قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
عزیز دل چه ارز ۴۲۰۰ تومنی چه ارز ازاد چه ارز نیمایی از آسمون که نمیاد، دولت اگه ارز کافی داشت که ارز ازاد به ۳۰ هزار تومن نمیرسید! حجم ارزی که برای همون چند قلم کالای اساسی استفاده میشد خیلی زیاد بوده و هست، وقتی دیگه ارز ۴۲۰۰ تومنی وجود نداشته باشه اون تقاضا (تقاضا چه دولتی باشه چه خصوصی) انتقال پیدا میکنه به بازار ازاد و ارز نیمایی. وقتی عرضه افزایش پیدا نکنه قیمت ارز هم افزایش پیدا میکنه چون تقاضا براش هست. دولت اگه ارز داشت تو این وضعیت نمیومد ارز ۴۲۰۰ تومنیو حذف کنه، کفگیر به ته دیگ خورده حسابی!

پس بیخودی خودتونو گول نزنید که حذف ارز ۴۲۰۰ تومنی تاثیر خاصی در بازار نداره، تاثیر داره، تاثیرشم خیلی اساسیه، فقط اگه توافق بشه میشه امید داشت که به مردم فشار کمتری بیاد! اگر نه با این وضع مدیریت و تورمی که داریم اوضاع خیلی خراب تر میشه!
منم نمی گم قرار ارزونی ببینیم ولی قرار هم نیست حذف ارز 4200 یهو 10 میلیون بزاره رو کنسول روند تورم روی همه چیز اثر داره درسته ولی روی کالاهایی که قبلا هم با ارز آزاد می اومده تاثیرش کمتره
خلاصه اینجا ایرانه آینده نگری فقط در حد اینکه امروز نهار چی بخوریم جواب میده :دی همیشه گفتم بازم میگم هرکسی چیزی لازم داره و پولشم آماده اس نباید معطل کنه خودمم همیشه همین کارو کردم و خواهم کرد

مشکل چیپ احتمالا تا 2023 هست مگر اینکه سونی ابتکاری بزنه معماری رو عوض کنه که خیلی خیلی بعیده اینکارو بکنه حتی اگه دلار هم بیاد پایین وضعیت موجودی داره بدتر میشه تو امارات، ps4 حدود 110 میلیون فروخته شده ،شیب فروش ps5 خیلی بیشتر بوده ، فکر نمیکنم سونی الان بیشتر از 25 میلیون کنسول تولید کرده باشه از لانچ (فروشش 13 بوده) پس حداقل تا زمانی که 50-60 میلیون تولید نشه بازار متعادل نمیشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rezaenslaved
دوستان جوری میگن حذف ارز ۴۲۰۰ باعث تورم میشه انگار نمیدونن که یارو با ارز ۴۲۰۰ داروی انسولین وارد کرده و همرو به عراق صادر کرده یا نمیدونن با ارز ۴۲۰۰ گوشی وارد کرده و با ارز ۲۸۰۰۰ تومن داده تو بازار این دو تا مثال بود میتونم 50 تا دیگه بگم . پس میبینید ارز ۴۲۰۰ تومنی ۱۰ درصد هم روی تورم تاثیر نداشته ؟
در مورد قیمت PS5 هم این مشخصه که با قیمت و دلار 50 تومنی محاصبه میشه اگر ارز رو ۲۸ حساب کنیم میشه 14 ملیون بیاد اینجا نهایت 17تومن باید باشه . در کل من با نخریدنش موافقم تا قیمتها واقعی بشه . بذار باد کنه رو دستشون .

باز شهر شلوغ شد قورباغه هفتیر کشید
باز هزار تومن قیمت دلار رو دستوری پایین آوردن یه سری جو انداختن دلار قراره ۴ هزار بشه
هفته دیگه همین نوشتمو نقل قول میکنم دلار باز تو کانال ۳۰ هزار هستش
قیمت کنسول هم به بازار امارات ربط داره زیر ۳۰۰۰ هزار درهم توی امارات کنسول نمیفروشن اونم ضربدر درهم بکن قیمت کنسول درمیاد
من نمیدونم از زمانی که دلار ۱۲ هزار بود همین تاپیک کارشناسان اقتصادی همین تاپیک میگفتن دلار میاد زیر ۵ هزار کنسول میشه ۱۵ تومن

آخرین ویرایش:
باز شهر شلوغ شد قورباغه هفتیر کشید
باز هزار تومن قیمت دلار رو دستوری پایین آوردن یه سری جو انداختن دلار قراره ۴ هزار بشه
داداش هفته دیگه همین نوشتمو نقل قول میکنم دلار باز تو کانال ۳۰ هزار هستش
قیمت کنسول هم به بازار امارات ربط داره زیر ۳۰۰۰ هزار درهم توی امارات کنسول نمیفروشن اونم ضربدر درهم بکن قیمت کنسول درمیاد
من نمیدونم از زمانی که دلار ۱۲ هزار بود همین تاپیک کارشناسان اقتصادی همین تاپیک میگفتن دلار میاد زیر ۵ هزار کنسول میشه ۱۵ تومن
دلار به هرحال قیمتش در بلند مدت صعودیه
سال بعد این موقع قطعا از الان بالاتره
همیشه همین بوده،اصولا دلار می‌ره بالا،روند طبیعیش همینه،البته تو ایران

