phoenix666
کاربر سایت
قشم ریجن 3 رو خیلی گرون میدنتو قشم قیمت ریجن 2
1550 تومان
این کل کل رو من هم توی جریانش بودم...قیمتهای بازار دچار سردرگمی شدید شده...
هر جا یه قیمت داره میگه واسه خودش
قیمتها الان به این شکله:
ریجن 1: 1.690.000 تومان تا 1.760.000 تومان
ریجن 2: 1.850.000 تومان تا 1.900.000 تومان
ریجن 3: 1.750.000 تومان تا 1.790.000 تومان
مدیر یکی از فروشگاههای معروف به من میگفت که دلیل این پایین اومدن قیمتها به صورت روزانه و حتی دقیقه ای،کل کل 3 وارد کننده بوده برای ضرر دادن اون یکی...
در ضمن من رسمن فهمیدم قیمت فروش وارد کننده ها به فروشنده ها چقدر هست.اونطور که من شنیدم و دیدم یکی از فروشندگان داشت با همکارش رمزی با حرکتهای دست روی شیشه دخل نشون میداد و فکر میکرد من حواسم نیست اما باور کنید دیدم که روی شیشه با دست داشت می نوشت 1.550 و به همکارش میگفت اگر این دستگاه رو ریجن 1 به این قیمت (اشاره به قیمتی که با دست داشت روی شیشه مینوشت) داد چندتا بگیر ازش بیار...
ریجن 1 پلمپ شرکتی نداره ولی چسب پلمپ داره که باز شده باشه کاملا مشخص هست و بدنه جعبه خراب میشه.PS4 ریجن 2 : 1840 - 1890
PS4 ریجن 1 : 1650 - 1710
--------------------------------------
چهارشنبه 16 بهمن
جنس تو بازار کمه خرده فروشها ندارن از کله گنده ها میگیرن براتون واسه همین بیشتر از روزای قبل قیمت میدن ... 5 شنبه یا شنبه OK میشه
ریجن 3 هم نیست : این همون ریجنیه که ناز میکردن بعضی ها براش. حالا همینو سفید کنن بگن 1900 همه فقط 3 میخوان اصلا هم جای X و O اهمیت نداره
نکته : سونی یه کار بزرگ کرد و یه قسمت کنسول رو براق دراورد دقیقا مثل دزدگیره. اگر پکی رو باز کردن براتون جای دست اثر انگشت و خط و خش ریز پاک کردن با دستمال روش بود اصلا نخرید(توجیه دوستان اینه که تو بار اینجوری شده)
ریجن 2 ها اکثرا پلم هستند به پلم جومبو توجه کنید اما ریجن 1 و 3 پلم ندارن پس موقع خرید خیلی مواظب باشید