قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این فروشگاه هم دست کمی از بقیه نداره!
من چند وقت پیش یه رم 8 گیگ ویتا ازشون خریدم 89 تومن قبلش زنگ زدم واسه مطمعا شدن از قیمت
گفتند که قیمت همون 89 تومن هست منم رفتم خریدم با 89 تومن چند ساعت بعد رفتم دیدم زده بود 79 تومن!!!!!؟؟ یعنی تو چند ساعت قیمتش 10 تومن کم شد!
حالا بحث من اون 10 تومن نیست و واسه من 10 تومن مهم نیست ولی درکل این نشون دهنده اینه که اینا هم بجز پولی به چیز دیگه ای اهمیت نمیدن
حالا چه هزار تومن چه یه ملیون!
به هرحال وظیفه ام بود که دوستان رو مطلع کنم ..... دراخر دوستان فعلا که هیچ پیش فروشی به خوبیو خوشی و همون قیمتی که قول رو داده بودن نرسیده به دست مشتری!!
پس بهتره دیگه گول نخوریم و وسوسه اینا نشیم...

من یکی از دوستانم در سری اول پیش فروش های ps4 از این سایت خرید کرده بود و دریافت کرد
در کل حالا با بحث قیمتی اش کاری ندارم اما سر حرفش هست

بچه ها مایکی ازدوستامون تو کنگانه میگه اونجا 1700هستش
البته تو یه سایتی هم دیدم1700بود بچه های جنوب لطفا بگید این موضوع صحت داره که توکنگان به این قیمت میفروشن

سلام من جم هستم هر هفته یه سر میزنم کنگان اگه میشه ادرس بدین برم ببینم راسه یا نه P:

دوستان مثل اینکه قیمت داره لحظه ای میاد پایین :d معلومه قراره طی روزهای آینده طوفان به پا شه حالا چطوری خدا میدونه
الان ریجن 3 هست 2.040.00 و ریجن آمریکا 2.080.00

دوستان مثل اینکه قیمت داره لحظه ای میاد پایین :d معلومه قراره طی روزهای آینده طوفان به پا شه حالا چطوری خدا میدونه
الان ریجن 3 هست 2.040.00 و ریجن آمریکا 2.080.00
با انصراف دادن خیلی از مشتریهای اون 1.650 ایه مشخصه یه سری می خوان با کم کردن قیمتهاشون که بی ارتباط با مشترهیای اون سایته هم نیست از آب گل آلود ماهی بگیرن اما گول این قیمتها رو نخورید،فوقش تا پس از جشن نوروز صبر کنید که دست کم بازیهای نابی مثل Watch Dogs و Infamous Second Son هم عرضه شده باشه و محدود به KZ:SF و BF4 نشید و در ضمن تا اون موقع همه جا دیگه سقف قیمتهاشون 1.700 رسیده

چشم رو هم بذارید تموم شده این سه ماه...

این پیش فروش ها جو خوبی راه انداخت که قیمت ها تکون بخوره ولی پیش فروش در ایران یعنی پشم.:-&
فردا پس فردا قیمت های ps4 بازی و دسته اینارو تو بندر چک میکنم ببینم چجوریاس..

یه دستگاه با چهار بازی {کالاف گوست - نیدفور اسپید - فیفا14 - کیلزون}و سه دسته به نظرتون 3 میلیون میارزه!؟
پول همون 4 تا بازی میشه 1 میلیون :d
سه تا دوال شوک 4 هم تقریبا میشه 700 تومن!
پس با این حساب قیمت کنسول تقریبا 1300 میفته!
عالیه ولی خب بعید میدونم کسی این رو به شما پیشنهاد داده باشه!! :d

یه دستگاه با چهار بازی {کالاف گوست - نیدفور اسپید - فیفا14 - کیلزون}و سه دسته به نظرتون 3 میلیون میارزه!؟

هر بازی رو بگیری 180 و هر دسته رو 240 کنسول میفته 1800
اون تاپیک رو منم دیدم البته ، در کل قیمتش خوبه ، فکر می کنم از play-asia اومده

بیانیه یکی از سایت ها که پیش فروش می کرد:

