mahdi007
کاربر سایت
آکبند ریجن 3 => 1.680
آکبند ریجن 1 => 1.670
کدوم شهر یا استان؟؟
آکبند ریجن 3 => 1.680
آکبند ریجن 1 => 1.670
دوستان من هم امروز ریجن1 رو خریدم با یه دسته اضافی و یه فیفا 14 سر جمع 2050 تومن
امیدوارم شما هم به زودی بخرید و لذت ببرید..
چه ریجنی؟قیمت بوشهر 2 جا پرسیدم 1870 و 1940 لامصبا اون که میگفت 1940 یه جوری میگفت من سود نمیکنم روش من شاخ در اوردم میگفت ما سودی نمیکنیم و فقط کنسول رو میاریم رد میکنیم !!! ولش کن
دسته هم 250 و 210 میگفتن
نه داداش اشتباه نمیکنمآقا اشتباه نمیکنی بازی با دسته خودش 450 تومن میشه یعنی دستگاه 1.600 داده بهت؟؟
خوب معلومه چون شما عمده که نمیخری!!!!!!!!یکی از دوستام عربستان هست الان ، دیروز "جده" بود . قیمت رو بهمراه یک بازی assassin creed بدون هیچ چیز اضافی دیگه ای به تومن خودمون حدود ۱۷۵۰ اینطورا افتاده براش. مثل اینکه ریجن اروپا هم بوده.
بعد چیزی که برام عجیب بود. قیمت بازی ها بود ، به تومن بازیها اونجا ۲۴۰ تومن براش میفتاد که من گفتم نخره از اونجا.
قیمت دسته هم ۲۴۰ تومن.
به عنوان زائر ایرانی بخوای از عربستان خرید کنی باید هم همچین بلایی سرت بیاد .یکی از دوستام عربستان هست الان ، دیروز "جده" بود . قیمت رو بهمراه یک بازی assassin creed بدون هیچ چیز اضافی دیگه ای به تومن خودمون حدود ۱۷۵۰ اینطورا افتاده براش. مثل اینکه ریجن اروپا هم بوده.
بعد چیزی که برام عجیب بود. قیمت بازی ها بود ، به تومن بازیها اونجا ۲۴۰ تومن براش میفتاد که من گفتم نخره از اونجا.
قیمت دسته هم ۲۴۰ تومن.
سلام
به عنوان زائر ایرانی بخوای از عربستان خرید کنی باید هم همچین بلایی سرت بیاد .
اینجوری که معلومه تو همین مملکت خودمون فیمتا داره نرمال میشه کم کم .