قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
قیمت کنسول بین ۱۷تا ۳۰ نوسان کرده تا حالا،که خیلی زیاده
همین باعث شده ریسک خرید بیشتر بشه
اگه مثل سری ایکس بین ۱۶تا ۲۲ بود
بازم خریدش راحتتر بود
قیمت جهانیش هنوز بالانس نشده
.اینکه تلورانس قیمت اینقدره فکر میکنم بیشتر به خاطر حجم تقاضای بیشتر به نسبت سری ایکسه .
بنابرین اون قیمت ایده آل احتمالا تا 6ماه دیگه هم دیده نمیشه .

• Like
Reactions: Rezaenslaved
بابا چرا مساله رو پیچیده می کنید؟:D
قیمت دلار به احتمال زیاد بیشتر از این ها پایین خواهد اومد (چون همونطور که می بینیم برگشت به برجام و نرمش و اینا قطعیه) و با توجه به نرخ دلار تو بودجه 1400،تا 24-25 میاد پایین دلار که همینم باعث کاهش چند میلیونی تو قیمت کنسول خواهد شد.
ولی این به این معنی نیست که بتونید کنسول رو مثلا 15 تومن بخرید، حداقل تا زمانی که مشکل عرضه کنسول حل نشه به این قیمتها نمیرسه کنسول و همینطور قیمت دلار هم تو میان مدت و طولانی مدت قابل پیش بینی نیست

اگر همین کاهش 3...4 میلیونی در ماه های اینده براتون کافیه بگیرین وگرنه میخواهید بازم بیشتر منتظر بمونید و ..... ریسک محسوب میشه و به خودتون بستگی داره.(چون قیمت دلار در میان مدت و همینطور مشکل عرضه قابل پیش بینی نیست چندان)

+

اینم بگم اینا همش صرفا نظرات شخصیه بچه های سایته و کسی این نظرات رو نباید مرجع قرار بده که بعدا هم شاکی بشه (اینجا وزارت اقتصاد یا گمرک و ... نیس )
.

من موقع
لانچ کنسول نخریدم تا مرداد امسال با ps5 درایو گرفتم با یه استند اضافی 19 تومان اگر اون موقع نمیخریدم الان برام سختر بود خریدش حالا هر کسی بنا بر بوجه و پولی که دستش داره میخره یا کلا لی خیال میشه الان وضعیت اقتصاد بسیار ناپایداره عین بیماری که به کما رفته یه لحضه خوب میشه به چند دقیقه بعد ناگهان آشفته میشه و به حالت مرگ میره .
خودتون رو اذیت نکنین اگر داری الان بخر اگر نداری با شرایط باید کنار بیای من یکی از رفیقام همون موقع بهش گفتم بخر نخرید دو هفته پیش خرید 31 میلیون با یه دسته اضافی الان هر دف منو میبینه انگار بزرگترین دشمنش دیده و متاسفانه دچار فشار خون شده و عین لبو چقندر سرخ میشه حالا سن دوتامون رو هم 80 سال میشه کلا ارزشش رو نداره اعصابتون رو به هم بریزید ولی اینجور که بوش میاد داره قیمتا میاد پایین بنده به شخصه دعا میکنم اینقدر بیاد پایین تا یه عده که واقعا دوست دارن کنسول نسل جدید رو بخرن

خودم میگفتم که زیاد با نسل قبل فرقی نداره وای وقتی fifa 22 next-generation Nba2k22 رو زدم رو ps5 اون موقع تازه فهمیدم چرا یه عده واقعا دنبال خرید کنسول ps5 هستن .

Sent from my Samsung Galaxy Note 10 Plus using Tapatalk

آخرین ویرایش:
من خودم میگفتم مهر میاد روی 20 اونوقت میخرم ولی همین که دیدم قیمتها داره بیشتر میشه یک ماه مونده بود به مهر خریدم 22 و نیم :|
امروز رفتم بازار قیمت دو تا تی وی بگیرم فروشنده گفت قیمتها رو به کاهش هست
ایشالا واسه کنسول هم همنیجوری شه تا دوستانی که نخریدن بتونن بخرن و لذت ببرن

قیمت کنسول یکی تابع قیمت دلار هست یکی هم موجودی.

قیمت دلار با توجه به چشم انداز مذاکرات و وضعیت حاکم به نظر میاد اگر توافقی بشه که احتمالش هم زیاده در کوتاه مدت حتی تا 20 تومن هم ریزش بکنه و بعدش با افزایشی کمی حداقل تا یک مدت زیادی با نرخ 24-25 تومن باقی بمونه.

