قیمت پلی استیشن 4 [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter Boss
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی از دوستان من از همین سایت معروف پیش فروش کرده بنده خدا حالاکه میخواد کنسل کنه فروشنده پولشو برگشت نمیزنه . تازه تسویه کامل هم کرده :(

پیش فروش کنسول PS4:

با توجه به تقاضای مشتریان ، برای پیش فروش مجدد این کنسول با قیمتی مناسب در نظر داریم که یک سری پیش فروش دیگر انجام دهیم و صحبت های مقدماتی آن هم انجام گرفته است.
لطفا فقط کسانیکه مایل هستند با شرایط زیر در این پیش فروش شرکت کنند ، در زیر کامنت مربوطه اعلام آمادگی نمایند:

ریجن دستگاه : ریجن 1
مبلغ بیعانه : 1.480.000 تومان
هزینه انصراف : 150 هزار تومان
زمان تحویل : اواسط بهمن ماه ( 10 تا 20 بهمن )
قیمت تقریبی : 1.750.000 تا 1.850.000 تومن
قیمت نهایی تا پایان هفته و باتوجه به تعداد داوطلبین و قطعی شدن پیش فروش اعلام میشود .

از طرف یکی از فروشگاه های معروف که فروشگاه اینترنتی هم داره

یکی از دوستان من از همین سایت معروف پیش فروش کرده بنده خدا حالاکه میخواد کنسل کنه فروشنده پولشو برگشت نمیزنه . تازه تسویه کامل هم کرده :(

فکر می کنم منم از همون سایت پیش خرید کردم. منم به احتمال زیاد میخوام کنسل کنم. میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟!! چرا برگشت نمیزنه ؟!! بخواد با من اینکار رو بکنه تمام مشخصاتش رو در میارم...

الان یارو تو توکیو و نیویورک هم کنسول گیرش نمیاد حالا حداقل خوبه تو ایران موجود هست
ملت از اون روزی که فهمیدن ps4 قراره با کمبود مواجه بشه،رفتن پیش خریدهاشون رو به قیمت بالاتر فروختن.
همین الان توی خیلی از خرده فروشی ها با قیمت 500 دلار هم هست که فرقی با اک به جز قیمتش نداره.
تا وقتی خود سونی تولیدش زیاد نکنه و کنسول های بیشتری توی بازار نده.وضعیت همینه
این ps4 هایی که هست تا وقتی قیمتش بالاست زیاد فرقی با نبودش نداره.

دوستان خواهشن قیمت بالای 1.700.000 تومن رو تحریم کنید...این رو چندین صفحه پیش هم گفتم و این بار هم می گم (البته اگر ناظرین محترمه دوباره پاک نکنند:| ) فراموش نکنید که تعیین کننده اصلی قیمتها من و شما هستیم اینقدر نخرید تا کنسولها رو دستشون باد کنه بیان التماس کنن...تورو خدا سریع جو نگیرتتون برید تا گقتن 1.900 یا 1.800 پول بدین بخرین!!! همیشه می گن عجله کار شیطونه اما هر کس این تشبیه جمله رو اختراع کرده اشتباه کرده چون عله کار انسانه چرا که شیطون همیشه با برنامه ریزی و صبوری کارشو پیش می بره پس شما هم بیاییدو مثل اون شیطون صبر و برنامه ریزی داشته باشید...

این داستان کوتاهی که تعریف می کنم واستون واقعیه،قیمت مرغ چند وقت پیش تو یک کشور که دقیقن یادم نیست الان کدوم بود به یک باره افزایش یافت،مردم ریختن بیرون اعتراض کردن و همه تصمیم گرفتن که برای مدتی از خرید گوشت مرغ خودداری کنند و در واقع تحریم کنن و همه محکم سر حرفشون ایستادند تا اینکه تولید کننده های گوشت مرغ و مرغداریهای اون کشور وقتی دیدن حجم زیادی گوشت مرغ رو دستشون مونده و در معرض فاسد شدن هست تصمیم گرفتن به خواسته مردم تن بدن و قیمت رو به روال ابتدایی برگردونن و ضرر و زیانهایی هم دچار بشن...

این ماجرا در تمام زمینه ها جواب میده،ماجرای تحریم خیلی موثر هست،دقت کنید همین کسانی که تا یک ماه پیش داشتن PS4 رو به قیمت 2.800 میدادن همونهایی هستند که به خاطر کمبود خریدار مجبور به قیمت گذاری در حدود 2.000.000 تومن تا 2.200.000 تومن شدند پس خواهشن شیطون باشیدو عجله نکنید...

بخدا این دوستمون راست میگه صبر کنید نخرید پولی که با زحمت بدست آوردید یا پدراتون با زحمته زیاد بدست آوردن انقدر راحت تو جیب این فروشنده های حروم خور نریزید بذارید کنسول که زیاد شد بازیاشم زیاد شد ارزونتر میشه بعد بخرید

من از اون فروشگاه خرید نداشتم و کنسول هم پیش فروش نکردم ولی ایشون رو میشناسم..تا اونجا که می دونم ایشون اصلا اهل کلاهبرداری و این صحبت ها نیست...ایشون تو محاسباتشون اشتباه کردند...فک کردن جنس ترخیص کردن اونم به مقدار زیاد از گمرگ ایران به همین سادگیاست..اونجا تا لخت نکنن ادمو جنس به همین راحتی ها ترخیص نمی کنن....اون موقع که تحویل رو زدن اویل دیماه من میدونستم تو گمرک به همین راحتیا جنس ترخیص نمی کنن.

بچه ها مایکی ازدوستامون تو کنگانه میگه اونجا 1700هستش
البته تو یه سایتی هم دیدم1700بود بچه های جنوب لطفا بگید این موضوع صحت داره که توکنگان به این قیمت میفروشن

فکر می کنم منم از همون سایت پیش خرید کردم. منم به احتمال زیاد میخوام کنسل کنم. میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟!! چرا برگشت نمیزنه ؟!! بخواد با من اینکار رو بکنه تمام مشخصاتش رو در میارم...

والا من زیاد در جریان نیستم ولی تا الان که باهاش صحبت داشتم پولشو برگشت نزده . خدا به خیر کنه :((

از طرف یکی از فروشگاه های معروف که فروشگاه اینترنتی هم داره
این فروشگاه هم دست کمی از بقیه نداره!
من چند وقت پیش یه رم 8 گیگ ویتا ازشون خریدم 89 تومن قبلش زنگ زدم واسه مطمعا شدن از قیمت
گفتند که قیمت همون 89 تومن هست منم رفتم خریدم با 89 تومن چند ساعت بعد رفتم دیدم زده بود 79 تومن!!!!!؟؟ یعنی تو چند ساعت قیمتش 10 تومن کم شد!
حالا بحث من اون 10 تومن نیست و واسه من 10 تومن مهم نیست ولی درکل این نشون دهنده اینه که اینا هم بجز پولی به چیز دیگه ای اهمیت نمیدن
حالا چه هزار تومن چه یه ملیون!
به هرحال وظیفه ام بود که دوستان رو مطلع کنم ..... دراخر دوستان فعلا که هیچ پیش فروشی به خوبیو خوشی و همون قیمتی که قول رو داده بودن نرسیده به دست مشتری!!
پس بهتره دیگه گول نخوریم و وسوسه اینا نشیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or