برای اینکه هزینه ارسال از آمریکا تا اینجا خیلی خیلی زیاده! مثلا یه سری من حساب کردم با پست اگه بفرستی فقط 1 تومن پول پستش میشه!چرا کنسولی که قیمتش 400 دلار هست ، باید در حدود 2700 معامله باشه تو بازار
دوستان یکم صبر کنید ریجن 2 پر شه تو بازار!
ریجن 1 چون هزینه حمل و نقلش زیاده الکی گرون حساب میکنن! و اصلا هم منطقی نیست چون ریجن 1 و 2 فرقی نداره برای چی باید بریم 200-300 اضاف بدیم بخاطر ریجن 1؟
الان فروشنده دوست داره ریجن 1 بفروشه چون سودش بیشتره! ریجن 2 هم شاید داشته باشه اما رریجن 2 رو نمیکنه چون ریجن یکش فروش نمیره و خاک میخوره!
الان همین فروشگاهی که گفته ریجن 2 هاش اواسط بهمن میاد داره کاملا دروغ میگه! چطور ریجن 1 ها از اونور کره زمین 1 روزه رسید ایران اما ریجن 2 از بیخ گوشمون 2 ماه طول میکشه برسه؟
ریجن 1 نخرید رو دستشون باد کنه
برای اینکه هزینه ارسال از آمریکا تا اینجا خیلی خیلی زیاده! مثلا یه سری من حساب کردم با پست اگه بفرستی فقط 1 تومن پول پستش میشه!
دبی ریجن 1 نداره مگر اینکه از امثال آمازون آمریکا خرید کرده باشن! که اونم همزمان با لانچ آمریکا تحویل داده میشه! نه الان! در حال حاضر انباراشون پر کنسوله ریجن 2 هست اما دوست دارن طولش بدن بخوره به عید قیمت بره بالا!ولی اولا این ریجن 1 ها از دبی میاد
خرابیا ربطی به ریجن نداشت! ربط به یه شرکت منتاژ تو چین داشت که متاسفانه همه کنسولا تو همون شرکت منتاژ شدن! البته قبول دارم که تعداد کم بوده!ت فقط ریجن 1 چون اولین لانچ بود تعداد کمی خرابی داشت که بزرگش کردن
ربطی به ریجن نداره! اونرو به کسایی میدن که تو روز اول خریدن و یا پیش خرید کردنفقط هم توی ریجن 1 10 دلار هدیه داره و بقیه ریجن ها ندارن.
دبی ریجن 1 نداره مگر اینکه از امثال آمازون آمریکا خرید کرده باشن! که اونم همزمان با لانچ آمریکا تحویل داده میشه! نه الان! در حال حاضر انباراشون پر کنسوله ریجن 2 هست اما دوست دارن طولش بدن بخوره به عید قیمت بره بالا!
خرابیا ربطی به ریجن نداشت! ربط به یه شرکت منتاژ تو چین داشت که متاسفانه همه کنسولا تو همون شرکت منتاژ شدن! البته قبول دارم که تعداد کم بوده!
ربطی به ریجن نداره! اونرو به کسایی میدن که تو روز اول خریدن و یا پیش خرید کردن
ریجنها فرقی نداره فقط فرق ریجن 3 با بقیه اینه که برای select کردن تو منوها به جای X باید از O استفاده کنیدوستان من بخوام از دبی بگیرم اگه region دستگاه مال هر جایی باشه فرقی نداره؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
من امروز با Virgin Megastore دبی تماس گرفتم ، برای آخر همین هفته ( پنجشنبه - جمعه ) بار جدیدشون میرسه و من هم یدونه رزرو کردم ، 1700 درهم ( 1 میلیون و 400 هزار تومن ) ، گفت پنجشنبه صبح بیا بگیر ، که باید یکی از آشناها که دبی هست رو بگم بره بگیره .
آقا نیما یه ندا میدادی ما هم گل ریزون میکردیم یه پولی رو هم میذاشتیم برا چند نفر میگرفتی :d
بابا به خدا قلبمون ضعیفه جایی که دارن PS4 رو بالای دو ملیون میدن میای اینجا میگی 1.400 گرفتم
بابا دمت گرم :d
دبی ریجن 1 نداره مگر اینکه از امثال آمازون آمریکا خرید کرده باشن! که اونم همزمان با لانچ آمریکا تحویل داده میشه! نه الان! در حال حاضر انباراشون پر کنسوله ریجن 2 هست اما دوست دارن طولش بدن بخوره به عید قیمت بره بالا!