قیمت به روز PS3 [پست اول حتما خوانده شود]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
امانتی مردم هستند:d(چه فایده بیکار افتادند گوشه اتاق:d)
همونی که قیمت میوه وموز را تعیین میکنه:d.بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.
قیمت movie ؟:d

کاش منم این همه رو داشتم فقط دستگاه رو نگا میکردم باهاش بازی هم نمیکردم :d

تاپیک رو یاهو نکنید هر بحثی دارید با هم داخل پروفایل خودتون بحث کنید .

دوستانی هم که میخوان کنسول بخرن بهتره نهایتا تا یکی دو هفته دیگه بخرن چون تابستون فروشنده های با انصاف قیمت هارو میبرن بالا.

چرا یهو قیمت ps3 انجوری شد درسته تابستونه یه بیست سی تومن میره رو قیمتش اما اینکه الان مثلا 320 گیگو که تا همین چند وقت پیش 450 تومن بود و میدن 520 هزار تومن زور دیگه چه خبره البته میخواستم بپرسم قیمتا جاهای دیگه هم همنجوریه و اینکه قیمتا تا اخر تابستون همینجوریه یا کاذبه و میاد پایین

چرا یهو قیمت ps3 انجوری شد درسته تابستونه یه بیست سی تومن میره رو قیمتش اما اینکه الان مثلا 320 گیگو که تا همین چند وقت پیش 450 تومن بود و میدن 520 هزار تومن زور دیگه چه خبره البته میخواستم بپرسم قیمتا جاهای دیگه هم همنجوریه و اینکه قیمتا تا اخر تابستون همینجوریه یا کاذبه و میاد پایین
اتفاقا این سوال شما سوال خیلی ها هستش.من چند روز پیش,پیش دوستم بودم تو ولیعصر.دلیلشو پرسیدم گفتش الان هر چی Ps3 عرضه میشه اکثرا با فرمور 3.60 عرضه میشه و این فرمور هم که دیگه قابل هک نیست.به خاطر همین قیمت ها رفته بالا یکمی که مربوط به دستگاه های هک شده هستش.

آخرین ویرایش:
من اخرین قیمتی که ازش داشتم 480 تومن بود چطور یهو شد 520 تومن؟؟؟؟:-o
یکی از دلایلش رو دوستمون گفت
اونی که میگی تابسونه میدونی که بچه ها وقتی تعطیل میشن و کارنامشون رو میگیرن و پدر و مادرشون میگن که اگه نمرت بالای ..... بشه واست میخرم از این حرفا پیش میاد
به قوله دوستمون الان دیگه کنسول با فریموره 3.60 یا 3.61 عرضه میشه وکم کم کنسول هایی که قابله هک هستند تو بازار داره کم میشه(البته اگر صبر کنی این فریمورهایی رو که گفتم هک میشن)(فقط صبر)

به قوله دوستمون الان دیگه کنسول با فریموره 3.60 یا 3.61 عرضه میشه وکم کم کنسول هایی که قابله هک هستند تو بازار داره کم میشه(البته اگر صبر کنی این فریمورهایی رو که گفتم هک میشن)(فقط صبر)
ای شانس گنده مارو ...باش
واقعا این سری جدیدا هک نمیشن..:-o.....بعد این سری هایی که هک شدن دیگه داره تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟:-/
می خوایم یه ps3 بگیریما...اون از اون قیمت فضاییش ...اینم از این قضیه هکش.....)x
تف به این شانس....)x

ای شانس گنده مارو ...باش
واقعا این سری جدیدا هک نمیشن..:-o.....بعد این سری هایی که هک شدن دیگه داره تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟:-/
می خوایم یه ps3 بگیریما...اون از اون قیمت فضاییش ...اینم از این قضیه هکش.....)x
تف به این شانس....)x
پس برو زود بگیر فعلا تموم نمیشه

واقعا تاسف داره که ملت افتادن زیر دست یه مشت فروشنده ی بی شعور پول پرست، ولی در کل یوزر ایرانی رو هر بلایی سرش بیارن حقشه که از ماست که بر ماست!

حالا Elite تو بازار نداریم و قیمتش کشیده بالا و میشه اینو پذیرفت ولی دیگه چرا باید PS3 بکشه بالا؟!
حتما زلزله ی ژاپن :))
اما زلزله ی ژاپن فقط رو قیمتای ایران تاثیر داره !!!!

یه سری هم میبینم اینجا دلشون میخواد قیمتا تصاعدی بره بالا و کسی نتونه بخره!
اگه همچین یوزرایی رو از نزدیک ببینم با کمال میل سرشون رو به زمین میکوبونم

من میخواستم یه PS3 آکبند کپی خور نشده بگیرم ولی با این اوضاع نمیخرم، پولشو هم دارم ولی نمیخوام پول زور بدم، اگه شد میدم از بیرون واسم بیارن

پ.ن: اینجا رو هم اینقدر شلوغ نکنین، همین هیجان زدگی بچه ها باعث میشه که فروشنده ها فک کتن یوزر داره واسه جنسشون تو سر میزنه، و بیاد بگه PS3 ژاپنی میخوای یا چینی !!!!!!!!!!!!!! :|
قیمتا هم پایین نمیاد ... خیالتون راحت، بچه ها هم راست میگن، میکشه بالا چن وقت دیگه !
اصلا چرا وقتی میتونه بره بالا بیاد پایین ؟!

حالا Elite تو بازار نداریم و قیمتش کشیده بالا و میشه اینو پذیرفت ولی دیگه چرا باید PS3 بکشه بالا؟!
گفتم که کیان جان.الان هر چی Ps3 داره میاد تو بازار اکثرا فرمورشون 3.60 هستش.من خودم 40 گیگ قیمت گرفتم گفتش 320 تومن!!:|:|خودت دیگه فکرشو بکن.
در مورد الیت بهت بگم که من سوپر الیت قیمت گرفتم 600 تومن!!:d:d

گفتم که کیان جان.الان هر چی Ps3 داره میاد تو بازار اکثرا فرمورشون 3.60 هستش.من خودم 40 گیگ قیمت گرفتم گفتش 320 تومن!!:|:|خودت دیگه فکرشو بکن.
در مورد الیت بهت بگم که من سوپر الیت قیمت گرفتم 600 تومن!!:d:d

من چیزی در مورد فرمورای PS3 نمیدونم اصلا ولی کسایی که به کپی خور کردن فکر نمیکنن چرا باید اینقده پول بدن ؟!

من چیزی در مورد فرمورای PS3 نمیدونم اصلا ولی کسایی که به کپی خور کردن فکر نمیکنن چرا باید اینقده پول بدن ؟!
به همون علتی که الان دیگه خیلی کم پیدا میشه که طرف بخواد بره بازی اورج بگیره.الان 90 درصد دنبال کپی کردن هستن.به عبارتی کیان جان تر و خشک با هم میسوزه!!;);)

به نظر شما ارزش Ps3 اکبند بگیرم که انلاین هم داشته باشه ؟ یا میگید که JB بگیرم ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or