قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
خدا نکنه چیزی لوگو سونی داشته باشه یا برای کنسول های سونی ساخته شده باشه . همین کافیه تو ایران قیمت ش الکی گرونتر باشه

همه دارن ssdـه 250 دلاری رو میفروشن 12تومن !

فلان فرمون رانندگی برای کنسول سونی گرونتر از همون فرمون برای ایکس باکسه!!

لوازم جانبی قیمت ش مسخره تر از خوده کنسوله

صد در صد اول ps5 رو بگیر که تقریبا به قیمت رسیده و چند ماه دیگه که سری جدید تلویزیون ها اومد تلویزیون بگیر ...تلویزیون فقط 4k بودنش و روشنایی تصویرش مهمه بقیه چیزا مثل 120hz و VRR و HDR امکانات جانبی هستن که در تجربه بهتر بازی کمک میکنه ولی اصلا چیز مهمی نیست که نباشه نشه بازی های جدید رو تجربه کرد - دو سال پیش 20 میلیون بالارده ترین تلویزیون سونی میدادن اما الان مثلا C2 الجی بیاد باید بری حداقل 36-35 میلیون پول یک تلویزیون 55 بدی که گارانتی هم نداره - شخصا بنظرم اگر کسی از نظر مالی وضعش خیلی خوب نیست اصلا براش ارزش خرید نداره خودمم بودم همچین پولی رو نمیدادم
سری 11 آخرین سری هست که روی جعبه نوشته شده - روی باز شدن جعبه دستگاه حساس نشو تقریبا همشون قبلا یکبار تست شدن که سالم باشن مخصوصا اونایی که مهلت گارانتی بهت میدن مهم اینه مثلا روی فنش خاک نشسته باشه - جعبه پاره نباشه - وسایل کنسول اصل باشه - دسته سالم باشه-
خرید یک TV مناسب در کنار خرید PS5 کاملاً ضروری هست
وقتی یه نمایشگر مناسب نداشته باشیم تفاوتی در ارتقاء نسل جدید احساس نخواهد شد!!!
برای دوستانیکه قصد خرید PS5 رو دارم حتماً توصیه به تهیه یک نمایشگر مناسب برای لذت هرچه بیشتر از این شاهکار نسل نهمی سونی را دارم.

توصیه بنده برای لذت هرچه بیشتر از Playstation 5 خرید این نمایشگر می باشد.

Sony BRAVIA | X80K | 4K Ultra HD Smart TV

X80K 4K HDR LED TV with smart Google TV (2022)

آخرین ویرایش:
ps5 استاندارد قیمت 20 تومن پاساژ نخل اهواز.

یه توصیه دارم برای دوستانی که قصد خرید دارن اونم اینکه نسخه استاندارد رو تهیه کنید چون با این وضعیت اینترنت به زودی دانلود بازی ها از خریدشون گرونتر در میاد.

ps5 استاندارد قیمت 20 تومن پاساژ نخل اهواز.

یه توصیه دارم برای دوستانی که قصد خرید دارن اونم اینکه نسخه استاندارد رو تهیه کنید چون با این وضعیت اینترنت به زودی دانلود بازی ها از خریدشون گرونتر در میاد.
آف تاپیک
گرونتر بماند، CDNـها رو بستن، شیر مصرف آستانه منصفانه رو هم جوری دارن می بندن که فکر نمی کنم حتی آپدیت بازی رو هم بشه به راحتی دانلود کرد. خداتومن هزینه نت می کنی یه چیزی هم بدهکار می شی آخر. در این وضعیت "که دوستان قبلا هم پیشبینیشو می کردن خرید دیجیتال جدا از اختلاف قیمت اندکش با استاندارد" دیگه هیچ توجیحی نداره خرید دیجیتال

آخرین ویرایش:
آف تاپیک
گرونتر بماند، CDNـها رو بستن، شیر مصرف آستانه منصفانه رو هم جوری دارن می بندن که فکر نمی کنم حتی آپدیت بازی رو هم بشه به راحتی دانلود کرد. خداتومن هزینه نت می کنی یه چیزی هم بدهکار می شی آخر. در این وضعیت "که دوستان قبلا هم پیشبینیشو می کردن خرید دیجیتال جدا از اختلاف قیمت اندکش با استاندارد" دیگه هیچ توجیحی نداره خرید دیجیتال
واقعا تاسف باره که این حرفو میزنم ولی دیجیتال هم مشکلی نیست و باید دوباره مثل قدیم ببریم بازیها را برامون بریزن رو کنسول..

