول پلی استیشن ۵ نسخه استاندارد اگر به قیمت جهانیش بخوای بخری که ۵۰۰ دلاره که با دلار امروز که ۲۷۵۰۰ هست تقریبا 14 میلیون میشه که اصلا برای ما ایرانیان تحریم زده، تورم زده و ...
امکان نخواهد داشت.

شما الان تو بازار با ۱۹۵۰۰ میتونی یک عدد پلی استیشن ۵ نسخه استاندارد داشته باشی و حالش رو ببری ...

اینرو من میگم که یکساله منتظر کورسوی امید از این مسئولین بی کفایت و بی لیاقت داشتم.

بخر از ضرر کردی ضررت با من

اردیبهشت هم مثل یروز معمولی تو این مملکت خراب شده هست.
اردیبهشت معجزه نخواهد شد تا وقتی چیزی قرار نیست تغییر کند.
پس برو همین امروز خرید کن حتی برای فردا نگذار ...

تمام
یه پلی استیشن ۵ ریجن ۱ سری ۱۱ برای برادرم خریداری شد ...

Attachments

• IMG_۲۰۲۲۰۴۰۷_۱۸۳۷۵۰.jpg
    IMG_۲۰۲۲۰۴۰۷_۱۸۳۷۵۰.jpg
    255.2 KB · مشاهده: 75
آخرین ویرایش:
نمیدونم به چی میگید گارانتی تو ایران . ولی کسایی که به کنسول دست میزنن شماها هیچوقت اونارو نمیبینید . اون پشت ها و گوشه ها و.... استوری هم نمیذارن اتفاقا:D
ps5 بی نقض ترین کنسولی هست که تا بحال ساخته شده ( دسته اش رو بزاریم کنار البته ) نه مشکل حرارتی داره نه هیچ چیز دیگه .... کنسول رو تست اولیه اوکی باشه تا 20 سال هم براتون کار میکنه
از گارانتی هم استفاده کنید اما روزی که سونی نمایندگی رسمیش در ایران کنسول فروخت و گارانتی مال خود شرکت سونی بود
هر حرفی که در مورد خرابی PS5 میزنن دروغ هست

ممنون ولی من دونبال سری جدیدم که مشکلات دریفت توش کمتر شده باشه

هیچ جوری نمیشه فهمید جدیده یا نه ؟
کنسول های تولید سری 11 از دسته های فابریک که تولید سری جدید هست داخل جعبه میگذارند که چک کردم هیچگونه تفاوتی با سری قبل در ظاهر نداشت ولی میتونه قطعات داخل دسته بهینه شده باشد.
به سلامتی خریدی؟
اگر خواستی دسته اضافی تهیه کنی سری تولید جدید مشکی رنگش رو بگیر بسیار زیباست.

• Like
Reactions: KAKAROTO
کنسول های تولید سری 11 از دسته های فابریک که تولید سری جدید هست داخل جعبه میگذارند که چک کردم هیچگونه تفاوتی با سری قبل در ظاهر نداشت ولی میتونه قطعات داخل دسته بهینه شده باشد.
به سلامتی خریدی؟
اگر خواستی دسته اضافی تهیه کنی سری تولید جدید مشکی رنگش رو بگیر بسیار زیباست.
میگیرم امروز ایشالله
الان دسته اضافه بخوام بخرم روی جعبش کد یا سری چیزی نداره بفهمم سری جدیده ؟

• Like
Reactions: Jack cooper
میگیرم امروز ایشالله
الان دسته اضافه بخوام بخرم روی جعبش کد یا سری چیزی نداره بفهمم سری جدیده ؟
به امید خدا

سری 11 ریجن 1 بگیر
از فروشگاه معتبر شهرتون خرید کن
سریال کنسول و کارتن رو چک کن که یکی باشه
مهلت تست هم در فاکتور بگیر
قیمت پنجشنبه ریجن 1 سری 11 بین 20100 تا 20300 بوده
دسته های سری جدید با تنوع رنگ وارد بازار شدن شما مشکی شو بگیر

موفق باشی

به امید خدا

سری 11 ریجن 1 بگیر
از فروشگاه معتبر شهرتون خرید کن
سریال کنسول و کارتن رو چک کن که یکی باشه
مهلت تست هم در فاکتور بگیر
قیمت پنجشنبه ریجن 1 سری 11 بین 20100 تا 20300 بوده
دسته های سری جدید با تنوع رنگ وارد بازار شدن شما مشکی شو بگیر

موفق باشی
دوباره رفت بالای 20

شهر ما همه فروشگاهاش معتبره😁😁😁

قیمت پایین میاد ولی کی معلوم نیست... من فکر نکنم تا ۶ ماه - ۱ سال دیگه هم قیمت‌ها به قیمت دلاری نزدیک شن. تو خود اروپا و آمریکا هم کنسول گیر نمیاد.
خود قیمت دلار رو هم من یکی نمی‌دونم چی میشه! معلوم نیست بالا بره پایین بره... اگر نگران قیمت دلار هستید، پولتون رو به صورت دلار نگه دارید.

اگر ۶ ماه - ۱ سال صبر کنید می‌تونید با قیمت نزدیک به قیمت دلاری خرید کنید. اگر نه که همین حدود ۲۰ بگیرید بره...

در مورد دسته هم طبق این ویدیو پشت دسته تو قسمت FCC ID اگر آخرش A باشه یعنی ادیشن جدید هست.
این ۳ تا رنگ جدید هم همشون سری جدید هستن و خیالتون راحته که مشکل دریفت کمتر شده. وگرنه اگر سفید یا رنگ‌های دیگه رو خواستید بگیرید FCC ID حک شده روی دسته رو چک کنید.
1649489536173.png

-----------
یه نکته دیگه هم در مورد این سایت‌های فروش کنسول بگم... حالا قیمت‌ها رو از روشون چک میکنید اوکی هست ولی یه روند ثبت سفارششون رو هم چک کنید چون همونطور که یکی از دوستان گفتند بعدا جور دیگه می‌کشن روی قیمت! بعضی از روش‌ها:
۱. هزینه ارسال رو بالا میزنن. ۱۰۰ - ۲۰۰ تومن
۲. گارانتی زوری بهتون میفروشن به مبلغ ۱-۲ تومن
۳. ارزش افزوده و ... اضافه می‌کنند.
۴. پس از ثبت سفارش بهتون زنگ می‌زنن و میگن اینی که شما ثبت سفارش کردی مدل قدیمیه و فلان مشکل رو داره. بیا سری جدیدش رو بهت بدم فلان تومن بیشتر.

یه سایتی هم که کلا پرداخت آنلاین نداشت و بعد از ثبت سفارش بهم زنگ زد گفت به این شماره کارت برام کارت به کارت کن :| که خوب به جاش رفتم از جای دیگه‌ای تهیه کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or