عذرخواهی ، من واقعا متاسفم:
و اما داستان از چه قرار بود. اواسط آذر ماه بود که یکی از بچه های تحریریه پردیس گیم با من تماس گرفت و گفت میتونه منو به وارد کننده ای کانکت کنه که کنسول رو با قیمت مناسب به ما بده و آدم محترم ، منصف و مورد تاییدی هست. شماره آقای ش.ر رو به من دادند با ایشون تماس گرفتم ابتدا روی صد کنسول صحبت کردم و گفتم میتونم حتی بیشتر از دویصت تا هم پیش فروش کنم اگه واقعا چنین باری دارید من تبلیغات گسترده ای رو شروع میکنم ، آقای ر هم به من اطمینان داد که این بار حتی اوردرش داده شده از اروپا و بار تو راهه و نهایت تا آخر آذر ماه گمرک ایران خواهد بود. منم همونطور که ملاحظه کردید تبلیغات گسترده ای رو شروع کردم که چیزی بیشتر از دو میلیون تومن برای من هزینه داشت. حدود یک میلیون تومن کارتن و پلاستیک حباب دار و وسایل بسته بندی تهیه کردم. تعداد زیادی DS4 تهیه کردم و استقبال خوبی شد و هر صد کنسولی که به سفارش ها اضافه میشد با ایشون تماس میگرفتم اطلاع میدادم و ایشون هر بار این اطمینان رو به من میداد که هیچ مشکلی نیست. کاملا آماده بودم تا بار ایشون برسه. آخر آذر ماه رسید تماس گرفتم با آقای ر گفتن بار دیگه انقریبه که برسه و نهایت تا ده روز دیگه قابل تحویل هست. از همین جا اضطراب و نگرانی بنده شروع شد اواخر مهلت ده روزه ایشون حتی درست و حسابی جواب تلفن هم نمیداد ده ها بار باید تماس میگرفتم تا یه پیامک بفرسته بگه خستم بزار استراحت کنم. خلاصه تو یکی از همین پیامک ها گفتن بار 16 دی قابل تحویله. گفتم لطفا بارنامه ای فاکتوری چیزی در اختیار من بگذارید که من به مشتری ها نشون بدم خاطرشون آسوده بشه که اونم نداد تا 16 دی هم رسیدو باز خبری نشد و به من تو یکی از پیامک هاشون گفتن اگه بار ما اوکی نشد برو از جای دیگه تهیه کن به همین راحتی!! آخر هم متوجه نشدم این بار زاده تخیل یک آدم مجنون بود یا واقعی بود و با قیمت بالاتر جای دیگه فروخته شد یا عواملی دوست نداشتند این بار به دست من برسه و به هر طریق مانع شدند. این ها رو دیگه خدا عالمه. بنده ایشون رو واگذار کردم بخدا که با آبرو و حیثیت من بازی کرد.
دوستان زیادی شماره تماس این آقای ر رو از من خواستند این شماره ی ایشون هست: *****- ش.ر
آقای ر دیدار به قیامت.
من در این ماجرا خودم رو مقصر میدونم و از این جریانات واقعا متاسف و از تک تک دوستان عذرخواهی میکنم اگه براتون امکانش هست بنده رو حلال کنید.
من واقعا دیگه انگیزه ای هم برای اون فروش جدیدی که گذاشتم ندارم حرف حدیث های زیادی میگن و واقعا دیگه خارج از تحمل این حقیر است. این فروش جدید هم کانال مناسبی بود ولی انگیزه و اشتیاق خودش رو میطلبه که من دیگه توان هندل کردنش رو ندارم.
برای باز پرداخت وجهی که پیش من دارید لطف بفرمایید با استفاده از ایمیلی که برای ثبت پیش خرید استفاده کردید ایمیلی حاوی شماره کارت و شماره حساب بانکی تون و نام صاحب حساب برای بنده ارسال کنید تا برای باز پرداخت ها اقدام کنم. خواهشی که دارم برای بازپرداخت ها چند روزی مهلت دهید که من نقل و انتقالات رو برای همه انجام بدم همون طور که میدونید نفرات زیاده من از همین امشب شروع میکنم به بازگرداندن پول ها به شما.
در پایان یک بار دیگه از تک تک عزیزانی که باعث مکدر شدن خاطر ایشان شدم و سبب رنجش و ناراحتی شان شدم عذرخواهی میکنم و بار دیگه طلب حلالیت دارم.
اینجا جا داره از دوست خوبم جناب بابک بهیزاد هم کمال تشکر را کنم که این روزهای پایانی سعی کردند به من کمک کنند ولی کمک ایشان هم در تحمل این جو حاکم نبود و قطعا حرف حدیث های جدیدی را سبب میشد. بابک جان ازت ممنونم حسن نیت شما بر من پوشیده نیست.
در پناه حق شاد و سرافراز باشید

پ.ن: بابک بهیزاد صاحب یکی از معروف ترین فروشگاه های گیم ایران هست که یک سری هم خودشون پیش فروش گرفتن و تحویل دادن

من واقعا ناراحت شدم :(

فقط خواهشی که دارم اینه که تاپیک رو به حاشیه نبرید که یا خرواری پست پاک شه یا کلا تخته شه :d

آخرین ویرایش:
بحث آقای مذکوری و کلیه مباحث پیرامون اون را تموم کنین
ایشون فرد قابل احترامی هستن
دیگه دوست ندارم هیچ بحثی ( چه خوب، چه بد) از ایشون و سایتشون اینجا برده بشه
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or