وضعیت موجودی کنسول هم باز طبق پیش بینی ها از اواسط 2022 که میشه 6 ماه دیگه به حد مناسبی قراره برسه و احتمال بالا از اون کمبود خارج میشیم.

قبلا هم تجربه کردیم که در شرایط غیر تحریم معمولا کنسول و لوازم الکتریکی تو ایران در همون حد قیمت دلاریش فروخته میشه. حتی الانم اگر بازار داخل را برای کنسولی که مشکل کمبود نداره (سری اس) معیار قرار بدیم میبینم که با نرخ حدودا 31 هزارتومان به ازای دلار داره فروش میره. یعنی حدودا 10-15 درصد بالاتر از ارزش واقعیش.

همه اینا را اگر کنار هم قرار بدیم میشه حدس زد که قیمت کنسول ها تا اواسط یا در بدترین شرایط تا اواخر 2022 در سطح دنیا به نرخ دلاریش نزدیک میشه. تو ایرانم باز احتمالا تا اون موقع به قیمت دلاریش نزدیک میشه. حالا خودتون ضرب تقسیم کنید و نگاه کنید به وضعیت جیبتون و اینکه تحمل دارید یا ندارید یا چقدر نیاز به کنسول دارید خرید کنید.

ایت.... خامنه ای : با دشمن در مواردی مذاکره و صحبت و تعامل می کنیم

فشار بخور دلال چند وقت دیگه با افزایش تولید پلی استیشن و کاهش دلار خیلی پایین تر از این قیمت ها میشه ps5 خرید
حواستون باشه دلال ها اینحا هم اکانت دارن بی...... ها
خوب شد گفتی میخاستم امروز برم بخرم
داداش یعنی قیمت کنسول به ۱۵ تومن میرسه؟
دلار هم قیمتش به ۱۸ میرسه؟

خوب شد گفتی میخاستم امروز برم بخرم
داداش یعنی قیمت کنسول به ۱۵ تومن میرسه؟
دلار هم قیمتش به ۱۸ میرسه؟
والا این قضیه کمبود جهانی کنسول مسلما در اینده بهتر میشه.
دلار هم با حرف های امروز رو به پایین اومده. تمام اینها در حد خودشون روی قیمت تاثیر دارن.
حالا حتما مبنا و ملاک ارزونی نقطه 15 میلیون نیست. ولی همون 24 به 20 هم برسه خود 20% کاهش قیمت محسوب میشه.
یه سری پست ها پاک میشد ولی طبق چیزی که من تو این تاپیک میدیدم قیمت که به 27 28 رسیده بود اکانت های یک روزه هم میومدن و میگفتن بهترین موقع همین الانه بخرین وگرنه فردا همین هم گیرتون میاد. تمام اینها خودش اون واقعیت کثیفی که هست رو نشون میده.
منم پیشبینی خاصی ندارم هر کسی که بخواد 20 تومن پول پای کنسول بده باید خودش عقلش برسه و تصمیم بگیره.
ولی اگر مشکل کمبود جهانی حل بشه طبق تجربه نسل های گذشته کنسول رو میشد معادل دلاری تو بازار تهیه کنی.

ایت.... خامنه ای : با دشمن در مواردی مذاکره و صحبت و تعامل می کنیم

فشار بخور دلال چند وقت دیگه با افزایش تولید پلی استیشن و کاهش دلار خیلی پایین تر از این قیمت ها میشه ps5 خرید
حواستون باشه دلال ها اینحا هم اکانت دارن بی...... ها
دوست عزیز بودجه کشور با دلار 23 تومنی بسته شده و خیال خامه که فکر کنیم قیمت دلار از این حد پایینتر بیاد

مملکت ما چیش روی حسابه؟!
شما تا حالا دیدی بی حسابی مملکت به نفع ما رعیت بشه مثلا قیمت کنسول خرکی بیاد پایین؟ خیر همیشه به ضرر ما میشه
الان هم که بودجه اینطور بسته شده دیگه واویلا

چقدر راحت باز عده ای گول خوردن
40 و خورده ای سال گذشته هنوز منتظرید چیزی قیمتش دلاری یا به دلاریش نزدیک بشه
ps4 ای که با 1 تومن خریدیم الان صحبت از بالای 13 تومن قیمت داره
کاش حداقل ملت یکبار هم که شده کتاب مزرعه حیوانات رو میخوندن