به خدا قسم که من طرفدار فروشنده ها نیستم واز نود و نه درصدشون حالم بهم میخوره:D
ولی قیمت کنسول به دلار نیست به درهمه چون تنها بازاری که با همکاری میکنه بازار اماراته اونجا هم همه الان دنبال کنسول هستن و دلالی فراوونه
اینم قیمت کنسول تو اماراته ضبدر قیمت درهم بکنید میبینید چقدر در میاد پس به نظرم کنسول با قیمتایی که مد نظرتونه خیال واهی بیش نیست

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    34.9 KB · مشاهده: 62
منم با دوستان موافقم که دلار دیگه پایین بیا نیست . حتی اگر توافق هم بشه و اقتصاد خوب بشه باز هم پایین اوردن قیمت دلار ضربه سنگینی به اقتصاد میزنهو بهترین راه بالا بردن درامدها و افزایش قدرت خرید هست . در هر صورت من به این زودی طرف نسل بعد نمیرم تا قیمتها واقعی بشه و تولید کنسول زیاد بشه و البته هر کسی برای هزینه کردن باید شرایط زندگیه خودش رو بسنجه که ببینه بخره یا نه

قرار نیست چیزی ارزون بشه. اگه الان نمیتونید بخرید کلا فراموشش کنید برید دنبال یه سرگرمی دیگه. والسلام
این کامنت بدجوری منو یاد یه جمله ی معروف انداخت
( هر کسی از اینجا راضی نیست جمع کنه از ایران بره )

هیچ کس نمیتونه روی هوا در مورد قیمت دلار نظر بده اما راه هایی هست که بشه فهمید اوضاع قراره به چه سمتی بره
بودجه سال 1401 تا حدود زیادی این رو مشخص میکنه ...در بودجه دلار نیمایی رو 23 هزار تومن تعریف کردن در حالی که در بازار آزاد 28 هزار تومن بوده
این یعنی اگر توافق بشه دلار آزاد به 23 تومن نزدیک میشه ( شاید 24-25 تومن ) و اگر توافق نشه در شرایط فعلی بین همین 28 تا 30 باقی میمونه ( اینا رو به عنوان قیمت متوسط در یک سال در نظر بگیرید نه مقطعی )
در کل با دلار 25 تومنی هم معجزه ای قرار نیست رخ بده نهایت کنسول 26 تومنی در بهترین حالت می خواد بشه 23 تومن و در بدترین حالت هم بر میگرده روی همون قیمت 29 تومنی که مدتی بود. در کشوری که تورم بالا وجود داره هیچ وقت جنسی به قیمت 1 سال قبل برنمیگرده این مورد رو خود شما هم به خوبی میدونید
البته به عنوان کسی که مقداری از اقتصاد سررشته دارم اگر قرار بود کنسول بخرم ترجیه میدادم تا قبل عید صبر کنم و ببینم شرایط به کدوم سمت میره و بعد خرید انجام میدادم و از طرفی هم نمیزاشتم در گیر گرونی های سال جدید و عید نوروز و تابستان بشم ( کاری که دقیقا پارسال کردم )
این که تا کنسول نشه 15 میلیون هم نمیخرم هم از سرتون بیرون کنید اینجوری پراید 190 میلیونی هم نمیتونید بخرید تلویزیون 30 میلیونی هم نمیتونید بخرید پیتزای 120 هزار تومنی نمیتونید بخرید و کلا دیگه نمیتونید زندگی کنید چون اینجا همه چی گرونه...اوضاع همینه باید کنار بیاید و بجای لج کردن با خودتون سعی کنید هزینه ها رو مدیریت کنید تا اجناسی که در اولویتتون هست تهیه کنید وگرنه نشستن و چشم دوختن به آینده ی نامعلوم فقط زندگیتون رو نابود میکنه

آخرین ویرایش:
توافق که داره صورت میگیره و قیمت دلار نزولیه و وضعیت تولید سونی هم در حال بهبودی هستش.قطعا قیمتها تا 16 و 17 میلیون تومن کاهش پیدا میکنه.توصیه من هم صبر کردن هستش.
واقعا چطور به بقیه توصیه میکنید؟ اگر گرانتر شد شما مابه التفاوت رو به بچه های سایت میدهید.
تاحالا توی ایران چیزی ارزانتر شده؟حتی فروشنده هم اگر ارزانتر بخره با سود بیشتر میفروشه که همون قیمت میشه و سوال هم بپرسید میگن خرید قبلی با قیمت دلار و درهم بالاتر بوده
اگر نباید عجله کرد چرا خود شما هم کنسول خریدید و هم SSD اضافی؟(تو تاپیک های دیگه دیدم نوشته بودید کنسول خریدید و حافظه SSD)

واقعا چطور به بقیه توصیه میکنید؟ اگر گرانتر شد شما مابه التفاوت رو به بچه های سایت میدهید.
تاحالا توی ایران چیزی ارزانتر شده؟حتی فروشنده هم اگر ارزانتر بخره با سود بیشتر میفروشه که همون قیمت میشه و سوال هم بپرسید میگن خرید قبلی با قیمت دلار و درهم بالاتر بوده
اگر نباید عجله کرد چرا خود شما هم کنسول خریدید و هم SSD اضافی؟(تو تاپیک های دیگه دیدم نوشته بودید کنسول خریدید و حافظه SSD)
هیچ چیز تو این مملکت قابل پیش بینی نیست با قاطعیت حکم ندید کنسول دو هفته پیش تا 28 بالا رفت و حالا میبینی که زیر 25 هست پس نگو چیزی تو مملکت ارزون نمیشه درسته که در بلند مدت چیزی ارزون نمیمونه ولی این طور هم نیست که آدم روی این حساب بره کنسول 28 تومنی بخره.و فکر کنه کنسول 40 تومن میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or