Hodor
کاربر سایت
صدرا فروشنده نیست که دروغ بگه!
عجب داستانی داریم با این ملت بازیسنتر
یکی هم که داره از دبی و قیمتاش خبر میده یه کاری کنید بیخیال شه
عجب داستانی داریم با این ملت بازیسنتر
یکی هم که داره از دبی و قیمتاش خبر میده یه کاری کنید بیخیال شه
مگه فروشنده فقط دروغ می گه؟ مگه من گفتم دروغ می گه؟
عزیز همین الان شما خرواری از فروشنده ها رو می بینی که دارن با قیمت 1600-1700 برای 1-2 هفته آینده کنسول می فروشن
فکر کردی اینا از کجا اومده؟ از دبی
دبی با قیمت 1700 درهم موجوده ، زیاد هم موجوده ، یکی برای خودم گرفتم یکی دیگه هم یا این هفته می رم یا هفته دیگه بازی یکی از دوستانم می گیرم اونم عکس می زارم براتون
یکی از مارکت های معروف دبی ps4 با قیمت 1700 درهم موجود داره
مگه فروشنده فقط دروغ می گه؟ مگه من گفتم دروغ می گه؟
عزیز همین الان شما خرواری از فروشنده ها رو می بینی که دارن با قیمت 1600-1700 برای 1-2 هفته آینده کنسول می فروشن
فکر کردی اینا از کجا اومده؟ از دبی
دبی با قیمت 1700 درهم موجوده ، زیاد هم موجوده ، یکی برای خودم گرفتم یکی دیگه هم یا این هفته می رم یا هفته دیگه بازی یکی از دوستانم می گیرم اونم عکس می زارم براتون
یکی از مارکت های معروف دبی ps4 با قیمت 1700 درهم موجود داره
قیمتش فعلا بالای 2 هست ولی عجله نکن!دوستان الان ps4 با چه قیمتی راحت تو تهران پیدا میشه؟
اینجا که اصلا نیست هرکی پیش خرید کرده گرفته فقط. اگه میدونستم اینجوری قحطی میشه منم پیش خرید میکردم.
چقدر بالای 2؟ اگه مثلا دووصد اینا باشه با قیمت معمولیه ترکیه یکیه. (اینجا وسایل الکتریکی خیلی مالیات داره)قیمتش فعلا بالای 2 هست ولی عجله نکن!
بزار سری بعد ساخت بگیر هم دیگه مشکل خرابی هایی که تو این سری بود خیلی کمتره هم قیمت بهتره
نه دو دویست سیصدچقدر بالای 2؟ اگه مثلا دووصد اینا باشه با قیمت معمولیه ترکیه یکیه. (اینجا وسایل الکتریکی خیلی مالیات داره)
من چون چند روز دیگه دارم میام ایران گفتم اگه اونجا گیر میاد اونجا بخرم.
ولی اگه دوو هشتصد نهصد باشه نمی ارزه.
چقدر بالای 2؟ اگه مثلا دووصد اینا باشه با قیمت معمولیه ترکیه یکیه. (اینجا وسایل الکتریکی خیلی مالیات داره)
من چون چند روز دیگه دارم میام ایران گفتم اگه اونجا گیر میاد اونجا بخرم.
ولی اگه دوو هشتصد نهصد باشه نمی ارزه.
البته کسی که مسافر باشه می تونه برگه tax بگیره توی فرودگاه بهت مبلغی رو بر می گردونن اما جنس ها به قول خود ترکا kdv dahildir اه موقع خرید :d
در کل 18% تکس می خوره روی ps4
اما با قیمت های الان ایران فکر کنم از همون ترکیه بگیری بهتره حداقل از لحاظ warranty البته بماند که سونی توی ترکیه هم vgc هاش ساپورت درست حسابی نداره اما از ایران بهتره
اینجا آخه پیدا نمیشه اصلا. هرکی پیش خرید کرده گرفته دیگه نیست. اگه جایی رو میشناسی تو استانبول که داره آدرس بده.
من یه جارو پیدا کردم داشت ولی میگفت با یه بازی 2200 لیر. خیلی گرونه. اونایی که پیش خید کردن فکر کنم 1200 لیر خریدن.