بحث قیمت دلار اینطور نیست که هرچقدر ارزون بشه بهتره ...این فکری هست که عوام میکنن
قیمت دلار یعنی تامین بودجه کشور یعنی سود ریالی حاصل از صادرات
قیمت دلار در هیچ حالتی زیر 23 نمیتونه بیاد همین قیمت 23 تومنی دلار آزاد هم رویایی هست و بعید بنظر میرسه چون در اون صورت صادرات متوقف میشه ( چون طرف مواد اولیه رو گرون خریده و حالا باید کالای نهایی رو ارزون تر از قیمت تموم شده بفروشه ) و بودجه هم کم میاد ( همین الانم کسری زیاد داره )
در ضمن قیمت دلار دستوری نیست که دولت الان تصمیم بگیره ارزون شه و ارزون بشه . قیمت دلار به نقدینگی و ارزش پول اون کشور برمیگرده به میزان تعاملاتش با دنیا بر میگرده که پولش چقدر قوی بشه
همه چی هم تحریم و این چیزا نیست وضع ترکیه رو ببینید متوجه میشید

ps4ی که ۱ تومن خریدیم به قیمت دلاریش نزدیک بود دیگه :|

-------

قیمت رسمی PS5 توی دوبی ۲۱۰۰ درهم هست. تقریبا معادل ۵۷۰ دلار. بنابراین قیمتی که به عنوان ایده‌آل باید در نظر بگیریم ۵۷۰ دلاره نه ۵۰۰ دلار.
البته به علت کمبود تو خود دوبی هم ۲۱۰۰ درهم PS5 گیر نمیاد....

چه ربطی به 40 سالگی اینا داره.
من دارم میگم کمبود جهانی نباشه میشه تقریبا معادل دلاری/ درهمی کنسول رو تهیه کرد.
همین 1 تومنی که خودت گفتی صادق بر این موضوع هست.
پرو 400 دلاری رو من خریدم 1420 با دلار 3400 تومنی.
شما بگو دلار باشه صد تومن من حرفی در اون مورد ندارم. میگم در هر زمانی در خارج که کنسول به وفور پیدا بشه به راحتی به قیمت های 500 الی 600 دلار در داخل میشه خرید.

اتفاقا خیلی چیزا همین الانش توی ایران هست که از قیمت دلاریش پایین تره

من چند روز پیش اتفاقا دوبی بودم همه جاشم بلدم عین مرکز تهران اونجا هم جاهای داغونی شبیه توپ خونه داره که قیمتاش خیلی بهتره عین ایرانم می شه چونه زد سر خرید کردن
قیمت ps5 کمترین حالتش 1116 با گارانتیش استاندارد بهم 3170 درهم با کلی چونه گفت می ده بقیه جاها هم کمتر از این نمی دادن تازه اون سمت دیگه تکس ریفاند هم نداره بهت فاکتورم نمی دن
الانم توی ایران حساب کنید قیمت کفش همینه حالا شاید یکم نهایت بیشتر باشه
اون بی شرف دی جی هم هر شعبه ایش که رفتم گفت ندارم گفتم پس چرا توی سایتتون موجوده به قیمت 3.100 گفت خالی بندی اون فقط شعبه اصلیش گفت می تونی سفارش بذاری یک هفته بعد تحویل می دیم به قیمت 3.500 درهم :|

موس ریزر هم می خواستم بخرم هم قیمت ایران در می یومد که اومدم ایران دیروز رفتم یک مغازه دار بهم ارزون تر با 18 ماه گارانتی اصلیش داد این در حالی بود که مغازه کناریش داشت 1.5 ملیون گرون تر می دادش /:)

کلا قیمت های ایران به خیلی فاکتورها بستگی داره خیلی وقت ها توی امریکا یا حتی اروپا اف های خوبی می خورن اما توی دوبی اعمال نمی شه یا بعدا می شه برای همین داستان داره ضمن اینکه خود ایران هم بسته به شرایطش قیمت ها متفاوته

اما از اونجایی که الان توی ایبی دارن استاندارد 700 دلار امریکا هم می فروشن تعطیلات سال میلادی هم تموم شده قاعدتا باید قیمت فضایی ps5 هم کاهش خوبی در ایران پیدا کنه چون 2 ماه پیش رفیقم 21.500 تونست بخره باید به همین حدود قیمت برگرده شایدم کمتر بشه حتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or