دقیقا باهات موافقم ولی خبر بد اینه که من شنیدم تا عید قیمت ها تغییر نمی کنن!بابا عجله نکنید بخدا نسل هشتم فرار نمیکنه...لااقل بزارید قیمتا شکسته بشه.
والا بنده الان دارم عناوین انحصاری ps3 رو دوباره مرور میکنم آنلاینم کنارشون میزنم تا زمانی که بتونم قیمت معقول که بنظر من 1500 نهایتش 1600 بشه بخرم.
هیچ عجله ای هم ندارم.فعلا دارم با ps3 یم لذت میبرم...حتی بازیهای میکرو تا ps2 هم روش اجرا میکنم:d
تا 2500 هم پول برام جور میشه که بخرم ولی دیوانه نیستم یک میلیون اضافه بدم واسه 3 ماه زودتر بازی کردن نسل بعد...
تنها مشکل ماها اینه که میخوایم زودتر بیفتیم تو چاه...وگرنه نه سونی فرار میکنه...نه ps4...نه بازیها
ماهی رو هروقت از آب بگیری تازست.
بهرحال صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
آرش جان،
یک چیزی هست وقتی جنس به صورت کادو ارسال بشه و تکی باشه گیر نمیدن...
اطلاع راجع به این موضوع داری یا اشتباه میکنم ؟
مرسی
پیش فروش PS4 Console 500GB - Standard Edition ریجن 1 (پک آمریکا):
قیمت کل : یک میلیون و هفتصد و چهل و پنج هزار تومان (1.745.000 تومن)
زمان تحویل : 10 تا 20 بهمن ماه
شرایط پرداخت:
- پرداخت مبلغ 295.000 ( دویست و نود و پنج هزار) تومان بعنوان بیعانه اولیه
- پرداخت مبلغ 1.450.000 تومان بهنگام تحویل دستگاه
نکته : در صورت افزایش نرخ دلار به هنگام تحویل کنسول در تهران به مبالغ بالای 3000 تومان ، مبلغ دریافتی قسمت دوم که بهنگام تحویل است ، ممکن است افزایش یابد .
شرایط پیش فروش:
1- فقط برای نسخه معمولی ( غیر باندل ) ریجن 1 ( سفارش امریکا ) بیعانه و سفارش قبول میکنیم .
2- حداکثر زمان واریز بیعانه قطعی نمودن پیش خرید ، پایان روز شنبه 21 دیماه میباشد.
3- پس از پرداخت پیش پرداخت و قطعی نمودن سفارش ، در صورتیکه خریدار منصرف شده و بخواهد سفارش خود را کنسل کند مبلغ 150.000 ( یکصد و پنجاه هزار) تومان از بیعانه دریافتی کسر شده و الباقی مبلغ طی حداکثر دو روزکاری عودت داده میشود.
4- با توجه به اینکه این معامله بصورت پیش فروش است و تا زمان تحویل دستگاه ممکن است که اتفاقات غیر منتظره و خارج از کنترل ما رخ دهد که تحویل دستگاه را غیر ممکن سازد ، در صورت عدم تحویل کنسول حداکثر تا 3 اسفندماه 92 ، بیعانه دریافتی بصورت کامل بعلاوه 22 درصد سود روزشمار سالانه عودت داده خواهد شد.
5- جهت تهیه بازی های این کنسول و دسته مشکی آن ، مشکل خاصی وجود ندارد . کسانیکه مایلند تا بهنگام تحویل دستگاه ، دسته اضافه و یا بازی مورد نظرشان را دریافت نمایند ، میتوانند بعنوان بیعانه ، به ازا هر عنوان بازی مبلغ یکصد هزار تومان به مبلغ بیعانه فوق اضافه نموده و واریز نمایند. (جهت اضافه نمودن بیعانه بازی ها و یا دسته ، از کارت های پیش پرداخت استفاده نمایید)
زمان تست :
این کنسول بصورت اکبند و پلمپ اصلی تحویل شده و زمان تست ندارد . در صورت تمایل مشتری ، میتوانیم بدون هیچگونه هزینه اضافه ، قبل از ارسال ، دستگاه را از لحاظ روشن شدن و تصویر دادن تست نموده و سپس آنرا ارسال نماییم.
پیش فروش PS4 Console 500GB - Standard Edition ریجن 1 (پک آمریکا):
قیمت کل : یک میلیون و ششصد و نود و پنج هزار تومان (1.695.000 تومن)
زمان تحویل : 10 تا 20 بهمن ماه
شرایط پرداخت:
- پرداخت مبلغ 1.495.000 ( یک میلیون و چهارصد و نود و پنج هزار) تومان بعنوان بیعانه اولیه
- پرداخت مبلغ 200 هزار تومان بهنگام تحویل دستگاه
نکته : در صورت جهش قیمت زیاد و ناگهانی نرخ ارز به هنگام تحویل کنسول در تهران ، مبلغ دریافتی قسمت دوم که بهنگام تحویل است ، ممکن است افزایش یابد . ( افزایش قیمت دلار به مبالغی بیش از 3200 تومان )
شرایط پیش فروش:
1- فقط برای نسخه معمولی ( غیر باندل ) ریجن 1 ( سفارش امریکا ) بیعانه و سفارش قبول میکنیم .
2- حداکثر زمان واریز بیعانه قطعی نمودن پیش خرید ، پایان روز شنبه 21 دیماه میباشد.
3- پس از پرداخت پیش پرداخت و قطعی نمودن سفارش ، در صورتیکه خریدار منصرف شده و بخواهد سفارش خود را کنسل کند مبلغ 150.000 ( یکصد و پنجاه هزار) تومان از بیعانه دریافتی کسر شده و الباقی مبلغ طی حداکثر دو روزکاری عودت داده میشود.
4- با توجه به اینکه این معامله بصورت پیش فروش است و تا زمان تحویل دستگاه ممکن است که اتفاقات غیر منتظره و خارج از کنترل ما رخ دهد که تحویل دستگاه را غیر ممکن سازد ، در صورت عدم تحویل کنسول حداکثر تا 3 اسفندماه 92 ، بیعانه دریافتی بصورت کامل بعلاوه 22 درصد سود روزشمار سالانه عودت داده خواهد شد.
5- جهت تهیه بازی های این کنسول و دسته مشکی آن ، مشکل خاصی وجود ندارد . کسانیکه مایلند تا بهنگام تحویل دستگاه ، دسته اضافه و یا بازی مورد نظرشان را دریافت نمایند ، میتوانند بعنوان بیعانه ، به ازا هر عنوان بازی مبلغ یکصد هزار تومان به مبلغ بیعانه فوق اضافه نموده و واریز نمایند. (جهت اضافه نمودن بیعانه بازی ها و یا دسته ، از کارت های پیش پرداخت استفاده نمایید)
زمان تست :
این کنسول بصورت اکبند و پلمپ اصلی تحویل شده و زمان تست ندارد . در صورت تمایل مشتری ، میتوانیم بدون هیچگونه هزینه اضافه ، قبل از ارسال ، دستگاه را از لحاظ روشن شدن و تصویر دادن تست نموده و سپس آنرا ارسال نماییم.