• Like
Reactions: .Amirone
واقعا تاسف باره که این حرفو میزنم ولی دیجیتال هم مشکلی نیست و باید دوباره مثل قدیم ببریم بازیها را برامون بریزن رو کنسول..
مسئله اینجاست که مثل قدیم نیست دیتا رو بدون آپدیت بشه روی کنسول انتقال داد، کسی که دیتا رو می فروشه هر لحظه باید منتظر این باشه با اومدن آپدیت جدید دوباره کل دیتا رو دانلود کنه! که فکر نمی کنم برای فروشنده هم با این حجم های بالا و قیمت نت در حال حاضر صرف کنه، کلا وضعیت ری.. مالیه

مسئله اینجاست که مثل قدیم نیست دیتا رو بدون آپدیت بشه روی کنسول انتقال داد، کسی که دیتا رو می فروشه هر لحظه باید منتظر این باشه با اومدن آپدیت جدید دوباره کل دیتا رو دانلود کنه! که فکر نمی کنم برای فروشنده هم با این حجم های بالا و قیمت نت در حال حاضر صرف کنه، کلا وضعیت ری.. مالیه
خب اگه دیگه حتی با دانلود آپدیت هم مشکل پیدا کنیم برا دیسک دار هم همینطوره ولی درکل همون که گفتی وضعیت مزخرفی داریم

ببینید دوستان عزیز همین الان که من دارم این پست رو میزنم در دنیای دیجیتال و چرخش و حرکت بسیار زیاد دنیای IT یه گام برداشته شده یا خواهد شد.

اینکه فکر کنیم چند نفر آدم مغز فندوقی دور هم جمع بشن و بخواهند یک کشور و مردمش رو با تصمیمات احمقانه و ابلهانه شان از نعمت تکنولوژی روز و و ارتباط با دنیا منع و قطع کنند فکر کوری بیش نیست!!!

شما هروز شاهده حرکت و جهش بسیار زیادی در دنیای دیجیتال هستید آن کشوری برنده است که با فراهم کردن زیرساخته های مورد نیاز و استفاده دقیق و درست از رقابت عقب نماند.

تمام مشکلات کشور از تصمیمات غلط و من درآوردی و گره زدن آن به منافع شخصی برخی افراد و سازمان ها هست ولی آخر که چی؟

آیا تا الان این تصمیمات خلق الساعه نتیجه بخش بوده ؟ مطمئناً که نه !!! چون باز خورد این تصمیمات احمقانه و ابلهانه تو پیکره جامعه هویدا شده و خواهد شد.

نتیجه: دنیای دیجیتال و گسترش و فراگیری روز افزون آن در زندگی بشر همچون موج خروشان هر مانع و مقابله ای رو درهم خواهد شکست پس برای پیروز و موفق بودن باید به این مهم همسو شد و این مستلزم تصمیمات درست و خردمندانه مسئولین خواهد بود.

نگران قطع شدن اینترنت نباشید هیچ قدرتی حق و توانایی اینرور نداره که کشور و مردمش رو از نعمت دانش و تکنولوژی روز محروم کند.

موفق باشد.
یک نگاهی به ساختار مخابراتی و اینترنت چین.روسیه.کوبا.ونزوئلا و امثال اعهم بنداز میبینی که چقدر هم قشنگ برات هندل میکنن تکنولوژی غربی رو

ایران هم مدتی هست که روس ها و چینی ها درحال تغییراتی در زیرساخت اینترنت ایران هستن . یکسری از این حرکتهای جهاد مجازی و دیس اینفورمیشن و میش اینفورمیشن رو قشنگ از اینا یاد گرفتیم

تکنولوژِی نون آب و اقتصاد و رفاه نمیشه برای مردم ایران دلخوش به این مقدار نباشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or