hellboy2010
کاربر سایت
یکی از دوستان من از همین سایت معروف پیش فروش کرده بنده خدا حالاکه میخواد کنسل کنه فروشنده پولشو برگشت نمیزنه . تازه تسویه کامل هم کرده
پیش فروش کنسول PS4:
با توجه به تقاضای مشتریان ، برای پیش فروش مجدد این کنسول با قیمتی مناسب در نظر داریم که یک سری پیش فروش دیگر انجام دهیم و صحبت های مقدماتی آن هم انجام گرفته است.
لطفا فقط کسانیکه مایل هستند با شرایط زیر در این پیش فروش شرکت کنند ، در زیر کامنت مربوطه اعلام آمادگی نمایند:
ریجن دستگاه : ریجن 1
مبلغ بیعانه : 1.480.000 تومان
هزینه انصراف : 150 هزار تومان
زمان تحویل : اواسط بهمن ماه ( 10 تا 20 بهمن )
قیمت تقریبی : 1.750.000 تا 1.850.000 تومن
قیمت نهایی تا پایان هفته و باتوجه به تعداد داوطلبین و قطعی شدن پیش فروش اعلام میشود .
یکی از دوستان من از همین سایت معروف پیش فروش کرده بنده خدا حالاکه میخواد کنسل کنه فروشنده پولشو برگشت نمیزنه . تازه تسویه کامل هم کرده
ملت از اون روزی که فهمیدن ps4 قراره با کمبود مواجه بشه،رفتن پیش خریدهاشون رو به قیمت بالاتر فروختن.الان یارو تو توکیو و نیویورک هم کنسول گیرش نمیاد حالا حداقل خوبه تو ایران موجود هست
دوستان خواهشن قیمت بالای 1.700.000 تومن رو تحریم کنید...این رو چندین صفحه پیش هم گفتم و این بار هم می گم (البته اگر ناظرین محترمه دوباره پاک نکنند ) فراموش نکنید که تعیین کننده اصلی قیمتها من و شما هستیم اینقدر نخرید تا کنسولها رو دستشون باد کنه بیان التماس کنن...تورو خدا سریع جو نگیرتتون برید تا گقتن 1.900 یا 1.800 پول بدین بخرین!!! همیشه می گن عجله کار شیطونه اما هر کس این تشبیه جمله رو اختراع کرده اشتباه کرده چون عله کار انسانه چرا که شیطون همیشه با برنامه ریزی و صبوری کارشو پیش می بره پس شما هم بیاییدو مثل اون شیطون صبر و برنامه ریزی داشته باشید...
این داستان کوتاهی که تعریف می کنم واستون واقعیه،قیمت مرغ چند وقت پیش تو یک کشور که دقیقن یادم نیست الان کدوم بود به یک باره افزایش یافت،مردم ریختن بیرون اعتراض کردن و همه تصمیم گرفتن که برای مدتی از خرید گوشت مرغ خودداری کنند و در واقع تحریم کنن و همه محکم سر حرفشون ایستادند تا اینکه تولید کننده های گوشت مرغ و مرغداریهای اون کشور وقتی دیدن حجم زیادی گوشت مرغ رو دستشون مونده و در معرض فاسد شدن هست تصمیم گرفتن به خواسته مردم تن بدن و قیمت رو به روال ابتدایی برگردونن و ضرر و زیانهایی هم دچار بشن...
این ماجرا در تمام زمینه ها جواب میده،ماجرای تحریم خیلی موثر هست،دقت کنید همین کسانی که تا یک ماه پیش داشتن PS4 رو به قیمت 2.800 میدادن همونهایی هستند که به خاطر کمبود خریدار مجبور به قیمت گذاری در حدود 2.000.000 تومن تا 2.200.000 تومن شدند پس خواهشن شیطون باشیدو عجله نکنید...
فکر می کنم منم از همون سایت پیش خرید کردم. منم به احتمال زیاد میخوام کنسل کنم. میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟!! چرا برگشت نمیزنه ؟!! بخواد با من اینکار رو بکنه تمام مشخصاتش رو در میارم...
این فروشگاه هم دست کمی از بقیه نداره!از طرف یکی از فروشگاه های معروف که فروشگاه اینترنتی هم داره