mactavish1390
کاربر سایت
این بقل جزو کنسولهایی که داری ps3 هم داری البته طبق امضا،بعد میپرسی ps3 چنده!!!الان ps3 چنده
قیمت movie ؟:dامانتی مردم هستند:d(چه فایده بیکار افتادند گوشه اتاق:d)
همونی که قیمت میوه وموز را تعیین میکنه:d.بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.
با Navigation میشه 110 تومن!!قیمت movie ؟:dامانتی مردم هستند:d(چه فایده بیکار افتادند گوشه اتاق:d)
همونی که قیمت میوه وموز را تعیین میکنه:d.بازار ایران اصلا قابل پیش بینی نیست.
اتفاقا این سوال شما سوال خیلی ها هستش.من چند روز پیش,پیش دوستم بودم تو ولیعصر.دلیلشو پرسیدم گفتش الان هر چی Ps3 عرضه میشه اکثرا با فرمور 3.60 عرضه میشه و این فرمور هم که دیگه قابل هک نیست.به خاطر همین قیمت ها رفته بالا یکمی که مربوط به دستگاه های هک شده هستش.چرا یهو قیمت ps3 انجوری شد درسته تابستونه یه بیست سی تومن میره رو قیمتش اما اینکه الان مثلا 320 گیگو که تا همین چند وقت پیش 450 تومن بود و میدن 520 هزار تومن زور دیگه چه خبره البته میخواستم بپرسم قیمتا جاهای دیگه هم همنجوریه و اینکه قیمتا تا اخر تابستون همینجوریه یا کاذبه و میاد پایین
من اخرین قیمتی که ازش داشتم 480 تومن بود چطور یهو شد 520 تومن؟؟؟؟:-oچرا یهو قیمت ps3 انجوری شد درسته تابستونه یه بیست سی تومن میره رو قیمتش اما اینکه الان مثلا 320 گیگو که تا همین چند وقت پیش 450 تومن بود و میدن 520 هزار تومن زور دیگه چه خبره البته میخواستم بپرسم قیمتا جاهای دیگه هم همنجوریه و اینکه قیمتا تا اخر تابستون همینجوریه یا کاذبه و میاد پایین
ای شانس گنده مارو ...باشبه قوله دوستمون الان دیگه کنسول با فریموره 3.60 یا 3.61 عرضه میشه وکم کم کنسول هایی که قابله هک هستند تو بازار داره کم میشه(البته اگر صبر کنی این فریمورهایی رو که گفتم هک میشن)(فقط صبر)
پس برو زود بگیر فعلا تموم نمیشهای شانس گنده مارو ...باش
واقعا این سری جدیدا هک نمیشن..:-o.....بعد این سری هایی که هک شدن دیگه داره تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟
می خوایم یه ps3 بگیریما...اون از اون قیمت فضاییش ...اینم از این قضیه هکش.....)x
تف به این شانس....)x
گفتم که کیان جان.الان هر چی Ps3 داره میاد تو بازار اکثرا فرمورشون 3.60 هستش.من خودم 40 گیگ قیمت گرفتم گفتش 320 تومن!!خودت دیگه فکرشو بکن.حالا Elite تو بازار نداریم و قیمتش کشیده بالا و میشه اینو پذیرفت ولی دیگه چرا باید PS3 بکشه بالا؟!
گفتم که کیان جان.الان هر چی Ps3 داره میاد تو بازار اکثرا فرمورشون 3.60 هستش.من خودم 40 گیگ قیمت گرفتم گفتش 320 تومن!!خودت دیگه فکرشو بکن.
در مورد الیت بهت بگم که من سوپر الیت قیمت گرفتم 600 تومن!!:d:d
به همون علتی که الان دیگه خیلی کم پیدا میشه که طرف بخواد بره بازی اورج بگیره.الان 90 درصد دنبال کپی کردن هستن.به عبارتی کیان جان تر و خشک با هم میسوزه!!من چیزی در مورد فرمورای PS3 نمیدونم اصلا ولی کسایی که به کپی خور کردن فکر نمیکنن چرا باید اینقده پول بدن ؟!