قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیزان الان قیمت

دسته مشکی و بازی ها چنده؟

خودم تقریبا میدونم ولی قیمت کف بازارو میخوام
Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

آخرین ویرایش:
رفقا چرا انقدر بین ریجنها اختلاف قیمت هست؟؟؟
و اینکه کدوم پیشنهاد میشه؟؟

همیشه اوایل نسل ریجن 1 و 3 میاد ولی در آخر ریجن 2 هست که همه گیر میشه و چند ماه دیگه ریجن 2 از همه ارزونتر هست چون راحتر به ایران می رسه

فرق خاصی هم ندارن تو XBOX 360 چون هر ریجنی بازی مخصوص همون ریجن رو اجرا می کرد یکم دردسر ساز بود ولی الان هیچ مشکلی نداره و هر کدوم رو بخری فرقی نمی بینی با این تفاوت که ریجن سه فقط جای دوتا از دکمه ها بر عکس هست یعنی به جای اینکه OK روی دکمه X باشه روی O هست

یکی اومد یه چیزی گفت زیاد جدیش نگیر
بنده خدا خواست یه جوی به این تاپیک بده

دوست گرامی این نوع طرز صحبت درست نیست بعضی کاربرا شناخته شده هستن برا همه مخصوصا ایشون (آقا بهروز)

در ضمن باید قیمت همین حدودا باشه انقدر قیمت بالا به خوردمون دادن شما تعجب میکنی... در ضمن اهواز بارشون مستقله (از طریق دبی و...) از پایتخت نمیارن که تعجب میکنی

دوست گرامی این نوع طرز صحبت درست نیست بعضی کاربرا شناخته شده هستن برا همه مخصوصا ایشون (آقا بهروز)

در ضمن باید قیمت همین حدودا باشه انقدر قیمت بالا به خوردمون دادن شما تعجب میکنی... در ضمن اهواز بارشون مستقله (از طریق دبی و...) از پایتخت نمیارن که تعجب میکنی

شما بگو 1400 و 1550 ریجن 1 و 2 رو
من میگم ممکنه و شاید بدن ولی هیچ جا این دو تا رو یه قیمت نمیدن
ابهامه من در این مورد بود و قصده بدی نداشتم
میدونم مخاطبتون اون دوستمون بود ولی لازم دیدم این توضیح رو بدم

ابهام چیه عزیز من...این داستانش شده مثل گوشی نوت 3 یک روز سفیدش 30 تومن گرنتره یک روز مشکیش 30 تومن گرونتره یکروزم قیمتا یکیه
اینا همش مسخره بازیه فروشنده هاست

یکی اومد یه چیزی گفت زیاد جدیش نگیر
بنده خدا خواست یه جوی به این تاپیک بده
قیمت ها توی اهواز از بقیه ایران ارزون تره
ریجن چی برادر ؟اینا مسخره بازی فروشنده هاست قانون جنگله هر کی هرجا هر کاری دوست داره میکنه

دوستان یکی میاد قیمت می‌ذاره بالاس یه چیزی بگید ولی وقتی معقول هست و چند نفر دیگه هم حدود همون قیمت رو گذاشتن شور حسینی که آی چرا داری جو می‌دی و دروغ می‌گی و... ور ندارین.
نهایتش خیلی خریدارید (فروشنده نیستید خودتون :دی) تو پیغام خصوصی از طرف بپرسید از کجا قیمت گرفتی!

متاسفانه با اینکه تو آمریکا حدود 1200 در میآد و مسافر از اونور خیلی داریم، ولی چون خیلی سنگین و جاگیره آدم روش نمیشه بگه براش بیارند.

قیمت الان بازار ریجن 1 چنده؟ همون 1600؟
دوربینش چنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or