پاساژ نخل اهواز با تحویل تو همون لحظه 2 و صدمن الان توپخونه بودم بازار به هم ریخته بود هرکی یه قیمت میداد و کمترین قیمتی که گرفتم 2500 بود یجا که یه قرون هم تخفیف نمیداد گفتم پایین تر گفت برم انبارو ببینم چقد موجوده که وقتی رفت دید گفت نمیشه پایین تر . مثل همیشه دست خالی برگشتم . :d کسانی هم که میان میگند زیر 2500 قیمت دارند بعید میدونم درست باشه . اینطور هم که شنیدم میگند این بار 1600 بعیده حالا ها برسه .
پاساژ نخل اهواز با تحویل تو همون لحظه 2 و صد
به نظر من که داری عجله میکنی محمدجاندوستان من تا چند روز دیگه میرم تهران و این تنها فرصتم برای تهیه کنسوله چون دیگه باید اینترنتی بگیرم که قابل اطمینان نیست
لطفا ارزون ترین جا رو که میتونم دستگاه رو بگیرم پی ام کنید که بن نشید:d
دوستان من سفارش دادم از دوبی برام بیارن که متاسفانه نشد و کنسول تموم شده بود تا چند روزه دیگه یکی از دوستام میخواد از آمریکا برگرده منتها واسه خودش هم میخواد بخره به نظر شما میتونه راحت بیاره یا باید پول گمرک بده؟ خودش میگفت یکیش رو از کارتن باز کنه تو چمدون بیاره یکیش رو هم با کارتن٬ نظرتون چیه؟
از آمریکا جنس آوردن کلا درد سره
در نهایت جلوی گمرک اگر گیر دادن دو کنسول رو کلا باز کنی همه چیش رو احتمال 99% بی خیالت می شن اما جنس بالای 80 دلار از آمریکا بیاری گمرک باید بالاش بدی بر طبق قانون!!!!
دوبی هم گیر میاد فقط باید جاش رو بلد باشی با همون قیمت 1699 درهم می دن
جاش رو از من نپرسید چون جواب نمی دم
از آمریکا جنس آوردن کلا درد سره
در نهایت جلوی گمرک اگر گیر دادن دو کنسول رو کلا باز کنی همه چیش رو احتمال 99% بی خیالت می شن اما جنس بالای 80 دلار از آمریکا بیاری گمرک باید بالاش بدی بر طبق قانون!!!!
دوبی هم گیر میاد فقط باید جاش رو بلد باشی با همون قیمت 1699 درهم می دن
جاش رو از من نپرسید چون جواب نمی دم
نه داداش 1699 خدا بیامرزه پیش فروش بود که تموم شد مهلتش...الان همه سایت ها و... تموم کردن با این قیمت دئست عزیز.
ممنون پس میگم واسه من رو باز کنه بزاره تو چمدون واسه خودش هم با کارتن بیاره نهایتش پول گمرک رو نصف نصف میدیمواسه بازی که گمرک نمیگیرن؟
ممنون از راهنماییت دوست عزیزبگو فاکتور های بازی ها رو جدا جدا بزنه
مثلا 2 تا کنسول گرفتی 4 تا بازی 6 تا فاکتور بگو بگیره
بازی ها توی فاکتور جدا باشن هر کدوم زیر 80 دلار می شن گمرکی نداره (البته گمرکی رو روی مجموع بار مسافر حساب می کنن اما زیاد گیر روی دیسک ها نیستند) ولی شاید مجبور بشی سلفنشون رو باز کنی
تو دوبى كنسول با اين قيمت نيست الكى چيزى نگيد.
1700 درهمى ها يه سرى 13 دسامبر اومد كه تموم شد و يه سرى هم دو روز پيش رسيد كه اونم تموم شده.
تو دوبى كنسول با اين قيمت نيست الكى چيزى نگيد.
1700 درهمى ها يه سرى 13 دسامبر اومد كه تموم شد و يه سرى هم دو روز پيش رسيد كه اونم تموم شده.